Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Kαι με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ
  • Στοχοποιημένη από το σιωνιστικό λόμπι η Αμερικανοεβραία Ναν Γκολντίν
  • Σιωναζιστές: Αισχρό πτωματεμπόριο για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας
  • Οταν ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωνε τους τελευταίους επιζήσαντες του Αουσβιτς
  • Σαν σήμερα 27 Γενάρη
  • Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Βυθίζονται σε κρίση επειδή χάνουν τον πόλεμο
Διεθνή

Βυθίζονται σε κρίση επειδή χάνουν τον πόλεμο

Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιαν 2024, 21:02
«Συμφωνία τώρα» γράφει το πλακάτ. Οι συγγενείς των σιωνιστών αιχμάλωτων στη Γάζα έκλεισαν κεντρική λεωφόρο στο Τελ Αβιβ.

Χτες, ο σιωναζιστικός στρατός ανακοίνωσε ότι στη Χαν Γιούνις βρήκε τα πτώματα 21 ισραηλινών αιχμάλωτων και τα μετέφερε στο Ισραήλ το προηγούμενο βράδυ. Mερικές ώρες αργότερα, το σιωνιστικό Κανάλι 14 μετέδωσε ότι οι αναλύσεις που έγιναν μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει ότι τα πτώματα είναι ισραηλινών αιχμάλωτων!

Τι προσπάθησαν να κάνουν; Να κοροϊδέψουν τους συγγενείς των αιχμάλωτων της Αντίστασης ότι ο στρατός άρχισε να τους βρίσκει, έστω και νεκρούς; ‘Η να «αποδείξουν» ότι οι αιχμάλωτοι κρατούνται στην περιοχή της Χαν Γιούνις και επομένως έχει δίκιο ο στρατός που επιμένει στον πόλεμο στο νότο της Λωρίδας της Γάζας;

Ιστορίες απελπισίας. Οι συγγενείς των αιχμάλωτων έχουν δει κάμποσα βίντεο της Αντίστασης που ανακοίνωσαν το θάνατο αιχμάλωτων ως αποτέλεσμα αεροπορικών βομβαρδισμών. Και είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι η Αντίσταση λέει αλήθεια. Αλλωστε, σ’ αυτό συνηγορεί και η κοινή λογική: γιατί να σκοτώσει η Αντίσταση αιχμάλωτους, όταν στόχος της είναι η ανταλλαγή με παλαιστίνιους κρατούμενους; Οσο περισσότεροι οι αιχμάλωτοι τόσο περισσότεροι οι Παλαιστίνιοι με τους οποίους θα ανταλλαγούν. Και να είχαν κάποιες οικογένειες αιχμάλωτων αμφιβολίες, το τελευταίο βίντεο, με την Νόα Αργκαμάνι να καταγγέλλει ότι οι δύο συγκρατούμενοί της σκοτώθηκαν από βομβαρδισμούς, παρά τις προσπάθειες των μαχητών Αλ-Κασάμ να τους σώσουν, τις διέλυσε.

Το παραμύθι ότι οι αιχμάλωτοι κρατούνται στη Χαν Γιούνις έχει, επίσης, συντριβεί από την εξέλιξη των πραγμάτων. Αν ήταν έτσι, τότε γιατί ο σιωναζιστικός στρατός επιτέθηκε πρώτα στο βορρά της Λωρίδας. Ποιος ξεχνάει τι έλεγαν τότε ο Νετανιάχου, ο Γκάλαντ και ο Χαλεβί; Οτι οι αιχμάλωτοι κρατούνται στο υπόγειο του Αλ-Σίφα και άλλων νοσοκομείων. Εισέβαλαν στα νοσοκομεία, αφού προηγουμένως σκότωσαν χιλιάδες αμάχους, αλλά δεν βρήκαν ούτε ίχνος αιχμάλωτου ή στοιχεία που να δείχνουν ότι κρατούνται εκεί.

Πότε επιτέθηκαν στο νότο της Λωρίδας; Μετά την 1η Δεκέμβρη του 2023, όταν έσπασαν την προσωρινή ανθρωπιστική εκεχειρία. Και πάλι δεν βρήκαν ίχνος αιχμάλωτου, ενώ οι μόνοι αιχμάλωτοι που εμφανίστηκαν δημόσια ήταν οι τρεις (που τελικά ήταν τέσσερις), τους οποίους τα «καλόπαιδα» της επίλεκτης Ταξιαρχίας Γκολάνι σκότωσαν εν ψυχρώ, μολονότι ήταν γυμνοί και άοπλοι, κρατούσαν λευκή σημαία και φώναζαν στα εβραϊκά. Πού σκότωσαν τους δικούς τους; Στην Αλ-Σουζάια, γειτονιά της πόλης της Γάζας, όχι στο νότο.

Οι συγγενείς των αιχμάλωτων (πλην λίγων ακραίων σιωναζιστών) κραυγάζουν ενάντια στον Νετανιάχου και σιωνιστικά Μέσα τούς δίνουν μικρόφωνο. «Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι μέρος του προβλήματος, όχι μέρος της λύσης», έλεγε ο αδερφός ενός αιχμάλωτου σε τηλεοπτική του εμφάνιση πριν από τρεις μέρες. Και συνέχιζε: «Αυτοί οι όμηροι θα επιστρέψουν όταν το κέρδος της επιστροφής των ομήρων ευθυγραμμίζεται με τα προσωπικά συμφέροντα του Νετανιάχου. Ο Νετανιάχου αρχίζει να μιλάει για πόλεμο μέχρι το 2025. Παιδιά, αυτή είναι η διάρκεια των παγκόσμιων πολέμων. Εμείς πολεμάμε τη Χαμάς. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό το πρόσωπο (σ.σ. ο Νετανιάχου) είναι το προσωπικό του συμφέρον μέχρι στιγμής. Κι εμείς, ο αδερφός μου και όλοι οι όμηροι, δεν είμαστε οι όμηροι κάποιου Σινουάρ. Είναι επίσης όμηροι της συνέχισης της ύπαρξης της κυβέρνησης. Και μένουν εκεί ως όμηροι για τη συνέχιση της κυβέρνησης. Και όλα τα παιχνίδια εδώ γύρω είναι φτηνή πολιτική. Πρέπει να ξυπνήσετε, γιατί κάποιες φορές ξυπνάς και δεν βλέπεις την πραγματικότητα μπροστά στα μάτια σου. Ενα πρόσωπο στέκεται εκεί και μόνο αν μετακινηθεί θα δεις ότι όλα τα προβλήματα θα λυθούν».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/aderfos_aixmalotou_kata_Netanyahou_18-1.mp4

Οικογένειες κρατούμενων στη Γάζα έφτασαν στο σημείο να κόψουν την κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο Αγιαλόν στο Τελ Αβίβ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/oikogeneies_aixmaloton_kleisimo_dromou_18-1.mp4

Ο Νετανιάχου δεν έχει, όμως, να κάνει μόνο με τις οικογένειες των αιχμάλωτων, που ετοιμάζουν και διεθνή διάσκεψη. Τις τελευταίες μέρες έχει απασφαλίσει και ο Γκάντι Αϊζενκοτ, υπουργός και μέλος του πολεμικού συμβούλιου, που μπήκε στην κυβέρνηση Νετανιάχου παρέα με τον Γκαντζ. Οπως και ο Γκαντζ, ο Αϊζενκοτ είναι πρώην αρχηγός του σιωναζιστικού στρατού, οπότε τα έχει «πλάκα τα γαλόνια».

«Είναι αδύνατο να επιστρέψουν ζωντανοί οι κρατούμενοι χωρίς συμφωνία. Οποιος λέει το αντίθετο είναι ψεύτης», δήλωσε ο Αϊζενκοτ στη Maariv.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Uvda» της Ιλάνα Νταγιάν, ο Αϊσενκοτ δεν μάσησε τα λόγια του: «Η σημερινή ηγεσία δεν λέει την αλήθεια». Οταν ρωτήθηκε αν εμπιστεύεται τον Νετανιάχου, απάντησε ότι εμπιστεύεται το πολεμικό συμβούλιο. Στον Νετανιάχου φόρτωσε την 7η Οκτώβρη, λέγοντας ότι «φέρει σαφή και ξεκάθαρη ευθύνη». Εμφάνισε τον εαυτό του και τον Γκαντζ σαν… παιδονόμους: «Η παρουσία μας στην πολεμική κυβέρνηση απέτρεψε μια προληπτική επίθεση στον Λίβανο. που θα αποτελούσε σοβαρό στρατηγικό λάθος».

Ο Eisenkot πιστεύει ότι δεν υπάρχει τρόπος να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι με στρατιωτικά μέσα, αλλά μόνο μέσω μιας συμφωνίας, η οποία πρέπει να επιδιωχτεί ακόμη και με αντίτιμο μια μακρά κατάπαυση του πυρός. «Οποιος λέει ότι η Χαμάς στερείται θέλησης και ικανότητας δεν λέει την αλήθεια. Δεν πρέπει να αφηγείται κανείς παραμύθια από τις Χίλιες και Μια Νύχτες», τονίζει. Και προσθέτει: «Η κατάσταση σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας είναι ότι οι στρατηγικοί στόχοι δεν έχουν επιτευχθεί, υπάρχει περιορισμένος στρατός και πρακτικά ο πόλεμος έχει ήδη αλλάξει μορφή. Πρέπει να μιλήσουμε για την τελική κατάσταση, για τους μηχανισμούς του τέλους και την επιθυμητή μελλοντική κατάσταση».

Ο Eisenkot  το πήγε κι ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας ότι οι εκλογές ήταν απαραίτητες εντός μηνών για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας, όπως έγραψαν οι Times of Israel. Τη σκυτάλη πήρε ο πρώην πρωθυπουργός Εχούντ Μπάρακ: Η Χαμάς δεν έχει ηττηθεί και η πιθανότητα ανάκτησης των κρατουμένων μας μειώνεται. Το Ισραήλ χρειάζεται να διεξαγάγει πρόωρες εκλογές πριν να είναι πολύ αργά. Χρειαζόμαστε νέα ηγεσία καθώς η απουσία ρεαλιστικού στόχου θα μας πνίξει στο τέλμα της Γάζας.

Οταν αυτά εκτυλίσσονται δημόσια σε ένα κράτος που διεξάγει πόλεμο, αντιλαμβάνεστε σε τι σημείο έχει φτάσει η κρίση στο εσωτερικό της σιωνιστικής πολιτικής ηγεσίας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της οντότητας που ξεσπά τέτοια πολιτική σύγκρουση σε συνθήκες πολέμου, η οποία μάλιστα διαπερνά την ίδια την κυβέρνηση «εθνικής ενότητας». Αν είχαν έστω και την παραμικρή ελπίδα να νικήσουν στη Γάζα, θα είχαν θάψει τις διαφωνίες τους και θα τις έλυναν με εκλογές μετά τη νίκη τους. Επειδή νίκη δε θα υπάρξει, ψάχνουν σε ποιον θα φορτώσουν τον μουτζούρη.

Αυτό δίνει φτερά στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του, που αντιλαμβάνονται ότι οι σιωνιστές βυθίζονται σε κρίση επειδή χάνουν τον πόλεμο.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροNα πάρει θέση η πρεσβυτέρα…

Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 20 Γενάρη

Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

Σχετικά Αρθρα

Σιωναζιστές: Αισχρό πτωματεμπόριο για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας

Διεθνή 27 Ιαν 2026, 11:31

Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα

Διεθνή 26 Ιαν 2026, 19:51

Και άλλος νεκρός στη Μινεάπολη από τους κεφαλοκυνηγούς του Τραμπ

Διεθνή 25 Ιαν 2026, 11:58

Αγρια σύγκρουση στο εσωτερικό της σιωνιστικής οντότητας, ενόψει της εφαρμογής της δεύτερης φάσης στη Γάζα

Διεθνή 23 Ιαν 2026, 20:25

Η ιδιωτικοποίηση δολοφονεί (και) στην Ισπανία

Σε γραμμή κουκουλώματος του εγκλήματος στο Αδαμούθ η κυβέρνηση Σάντσεθ

Διεθνή 23 Ιαν 2026, 11:25

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

Διεθνή 21 Ιαν 2026, 19:10
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Kαι με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ

27 Ιαν 2026, 14:43
Πολιτισμός

Στοχοποιημένη από το σιωνιστικό λόμπι η Αμερικανοεβραία Ναν Γκολντίν

27 Ιαν 2026, 13:02
Διεθνή

Σιωναζιστές: Αισχρό πτωματεμπόριο για λόγους σκοπιμότητας και προπαγάνδας

27 Ιαν 2026, 11:31
Ιστορία

Οταν ο Κόκκινος Στρατός ελευθέρωνε τους τελευταίους επιζήσαντες του Αουσβιτς

27 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Γενάρη

27 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Βρέθηκε το τελευταίο πτώμα σιωνιστή – Ανοίγει η Ράφα

26 Ιαν 2026, 19:51
Καταστολή

Η Ευρώπη–Φρούριο συναντά το ελληνικό κράτος-τιμωρό

Από τα στρατόπεδα επιστροφής εκτός ΕΕ στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης

26 Ιαν 2026, 18:31
Παιδεία

Για την περίπτωση διευθύντριας που φίμωσε μαθητή με χαρτοταινία!

Η επιλογή των αρεστών στη διοίκηση «στελεχών εκπαίδευσης» από τη μια και η τρομοκρατική αξιολόγηση εκπαιδευτικών από την άλλη

26 Ιαν 2026, 15:35
Περιβάλλον

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

26 Ιαν 2026, 15:04
Βαθύ Κόκκινο

Ο Θεοδωρόπουλος και η απελπισία του παραδοσιακού φιλοσιωνισμού

26 Ιαν 2026, 10:24
Εργατικά

Τρίκαλα: Βαρύς φόρος αίματος από την εργατική τάξη

26 Ιαν 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Γενάρη

26 Ιαν 2026, 00:01
Εργατικά

Αμεση παύση όλων των διώξεων, πλήρης απαλλαγή και δικαίωση των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Λακωνίας

25 Ιαν 2026, 19:49
Παιδεία

Φοιτητικές διαγραφές στο ΑΠΘ – η επόμενη μέρα ενός κυλιόμενου, κοινωνικά άδικου και αντιεκπαιδευτικού μέτρου

25 Ιαν 2026, 12:52
Διεθνή

Και άλλος νεκρός στη Μινεάπολη από τους κεφαλοκυνηγούς του Τραμπ

25 Ιαν 2026, 11:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Γενάρη

25 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Η Ολγα Κεφαλογιάννη επιβεβαιώνει ότι έκανε χρήση της διάταξης για την επιμέλεια τέκνων – Ο Μητσοτάκης την καλύπτει

Θλιβερό delivery boy ο Φλωρίδης που κατέθεσε τη διάταξη

24 Ιαν 2026, 11:09
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Γενάρη

24 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Αγρια σύγκρουση στο εσωτερικό της σιωνιστικής οντότητας, ενόψει της εφαρμογής της δεύτερης φάσης στη Γάζα

23 Ιαν 2026, 20:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Γενάρη

Ημέρα μνήμης εβραϊκού ολοκαυτώματος.

Ημέρα κατά της λέπρας.

Βιετνάμ: Ημέρα ειρήνης (1973).

Δανία: Ημέρα του Αουσβιτς.

1906: Ομάδα μάχης των μπολσεβίκων επιτίθεται σε ταβέρνα-στέκι φιλομοναρχικών, δύο νεκροί και είκοσι τραυματίες (Ρωσία).

1945: Ο Κόκκινος Στρατός απελευθερώνει το Αουσβιτς.

1972: Βόμβα στη γαλλική πρεσβεία της Αθήνας.

1973: Συνθήκη Παρισιού – τερματισμός του πολέμου στο Βιετνάμ.

1991: Ρουκέτα κατά της εταιρείας BP (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν είμαι δημοφιλής σε εσάς τώρα επειδή υπερασπίζομαι τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι που είναι σε αυτή τη θέση, επειδή μας ανάγκασε στην Ευρώπη να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες που πρέπει να φροντίσουμε περισσότερο για την άμυνά μας. Μπορεί η Ευρώπη να αμυνθεί; Με τίποτα. Χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ, αυτό δεν θα είχε συμβεί ποτέ, αρκετές ευρωπαϊκές χώρες δεν θα είχαν αυξήσει τις αμυντικές τους δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ τους.

Μαρκ Ρούτε

(Ο πρώην πρωθυπουργός της Ολλανδίας και νυν γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ προκάλεσε το κοινό του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, μιλώντας σε ένα πάνελ με τίτλο «Μπορεί η Ευρώπη να αμυνθεί;». Οταν συναντήθηκε με τον Τραμπ, άρχισε και πάλι να τον ξεσκονίζει και να τον γλείφει. «Μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιος ότι, αν ποτέ οι ΗΠΑ δεχτούν επίθεση, οι σύμμαχοί σας θα είναι μαζί σας. Υπάρχει απόλυτη εγγύηση. Με πονάει αν πιστεύετε πως δεν είναι έτσι και υπό την ηγεσία σας αυτή η Συμμαχία είναι ισχυρότερη από ποτέ», του είπε. Ο πορτοκαλομαλλιάς πήρε το γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις ύφος του, φούσκωσε σαν γαλοπούλα και ευχαρίστησε τον Ρούτε για το «μεγάλο κομπλιμέντο». Αντανακλά ο Ρούτε τις θέσεις του ολλανδικού ιμπεριαλισμού; Σε καμιά περίπτωση. Ο Ρούτε εκφράζει μόνο τον εαυτό του. Οι Αμερικάνοι διορίζουν τον εκάστοτε γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, αυτοί διόρισαν και τον Ρούτε. Η κυβέρνηση Μπάιντεν στήριξε δημόσια την υποψηφιότητά του, στέλνοντας σε όλα τα μέλη του ΝΑΤΟ το μήνυμα «αυτός είναι, τέλος». Λίγους μήνες αργότερα η διάδοχος του Μπάιντεν, Καμάλα Χάρις, είχε ηττηθεί από τον Τραμπ και ο Ρούτε, ως καλός επαγγελματίας, προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις του νέου αφεντικού, το οποίο δημόσια αποκαλεί daddy. Μπαμπάκα! Μπορεί σ’ εμάς τους απλούς ανθρώπους, με αξιοπρέπεια και τιμή, αυτή η συμπεριφορά να προκαλεί αηδία, όμως στους αστούς πολιτικούς δεν προκαλεί τα ίδια αισθήματα. Πολλοί και πολλές πρέπει να θαυμάζουν τον Ρούτε που took the job και κατάφερε να δείξει τέτοια προσαρμοστικότητα. Η κυβερνητική πολιτική σε κάθε ιμπεριαλιστική χώρα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μονοπωλιακής τάξης αυτής της χώρας. Οι αστοί πολιτικοί, όταν αναλαμβάνουν διεθνή πόστα, υπερασπίζονται εκείνους που τους διόρισαν στο πόστο. Ο προκάτοχος του Ρούτε, Γενς Στόλτενμπεργκ, πρώην πρωθυπουργός και υπουργός της Νορβηγίας, ξεκίνησε από τη… μαρξιστική-λενινιστική Κόκκινη Νεολαία και αργότερα πέρασε στο σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα Νορβηγίας, με το οποίο έχτισε την πολιτική του καριέρα. Ως γενικός γραμμαστέας του ΝΑΤΟ δεν έκανε τίποτα διαφορετικό απ’ αυτό που κάνει ο δεξιός Ρούτε. Απλά ο Ρούτε είχε την «ατυχία» να πέσει πάνω στη δεύτερη θητεία του Τραμπ, κατά την οποία αυτός «έχει ξεφύγει». Αλλά ο Ρούτε τιμά τη δουλειά που του ανέθεσαν οι Αμερικάνοι, βάζοντας στοιχεία οσφυοκαμψίας, ξεσκονίστρας και γλειψίματος στη δημόσια συμπεριφορά του)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Εφετείο 17Ν

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • ΕΛΑ

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Επικοινωνία

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Όροι χρήσης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Ποιοι είμαστε

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Επικοινωνία

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

  • Όροι χρήσης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

    Βγήκαν μαχαίρια και στο εσωτερικό της σιωναζιστικής κυβέρνησης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo