Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο
  • Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη
  • «Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»
  • Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά
  • Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Αγωνιστική… συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Εργατικά

Αγωνιστική… συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Οκτ 2012, 00:00
Την ίδια μέρα που πήρε μέρος στον «κοινωνικό διάλογο» του υπουργείου Εργασίας, η ΓΣΕΕ έδωσε στη δημοσιότητα πανομοιότυπες επιστολές που έστειλε στον Σαμαρά και τους Βενιζέλο και Κουβέλη, ζητώντας να συναντηθεί μαζί τους. Η κατακλείδα της προς Σαμαρά επιστολής (ίδια ακριβώς είναι και η επιστολή προς τους άλλους, μόνο η προσφώνηση αλλάζει), η οποία κάνει λόγο για «επείγουσα αναγκαιότητα διεξαγωγής εθνικού κοινωνικού διαλόγου είναι χαρακτηριστική:


«Κύριε Πρωθυπουργέ, έχοντας πλήρη επίγνωση της ιδιαίτερα κρίσιμης για τη χώρα συγκυρίας, αλλά και την προσδοκία ότι όχι μόνο δεν θα συνεχισθούν, αλλά και θα αποκατασταθούν έμπρακτα τα ολέθρια λάθη και επιλογές πολιτικών, που οδήγησαν και συνεχίζουν  –δυστυχώς αποδεδειγμένα– να οδηγούν την οικονομία και την κοινωνία σε κατάρρευση, σας ζητούμε να ορίσετε άμεσα και πριν τη λήψη οποιασδήποτε νομοθετικής πρωτοβουλίας συνάντηση με τη ΓΣΕΕ, ώστε να θέσουμε υπόψη σας τις θέσεις μας και τα στοιχεία που τις τεκμηριώνουν»!
 
Τι να πεις και τι να σχολιάσεις; Την «προσδοκία» ότι θ’ αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική; Το αίτημα για συνάντηση, προκειμένου να πουν στους ηγέτες της συγκυβέρνησης τις απόψεις της ΓΣΕΕ, λες κι αυτοί δεν τις γνωρίζουν; Εάν ήμασταν στη θέση του Σαμαρά, θα τους δεχόμασταν το άλλο κιόλας πρωί. Αλλωστε, και ο Παπανδρέου και ο Παπαδήμος τους δέχονταν όταν το ζητούσαν. Νταλαβέρι να γίνεται και να ‘χουν να σχολιάζουν τα παπαγαλάκια: η ΓΣΕΕ ζήτησε αυτό, η κυβέρνηση έδειξε κατανόηση, αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, γιατί πρέπει να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και μπλα, μπλα, μπλα.
Η συνδικαλιστική γραφειοκρατία, βέβαια, θα προκηρύξει και άλλη 24ωρη απεργία, όπως έχει ήδη αποφασίσει. Στο μεταξύ, όμως, φροντίζει να βοηθά το σύστημα όσο μπορεί και να ενισχύει το θεσμικό της ρόλο.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΞετσίπωτη η συνδικαλιστική γραφειοκρατία
Επόμενο άρθρο Να τσακίσουμε το δόγμα «μηδενικής ανοχής»

Σχετικά Αρθρα

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

Εργατικά 3 Απρ 2026, 14:53

ΟΙΕΛΕ: Οχι νέα θύματα από την κακοκαιρία

Να ληφθούν άμεσα μέτρα σε Φροντιστήρια, Κέντρα Ξένων Γλωσσών, ιδιωτικά ΣΑΕΚ και Κέντρα Μελέτης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 21:24

Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Καμιά δυσμενής μεταβολή στις εργασιακές μας σχέσεις – Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Απεργία 1 Απριλίου και συγκέντρωση στα Προπύλαια 10.30 πμ

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 21:00

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Νέα κινητοποίηση στην Τρίπολη – Οχι στις διώξεις των συναδέλφων

Εργατικά 31 Μαρ 2026, 11:10

Απορρίφτηκε η αίτηση ακύρωσης της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Nέα «κατά παραγγελία» απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά

Εργατικά 30 Μαρ 2026, 20:23

Αύξηση κατώτατου μισθού: Ούτε ένα κουλούρι την ημέρα

Εργατικά 30 Μαρ 2026, 12:09
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις στο Δημόσιο: Να κηρυχτεί άμεσα Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση στο Δημόσιο

Αγώνας για δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες για την κοινωνία και όχι πεδίο κερδοφορίας των εταιριών

3 Απρ 2026, 14:53
Πολιτική

Ανασχηματισμός-οπερέτα στην κυβέρνηση από έναν παραπαίοντα Μητσοτάκη

3 Απρ 2026, 14:46
Διεθνή

«Ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί δεν θα φέρει λύση ούτε για το Ιράν ούτε για την περιοχή»

Συλλογικό κείμενο πρώην πρεσβευτών της Γαλλίας και διευθυντών του υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων

3 Απρ 2026, 13:02
Κόντρες

Oχι, ρε, δε θα μας πάρεις τη δουλειά

3 Απρ 2026, 11:02
Διεθνή

Στρατός κουραμπιέδων υπό ξενόδουλη πολιτική ηγεσία

3 Απρ 2026, 09:21
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ | Ελληνικά πλοία προμηθεύουν μυστικά το Ισραήλ με πετρέλαιο και στρατιωτικά φορτία

Σκιώδη πλοία απενεργοποιούν τα σήματά τους και δηλώνουν ψευδείς προορισμούς για να προμηθεύσουν το Ισραήλ μέσω Τουρκίας

3 Απρ 2026, 07:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

3 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ιδιο μοτίβο από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

2 Απρ 2026, 22:50
Διεθνή

Γιατί οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θέλουν να ξαναπάρουν τα πετρέλαια του Ιράν, που έχασαν το 1979

2 Απρ 2026, 21:11
Διεθνή

Η πρώτη φορά στην Ιστορία που το Ισραήλ πλήττεται καίρια και ήττάται από ΚΡΑΤΟΣ της Μέσης Ανατολής

2 Απρ 2026, 14:59
Διεθνή

Η «δικαιοσύνη» της Γαλλίας εξακολουθεί να καταδιώκει τον Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά

2 Απρ 2026, 11:00
Διεθνή

Οι αλήθειες του ραβίνου και τα πουλημένα μίντια

2 Απρ 2026, 10:01
Παιδεία

111η Σύνοδος Πρυτάνεων: Πάντα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των Πανεπιστημίων και των φοιτητών

2 Απρ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Απρίλη

2 Απρ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

1 Απρ 2026, 22:39
Διεθνή

Μέσα στον νότιο Λίβανο: Ο πόλεμος φθοράς της Χεζμπολά αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης

1 Απρ 2026, 21:17
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στα Ωνάσεια Σχολεία (1η Απρίλη)

1 Απρ 2026, 20:02
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση: Οι αγχόνες δεν μας τρομάζουν

1 Απρ 2026, 19:56
Πολιτική

Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της

1 Απρ 2026, 15:09
Παιδεία

Ο Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών/Φοιτητριών Ιονίου Πανεπιστημίου ζητά άμεσες απαντήσεις και στέγη για όλους

1 Απρ 2026, 13:31
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Απρίλη

1906: Η “Μάχιμη Εργατική Ενωση” περικυκλώνει το σπίτι του αντιδραστικού διευθυντή επιχείρησης Βασίλι Σνεσάρεφ και το πυρπολεί (Ρωσία).

1917: Ο Λένιν μεταβαίνει κρυφά στη Ρωσία μέσω Γερμανίας.

1941: Αυτοκτονεί ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Πίλος λόγω εισβολής των Γερμανών στη χώρα.

1948: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν υπογράφει το «Σχέδιο Μάρσαλ».

1969: Γέννηση Πόλας Ρούπα.

1984: Απόπειρα κατά του αμερικανού σμηνία Ρόμπερτ Τζαντ (17Ν).

1990: Βόμβες σε κτίριο της ΓΣΕΕ, υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, γραφεία του ΣΕΒ και Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΕΛΑ-1η Μάη).

1991: Πέντε βόμβες σε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Ρουκέτα στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ στο Γαλάτσι (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo