Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το λες και χαριστική βολή
  • Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων
  • ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση
  • Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ
  • Γιατί χοροπηδάει σαν κατσίκι ο ακροδεξιός υπουργός;
  • Σκίτσο για τη Γάζα κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο του World Press Cartoon 2026
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τσάι με αλ-Γιασίν 105, ο καλύτερος συνδυασμός…
Διεθνή

Τσάι με αλ-Γιασίν 105, ο καλύτερος συνδυασμός…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιαν 2024, 15:21

Kλείνοντας το χτεσινοβραδινό ρεπορτάζ για τις επιχειρήσεις της Αντίστασης, σημειώναμε ότι δεν υπήρχαν πολλά βίντεο, γιατί οι σιωναζιστές έχουν αποσυρθεί από τον οικιστικό ιστό, οπότε η Αντίσταση πρέπει να σχεδιάσει νέου τύπου επιθέσεις και θυμίζαμε πως όταν οι επιχειρήσεις γίνονται σε ανοιχτές περιοχές δεν έχουμε πολλά βίντεο από την Αντίσταση. Την ίδια ώρα, λες και μάντεψαν την αδημονία μας, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ έδιναν στη δημοσιότητα ένα από τα εντυπωσιακότερα βίντεο από την αρχή της σιωναζιστικής εισβολής στη Γάζα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Qassam_4-1_kalo_video.mp4

0:00 – 0:43 Δυο μαχητές κινούνται ανάμεσα στα χαλάσματα ενός οικήματος, βγαίνουν σε δυο παράθυρα και χτυπούν με ρουκέτες Al-Yassin 105 δύο σιωνιστικά τανκ που είναι παραταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Είναι εντυπωσιακή η σιγουριά τους, καθώς δεν συνοδεύονται από μαχητή ή μαχητές με Καλάσνικοφ. Αν δεν κάνουμε λάθος, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε βίντεο να χτυπούν δύο τανκ ταυτόχρονα. Ο ένας μαχητής έχει ακουμπήσει στο περβάζι και το ποτήρι με το τσάι του! Αυτή η εικόνα ενέπνευσε τον τίτλο του σημερινού ρεπορτάζ.

0:44 – 0:55 Μαχητής βγαίνει από τούνελ και ανατινάζει το σιωναζιστικό τανκ σε ανοιχτή αγροτική περιοχή. Μαζί του και ο φωτογράφος. Η περιοχή είναι στα σύνορα Γάζας – σιωνιστικής οντότητας, στη νεκρή ζώνη που έχουν δημιουργήσει οι σιωναζιστές, για να ελέγχουν (κούνια που τους κούναγε) τη Γάζα. Μάλλον θα πρέπει να την ονομάσουν «ζώνη για νεκρούς» (σιωναζιστές). Τα μέσα προπαγάνδας του σιωναζισμού κομπάζουν ότι ο στρατός τους κατέστρεψε όλα τα επιθετικά τούνελ της Αντίστασης. Αμ δε! Ο μαχητής που χτυπάει το τανκ σε ανοιχτό χώρο βγαίνει από τούνελ και επιστρέφει με ασφάλεια στη βάση του, μαζί με τον φωτογράφο του. Το ίδιο και στο επόμενο βίντεο.

0:56 – 1:30 Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του βίντεο. Οι μαχητές εντοπίζουν μεγάλη σιωνιστική δύναμη τεθωρακισμένων στρατοπεδευμένη σε ανοιχτή περιοχή, επίσης στα σύνορα. Για να είναι τόσοι πολλοί σιωναζιστές στρατοπεδευμένοι και χαλαροί, έξω από τα τανκ, σημαίνει πως θεωρούσαν την περιοχή ασφαλή. Οι μαχητές έχουν βγει από τούνελ, παίρνουν θέσεις και τους παρακολουθούν αθέατοι. Υπονομεύουν την περιοχή και περιμένουν υπομονετικά και πάντα αθέατοι από τους σιωναζιστές που απολαμβάνουν την… ασφάλειά τους. Μόλις πέσει η νύχτα, αρχίζει το πετσόκομμα με τα κατάλληλα όπλα. «Κατηύθυνε τη βόμβα, όπως πρέπει» ακούγεται να λέει ο διοικητής των μαχητών. Πρόκειται για αυτοσχέδια αντάρτικη βόμβα κατά προσωπικού, βεληνεκούς γύρω στα εξήντα μέτρα, που πυροδοτείται με καλώδιο, εκρήγνυται σε δύο χρόνους και σκορπίζει πάρα πολλά θραύσματα. Τηλεκατευθυνόμενες βόμβες κατά προσωπικού, ρουκέτες Al-Yassin 105 και Καλάσνικοφ θερίζουν τη σιωναζιστική δύναμη, που αιφνιδιάζεται πλήρως μέσα στη νύχτα.

1:30 – 2:06 Μαχητές χτυπούν σιωναζιστές στρατιώτες με ρουκέτα κατά προσωπικού και Καλάσνικοφ μέσα από ένα βομβαρδισμένο σπίτι. Ακούγονται τα ουρλιαχτά των πανικόβλητων σιωνιστών, ενώ οι μαχητές αλλάζουν συνεχώς θέσεις και τους αποτελειώνουν με τα Καλάσνικοφ.

2:06 – τέλος Μαχητές στήνουν ενέδρα σε σιωναζιστές στα χαλάσματα ενός βομβαρδισμένου σπιτιού. Εχουν υπονομεύσει ένα σημείο με βόμβα, την οποία πυροδοτούν όταν τα «θηράματα» φάνε το «δόλωμα». Τους αποτελειώνουν με τα Καλάσνικοφ. Στο τέλος βλέπουμε αίματα παντού, καμένους αλεξίσφαιρους θώρακες και παρατημένα όπλα.

Το πόδι του παλαιστίνιου μαχητή πάνω σε ένα ισραηλινό όπλο είναι το τελικό μήνυμα: δεν υπάρχει ούτε μια σπιθαμή γης στη Γάζα ασφαλής για το σιωναζιστικό στρατό. Στην 90ή μέρα του πολέμου, με τους σιωναζιστές να έχουν διακηρύξει ότι κατέστρεψαν 1.500 τούνελ και σχεδόν μηδένισαν τις επιχειρησιακές δυνατότητες της Αντίστασης, οι παλαιστίνιοι μαχητές τους πετσοκόβουν ακόμα και δίπλα στα σύνορα, στα μετόπισθέν τους, εκεί που έχουν αποσυρθεί και στρατοπεδεύσει.

O στρατιωτικός εμπειρογνώμονας του Αλ-Τζαζίρα, υποστράτηγος ε.α. Φαγιέζ Αλ-Ντουαΐρι, σχολίασε πως το βίντεο που έστειλαν οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στο κανάλι επιβεβαιώνει ότι οι σήραγγες επίθεσης της Παλαιστινιακής Αντίστασης είναι ακόμη ενεργές. Οπως είπε, το βίντεο δείχνει στόχευση στρατιωτών κατοχής και οχημάτων που διείσδυσαν στα σύνορα της πόλης της Γάζας. Παρά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς σε πολλές περιοχές της Λωρίδας, οι σήραγγες εξακολουθούν να εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν, καθώς ένας από τους μαχητές βγήκε από ένα άνοιγμα σήραγγας και στόχευσε ισραηλινό όχημα.

Αναφέρθηκε στην τηλεκατευθυνόμενη βόμβα κατά προσωπικού και στη φωνή που ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Προσανατόλισέ τη για να βρίσκεται στη σωστή γωνία». Αυτές οι βόμβες προέρχονται από ορισμένους τύπους σοβιετικών και αμερικανικών ναρκών.

Οσον αφορά την απόσταση από την οποία οι μαχητές της Αντίστασης στόχευσαν τα δύο ισραηλινά άρματα μάχης, ο Al-Duwairi είπε ότι το αποτελεσματικό βεληνεκές είναι 130 μέτρα. Για να εξασφαλιστεί ένα θανατηφόρο χτύπημα στο τανκ Merkava 4, πρέπει να βρίσκεσαι σε κοντινή απόσταση. Οι αντιστασιακοί κρύβονταν σε ένα από τα κτίρια και κατάφεραν να «καταλάβουν» τα ισραηλινά τανκ. Το ωραίο ήταν -συνέχισε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας – ότι ένας από τους μαχητές στόχευσε το πρώτο τανκ και ο δεύτερος στόχευσε το δεύτερο τανκ. Αυτό σημαίνει ότι με δύο ρουκέτες Al-Yassin, που κόστισαν εκατό δολάρια, καταστράφηκαν δύο τανκ συνολικού κόστους 6,5 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Al-Duwairi επεσήμανε επίσης ότι η περιοχή που στοχεύει η Παλαιστινιακή Αντίσταση θεωρείται μετόπισθεν και ασφαλής περιοχή για τις δυνάμεις κατοχής, όμως ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο δεν είναι ασφαλές για την Κατοχή στη Γάζα. Από την άλλη, η τεκμηρίωση των επιχειρήσεων με βίντεο επιβεβαιώνει ότι οι μαχητές ολοκλήρωσαν την αποστολή τους και επέστρεψαν με ασφάλεια στις βασεις τους.

ΥΓ. Το ρεπορτάζ θα συνεχιστεί σε επόμενο άρθρο, καθώς χτες έγιναν πολλά…

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚαλιφόρνια: Εβραίοι υπέρ Παλαιστίνης – Μπλόκαραν το Κοινοβούλιο της αμερικάνικης Πολιτείας!
Επόμενο άρθρο H Aντίσταση στο ψαχνό, οι σιωναζιστές στις… τραχανοπλαγιές

Σχετικά Αρθρα

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 14:31

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 11:19

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

Διεθνή 18 Οκτ 2026, 13:42

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

Διεθνή 17 Οκτ 2026, 11:57

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

Διεθνή 17 Οκτ 2026, 09:18

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

Διεθνή 16 Οκτ 2026, 11:05
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Το λες και χαριστική βολή

19 Οκτ 2026, 19:23
Διεθνή

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

19 Οκτ 2026, 14:31
Αθλητισμός

ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση

19 Οκτ 2026, 14:08
Εργατικά

Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ

19 Οκτ 2026, 13:48
Πολιτική

Γιατί χοροπηδάει σαν κατσίκι ο ακροδεξιός υπουργός;

19 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτισμός

Σκίτσο για τη Γάζα κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο του World Press Cartoon 2026

19 Οκτ 2026, 11:39
Διεθνή

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

19 Οκτ 2026, 11:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ποιοι και γιατί φοβούνται το ακριβές ρεπορτάζ μας από τις δίκες των λαμόγιων του ΟΠΕΚΕΠΕ;

18 Οκτ 2026, 21:35
Διεθνή

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

18 Οκτ 2026, 13:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Βουλευτές και υπουργοί λομπίστες του σιωναζισμού στην ελληνική Βουλή

17 Οκτ 2026, 18:53
Διεθνή

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

17 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

17 Οκτ 2026, 09:18
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
Διεθνή

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

16 Οκτ 2026, 11:05
Εργατικά

Η Motor Oil ομολογεί την ευθύνη της για τις εκρήξεις στο κάτεργό της, που σκότωσαν και σακάτεψαν εργάτες

16 Οκτ 2026, 10:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

Μαυριτανία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1863: Ορκίζεται βασιλιάς των Ελλήνων ο πρίγκιπας της Δανίας Γεώργιος Α’.

1921: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Γκράντζο στη διάρκεια απόπειρας πραξικοπήματος.

1977: 220 νεκροί στη διάρκεια απεργιών σε εργοστάσιο ζάχαρης του Ελ Σαλβαδόρ.

1977: Βόμβες σε υποκατάστημα της τράπεζας Πίστεως στο Πασαλιμάνι και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

1977: Εκτελείται ο επιχειρηματίας Μάρτιν Σλάγιερ (RAF).

1983: Σκοτώνεται στη διάρκεια αιματηρού πραξικοπήματος υπό τον αρχηγό του στρατού στρατηγό Οστιν ο πρωθυπουργός της Γρενάδα Μόρις Μπίσοπ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo