Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Μάρτη
  • Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Μάρτη
  • Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης
  • «Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ
Εργατικά

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιαν 2011, 00:00
«Σε καλό κλίμα οι συνομιλίες υπουργείου – εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς». Αυτό είναι το μότο που ακούς και διαβάζεις καθημερινά από τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας. Παλιός και καλός μαθητής του Γκέμπελς ο Δ. Ρέππας, έστησε ένα μηχανισμό προπαγάνδας, για να δώσει στον ελληνικό λαό την ψεύτικη εικόνα, ότι η κυβέρνηση συζητά με τους εργαζόμενους σε καλό κλίμα και όλοι μαζί αναζητούν λύσεις στο δαιδαλώδες πρόβλημα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, για το καλό του επιβατικού κοινού και της εθνικής οικονομίας.
 
Τη βοήθεια των ΜΜΕ την είχε εξασφαλισμένη. Ραδιοφωνιτζήδες και τηλεορατζήδες λειτουργούν καθημερινά σαν κυβερνητικές ντουντούκες. Βρίζουν και απαξιώνουν εργαζόμενους συνεχώς. Οποιος σηκώσει κεφάλι και αντισταθεί, στήνεται στα τρία μέτρα και πυροβολείται σαν εχθρός του λαού και της πατρίδας. Βλέπετε, λαός είναι ο Πρετεντέρης, η Τρέμη και οι άλλοι χρυσοκάνθαροι, που ξεχειμωνιάζουν στην Ελβετία και ξεκαλοκαιριάζουν στη Μύκονο, και όχι οι άνθρωποι του μόχθου, που ζουν από το μεροκάματο ή το μισθό τους.
 
Ομως, ο Ρέππας δεν θα κατάφερνε τίποτα μόνο με τα ΜΜΕ, αν δεν προσέτρεχαν σε βοήθειά του οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες. Αφού απαξίωσαν να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για το φασιστικό έκτρωμα, που ουσιαστικά τους θέτει σε καθεστώς επιστράτευσης, άρχισαν τα σούρτα-φέρτα στο υπουργείο, κάνοντας δήθεν διάλογο με την κυβέρνηση. Τι διάλογο, όμως, μπορείς να κάνεις σ’ ένα τέτοιο νομοσχέδιο, που σου κόβει τα πάντα και προβλέπει ότι δεν μπορείς ν’ αναζητήσεις ούτε την προστασία του νόμου;
 
Το μόνο που κάνουν με τη συμμετοχή τους στη φάρσα του κυβερνητικού «διαλόγου» είναι να βοηθούν τον Ρέππα να εμφανίζει την εικόνα μιας κυβέρνησης που ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους και διαλέγεται μαζί τους. Ταυτόχρονα του προσφέρουν την άνεση χρόνου που χρειάζεται, ώστε να πάει το νομοσχέδιο στη Βουλή και να το ψηφίσει με κατεπείγουσα διαδικασία, επικαλούμενος τον «άνετο διάλογο» που έχει προηγηθεί.
 
Αποθρασυμμένος ο Ρέππας από τη βοήθεια που του προσφέρουν, επανέφερε το δόγμα της παλιάς καραμανλικής δεξιάς «δεν συζητάμε με απεργούς». Ετσι, προσπαθεί να χωρίσει τους εργαζόμενους σε «λογι- κούς» και «αδιάλλακτους», με τους δεύτερους να εμφανίζονται σαν να ενδιαφέρονται μόνο για τα «προνόμιά» τους.
 
Ομως, και εκείνοι που δεν πήγαν στο «διάλογο» του Ρέππα, φοβούμενοι μην ξεσπάσει πάνω τους η οργή των εργαζόμενων, συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα. Ενώ έλεγαν πως μόλις δημοσιοποιηθεί το νομοσχέδιο θα προχωρήσουν σε αγώνα διάρκειας, άφησαν άλλη μια βδομάδα να περάσει άπρακτη, με τις προαποφασισμένες στάσεις εργασίας, που δεν δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα στην κυβέρνηση. Δεν προχώρησαν καν σε έκτακτη γενική συνέλευση, για να παρθούν νέες αποφάσεις με βάση τα νέα δεδομένα.
 
Από εκεί και πέρα, μούγκα στη στρούγκα της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. Ούτε μια ανακοίνωση από τη ΓΣΕΕ. Μια τυπική ανακοίνωση έστω, για το χαρακτήρα του νομοσχέδιου, που δεν πλήττει μόνο με φασιστικό τρόπο τα δικαιώματα των εργαζόμενων στα ΜΜΜ, αλλά πλήττει γενικά τους εργαζόμενους, με την αύξηση των εισιτηρίων και την ιδιωτικοποίηση.

Μούγκα ακόμα και στη στρούγκα του ΠΑΜΕ, που ασχολείται με την 24ωρη απεργιακή ντουφεκιά της 10ης Φλεβάρη, ενώ «τρέχει» το θέμα των ΜΜΜ και πρέπει σ’ αυτά να ξεκινήσει άμεσα απεργιακός αγώνας και να στηριχτεί απ’ όλους τους εργαζόμενους.
 

Στο σημείο που έφτασαν τα πράγματα, για τους εργαζόμενους δεν υπάρχουν περιθώρια. Τώρα που ξέρουν την αλήθεια, το δίλημμα είναι δικό τους: ή παραμερίζουν τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και ξεκινούν έναν σκληρό αγώνα διαρκείας ή υπογράφουν την εργασιακή τους καταδίκη. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει. Το να περιμένεις πρώτα να σε πουλήσουν και μετά να φωνάξεις, δεν οδηγεί παρά μόνο στην ήττα. Τώρα πρέπει να υπάρξει άμεση αντίδραση. Να μιλήσουν οι εργαζόμενοι. Να κοπεί κάθε διάλογος με την κυβέρνηση (γιατί δεν μπορείς να κάνεις διαπραγμάτευση με το πιστόλι στον κρόταφο) και να ξεκινήσει αμέσως αγώνας διάρκειας.
 
Καθήκοντα, όμως, υπάρχουν και για όλους τους άλλους εργαζόμενους, τους νέους, ολόκληρη τη φτωχολογιά, που χρησιμοποιεί κατά κόρον τα ΜΜΜ. Ο αγώνας πρέπει να είναι παλλαϊκός, όπως παλλαϊκός ήταν ο αγώνας το 1992-93.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Παζαρεύουν μυστικά το ξεπούλημα του Ελληνικού
Επόμενο άρθρο

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

Ολοι την Κυριακή στις 5 το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά Υποδεχόμαστε τους απεργούς πείνας από την Κρήτη

Σχετικά Αρθρα

Ποινικοποιούν ξανά τη συνδικαλιστική δράση: Σε δίκη τρεις συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Μετά από μήνυση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

Εργατικά 4 Μαρ 2026, 18:02

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

Εργατικά 3 Μαρ 2026, 21:07

Εκδήλωση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

Πέμπτη 26/2, 6 μμ, Αίθουσα ΤΕΕ

Εργατικά 25 Φεβ 2026, 13:27

Τα πειθαρχικά δεν μας τρομοκρατούν – Ανταπόκριση από την Τρίπολη

Εργατικά 19 Φεβ 2026, 21:05

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

Εργατικά 17 Φεβ 2026, 19:42

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

Εργατικά 17 Φεβ 2026, 12:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
Πολιτική

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

6 Μαρ 2026, 13:10
Παιδεία

Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων

6 Μαρ 2026, 12:28
Διεθνή

Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

6 Μαρ 2026, 10:54
Διεθνή

Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα

Πέρα από την καθήλωση του σιωναζιστικού στρατού στον νότιο Λίβανο

6 Μαρ 2026, 09:49
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Σήμερα, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

6 Μαρ 2026, 05:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάρτη

6 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

5 Μαρ 2026, 21:05
Κόντρες

Εχει χάσει το μέτρημα ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

5 Μαρ 2026, 19:22
Διεθνή

Influencers που στρατολογήθηκαν για να διαδώσουν προπαγάνδα υπέρ του Ισραήλ μηνύουν τώρα το κράτος λόγω μη πληρωμής

5 Μαρ 2026, 17:18
Διεθνή

Εσπασαν το χέρι βετεράνου πεζοναύτη που φώναζε μέσα στο Κογκρέσο: «Δε θα πεθάνουμε για το Ισραήλ»!

5 Μαρ 2026, 13:04
Διεθνή

Χεζμπολά: Θέλατε πόλεμο; Τον έχετε!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συγκρούσεις στον νότιο Λίβανο και οι βομβαρδισμοί βαθιά μέσα στη σιωνιστική οντότητα

5 Μαρ 2026, 11:44
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

5 Μαρ 2026, 09:29
Διεθνή

«Ο μεγαλύτερος στρατός στον κόσμο το βάζει στα πόδια»

Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι οι αμερικανικές δυνάμεις αποχωρούν από τον Περσικό Κόλπο

5 Μαρ 2026, 08:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

Ημέρα γυναίκας.

1910: Καθιέρωση ημέρας της γυναίκας στη β’ διεθνή συνδιάσκεψη σοσιαλιστριών (Κλάρα Τσέτκιν – Γερμανία).

1913: Ο διάδοχος Κωνσταντίνος ορκίζεται βασιλιάς της Ελλάδας μετά τη δολοφονία του πατέρα του Γεωργίου Α’.

1921: Εκτελείται ο ισπανός πρωθυπουργός Εδουάρδο Ντάτο κατά την αποχώρησή του από το κοινοβούλιο.

1965: 3.500 στρατιώτες των ΗΠΑ καταφτάνουν στο Βιετνάμ, έναρξη πολέμου.

1968: Φοιτητική εξέγερση στην Πολωνία με αίτημα το δικαίωμα ελευθερίας, συμπαρασύρει και τους εργάτες, 1.208 συλλήψεις (οι 367 φοιτητές).

1970: Αποτυχημένη δολοφονική απόπειρα κατά του κύπριου προέδρου αρχιεπισκόπου Μακάριου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    17Ν
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Εφετείο 17Ν
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    ΕΛΑ
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Ποιοι είμαστε
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Επικοινωνία
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Όροι χρήσης
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Ποιοι είμαστε
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Επικοινωνία
  • Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo