Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο
  • Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη
  • «Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»
  • Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά
  • Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Με αιχμή αιτήματα ταξικά για την ανεργία
Εργατικά

Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

Με αιχμή αιτήματα ταξικά για την ανεργία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Οκτ 2005, 00:00

Σε κατάληψη του εργοστάσιου προχώρησαν από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης οι 110 απολυμένοι εργάτες και εργάτριες των εργοστασίων «Β» και «Ολυμπιακής» των «Κλωστηρίων Ναούσης» του ομίλου Λαναρά. Οι διαθέσεις τους είχαν φανεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, όταν πολιόρκησαν τον διευθυντή προσωπικού της εταιρίας, που πήγε για να τους επιδώσει τις απολύσεις, και τον ανάγκασαν να σκίσει τα χαρτιά για να τον αφήσουν να φύγει από το εργοστάσιο.

Βέβαια, η εταιρία δεν έκανε πίσω. Μπορεί ο προσωπάρχης να βρέθηκε στριμωγμένος και να έσκισε τα χαρτιά, φοβούμενος τα χειρότερα, όμως τα χαρτιά τυπώθηκαν πάλι και αυτή τη φορά δεν επιδόθηκαν προσωπικά στους εργάτες αλλά θυροκολλήθηκαν στα σπίτια τους. Και οι εργάτες, όμως, δεν έκαναν πίσω. Μαζεύτηκαν στο εργοστάσιο και το κατέλαβαν, δηλώνοντας ότι δεν θα φύγουν αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, που πλέον απευθύνονται στην κυβέρνηση και όχι στους απατεώνες καπιταλιστές.

Αυτά τα αιτήματα έχουν μεγαλύτερη σημασία απ’ αυτό καθεαυτό το γεγονός της κατάληψης του εργοστάσιου. Γιατί είναι αιτήματα σε ταξική κατεύθυνση, που δεν τα έχουμε δει άλλη φορά από απολυμένους. Αιτήματα που σίγουρα φέρνουν σε δύσκολη θέση την ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Ιδού ο κατάλογος των αιτημάτων των Ναουσαίων κλωστοϋφαντουργών:

♦ Να συνταξιοδοτηθούν όσοι βρίσκονται στην τελευταία πενταετία και έχουν συμπληρωμένο αριθμό ενσήμων. Δηλαδή, οι άνδρες που είναι 55 και οι γυναίκες που είναι 50 ετών.

♦ Να συνταξιοδοτηθούν ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας όσοι έχουν 30 χρόνια δουλειάς και 8.800 ένσημα.

♦ Να θεωρηθεί συντάξιμος όλος ο χρόνος ανεργίας των απολυμένων.

♦ Να επιδοτούνται οι απολυμένοι με το 80% του ημερομισθίου τους μέχρι να συνταξιοδοτηθούν.

♦ Για όσους προέρχονται από ομαδικές απολύσεις να μην απαιτούνται 1000 ένσημα στα Βαρέα τα τελευταία 13 χρόνια για να βγουν στη σύνταξη.

♦ Να παγώσουν άμεσα τα στεγαστικά δάνεια των απολυμένων, ανεξαρτήτως της φορολογικής δήλωσης που κατέθεσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Την ώρα που οι εργάτες κατελάμβαναν το εργοστάσιο, οι τοπικοί παράγοντες, ο νομάρχης και οι «γαλαζοπράσινοι» βουλευτές του νομού, συναντιόταν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης, μεταφέροντας, όπως είχαν δεσμευτεί μπροστά στους εργάτες, το διεκδικητικό τους πλαίσιο. Π. Παναγιωτόπουλος και Γ. Γιακουμάτος απέρριψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τα αιτήματα των εργατών, τα οποία βέβαια οι τοπικοί παράγοντες μετέφεραν με κρύα καρδιά, επειδή είχαν ακούσει μπόλικα μπινελίκια από τους εργάτες. Τί αντιπρότειναν τα στελέχη της κυβέρνησης; Τα συνηθισμένα σ’ αυτές τις περιπτώσεις: Ενα πρόγραμμα κατάρτισης και επιδοτούμενης απασχόλησης μικρής διάρκειας για 400 ανέργους, σε μια πόλη στην οποία οι ίδιες οι επίσημες κρατικές στατιστικές καταγράφουν περισσότερους από 3.000 ανέργους. Και μια… πρόταση στο Δήμο Νάουσας και τη Νομαρχία Ημαθίας, να ζητήσουν 80 επιπλέον θέσεις μερικής απασχόλησης (άλλες τόσες έχουν «μοιράσει» σε απολυμένους της ΤΡΙΚΟΛΑΝ, που εργάζονται εδώ και 4 μήνες, χωρίς μάλιστα να έχουν πληρωθεί ακόμα).

Τα αιτήματα των απολυμένων των «Κλωστηρίων Ναούσης» είναι σε ταξική κατεύθυνση. Ακουμπούν την καρδιά του προβλήματος. Ζητούν μείωση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση και των απαραίτητων ενσήμων, ώστε οι μεγαλύτεροι στην ηλικία άνεργοι και αυτοί που έχουν συμπληρώσει ένα σημαντικό αριθμό ενσήμων (8.800) να βγουν στη σύνταξη και να μην περιφέρονται ως εξαθλιωμένοι άνεργοι, με την αγωνία ότι όταν φτάσουν στο όριο ηλικίας θα χάσουν και αυτά που πλήρωσαν τόσα χρόνια ως εργάτες.

Ζητούν ακόμα αυτό που ουδέποτε έχει ζητήσει η συνδικαλιστική γραφειοκρατία: ταμείο ανεργίας μέχρι να βγουν στη σύνταξη (ή να ξανανοίξει το εργοστάσιο, βέβαια) και επιδότηση ίση με το 80% του μισθού που έπαιρναν όσο δούλευαν. Είναι ένα αίτημα που έχουμε προβάλει ως γενικότερο αίτημα-αιχμή για την ανεργία μέσα από τις στήλες της «Κ»: επιδότηση όλων των ανέργων χωρίς προϋποθέσεις, για όσο καιρό παραμένουν άνεργοι, με επίδομα ίσο τουλάχιστον με το βασικό μισθό.

Η κατάληψη του εργοστάσιου του Λαναρά και τα αιτήματα που αυτή προβάλλει δεν πρέπει να θαφτούν (αγαπημένη μέθοδος της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας). Πρέπει να αναδειχτούν, να γίνουν παράδειγμα για όλη την εργατική τάξη, που πρέπει να κάνει δική της υπόθεση τη νίκη αυτού του αγώνα. Στη Νάουσα χτυπά η καρδιά όλης της εργατικής τάξης.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

Ενισχύεται το αντάρτικο
Επόμενο άρθρο

Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

Το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί να κρύψει το μαγείρεμα των στοιχείων του ΟΑΕΔ

Σχετικά Αρθρα

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

Εργατικά 3 Απρ 2026, 14:53

ΟΙΕΛΕ: Οχι νέα θύματα από την κακοκαιρία

Να ληφθούν άμεσα μέτρα σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ιδιωτικά ΣΑΕΚ και Κέντρα Μελέτης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 21:24

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Καμιά δυσμενής μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Απεργία 1 Απριλίου και συγκέντρωση στα Προπύλαια 10.30 πμ

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 21:00

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Νέα κινητοποίηση στην Τρίπολη – Οχι στις διώξεις των συναδέλφων

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 11:10

Απορρίφτηκε η αίτηση ακύρωσης της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Nέα «κατά παραγγελία» απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά

Εργατικά 30 Μαρ 2026, 20:23

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ούτε ένα κουλούρι την ημέρα

Εργατικά 30 Μαρ 2026, 12:09
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

3 Απρ 2026, 14:53
Πολιτική

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

3 Απρ 2026, 14:46
Διεθνή

«Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»

Συλλογικό κείμενο πρώην πρεσβευτών της Γαλλίας και διευθυντών του υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων

3 Απρ 2026, 13:02
Κόντρες

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

3 Απρ 2026, 11:02
Διεθνή

Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία

3 Απρ 2026, 09:21
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

3 Απρ 2026, 07:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

3 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

2 Απρ 2026, 22:50
Διεθνή

Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979

2 Απρ 2026, 21:11
Διεθνή

Η πρώτη φορά στην Ιστορία που το Ισραήλ πλήττεται καίρια και ήττάται από ΚΡΑΤΟΣ της Μέσης Ανατολής

2 Απρ 2026, 14:59
Διεθνή

Η «δικαιοσύνη» της Γαλλίας εξακολουθεί να καταδιώκει τον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

2 Απρ 2026, 11:00
Διεθνή

Οι αλήθειες του ραβίνου και τα πουλημένα μίντια

2 Απρ 2026, 10:01
Παιδεία

111η Σύνοδος Πρυτάνεων: Πάντα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των Πανεπιστημίων και των φοιτητών

2 Απρ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Απρίλη

2 Απρ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

1 Απρ 2026, 22:39
Διεθνή

Μέσα στον νότιο Λίβανο: Ο πόλεμος φθοράς της Χεζμπολά αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης

1 Απρ 2026, 21:17
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στα Ωνάσεια Σχολεία (1η Απρίλη)

1 Απρ 2026, 20:02
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση: Οι αγχόνες δεν μας τρομάζουν

1 Απρ 2026, 19:56
Πολιτική

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

1 Απρ 2026, 15:09
Παιδεία

Ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών/Φοιτητριών Ιονίου Πανεπιστημίου ζητά άμεσες απαντήσεις και στέγη για όλους

1 Απρ 2026, 13:31
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

1906: Η “Μάχιμη Εργατική Ενωση” περικυκλώνει το σπίτι του αντιδραστικού διευθυντή επιχείρησης Βασίλι Σνεσάρεφ και το πυρπολεί (Ρωσία).

1917: Ο Λένιν μεταβαίνει κρυφά στη Ρωσία μέσω Γερμανίας.

1941: Αυτοκτονεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πίλος λόγω εισβολής των Γερμανών στη χώρα.

1948: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν υπογράφει το «Σχέδιο Μάρσαλ».

1969: Γέννηση Πόλας Ρούπα.

1984: Απόπειρα κατά του αμερικανού σμηνία Ρόμπερτ Τζαντ (17Ν).

1990: Βόμβες σε κτίριο της ΓΣΕΕ, υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, γραφεία του ΣΕΒ και Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΑ-1η Μάη).

1991: Πέντε βόμβες σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Ρουκέτα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ στο Γαλάτσι (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    17Ν
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Εφετείο 17Ν
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    ΕΛΑ
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Ποιοι είμαστε
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Επικοινωνία
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Όροι χρήσης
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Ποιοι είμαστε
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Επικοινωνία
  • Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Κατέλαβαν το εργοστάσιο οι απολυμένοι του Λαναρά

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo