Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της
  • Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια
  • Σαν σήμερα 30 Ιούλη
  • Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια
  • Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο
  • Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ζορίζονται οι σιωναζιστές και οι αμερικανοί προστάτες τους
Διεθνή

Ζορίζονται οι σιωναζιστές και οι αμερικανοί προστάτες τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Ιούν 2024, 20:32
Πρόσφατος βομβαρδισμός σιωνιστικής στρατιωτικής βάσης με drone αυτοκτονίας της Χεσμπολά.

Η Wall Street Journal, επικαλούμενη αμερικανικές πηγές, έγραψε ότι ο αμερικανός διπλωμάτης Αμος Χοχστάιν έχει έμμεσες συνομιλίες με τη Χεσμπολά, με διαμεσολαβητή τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου του Λιβάνου, Ναμπίχ Μπέρι. Τα μέρη συζητούν την επίτευξη μιας καταρχήν συμφωνίας για τον τερματισμό των εχθροπραξιών, σε σύνδεση με την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα.

Το λιβανέζικο Αλ-Μαϊαντίν ρώτησε σχετικά τον εκπρόσωπο της Χαμάς στον Λίβανο, Δρα Αχμαντ Αμπντέλ Χάντι, που είπε:

Η οντότητα κατοχής βρίσκεται σε πτώση και υποφέρει από βαθιά κρίση χάρη στην Παλαιαστινιακή Αντίσταση και τον Αξονα της Αντίστασης. Η διάλυση του Πολεμικού Συμβούλιου σημαίνει ότι η οντότητα πάσχει από αποσύνθεση μετά την Επιχείρηση Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα και λόγω των χτυπημάτων της Αντίστασης.

Το επίπεδο του επαγγελματισμού στις επιχείρησης της Αντίστασης έχει ανέβει, παράλληλα με την ευφυή διαχείριση του πολιτικού δρόμου από τους ηγέτες της Αντίστασης. Η Κατοχή βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο και δεν υπάρχουν στον ορίζοντα επιλογές για να βγει απ’ αυτό.

Οι σκοποί του πολέμου είναι οι ίδιοι για την αμερικάνικη κυβέρνηση και την κατοχική οντότητα: να εξαλείψουν την Αντίσταση. Η αμερικάνικη κυβέρνηση, μέσω των διαπραγματεύσεων, δε θέλει να αφήσει στην Αντίσταση κανένα επίτευγμα.

Οι ιδέες που παρουσιάστηκαν στην Αντίσταση μέσα στο πλαίσιο μιας συμφωνίας περιλαμβάνουν παγίδες που εμποδίζουν την υλοποίηση των αιτημάτων του παλαιστινιακού λαού. Η Αντίσταση έχει υποβέλει την απάντησή της στη συμφωνία και η αμερικάνικη κυβέρνηση πρέπει να πιέσει την κατοχική κυβέρνηση, αν θέλει να τερματιστεί ο πόλεμος. Η Αντίσταση δεν μπορεί να εγκαταλείψει τη διατήρηση των επιτευγμάτων του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα.

Ο Χοχστάιν έχει πειστεί ότι το Λιβανέζικο Μέτωπο είναι δεμένο σφιχτά με τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα. Τα μέτωπα υποστήριξης από τον Λίβανο μέχρι την Υεμένη και το Ιράκ πέτυχαν τους σκοπούς τους. Το μέτωπο του Λιβάνου πέτυχε στον προορισμό του που είναι ο πόλεμος υποστήριξης στη Γάζα.

Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα σιωνιστικών μίντια που έγραψαν ότι «αναμφίβολα δεν υπάρχει στόχος στο βορρά (του Ισραήλ) που η Χεσμπολά να μην μπορεί να στοχεύσει με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Οι κατασκοπευτικές πληροφορίες που συγκεντρώνει η Χεσμπολά είναι ακριβείς και σε επίπεδο ίδιο μ’ αυτό που διαθέτουν προηγμένες Δυτικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, με ακριβή παρακολούθηση και δυνατότητες συγκέντρωσης πληροφοριών και τεκμηρίωση σε πραγματικό χρόνο. Ενας αξιοσημείωτος αριθμός ψευδών συναγερμών έχει μετατραπεί σε πραγματικές προειδοποιήσεις και πολλά drone έχουν εισέλθει στην επικράτεια του Ισραήλ χωρίς να αναχαιτιστούν. Η Χεσμπολά είναι ικανή να παραλύσει τουλάχιστον το 50% του Σιδερένιου Θόλου στο βορρά με ένα πρώτο χτύπημα».

Κινήσεις όπως αυτή του Χοχστάιν που αναζήτησε δίαυλο επικοινωνίας με τη Χεσμπολά, εκπροσωπώντας επί της ουσίας την κυβέρνηση Νετανιάχου, αποκαλύπτουν την αδυναμία των σιωναζιστών και των αμερικανών προστατών τους λόγω των εξελίξεων στην περιοχή μετά τις 7 Οκτώβρη.

Μέχρι τώρα, ο Νετανιάχου και ο Γκάλαντ εξαπέλυαν απειλές: «Θα εισβάλουμε στον Λίβανο», «θα φτάσουμε στη Βηρυττό» και άλλα τέτοια ηχηρά. Ολα αποδείχτηκαν σκέτοι λεονταρισμοί. Εκαναν αεροπορικές επιδρομές, σκότωσαν στρατιωτικά στελέχη της Χεσμπολά, όμως ξέρουν πολύ καλά ότι τέτοια αντάρτικα κινήματα έχουν ήδη έτοιμους τους αντικαταστάτες των διοικητών τους που δολοφονούνται.

Από την άλλη, η ζημιά που έχει κάνει η Χεσμπολά στη σιωνιστική οντότητα είναι τεράστια. Χτυπάει συνέχεια στρατιωτικές εγκαταστάσεις, καθώς διαθέτει προηγμένα όπλα που δε διαθέτει η Αντίσταση στη Γάζα, όπως κατευθυνόμενους πυραύλους και drone αυτοκτονίας. Πέραν των στρατιωτικών εγκαταστάσεων που με μεθοδικότητα μυρμηγκιού διαλύει η Χεσμπολά, κρατάει γύρω στις 250.000 εβραίους μακριά από τους εποικισμούς και τα αγροκτήματα του βορρά, με αποτέλεσμα η σιωνιστική οντότητα να καταβάλλει συνεχώς ένα βαρύ οικονομικό και κοινωνικό κόστος.

Γι’ αυτό στάλθηκε ο Χοχστάιν στον Λίβανο, για ν’ αναζητήσει ένα συμβιβασμό με τη Χεσμπολά, με διαμεσολαβητή τον βετεράνο λιβανέζο αστό πολιτικό Ναμπίχ Μπέρι (επικεφαλής του σιιτικού κόμματος Αμάλ). Πίστευαν οι Αμερικάνοι ότι θα δελέαζαν τη Χεσμπολά, με κάποια ανταλλάγματα, ώστε να την τραβήξουν από το μέτωπο υποστήριξης των Παλαιστίνιων στη Γάζα; Δεν είναι αφελείς. Εκείνο που προσπαθεί να εξασφαλίσει ο Χοχστάιν είναι μια συμφωνία-πακέτο που θα περιλαμβάνει και τη Γάζα και τον νότο του Λιβάνου. Εχοντας το καταρχήν «ναι» για μια τέτοια συμφωνία, θα μπορέσει ο Νετανιάχου να κάνει το απαιτούμενο «μασάζ» στο σιωνιστικό όχλο.

Αν δούμε τη μεγάλη εικόνα, οι Αμερικανοί και οι σιωναζιστές διαπραγματεύονται με τους δυο μεγάλους εχθρούς της σιωνιστικής οντότητας, τη Χαμάς και την Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα και τη Χεσμπολά στον Λίβανο. Αυτό σημαίνει πως τραβάνε μεγάλα ζόρια. Παραδέχονται πως δεν μπόρεσαν, ούτε θα μπορέσουν να νικήσουν στρατιωτικά και αναζητούν διπλωματική λύση.

H κρίση μαστίζει το ανώτατο πολιτικό επίπεδο της σιωνιστικής οντότητας. Ο Μπένι Γκαντζ και ο Γκάντι Αϊζενκοτ, πρώην αρχηγοί του σιωνιστικού στρατού και νυν πολιτικοί του «κεντρώου» κόμματος «Εθνικής Ενότητας», που είχαν σπεύσει να μπουν στην κυβέρνηση Νετανιάχου αμέσως μετά τις 7 Οκτώβρη, παραιτήθηκαν. Συμμετείχαν και οι δύο στο Πολεμικό Συμβούλιο, ένα ολιγομελές σχήμα που έπαιρνε όλες τις αποφάσεις για τη διεξαγωγή του πολέμου. Με το που παραιτήθηκαν, πετάχτηκε ο «ακροδεξιός» Μπεν Γκβιρ και ζήτησε να μπει αυτός στο Πολεμικό Συμβούλιο. Σηκώθηκε η τρίχα των αρχηγών της Μοσάντ και της Σιν Μπετ. Με παρόντα αυτόν τον ψυχοπαθή δεν μπορούμε να συζητήσουμε κανένα θέμα ασφάλειας, γιατί θα τα διαρρέει όλα αμέσως, φρόντισαν να διαμηνύσουν με ανώνυμες δηλώσεις τους σε σιωνιστικά Μέσα.

Ο Νετανιάχου προτίμησε να διαλύσει το Πολεμικό Συμβούλιο και ετοιμάζεται να φτιάξει κάτι άλλο, πιο στενό, χωρίς και πάλι τους συμμάχους του στην κυβερνητική πλειοψηφία Μπεν Γκβιρ και Σμότριτς. «Οι υπουργοί δεν είναι διακοσμητικά. Οι κυβερνητικοί εταίροι σου δεν είναι αέρας κοπανιστός. Δεν είμαι πλέον διατεθειμένος να δέχομαι αυτή τη μεταχείριση. Απαιτώ συμμετοχή στο περιορισμένο υπουργικό συμβούλιο ή, εναλλακτικά, την επίσημη διάλυσή του. Απαιτώ επείγουσα συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιου απόψε», διαμήνυσε πριν από τέσσερις μέρες ο Μπεν Γκβιρ στον Νετανιάχου. Ο τελευταίος δεν του έδωσε σημασία, όμως και αυτό το επεισόδιο αποκάλυψε τη σοβούσα κρίση στο κορυφαίο πολιτικό επίπεδο του Ισραήλ.

Από την άλλη, βλέπουμε την ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει η Παλαιστινιακή Αντίσταση και αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων. Δηλώσεις όπως αυτές του Αμπντέλ Χάντι, που παραθέσαμε στην αρχή, δείχνουν ότι γίνονται από θέση ισχύος. Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά πως είναι ο πραγματικός συσχετισμός που καθορίζει το επίπεδο της διπλωματικής αντιπαράθεσης.

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση είναι δυνατή στο πεδίο, όπως αποδεικνύει και στη Ράφα, όπου οι ίδιοι οι ανώτεροι αξιωματικοί των σιωναζιστών παραδέχονται ότι κάνουν μια τρύπα στο νερό. Το δεύτερο στοιχείο που μπετονάρει την αποφασιστική διπλωματική στάση της Αντίστασης είναι η σταθερότητα που δείχνει ο παλαιστινιακός λαός στη Γάζα και τη Δυτική Οχθη, παρά το όργιο των δολοφονιών και τις ασύλληπτες καταστροφές.

Θα επαναλάβουμε αυτό που γράφουμε εδώ και πολύ καιρό. Τα ίδια τα γεγονότα αποδεικνύουν καθημερινά πως ούτε σαν υπόθεση εργασίας δεν μπορούμε να πούμε ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση θα ηττηθεί. Το τέλος αυτού του πολέμου, όποτε κι αν επέλθει, θα φέρει τη σφραγίδα της λαμπρότερης νίκης στην ως τώρα απελευθερωτική πάλη του παλαιστινιακού λαού.

Εκτύπωση 🖨
ΗΠΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΥπουργείο Ταλαιπωρίας του Πολίτη
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 19 Ιούνη

Σχετικά Αρθρα

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

Διεθνή 29 Ιούλ 2025, 21:55

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

Διεθνή 29 Ιούλ 2025, 11:13

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

Διεθνή 29 Ιούλ 2025, 10:21

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

Διεθνή 29 Ιούλ 2025, 09:20

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

Διεθνή 28 Ιούλ 2025, 20:18

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

Διεθνή 28 Ιούλ 2025, 19:38
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Βία και ανομία δημιουργεί η κυβέρνηση με την πολιτική της

Κινητοποίηση φοιτητών στο Σύνταγμα, την Πέμπτη 31/7 στις 10:00

30 Ιούλ 2025, 10:41
Κόντρες

Οσα δε φτάνει η (σιωνιστική) αλεπού τα κάνει… παραμύθια

30 Ιούλ 2025, 10:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

30 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκότωσαν τους φύλακες της λιγοστής βοήθειας και άνοιξαν πυρ κατά αμάχων που περίμεναν βοήθεια

29 Ιούλ 2025, 21:55
Πολιτισμός

Ζιάντ Ραχμπάνι: Ο Λίβανος αποχαιρέτησε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και διανοούμενο

Πάντα κομμουνιστής, πάντα με την Αντίσταση

29 Ιούλ 2025, 21:33
Καταστολή

Σύρος, Ρόδος, Αγιος Νικόλαος. Next?

Μητσοτάκης, ο αρχιμπάτσος του Νετανιάχου

29 Ιούλ 2025, 19:29
Διεθνή

Εσπρεσάκι και μπινελίκια στους σιωνιστές σε βενζινάδικο στο Μιλάνο

Θα τους χαρακτηρίσετε κι αυτούς «αντισημίτες»;

29 Ιούλ 2025, 11:13
Πολιτική

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αθλια δικονομικά κολπάκια λίγο προτού εκδοθεί η δικαστική απόφαση για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι όλοι κατά το κατηγορητήριο

29 Ιούλ 2025, 11:09
Διεθνή

Κι άλλο «κάρφωμα» βόμβας από παλαιστίνιο μαχητή μέσα σε σιωναζιστικό τανκ (εκθαμβωτικό video)

29 Ιούλ 2025, 10:21
Διεθνή

Σιωναζιστής έποικος δολοφόνησε παλαιστίνιο αγωνιστή στη Δυτική Οχθη

Ο Οντεχ Χανταλίν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Νο Οther Land

29 Ιούλ 2025, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Ιούλη

29 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστής αξιωματικός: «Χάνουμε τους στρατιώτες μας μάταια στη Γάζα καθημερινά και ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας»

28 Ιούλ 2025, 20:18
Διεθνή

Γελοίο θέατρο με τη σκόπιμη λιμοκτονία των Παλαιστίνιων της Γάζας

28 Ιούλ 2025, 19:38
Κόντρες

Πατροκτόνος ο Κούλης;

28 Ιούλ 2025, 13:32
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Zάλτσμπουργκ: Εσπασαν τη βιτρίνα της συνενοχής

28 Ιούλ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούλη

28 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών σε διεθνή ύδατα

27 Ιούλ 2025, 08:20
Πολιτισμός

«Ω, σκατένιε κόσμε, η Γάζα πεθαίνει από την πείνα»

27 Ιούλ 2025, 07:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2025, 00:01
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2025: 26.239 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

33.667 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2025, 06:47
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούλη

Ημέρα φιλίας.

Κούβα: Ημέρα μαρτύρων επανάστασης.

1903: Σε παράνομο συνέδριο του Εργατικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ρωσίας σχηματίζονται δύο μπλοκ: οι οπαδοί του Λένιν μπολσεβίκοι (πλειοψηφούντες) και του Μάρτοφ μενσεβίκοι (μειοψηφούντες) με κοινό σκοπό την ανατροπή του τσαρικού καθεστώτος.

1919: Επέμβαση του στρατού σε φυλετικές ταραχές στο Σικάγο, 31 νεκροί και πεντακόσιοι τραυματίες.

1920: Δολοφονείται ο Ιωνας Δραγούμης.

1931: Ανταλλαγή πυροβολισμών σε απόπειρα της αστυνομίας να διαλύσει συγκέντρωση εκατό ατόμων στις Σέρρες. Νεκρός αξιωματικός της χωροφυλακής, τραυματίας ο διοικητής της.

1955: Συλλαμβάνεται η Ρούλα Κουκούλου, σύζυγος του Νίκου Ζαχαριάδη.

1978: Βόμβα και εμπρησμός στην είσοδο της πλαζ ΕΟΤ Αλίμου, αναγραφή συνθημάτων (ΕΛΑ).

2006: Πεθαίνει ο Murray Bookchin.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo