Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση
  • Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;
  • Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση
  • Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»
  • Σαν σήμερα 7 Αυγούστου
  • Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Να βγούμε από την επιτήρηση και να μπούμε στον αγώνα
Εργατικά

Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

Να βγούμε από την επιτήρηση και να μπούμε στον αγώνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Μαρ 2009, 00:00

Τι έκανε ο Παπαθανασίου στις Βρυξέλλες; Θα μας βάλλουν σε επιτήρηση; Τι είπε ο Αλμούνια; Πώς θα μειωθεί το έλλειμμα; Θα κόψουν τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων; 0% θα είναι η αύξηση στο δημόσιο; Θα κρατήσει η κρίση και το 2010; Αυτές και πολλές άλλες χειροβομβίδες κρότου και λάμψης εξαπολύουν, με αγωνία δήθεν, εναντίον μας οι χρυσοπληρωμένοι «εργαζόμενοι» των ΜΜΕ. Είναι οι ίδιοι που έβριζαν τη νεολαία το Δεκέμβρη και έδιναν συγχαρητήρια στην κοινοβουλευτική αριστερά για τη στάση της. Είναι οι ίδιοι που επιτίθενται με μανία – όταν δεν αποσιωπούν γεγονότα και αγώνες – σε όσους διεκδικούν με πείσμα το δίκιο τους. Είναι η βιτρίνα και το μακρύ χέρι του κεφάλαιου. Για λογαριασμό του και για λογαριασμό της τσέπης τους βέβαια, εξαπολύουν καθημερινά μια χωρίς όρια ιδεολογική τρομοκρατία. Για να  δημιουργήσουν  μια παραλυτική ψυχολογία σε μας τους εργαζόμενους. Για να επιτευχθεί ο νέος στόχος του κεφάλαιου. Να βγει δηλαδή το κεφάλαιο κερδισμένο από την αντιμετώπιση της κρίσης που το ίδιο δημιούργησε. Να πλήξει καίρια τις εργασιακές σχέσεις, να αφαιρέσει όσες παραπάνω πενταροδεκάρες παίρνουνε, οι όποιες «προνομιούχες» κατηγορίες εργαζόμενων.

 Απέναντι σ’ αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει όχι δρόμος αλλά ούτε μονοπάτι να τη σκαπουλάρουμε. Οι διέξοδοι των προσωπικών επιλογών κλείνουν ερμητικά. Μόνο ο δρόμος του αγώνα έμεινε, κανένας άλλος. Και τι ειρωνεία για το κεφάλαιο και τους υπαλλήλους του. Πάνω στην απληστία τους, κόβοντας κάθε ατομική διέξοδο, αφήνουν ανοιχτή μόνο τη διέξοδο που και οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλά, ότι είναι η μόνη ρεαλιστική και ελπιδοφόρα για τους εργαζόμενους. Είναι η μόνη που μπορεί να τους κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Γι’ αυτό έχουν εξαπολύσει αυτή την ιδεολογική τρομοκρατία της παραλυτικής ψυχολογίας.

 Για να μην είμαστε άδικοι όμως δεν είμαστε μόνο εμείς που μιλάμε για αγώνες. Και η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ και η Ομοσπονδία για αγώνες μιλάνε. Και εννοούν τις 24ωρες εθιμοτυπικές που κάνουν για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, για να έχουν την δυνατότητα να περιδιαβαίνουν στα σαλόνια της πλουτοκρατίας. Και στο σύλλογο το δικό μας για αγώνες μιλάνε. Για ταξικούς μάλιστα. Ξεφτιλίζοντας έτσι – με «ταξικό» τρόπο – την έννοια του αγώνα και ταυτίζοντάς τον με τη διάλυση, την απραξία, για να μη πούμε τίποτα χειρότερο. Και έτσι, στο Δήμο Καλλιθέας, υπό τη διοίκηση του σοσιαλισμού και υπό την «αγωνιστικότητα» του «ταξικού» συνδικαλισμού, εφαρμόζονται μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο οι κατευθύνσεις του κεφάλαιου.

 Ας δούμε αναλυτικά τι γίνεται κάτω από την σκέπη μιας «σοσιαλιστικής» διοίκησης και ενός «ταξικού» συλλόγου:

♦ Επεκτείνονται συνεχώς οι ελαστικές σχέσεις εργασίας μέσω των συμβάσεων έργου, των προγραμμάτων stage, των συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Αυτή τη στιγμή μάλιστα που έχουμε πολύ λίγους συνάδελφους ορισμένου χρόνου, υπολογίζουμε ότι είναι πάνω από 170 οι συνάδελφοι με συμβάσεις έργου και stage. Γύρω στους 70 στον αθλητικό οργανισμό, γύρω στους 40 στους παιδικούς σταθμούς και οι υπόλοιποι κυρίως στο Δήμο και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις (περίπου 50 συμβάσεις έργου και περίπου 20 stage). Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των συναδέλφων πληρώνονται με τα μισά λεφτά, από αυτά που θα παίρνανε αν ήταν μόνιμοι ή αορίστου χρόνου. Δεν έχουν ασφάλεια (stage) ή αυτοασφαλίζονται στο ΤΕΒΕ (μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών). Η συντριπτική πλειοψηφία επίσης καλύπτει τις λεγόμενες πάγιες και διαρκείς θέσεις. Θα έπρεπε δηλαδή σύμφωνα με τον νόμο να έχουν σταθερή και όχι εποχιακή εργασία. Την ίδια στιγμή πάρα πολλές οργανικές θέσεις εργασίας μένουν κενές και η διοίκηση δεν δείχνει καμιά προθυμία να τις καλύψει. Στους παιδικούς σταθμούς, πέρα από το ότι αρνείται να ζητήσει την κάλυψη των οργανικών θέσεων, προβλέπει στο νέο οργανισμό συμβάσεις ορισμένου χρόνου!!!!

♦ Η πολιτική της διοίκησης να μη καλύπτει τις κενές οργανικές θέσεις των οργανισμών, η «αδυναμία» της να διεκδικήσει τους πόρους που της οφείλει η κεντρική εξουσία, η πολιτική της να χαρίζεται και να τα έχει καλά με τους «έχοντες» στην Καλλιθέα, την ωθεί να μας ζορίζει όλο και περισσότερο για να βγει η δουλειά. Στην καθαριότητα, που η έλλειψη προσωπικού είναι αυξανόμενο φαινόμενο, έχουμε πολύ συχνά διπλοβάρδιες αλλά και έντονη φημολογία για νέο μεγάλωμα των «τομέων».

♦ Στις δημοτικές επιχειρήσεις τα ίδια και χειρότερα. Οχι μόνο δεν έχουμε καμιά πρόοδο στην ένταξη του προσωπικού στους οργανισμούς του δήμου – με ποια πίεση να έχουμε άλλωστε; – αλλά έχουμε συνεχώς προβλήματα. Σοβαρές καθυστερήσεις στην πληρωμή, απλήρωτοι για πολύ καιρό εργαζόμενοι – από 1/1/2009 – στα προγράμματα, με αποτέλεσμα τη συνεχή αγωνία και ανασφάλεια. Οι δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις της διοίκησης ότι από τον Σεπτέμβρη και μετά θα πληρώνει με την συλλογική σύμβαση εργασίας παραμένουν υποσχέσεις. Ή δεν παραμένουν;

♦ Κατά τα άλλα τα γνωστά. Οι αορίστου χρόνου ακόμη να πάρουν τα αναδρομικά του 2008 από τη ΣΣΕ. Μόνιμοι και αορίστου χρόνου ακόμα να πάρουν τα αναδρομικά από τα έξοδα κίνησης και το γάλα του 2008. Η διαδικασία ένταξης στα ΒΑΕ καρκινοβατεί. Προβλήματα, παντού προβλήματα.

Εμείς επιμένουμε: Είναι η ώρα να ανασκουμπωθούμε. Είμαστε στο και είκοσι.  Δεν είμαστε ούτε στο παρά πέντε, ούτε καν στο και πέντε. Να ανασκουμπωθούμε και να διεκδικήσουμε:

♦ Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. (Κάλυψη των πολλών κενών οργανικών θέσεων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και εκσυγχρονισμός των οργανισμών).  Αμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς, την καθαριότητα, τους κήπους και τα συνεργεία. Μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων με ελαστικές σχέσεις εργασίας – συμβασιούχοι, συμβάσεις έργου (μπλοκάκια), stage – γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Να πληρώνονται όλοι στο ύψος των συμβάσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Να ασφαλίζονται όλοι υποχρεωτικά στο ΙΚΑ.

♦ Να ξεκινήσει η διαδικασία για την ένταξη όλων των συνάδελφων από τις δημοτικές επιχειρήσεις στους οργανισμούς του δήμου. Να πληρώνονται με τις συλλογικές συμβάσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Να ισχύσει η δέσμευση της διοίκησης για να πληρώνονται με αυτόν τον τρόπο από τον Σεπτέμβρη του 2008. Να δοθεί αναδρομικά η συγκεκριμένη αύξηση που πάρθηκε με σημαντική κινητοποίηση των εργαζόμενων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

Γιατί δεν δίνει τη σύμβαση η ΓΣΕΕ;
Επόμενο άρθρο

Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

Ξεδιαντροπιά

Σχετικά Αρθρα

Συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι η εκδικητική ομηρία της Χρύσας Χοτζόγλου

Παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση του Πειθαρχικού ενάντια στη δυνητική αργία

Εργατικά 29 Ιούλ 2026, 21:21

Εξαμίλια Κορινθίας: Ενα ακόμα καπιταλιστικό έγκλημα

Εργατικά 28 Ιούλ 2026, 19:22

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

Εργατικά 24 Ιούλ 2026, 08:57

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

Εργατικά 22 Ιούλ 2026, 19:16

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

Εργατικά 15 Ιούλ 2026, 12:11

Απεργία-Αποχή εκπαιδευτικών: Σκόπιμες καθυστερήσεις στην «αξιολόγηση» από τη διοικητική ιεραρχία

Για να κριθούν οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην Απεργία-Αποχή με το αυστηρότερο καθεστώς του 2026

Εργατικά 11 Ιούλ 2026, 17:03
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
Πολιτισμός

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

7 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

7 Αυγ 2026, 05:29
Καταστολή

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

7 Αυγ 2026, 05:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

7 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

6 Αυγ 2026, 19:11
Παιδεία

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

6 Αυγ 2026, 18:24
Διεθνή

Λιβανέζος βουλευτής ζητά τον τερματισμό των απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ

6 Αυγ 2026, 18:18
Πολιτισμός

Εν γνώσει των συνεπειών, με σεμνότητα και χωρίς φόβο

6 Αυγ 2026, 14:48
Διεθνή

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

6 Αυγ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

Ακτή Ελεφαντοστού: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1964: Η τουρκική αεροπορία βομβαρδίζει επί τριήμερο πόλεις και χωριά της Κύπρου, εκατοντάδες νεκροί.

1974: Παραιτείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον για το σκάνδαλο «Watergate».

1974: Απολύονται οι παράνομα διορισθέντες καθηγητές ανωτάτων σχολών και επανέρχονται οι παυθέντες.

1998: Μπαράζ εκρήξεων εναντίον των πρεσβειών των ΗΠΑ στο Νταρ ες Σαλάμ και το Ναϊρόμπι, 224 νεκροί και τουλάχιστον 4.500 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    17Ν
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Εφετείο 17Ν
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    ΕΛΑ
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Ποιοι είμαστε
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Επικοινωνία
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Όροι χρήσης
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Ποιοι είμαστε
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Επικοινωνία
  • Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Δήμος Καλλιθέας – Εκτός των τειχών

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo