Τουλάχιστον 34 νεκροί και περίπου 1.500 τραυματίες ήταν ο απολογισμός του νέου σιωνιστικού εγκλήματος ενάντια στον αδούλωτο παλαιστινιακό λαό της Γάζας, από τις 30 Μάρτη, που άρχισαν οι διαδηλώσεις της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής», μέχρι την Παρασκευή 13 Απρίλη.
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τη σιωνιστική θηριωδία απέναντι σε άοπλους διαδηλωτές. Ομως δεν υπάρχουν και λόγια για να περιγράψουν το φρόνημα του παλαιστινιακού λαού -της νεολαίας του ιδιαίτερα- που για μια ακόμα φορά αψήφησε τις σφαίρες και πρόταξε τα στήθη του στο βάρβαρο κατακτητή.
Εδώ και εφτά δεκαετίες, ο λαός της Παλαιστίνης παραδίδει μαθήματα αγωνιστικής-επαναστατικής εμμονής σ' ένα δίκαιο σκοπό, θάρρους, αυταπάρνησης, αυτοθυσίας. Είναι ο φωτεινός φάρος για την επανάσταση σε όλο τον κόσμο, που επικρατεί η αδικία, η ανισότητα, η εκμετάλλευση και η καταπίεση.
Η αλληλεγγύη σ' αυτόν τον λαό είναι καθήκον για όποιον θέλει να λογίζεται ως εραστής της ελευθερίας. Ειδικά στη χώρα μας, που αποτελεί πλέον στρατηγικό σύμμαχο της σιωνιστικής οντότητας, κάτω από την αμερικάνικη μπαγκέτα, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες για να δώσουμε στο κίνημα αλληλεγγύης μόνιμο χαρακτήρα και να το μαζικοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο.
Τελευταία Νέα :
- Διοικητικοί ΕΚΠΑ: Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους – Ούτε σκέψη για μετατροπή των συμβάσεων εργασίας σε συμβάσεις έργου (μπλοκάκι)
- Aρχισαν τα όργανα στη σιωνιστική οντότητα
- Nεκρολογίες Ηρώων | Σουλεϊμάν Χασίμ Αμπού Χαντίρ
- Είμαστε υπάλληλοι και εργαζόμενοι, κύριοι πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις, δεν είμαστε σκλάβοι σε δουλοπαροικία
- Σφιχτή ενέδρα παγιδευσε συμμορίες δωσίλογων νότια της Χαν Γιούνις
- Σαν σήμερα 17 Μάρτη








