Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Salam…
  • Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα
  • Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών
  • Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη
  • Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση
  • Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Με αιχμή αιτήματα ταξικά για την ανεργία
Εργατικά

Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

Με αιχμή αιτήματα ταξικά για την ανεργία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Οκτ 2005, 00:00

Σε κατάληψη του εργοστάσιου προχώρησαν από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης οι 110 απολυμένοι εργάτες και εργάτριες των εργοστασίων «Β» και «Ολυμπιακής» των «Κλωστηρίων Ναούσης» του ομίλου Λαναρά. Οι διαθέσεις τους είχαν φανεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν πολιόρκησαν τον διευθυντή προσωπικού της εταιρίας, που πήγε για να τους επιδώσει τις απολύσεις, και τον ανάγκασαν να σκίσει τα χαρτιά για να τον αφήσουν να φύγει από το εργοστάσιο.

Βέβαια, η εταιρία δεν έκανε πίσω. Μπορεί ο προσωπάρχης να βρέθηκε στριμωγμένος και να έσκισε τα χαρτιά, φοβούμενος τα χειρότερα, όμως τα χαρτιά τυπώθηκαν πάλι και αυτή τη φορά δεν επιδόθηκαν προσωπικά στους εργάτες αλλά θυροκολλήθηκαν στα σπίτια τους. Και οι εργάτες, όμως, δεν έκαναν πίσω. Μαζεύτηκαν στο εργοστάσιο και το κατέλαβαν, δηλώνοντας ότι δεν θα φύγουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, που πλέον απευθύνονται στην κυβέρνηση και όχι στους απατεώνες καπιταλιστές.

Αυτά τα αιτήματα έχουν μεγαλύτερη σημασία απ’ αυτό καθεαυτό το γεγονός της κατάληψης του εργοστάσιου. Γιατί είναι αιτήματα σε ταξική κατεύθυνση, που δεν τα έχουμε δει άλλη φορά από απολυμένους. Αιτήματα που σίγουρα φέρνουν σε δύσκολη θέση την ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Ιδού ο κατάλογος των αιτημάτων των Ναουσαίων κλωστοϋφαντουργών:

♦ Να συνταξιοδοτηθούν όσοι βρίσκονται στην τελευταία πενταετία και έχουν συμπληρωμένο αριθμό ενσήμων. Δηλαδή, οι άνδρες που είναι 55 και οι γυναίκες που είναι 50 ετών.

♦ Να συνταξιοδοτηθούν ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας όσοι έχουν 30 χρόνια δουλειάς και 8.800 ένσημα.

♦ Να θεωρηθεί συντάξιμος όλος ο χρόνος ανεργίας των απολυμένων.

♦ Να επιδοτούνται οι απολυμένοι με το 80% του ημερομισθίου τους μέχρι να συνταξιοδοτηθούν.

♦ Για όσους προέρχονται από ομαδικές απολύσεις να μην απαιτούνται 1000 ένσημα στα Βαρέα τα τελευταία 13 χρόνια για να βγουν στη σύνταξη.

♦ Να παγώσουν άμεσα τα στεγαστικά δάνεια των απολυμένων, ανεξαρτήτως της φορολογικής δήλωσης που κατέθεσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Την ώρα που οι εργάτες κατελάμβαναν το εργοστάσιο, οι τοπικοί παράγοντες, ο νομάρχης και οι «γαλαζοπράσινοι» βουλευτές του νομού, συναντιόταν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης, μεταφέροντας, όπως είχαν δεσμευτεί μπροστά στους εργάτες, το διεκδικητικό τους πλαίσιο. Π. Παναγιωτόπουλος και Γ. Γιακουμάτος απέρριψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα αιτήματα των εργατών, τα οποία βέβαια οι τοπικοί παράγοντες μετέφεραν με κρύα καρδιά, επειδή είχαν ακούσει μπόλικα μπινελίκια από τους εργάτες. Τί αντιπρότειναν τα στελέχη της κυβέρνησης; Τα συνηθισμένα σ’ αυτές τις περιπτώσεις: Ενα πρόγραμμα κατάρτισης και επιδοτούμενης απασχόλησης μικρής διάρκειας για 400 ανέργους, σε μια πόλη στην οποία οι ίδιες οι επίσημες κρατικές στατιστικές καταγράφουν περισσότερους από 3.000 ανέργους. Και μια… πρόταση στο Δήμο Νάουσας και τη Νομαρχία Ημαθίας, να ζητήσουν 80 επιπλέον θέσεις μερικής απασχόλησης (άλλες τόσες έχουν «μοιράσει» σε απολυμένους της ΤΡΙΚΟΛΑΝ, που εργάζονται εδώ και 4 μήνες, χωρίς μάλιστα να έχουν πληρωθεί ακόμα).

Τα αιτήματα των απολυμένων των «Κλωστηρίων Ναούσης» είναι σε ταξική κατεύθυνση. Ακουμπούν την καρδιά του προβλήματος. Ζητούν μείωση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και των απαραίτητων ενσήμων, ώστε οι μεγαλύτεροι στην ηλικία άνεργοι και αυτοί που έχουν συμπληρώσει ένα σημαντικό αριθμό ενσήμων (8.800) να βγουν στη σύνταξη και να μην περιφέρονται ως εξαθλιωμένοι άνεργοι, με την αγωνία ότι όταν φτάσουν στο όριο ηλικίας θα χάσουν και αυτά που πλήρωσαν τόσα χρόνια ως εργάτες.

Ζητούν ακόμα αυτό που ουδέποτε έχει ζητήσει η συνδικαλιστική γραφειοκρατία: ταμείο ανεργίας μέχρι να βγουν στη σύνταξη (ή να ξανανοίξει το εργοστάσιο, βέβαια) και επιδότηση ίση με το 80% του μισθού που έπαιρναν όσο δούλευαν. Είναι ένα αίτημα που έχουμε προβάλει ως γενικότερο αίτημα-αιχμή για την ανεργία μέσα από τις στήλες της «Κ»: επιδότηση όλων των ανέργων χωρίς προϋποθέσεις, για όσο καιρό παραμένουν άνεργοι, με επίδομα ίσο τουλάχιστον με το βασικό μισθό.

Η κατάληψη του εργοστάσιου του Λαναρά και τα αιτήματα που αυτή προβάλλει δεν πρέπει να θαφτούν (αγαπημένη μέθοδος της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας). Πρέπει να αναδειχτούν, να γίνουν παράδειγμα για όλη την εργατική τάξη, που πρέπει να κάνει δική της υπόθεση τη νίκη αυτού του αγώνα. Στη Νάουσα χτυπά η καρδιά όλης της εργατικής τάξης.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

Απατηλές διαβεβαιώσεις για τη Γρίπη των Πτηνών
Επόμενο άρθρο

Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

Μιζέριας το ανάγνωσμα

Σχετικά Αρθρα

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

Εργατικά 9 Οκτ 2025, 12:04

Ακαδημίες Επαγγελματικής Κατάρτισης: Η Επαγγελματική Εκπαίδευση-Κατάρτιση απευθείας στα νύχια των καπιταλιστών

Εργατικά 24 Σεπ 2025, 08:55

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη της εκπαιδευτικού Κατερίνας Πανδή

Εργατικά 18 Σεπ 2025, 12:01

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

Εργατικά 12 Σεπ 2025, 20:10

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

Εργατικά 11 Σεπ 2025, 18:59

Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο

Εργατικά 1 Σεπ 2025, 08:26
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Πολιτική

Μια κοινωνικά ανάλγητη κυβέρνηση με θεραπαινίδα μια Δικαιοσύνη της ντροπής

8 Οκτ 2025, 12:32
Αγροτικά

Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: «Καταχεριάζουν» άγρια τον Τσιάρα

8 Οκτ 2025, 11:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Οκτώβρη

8 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    17Ν
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Εφετείο 17Ν
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    ΕΛΑ
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Ποιοι είμαστε
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Επικοινωνία
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Όροι χρήσης
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Ποιοι είμαστε
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Επικοινωνία
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo