Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές
  • Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα
  • Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!
  • Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι
  • Σαν 3 σήμερα Ιούλη
  • Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Ηττα των πουλημένων, προοπτική νέων αγώνων
Εργατικά

Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

Ηττα των πουλημένων, προοπτική νέων αγώνων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Ιούν 2008, 00:00

Νίκη των αγωνιζόμενων νοσοκομειακών γιατρών κόντρα στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία στο έκτακτο συνέδριο της ΟΕΝΓΕ στις 7/6/08. Ο βασικός στόχος, να μπει τρικλοποδιά στους Τσούκαλο-Λαοπόδη (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) επιτεύχθηκε. Επρεπε πάση θυσία να μην αφεθεί η δυνατότητα στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΟΕΝΓΕ να υπογράψουν με το υπουργείο Υγείας την υπέρβαση των 48 ωρών εβδομαδιαίας εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών, σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και τα προεδρικά διατάγματα, με τους όρους του υπουργείου, για επίδομα εφημέρευσης και χωρίς καμιά αύξηση μισθού (αντίθετα με μείωση εισοδήματος).

Το συνέδριο αποφάσισε ότι απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση κλαδικής συμφωνίας (συλλογικό opt out) του Αβραμόπουλου, αντίθετα με ό,τι δήλωνε μέχρι πρόσφατα ο ίδιος και ο Καραμανλής στην Βουλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αβραμόπουλος, έχοντας τις διαβεβαιώσεις των Τσούκαλου-Λαοπόδη, έγραφε σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 22 Μάη, μετά τη συνάντησή του με τον Αλογοσκούφη, ότι από τα δυο υπουργεία «εξειδικεύθηκαν οι αποφάσεις σχετικά με την προσαρμογή στην Κοινοτική Οδηγία του νέου ωραρίου των νοσοκομειακών γιατρών» και μεταξύ των άλλων αφορούν «τη σύναψη Ειδικής Κλαδικής Συμφωνίας μεταξύ του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των νοσοκομειακών γιατρών που εκπροσωπούνται από την ΟΕΝΓΕ, σε εκπλήρωση των προβλεπομένων από την Κοινοτική Οδηγία για την οργάνωση του χρόνου εργασίας. Οι ρυθμίσεις που θα προβλέπονται στην Ειδική Κλαδική Συμφωνία θα κυρωθούν με νόμο από τη Βουλή».

Η δυναμική των αγώνων που έγιναν το τελευταίο διάστημα, με τις επισχέσεις, τις απεργίες, τα συντονιστικά συνελεύσεων, τις συγκρούσεις των γιατρών που ζουν από το μισθό τους κόντρα στους φακελάκηδες, κατάφερε ακόμα μια νίκη.

Το συνέδριο υπερψήφισε με ψήφους 78 (έναντι 48 και 10 αποχών) το πλαίσιο που προτάθηκε από τις παρατάξεις ΑΡΣΙ – ΑΕΓ – Νυστέρι, στο πνεύμα των αποφάσεων των ΓΣ των τοπικών ενώσεων (σχεδόν όλοι οι ανεξάρτητοι σύνεδροι –κυρίως από την επαρχία– την ψήφισαν), παρά το γεγονός ότι ΔΗΚΝΙ (ΝΔ) και ΠΑΣΚ (ΠΑΣΟΚ) απέσυραν από την ψηφοφορία τα πλαίσιά τους και ψήφισαν το πλαίσιο της … ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ)! 

Η άρση της εμπιστοσύνης στους Τσούκαλο και Λαοπόδη, που ουσιαστικά ισοδυναμεί με πρότασης μομφής, και ο ορισμός νέας διαπραγματευτικής ομάδας απετέλεσε κομβικό σημείο έντονης τριβής.

Παρά τις λεκτικές διαφοροποιήσεις (θυμήθηκε την αναξιοπιστία του υπουργείου), ο Λαοπόδης επέμεινε στην λογική του επιδόματος εφημέρευσης, μολονότι γνώριζε τις διαφοροποιήσεις μελών της ΠΑΣΚ, μετά την προκλητική, προδοτική, αν όχι πουλημένη συμφωνία με τον Τσούκαλο για αποδοχή των προτάσεων του υπουργείου. Δε μπόρεσαν όμως ούτε αυτός ούτε ο Τσούκαλος να συσπειρώσουν τους δικούς τους. Μια μερίδα συνέδρων της ΠΑΣΚ ψήφισε ανοιχτά αποχή ή δεν σήκωσαν καθόλου το χέρι τους. Αλλοι δεν προσήλθαν καν. Σκύλιασε ο Λαοπόδης με την αμφισβήτηση των «θεσμών» και την εκλογή στη διαπραγματευτική ομάδα και ειδικευόμενων από το «εξωθεσμικό» Συντονιστικό Συνελεύσεων Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά.  Σε μια έσχατη απόπειρα έμπνευσης Λαοπόδη, ΠΑΣΚ και ΔΗΚΝΙ απέσυραν τις προτάσεις που είχαν υποβάλει προς ψήφιση, δηλώνοντας ότι ψηφίζουν την πρόταση του ΚΚΕ! Ο Τσούκαλος, μάλιστα, έκανε επίσημη δήλωση αιτιολόγησης ψήφου, σύμφωνα με την οποία το πλαίσιο του Περισσού από την μία δεν είναι «απαγορευτικά» αντικυβερνητικό και από την άλλη δεν προτείνει αλλαγή της διαπραγματευτικής ομάδας, υιοθετώντας τη λογική του «σεβασμού στα εκλεγμένα όργανα» και της μη αναγνώρισης συντονιστικών. Ηταν τραγελαφική η θέση των εκπροσώπων της ΔΗΠΑΚ, που παρά τις εκκλήσεις παρέμειναν σε μια γενικόλογη αντι-ΕΕ και μόνο λογική, και παραβλέποντας τις ανάγκες του κινήματος, χρησιμοποιήθηκαν σαν κλοτσοσκούφι από τις ενωμένες δικομματικές δυνάμεις.

Ο Τσούκαλος μπορεί να είχε αποχωρήσει από τη συνέλευση της ΕΙΝΑΠ στις 21 Μάη (συγκλήθηκε μετά από μάζεμα 560 υπογραφών), θέτοντας θέμα απαρτίας, καταγγέλλοντας τους γιατρούς που υπέγραψαν το κάλεσμα στη συνέλευση και το συντονιστικό των συνελεύσεων, το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ, όμως,  καταδίκασε την πρόταση-κοροϊδία Αβραμόπουλου καθώς και τη συμβιβαστική πρακτική της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. Ορισε νέα διαπραγματευτική ομάδα για την υλοποίηση των αποφάσεων κόντρα στην πραξικοπηματική πρακτική των συγκεκριμένων προσώπων .

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συνέδριο αποφάσισε, ότι η διαπραγματευτική ομάδα δεσμεύεται να μεταφέρει τη συζήτηση με το υπουργείο και να εισηγηθεί στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ και στις Γενικές Συνελεύ-σεις των Ενώσεων πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα. Επίσης, αποφάσισε 48ωρη απεργία στις 12 και 13/6/08, μαζί με τους νοσηλευτές (ΠΟΕΔΗΝ), με κύρια αιτήματα την αλληλεγγύη στους συναδέλφους που ακόμα αγωνίζονται για απλήρωτες εφημερίες του 2008 και την ενίσχυση του δημόσιου τομέα περίθαλψης με νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Προτάθηκε επίσης 5ήμερη απεργία στα μέσα Σεπτέμβρη με αιτήματα: καθαρές αποδοχές 1.600 ευρώ για τους ειδικευόμενους γιατρούς και αντίστοιχη κλιμάκωση στις παραπάνω βαθμίδες. Να παραμείνει η εφημερία ως αυστηρά υπερωριακός χρόνος εργασίας.

Οι αποφάσεις αυτές απο- κτούν μεγαλύτερη σημασία ενόψει της απόφασης του συμβούλιου υπουργών της ΕΕ, που νομιμοποιεί το opt out και δίνει τη δυνατότητα παράτασης του εβδομαδιαίου χρόνου εργασίας μέχρι τις 60 ή τις 65 ώρες, ενώ χωρίζει την εφημερία σε ενεργό και ανενεργό, κόντρα σε απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριου που έχει καταδικάσει τη Γαλλία, εκτιμώντας ότι τόσο η ανενεργός όσο και η ενεργός εφημερία υπολογίζονται ως χρόνος εργασίας.

Εφημεριακό… κραχ, όμως, μπορεί να προκληθεί στα δημόσια νοσοκομεία μέσα στο καλοκαίρι. Μολονότι ο Αβραμόπουλος έχει δώσει νέα εξάμηνη παράταση (η προθεσμία μπορεί να παραταθεί ως τις 31.12.2008) στην εφαρμογή των διατάξεων των Προεδρικών Διαταγμάτων 76/2005 και 88/1999, που προβλέπουν τη μείωση των ωρών εργασίας, βάσει της κοινοτικής οδηγίας για τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας, εντούτοις είναι στο χέρι των παρέδρων του Ελεγκτικού Συνεδρίου η έγκριση των ενταλμάτων πληρωμών των εφημεριών. Οπως αναφέρεται στην απόφαση του πρώτου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για τις εφημερίες που έκαναν από τις αρχές του έτους ως σήμερα οι γιατροί δύο μεγάλων Νοσοκομείων της Κρήτης, του Πανεπιστημιακού Ηρακλείου και του «Βενιζέλειου», οι σχετικές δαπάνες «είναι μη νόμιμες και τα σχετικά εντάλματα μη θεωρητέα». Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που συνεδριάζει στις 18 Ιούνη. Επομένως, ο κίνδυνος εκβιασμού με ατομικές δηλώσεις μετανοίας-συναίνεσης στα υποχρεωτικά εξαντλητικά ωράρια (ατομικό opt out) παραμένει.

Γ.Μ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

Εχουμε υποχρέωση να αντιστρέψουμε την κατάσταση
Επόμενο άρθρο

Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

Ο ψεύτης βοσκός και τα κομματόσκυλα

Σχετικά Αρθρα

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Εργατικά 2 Ιούλ 2026, 21:06

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:32

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

Εργατικά 1 Ιούλ 2026, 19:27

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

Εργατικά 30 Ιούν 2026, 07:37

Υπό διωγμόν οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί – Διώκονται ξανά οι Ζ. Γκέρτσος και Π. Χουντής

Εργατικά 24 Ιούν 2026, 12:30

Σκάνδαλο διπλών συμβάσεων στα ιδιωτικά σχολεία

Εργατικά 23 Ιούν 2026, 20:15
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
Διεθνή

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

2 Ιούλ 2026, 21:01
Διεθνή

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

2 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
Κόντρες

Τώρα με το app ποιος τους πιάνει

2 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
Διεθνή

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

1 Ιούλ 2026, 09:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)

1 Ιούλ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

Αλγερία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

1884: Εγκαινιάζεται ο δείκτης «Dow Jones» στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

1970: Ο στρατός επιτίθεται στον καθολικό τομέα του Μπέλφαστ με αποτέλεσμα μια νύχτα ταραχών.

1971: Βόμβες καταστρέφουν αυτοκίνητο της αμερικανικής βάσης στο Ηράκλειο Κρήτης.

1976: Ισραηλινοί κομάντο σκοτώνουν τους παλαιστίνιους αεροπειρατές και απελευθερώνουν τους ομήρους τους στο αεροδρόμιο Εντεμπε της Ουγκάντα. Τρεις όμηροι, όλοι οι αεροπειρατές, ο ισραηλινός επικεφαλής της αποστολής και σαράντα στρατιώτες της Ουγκάντα νεκροί.

2002: Εντοπίζεται η γιάφκα της 17Ν στην οδό Πάτμου στα Κάτω Πατήσια.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    17Ν
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Εφετείο 17Ν
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    ΕΛΑ
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Ποιοι είμαστε
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Επικοινωνία
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Όροι χρήσης
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Ποιοι είμαστε
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Επικοινωνία
  • Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Συνέδριο Νοσοκομειακών Γιατρών

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo