Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 25 Ιούλη
  • Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ
  • Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη
  • Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται
  • Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι παλαιστινιακές οργανώσεις χαιρετίζουν τη συμφωνία: Εθνικό επίτευγμα, χάρη στις θυσίες του λαού μας και την ηρωική Αντίσταση
Διεθνή

Οι παλαιστινιακές οργανώσεις χαιρετίζουν τη συμφωνία: Εθνικό επίτευγμα, χάρη στις θυσίες του λαού μας και την ηρωική Αντίσταση

Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιαν 2025, 11:10

Μια σημαντική συνάντηση έλαβε χώρα χτες στη Ντόχα του Κατάρ. Ηγετικά στελέχη των παλαιστινιακών οργανώσεων, πλην Φάταχ, συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση της Χαμάς, για να εγκρίνουν τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και ανταλλαγής κρατουμένων, που υπογράφηκε από τη Χαμάς.

Το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Μοχάμεντ Νταρουίς, άνοιξε τη συνάντηση, υπογραμμίζοντας ότι τα χέρια της Χαμάς είναι «απλωμένα για ενότητα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε», σε ένα μήνυμα προς τη Φάταχ, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Χαμάς για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, την οποία η Φάταχ έχει απορρίψει.

Οι παλαιστινιακές οργανώσεις συζήτησαν την εφαρμογή της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός και ανταλλαγής κρατουμένων, που διαμεσολάβησαν το Κατάρ και η Αίγυπτος. Τάχτηκαν υπέρ της Αντίστασης, χαιρέτισαν τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα, χαιρέτισαν τον ηγετικό ρόλο της Χαμάς στο πεδίο και της διαπραγματεύσεις και συμφώνησαν ότι είναι ανάγκη η συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της Λωρίδας της Γάζας είναι αποκλειστικά εσωτερική παλαιστινιακή υπόθεση, είπαν.

Η συνάντηση αυτή είναι ιδιαίτερης σημασίας, γιατί συμμετείχαν οι ισλαμικές οργανώσεις και οι κοσμικές οργανώσεις που θεωρούνται ως Παλαιστινιακή Αριστερά: το Λαϊκό Μέτωπο, το Δημοκρατικό Μέτωπο, το Παλαιστινιακό Κόμμα του Λαού (πρώην Κομμουνιστικό Κόμμα Παλαιστίνης), η Παλαιστινιακή Εθνική Πρωτοβουλία του Μουσταφά Μπαργούτι (πρώην γενικός γραμματέας του Κόμματος του Λαού). Ετσι, η απομόνωση της Φάταχ του Μαχμούντ Αμπάς είναι πλήρης και στο πολιτικό επίπεδο.

Δε θα μιλήσουμε για την απομόνωση του ΚΚΕ, γιατί θ’ ασχοληθούμε ξεχωριστά με τα όσο ισχυρίζεται τις τελευταίες μέρες. Οποιος αναφέρεται στις εξελίξεις στην Παλαιστίνη οφείλει πρώτα να δει τι λένε οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι γι’ αυτές. Τι λέει ο λαός, τι γράφουν τα παλαιστινιακά Μέσα, τι λένε οι παλαιστινιακές πολιτικές οργανώσεις όλου του φάσματος.

Παρευρέθηκαν:

•Χαμάς: Αντιπροσωπεία με επικεφαλής το ηγετικό στέλεχος Μοχάμεντ Νταρουίς, πρόεδρο του συμβουλίου ηγεσίας.

•Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Ζιάντ Αλ-Ναχάλα.

•Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP): Επικεφαλής ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, Τζαμίλ Μέζχερ.

•Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (DFLP): Επικεφαλής η Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας Ματζίντα Αλ-Μάσρι.

•Παλαιστινιακή Εθνική Πρωτοβουλία: Επικεφαλής ο Γενικός Γραμματέας Μουσταφά Μπαργούτι.

•Λαϊκό Μέτωπο-Γενική Διοίκηση: Εκπροσωπήθηκε από το μέλος του πολιτικού γραφείου Ραμές Μουσταφά.

•Παλαιστινιακό Κόμμα του Λαού: Επικεφαλής ο Σαμίχ Αμπού Σακρ.

•Αρχή Υποθέσεων Κρατουμένων: Ο επικεφαλής Καντούρα Φαρές.

Εναρκτήριες Παρατηρήσεις του Μοχάμεντ Νταρουίς:

•Απέτισε φόρο τιμής στους μάρτυρες του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

•Χαρακτήρισε τον Κατακλυσμό του Αλ-Ακσα και τον πόλεμο γενοκτονίας ως σημείο καμπής για την Παλαιστινιακή Υπόθεση.

•Κάλεσε για ενότητα απέναντι στους κινδύνους που απειλούν την Υπόθεση και πρόσθεσε: «Απευθύνομαι στους αδελφούς μας στο κίνημα Φάταχ και άλλες οργανώσεις, λέγοντας ότι τα χέρια μας είναι απλωμένα για ενότητα, οποτεδήποτε και οπουδήποτε».

•Πρότεινε τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή, εναλλακτικά, τη συλλογική διοίκηση της Γάζας για την ανοικοδόμηση και την αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών αναγκών.

•Επαναβεβαίωσε τη σταθερότητα του παλαιστινιακού λαού και τη δέσμευσή του για την απελευθέρωση της πατρίδας και του Τζαμιού Αλ-Ακσα.

Λεπτομέρειες της Συμφωνίας Εκεχειρίας:

Ο Χαλίλ Αλ-Χάια, επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Χαμάς, παρουσίασε τους όρους και τους μηχανισμούς της συμφωνίας.

Δήλωση από τις Συμμετέχουσες Οργανώσεις:

•Τόνισαν τη σημασία της διαφύλαξης αυτού του εθνικού επιτεύγματος, που έγινε εφικτό χάρη στις θυσίες του παλαιστινιακού λαού. Η σταθερότητα επέβαλε το σταμάτημα της επίθεσης και της γενοκτονίας ενάντια στο λαό μας. Εξήραν το ρόλο και τις προσπάθειες του Κινήματος Χαμάς στην καθοδήγηση της μάχης στο πεδίο και στις διαπραγματεύσεις.

•Κάλεσαν για τη διατήρηση της εθνικής ενότητας και τη δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας, σύμφωνα με την πρόσφατη Συμφωνία του Πεκίνου. Μέχρι να επιτευχθεί αυτό, διαβεβαίωσαν ότι η επόμενη μέρα μετά το τέλος της επίθεσης παραμένει ένα θέμα των εσωτερικών παλαιστινιακών υποθέσεων.

•Επεσήμαναν την επείγουσα ανάγκη επέκτασης της διαδικασίας παροχής βοήθειας στους πληγέντες στη Λωρίδα της Γάζας και τον εφοδιασμό με όλα τα απαραίτητα εφόδια για επείγουσα στέγαση, ανακούφιση και διαδικασία ανοικοδόμησης.

Φόρος Τιμής και Ευχαριστίες:

•Χαιρέτισαν τις στρατιωτικές πτέρυγες των παλαιστινιακών αντιστασιακών οργανώσεων για την ηρωική τους άμυνα.

•Εξέφρασαν ευγνωμοσύνη στους συμμάχους της Αντίστασης, ιδιαίτερα σε Λίβανο, Υεμένη, Ιράν, Ιράκ και άλλους που στήριξαν την Παλαιστινιακή Υπόθεση.

•Ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Κατάρ και την Αίγυπτο για τις μεσολαβητικές τους προσπάθειες.

Δέσμευση για Αντίσταση:

•Επαναβεβαίωσαν το δικαίωμα του παλαιστινιακού λαού να αντιστέκεται στην κατοχή μέχρι να επιτευχθούν απελευθέρωση, η επιστροφή και η ανεξαρτησία.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠαλαιστινιακό Κέντρο Κρατουμένων: H μεγαλύτερη ανταλλαγή κρατούμενων στην Ιστορία

Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

Επόμενο άρθρο Χαιρετισμός τιμής και περηφάνιας στους ήρωες συναδέλφους μας στη Γάζα

Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

Σχετικά Αρθρα

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:48

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:28

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 09:22

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 20:03

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 19:45

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

Διεθνή 23 Ιούλ 2026, 14:10
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
Διεθνή

Χαλίλ αλ-Χάγια: Οι καταιγίδες της αδικίας δεν θα μας νικήσουν και δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στο χώμα της ευλογημένης Παλαιστίνης

Η πρώτη δημόσια ομιλία του νεοεκλεγέντα ηγέτη της Χαμάς

23 Ιούλ 2026, 14:10
Περιβάλλον

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

23 Ιούλ 2026, 12:21
Καταστολή

Το πρώτο ναυάγιο για το Σύμφωνο-έκτρωμα για τη Μετανάστευση: κακοδιοίκηση, ψευδής συμμόρφωση και άνθρωποι σε νομικό κενό

23 Ιούλ 2026, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούλη

23 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Κραυγή αγωνίας των εκπαιδευτικών μουσικής

«Η άδικη μη αναγνώριση της προϋπηρεσίας μας ισοδυναμεί με ολοκληρωτική καταστροφή, δεκαετίες εργασίας πάνε στα σκουπίδια»

22 Ιούλ 2026, 20:06
Εργατικά

Νέο κρεσέντο γκεμπελισμού για τις συντάξεις χηρείας, που τις είχε πετσοκόψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με παράνομες εγκυκλίους των Βρούτση και Τσακλόγλου

Τώρα παριστάνουν τους γενναιόδωρους, αλλά δεν επιστρέφουν αναδρομικά στους/στις συνταξιούχους που πετσοκόπηκαν οι συντάξεις τους.

22 Ιούλ 2026, 19:16
Κόντρες

O μεγαλύτερος τίτλος τιμής

22 Ιούλ 2026, 14:10
Παιδεία

Σύλλογος Οικοτρόφων Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Nα ζούμε και να σπουδάζουμε αξιοπρεπώς με σύγχρονους όρους

22 Ιούλ 2026, 13:08
Παιδεία

ΕΛΑΣ-Τσίπρα: Καρικατούρα ελεύθερης πρόσβασης στα ΑΕΙ και διατήρηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών

22 Ιούλ 2026, 11:50
Αθλητισμός

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

22 Ιούλ 2026, 11:22
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

Ολλανδία: Ημέρα ανεξαρτησίας.

Τυνησία: Ημέρα δημοκρατίας (1957).

1917: Καταδικάζεται σε θάνατο η κατάσκοπος της Γερμανίας Μάτα Χάρι.

1929: Ψηφίζεται ο Ν.4299 γνωστός ως “ιδιώνυμο“.

1934: Ναζί δολοφονούν τον aυστριακό καγκελάριο Eνγκελμπερτ Ντόλφους

1944: Εκτελείται από δωσίλογους ασφαλίτες μετά από φριχτά βασανιστήρια η Ηλέκτρα Αποστόλου.

1949: 24 έμποροι και βιομήχανοι συλλαμβάνονται ως ενισχυτές του ΚΚΕ.

1995: Βομβιστική επίθεση σημειώνεται στο μετρό του Παρισιού, επτά νεκροί και ογδόντα τραυματίες.

2000: Δολοφονείται 22χρονος πρόσφυγας από αξιωματικό του στρατού στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

2002: Συλλαμβάνεται ο Πάτροκλος Τσελέντης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Εφετείο 17Ν

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • ΕΛΑ

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Επικοινωνία

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Όροι χρήσης

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Ποιοι είμαστε

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Επικοινωνία

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

  • Όροι χρήσης

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

    Συνάντηση στη Ντόχα, μετά από πρόσκληση της Χαμάς

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo