Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Ιούλη
  • Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 
  • Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;
  • Kαι στην κορφή Ματίνα
  • Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν
  • Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ενας Σταμάτης που τον έλεγαν Βαγγέλη
Κόντρες

Ενας Σταμάτης που τον έλεγαν Βαγγέλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Μάι 2023, 10:47

Μην μας πείτε ότι ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Σταμάτης Μαλέλης έστησε την παγίδα στον Μητσοτάκη ερήμην του Μαρινάκη. Δε γίνονται τέτοια πράγματα στο Συγκρότημα. Οταν πρόκειται για κομβικές κινήσεις, πρέπει να υπάρχει η έγκριση «από πάνω», από το αφεντικό. Το στήσιμο ήταν… ομορφοφτιαγμένο. Φωνάζουμε τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα για να δώσουν από κοινού συνέντευξη στους δημοσιογράφους του καναλιού. Δεν μας ενδιαφέρει τι αποφασίζεται στη διακομματική του υπουργείου Εσωτερικών. Η δική μας πρόσκληση γίνεται στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δουλειάς του καναλιού μας.

Επιασε και τα ‘γραψε κιόλας ο Μαλέλης και έστειλε ραβασάκι στα δυο κόμματα. Η Κουμουνδούρου έσπευσε, φυσικά, να αποδεχτεί ασμένως το αίτημα του καναλιού. Ο Μητσοτάκης έβαλε τον Σκέρτσο ν’ απαντήσει: «Η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου. Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει. Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική».

Πας καλά, ρε Σκέρτσο; Το Mega του Μαρινάκη σας κάλεσε, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπονοείς ότι το Mega του Μαρινάκη είναι… εργαλείο του ΣΥΡΙΖΑ; Η ζημιά έγινε. Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε να φοβάται τον Τσίπρα. Με τη βούλα του Mega αυτή τη φορά. Αντε τώρα να πείσεις ότι ο Μαρινάκης… πολεμάει τον Μητσοτάκη.

Αβαταρ Μπουμπούκος

Της ξέφυγε της Μπουμπούκας κάποια στιγμή: «Πόσο Αδωνι αντέχετε ακόμα;». Αντέχουν, αντέχουν, δώσ’ τους πράμα… Ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός διακτινίστηκε και το ολόγραμμά του μιλούσε ταυτόχρονα σε τρεις συγκεντρώσεις. Και το διαφήμισε σαν «νέα εποχή πολιτικής επικοινωνίας». Λύσσαξαν κάτω από το τουίτ του οι πολιτικοί του αντίπαλοι, που δεν καταλαβαίνουν ότι γίνονται οι καλύτεροι διαφημιστές του.

Γιαλαντζί μανούρα

Θίχτηκε ο Γιώργος Τσίπρας επειδή ο Λάμψιας (τεράστια… προσωπικότητα και προπαντός… ανεξάρτητος δημοσιογράφος) αποκάλεσε τον ξάδερφο Αλέξη «μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου» και απειλούσε να αποχωρήσει από το πάνελ της Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ, αν ο Λάμψιας δεν ανακαλούσε. Σιγά το θέμα! Είναι προσβολή να σου λέει ένας «λυσσασμένος» αντίπαλος ότι μιμείσαι κάποιον άλλο; Αμα ήταν έτσι, δε θα οργανωνόταν κανένα τηλεπάνελ, αφού όλοι έχουν σούρει σε όλους τα μύρια όσα. Κι εκεί που η κατάσταση είχε βαλτώσει, η Κοσιώνη παίρνει διαφημίσεις μπας και εκτονωθεί, αλλά όταν επανέρχεται η εικόνα, ο ξάδερφος Τσίπρας έχει φύγει και στο τηλέφωνο είναι η Τσαπανίδου. Η οποία κατάλαβε πως ο ξάδερφος έκανε γιαλαντζί μανούρα και γύρισε το χαβά, εστιάζοντας στο ότι ο Λάντσιας είχε πει και πως  «δεν μπορεί να θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζουν στον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ όταν οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τους εκτελεστές της 17 Νοέμβρη». Μετά προσπάθησε να το μαζέψει, λέγοντας πως «δεν είπα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ορισμένοι…», αλλά τη γκάφα την είχε κάνει, οπότε η Τσαπανίδου είχε όλη την άνεση να φωνάξει κάμποσες φορές «ντροπή!». Αμα δε βαριέστε, δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθεοι κομμουνισταί

Στην εποχή του μοναρχοφασισμού, όταν η αστική προπαγάνδα εξαπέλυε μύδρους ενάντια στους «αθέους κομμουνιστάς», επιστρέφει ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός, διεκδικώντας τις ψήφους των Κασιδιαραίων και άλλων φασιστοακροδεξιών.

Για το εάν η Θρησκευτική Πίστη πρέπει να αποτελεί κριτήριο ψήφου.. pic.twitter.com/GPZ8QsH23i

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 5, 2023

Mια μεγάλη οικογένεια

Ομοιος ομοίω αεί πελάζει, όπως έλεγαν οι αρχαίοι Ελληνες. ‘Η όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα, όπως λέμε οι Νεοέλληνες. «Βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο» χαρακτήρισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Χαράλαμπος Αθανασίου, συνταξιούχος δικαστικός, τον συνταξιούχο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο, που έγινε μπροστινός του Κασιδιάρη στο νεοναζιστικό του μόρφωμα. Μιλώντας από την άποψη της συγκυρίας, τον λες και γκαφαδόρο τον Αθανασίου. Γι’ αυτό και του την έπεσαν διάφοροι μπροστινοί της νεοδημοκρατικής προπαγάνδας. Για ποιο λόγο του την έπεσαν; Γιατί φοβούνται ότι ο Κανελλόπουλος, που κατεβαίνει με το δικό του μόρφωμα, μπορεί να πάρει ψήφους Κασιδιαραίων. Η γραμμή είναι «πόλεμος στον Κανελλόπουλο», αλλά ο Αθανασίου δεν κατάφερε να την υλοποιήσει.
Μιλώντας καθαρά πολιτικά, όμως, θα βρούμε το νήμα που συνδέει όλες τις μερίδες της Δεξιάς. Ενα νήμα που διαμορφώθηκε ιστορικά μετά τη ναζιφασιστική κατοχή, στις συνθήκες του μεταπολεμικού μοναρχοφασισμού και ύστερα της χούντας. Συγγενείς είναι όλοι τους, παρά τις διαφορές και τους πολιτικούς ανταγωνισμούς τους. Γι’ αυτό και αισθάνονται συμπάθεια ο ένας για τον άλλο. Ο Κασιδιάρης και οι νεοναζιστές του τους απασχολούν μόνο επειδή κόβουν ψήφους από τη ΝΔ και όχι επειδή είναι νεοναζιστές. Τυχαίο είναι ότι ο Αθανασίου είναι σαμαρικός, όπως δεξί χέρι του Σαμαρά ήταν και ο Μπαλτάκος που έσπευσε να προσφέρει βοήθεια στους νεοναζιστές ακόμα κι όταν ασκήθηκαν εναντίον τους ποινικές διώξεις;
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο75 χρόνια από τη μέρα του ξεριζωμού των Παλαιστίνιων
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Μάη

Σχετικά Αρθρα

O μεγαλύτερος τίτλος τιμής

Κόντρες 22 Ιούλ 2026, 14:10

Το σκληρό πρόσωπο του μπος στην τέχνη

Κόντρες 21 Ιούλ 2026, 21:15

Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε γι’ αλλού…

Κόντρες 20 Ιούλ 2026, 19:50

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

Κόντρες 17 Ιούλ 2026, 14:11

Φράξια με το φελλό

Κόντρες 16 Ιούλ 2026, 13:39

Μαρινακίες

Κόντρες 15 Ιούλ 2026, 14:25
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Και άλλα εφτά ιδιωτικά «πανεπιστήμια» πήραν άδεια ίδρυσης και λειτουργίας 

27 Ιούλ 2026, 20:04
Πολιτική

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

27 Ιούλ 2026, 19:57
Υγεία

Kαι στην κορφή Ματίνα

27 Ιούλ 2026, 18:45
Διεθνή

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

27 Ιούλ 2026, 12:58
Διεθνή

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

27 Ιούλ 2026, 11:22
Πολιτική

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

27 Ιούλ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

Ημέρα κατά της ηπατίτιδας.

Περού: Ημέρα ανεξαρτησίας (1824).

1904: Σοσιαλιστές επαναστάτες εκτελούν τον υπουργό Εσωτερικών Βένζελ Φον Πλέβε, σύμβολο της τσαρικής καταπίεσης.

1914: Σκανδαλώδης αθώωση της συζύγου του υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας για τη δολοφονία του εκδότη της “Figaro” Γκαστόν Καλμέτ.

1937: Βομβιστική απόπειρα του IRA κατά του Βρετανού βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ σε επίσκεψή του στο Μπέλφαστ.

1975: Αρχίζει η δίκη της χούντας.

2005: Ο IRA ανακοινώνει τον τερματισμό του ένοπλου αγώνα εναντίον της βρετανικής παρουσίας στη Βόρειο Ιρλανδία μετά από 36 χρόνια δράσης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo