Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο
  • Σαν σήμερα 13 Απρίλη
  • Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ
  • Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη
  • Σαν σήμερα 12 Απρίλη
  • Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Μια σύγκρουση στο εσωτερικό του σιωνισμού
Διεθνή

Μια σύγκρουση στο εσωτερικό του σιωνισμού

Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Μαρ 2023, 12:18

Τρεις μήνες κινητοποιήσεων. Ογκώδεις διαδηλώσεις που έφτασαν μέχρι και τα 100.000 άτομα. Συγκρούσεις με την αστυνομία που χρησιμοποίησε χημικά και κανόνια νερού. Απεργίες που παρέλυσαν ζωτικούς τομείς της οικονομίας. Φιλολογία στον αστικό Τύπο για «κίνδυνο εμφύλιου». Αποπομπή του υπουργού Αμυνας από τον πρωθυπουργό (ανήκουν στο ίδιο κόμμα).

Ολα αυτά στη σιωνιστική οντότητα, το Ισραήλ. Μέχρι που ο Νετανιάχου, αφού πρώτα συνεννοήθηκε με τους ακραίους σιωναζιστές συμμάχους του, ανακοίνωσε ότι η δεύτερη και τρίτη ανάγνωση του νομοσχεδίου για τη δικαστική μεταρρύθμιση που προωθεί αναβάλλεται για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο, μετά το εβραϊκό Πάσχα (5-13 Απριλίου).

Οπως είπε, αποφάσισε αυτό το «τάιμ άουτ» προκειμένου να αποτραπεί «μια ρήξη στο έθνος», να αποφευχθεί «ένας εμφύλιος» και να δοθεί «μια πραγματική ευκαιρία για πραγματικό διάλογο» προκειμένου να επιτευχθεί «ευρεία συναίνεση».

«Υπάρχει μια εξτρεμιστική μειονότητα, έτοιμη να διχάσει το έθνος μας», είπε ο Νετανιάχου και δεν αναφερόταν στους Παλαιστίνιους αλλά στη σιωνιστική αντιπολίτευση του Μπένετ, του Γκαντζ και των υπόλοιπων δεξιοκεντρώων! Ανεξάρτητα του τι θα δηλώσουν ο Μπένετ και ο Γκαντζ, που αναζητούν την ευκαιρία να ξεφορτωθούν οριστικά τον Νετανιάχου (πτώση της κυβέρνησης και νέες εκλογές είναι το ευκταίο γι’ αυτούς), το βέβαιο είναι πως οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

«Τρία από τα πιο εξτρεμιστικά και εθνικιστικά μέλη του ισραηλινού Κοινοβουλίου και ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ενεργούν με όλη τους τη δύναμη και χωρίς δισταγμό για τη δημιουργία ενός νέου νομικού συστήματος που θα αντικαταστήσει το σημερινό. Υιοθετούν μια βιαστική και πολεμική διαδικασία που δεν έχει προηγούμενο στο Ισραήλ. Στόχος τους είναι να εισαγάγουν όχι μόνο μια σειρά από αλλαγές στο υπάρχον σύστημα, αλλά μια συνολική αλλαγή του DNA της χώρας» έγραψε στην ιταλική «La Repubblica» ο συγγραφέας Νταβίντ Γκρόσμαν, εξέχων εκπρόσωπος του… δημοκρατικού σιωνισμού.

Κι εμείς που νομίζαμε ότι το DNA της σιωνιστικής οντότητας είναι η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών και η άρνηση στην πλειονότητα του γηγενούς πληθυσμού να έχει το δικό του ανεξάρτητο (αστικό) κράτος! Σ’ αυτό είναι που συναινούν όλες οι αστικές δυνάμεις του Ισραήλ, από την επίσημη Δεξιά του Νετανιάχου μέχρι τους ανοιχτούς σιωναζιστές τύπου Μπεν Γκιβρ και από την Κεντροδεξιά του Γκαντζ μέχρι το Κέντρο του Λαπίντ, από το πάλαι ποτέ Εργατικό Κόμμα μέχρι την Ακροδεξιά του Λίμπερμαν.

Οι μισοί ψηφοφόροι ψήφισαν τον Νετανιάχου και τους συμμάχους του, οι άλλοι μισοί ψήφισαν την αντιπολίτευση και τώρα διαδηλώνουν και ενίοτε συγκρούονται με τους μπάτσους (με πόνο ψυχής και οι δυο πλευρές), όλοι μαζί όμως είναι ενωμένοι σ’ ένα συμπαγές σιωνιστικό μέτωπο ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Δεν είδαμε τέτοιο πλήθος, τέτοιο πάθος, τέτοια μαχητική διάθεση να εκφράζονται σε διαδηλώσεις καταγγελίας των διαρκών εγκλημάτων σε βάρος του παλαιστινιακού λαού. Οπως δεν είδαμε και Παλαιστίνιους, πολίτες του Ισραήλ, να συμμετέχουν στις διαδηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση Νετανιάχου. Δεν τους αφορούν, καθώς έτσι κι αλλιώς είναι πολίτες τρίτης κατηγορίας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στις διαδηλώσεις του τελευταίου διαστήματος υπάρχει μόνο μία σημαία: η κρατική σημαία του σιωνιστικού μορφώματος.

Εκτύπωση 🖨
ΙΣΡΑΗΛ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 28 Μάρτη

Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

Επόμενο άρθρο IKY: εσωτερικά μαχαιρώματα;

Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

Σχετικά Αρθρα

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 13 Απρ 2026, 07:59

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

Διεθνή 12 Απρ 2026, 09:32

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

Διεθνή 12 Απρ 2026, 05:32

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

Διεθνή 11 Απρ 2026, 19:00

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

Uncategorized 10 Απρ 2026, 18:51

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 10 Απρ 2026, 10:45
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

8 Απρ 2026, 19:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

Καμπότζη, Ταϊλάνδη: Πρωτοχρονιά.

1863: Οι Κ. Κανάρης, Θ. Ζαΐμης και Δ. Γρίβας μεταβαίνουν στην Κοπεγχάγη και προσφέρουν το ελληνικό στέμμα στον Γεώργιο Α’.

1913: Ανεπιτυχής απόπειρα κατά του ισπανού βασιλιά Αλφόνσου.

1917: Αιματηρές ταραχές στη Σμύρνη εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1924: Οι Ελληνες τάσσονται υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας με δημοψήφισμα (69,95%).

1948: 26 κρατούμενοι νεκροί από το μένος αντεκδίκησης αστυνομικών στις φυλακές της Σπάρτης.

1983: Απόπειρα κατά του σαουδάραβα πρέσβη στην Αθήνα με τηλεχειριζόμενη βόμβα σε παγιδευμένο αυτοκίνητο (Ομάδα Επαναστατικής Λαϊκής Αλληλεγγύης).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Εφετείο 17Ν

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • ΕΛΑ

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Επικοινωνία

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Όροι χρήσης

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Ποιοι είμαστε

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Επικοινωνία

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

  • Όροι χρήσης

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

    Με αντικείμενο τον έλεγχο της εξουσίας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo