Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…
  • Tριτοκοσμικές συνθήκες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας
  • Απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς διεξάγουν οι ΗΠΑ – Ανακοινώθηκε η πρώτη συμφωνία!
  • Δυνατό χαστούκι σε Πιερρακάκη και Μητσοτάκη: Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της
  • Σαν σήμερα 12 Μάη
  • Αν θέλετε να μάθετε τον αριθμό, ρωτήστε τη Σάρα Νετανιάχου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Εξω από εδώ, δολοφόνε, πουτάνας γιε»!
Διεθνή

«Εξω από εδώ, δολοφόνε, πουτάνας γιε»!

Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Ιούλ 2024, 20:30

«Δολοφόνοι, έξω από εδώ. Εσείς φταίτε για όλα. Σμότριτς, πουτάνας γιε, έξω από εδώ, δε σε θέλουμε. Καριόλη,δολοφόνε έξω από εδώ, δε σε θέλουμε». Μ’ αυτά και άλλα «γαλλικά» υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του χωριού Μαζντάλ Σαμς, στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, τον ακροδεξιό υπουργό Οικονομικών του Ισραήλ και ορισμένους δεξιούς και ακροδεξιούς βουλευτές που είχαν το θράσος να μεταβούν στα Υψίπεδα του Γκολάν για την κηδεία των 12 εφήβων και παιδιών που σκοτώθηκαν όταν έπεσε ρουκέτα στο γήπεδο του χωριού. Εκτός από τους 12 νεκρούς, ηλικίας από 10 μέχρι 20 ετών, τραυματίστηκαν άλλα 29 άτομα, έξι εκ των οποίων σοβαρά.

Ηταν τέτοια η οργή των Σύριων που έχασαν παιδιά και συγγενείς τους, που ο Σμότριτς και τα άλλα αποβράσματα αναγκάστηκαν να μην πλησιάσουν στο νεκροταφείο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/07/Majdal_Shams_resodents.mp4

Οι κάτοικοι του Μαζντάλ Σαμς δεν είναι σαν κάποιους ντόπιους ηγέτες που δέχτηκαν σιωπηλοί τον Γκάλαντ για να τους χρησιμοποιήσει σαν ντεκόρ σε μια άθλια φιέστα θρήνου. Από τη στιγμή που η Χεζμπολά διέψευσε αμέσως ότι έχει οποιαδήποτε ευθύνη με το συμβάν, οι υποψίες τους έπεσαν στους σιωνιστές κατακτητές, γνωστούς για τις εγκληματικές προβοκάτσιες τους.

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι η Χεζμπολά ποτέ δε θα στόχευε ένα χωριό που κατοικείται από Σύριους. Γνωρίζουν ότι οι στόχοι που χτυπά η Χεζμπολά είναι όλοι μέσα στο λεγόμενο Ισραήλ, δηλαδή τα παλαιστινιακά εδάφη που κατακτήθηκαν το 1948. Οπως γνωρίζουν ότι συχνά πύραυλοι του λεγόμενου «Σιδερένιου Θόλου», που δεν καταφέρνουν να αναχαιτίσουν ρουκέτες και πυραύλους της Χεζμπολά, καθίστανται ανεξέλεγκτοι και πέφτουν σε διάφορες περιοχές των συνόρων. Και είναι βέβαιοι πώς τέτοιος πύραυλος έπληξε το χωριό τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 20.000 Δρούζων Μουσουλμάνων που κατοικούν στο Γκολάν έχει αρνηθεί να λάβει την ισραηλινή υπηκοότητα. Οι σιωνιστές τους αποκαλούν «ισραηλινούς πολίτες», αυτοί όμως θεωρούν τους εαυτούς τους Σύριους που βρίσκονται υπό κατοχή.

Τα Υψίπεδα του Γκολάν καταλήφθηκαν από τον σιωνιστικό στρατό το 1967, κατά τον Πόλεμο των Εξι Ημερών, και προσαρτήθηκαν παράνομα στο Ισραήλ το 1981. Ο ΟΗΕ δεν αναγνώρισε την προσάρτηση, όμως οι σιωνιστές γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Κουβάλησαν και τοποθέτησαν στην περιοχή 50.000 εποίκους, τυχοδιώκτες εβραίους από όλο τον κόσμο, στους οποίους μοίρασαν τη συριακή γη και μπόλικο χρήμα για να στήσουν αγροκτήματα με καλλιέργειες.

Η αντίδραση της Χεζμπολά υπήρξε άμεση και κατηγορηματική: «Η Ισλαμική Αντίσταση στο Λίβανο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που έγιναν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης και διάφορες ιστοσελίδες αναφορικά με στόχευση του Μαζντάλ Σαμς. Διαβεβαιώνουμε ότι η Ισλαμική Αντίσταση δεν έχει την παραμικρή σχέση με το περιστατικό και απορρίπτει κατηγορηματικά τους ψευδείς ισχυρισμούς αναφορικά μ’ αυτό». Νωρίτερα η Χεζμπολά είχε ανακοινώσει ότι στόχευσε μια ισραηλινή στρατιωτική βάση σε διαφορετική τοποθεσία, μακριά από το Μαζντάλ Σαμς.

Με προκλητικό τρόπο ο Χαγκάρι, ο εκπρόσωπος Τύπου του σιωναζιστικού στρατού, βάφτισε τους Σύριους που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τη ρουκέτα, «ισραηλινούς πολίτες»! Ηταν «η πιο θανατηφόρα επίθεση σε ισραηλινούς πολίτες μετά τις 7 Οκτώβρη» είπε. Και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό και θα ενεργήσουμε αντίστοιχα». Ισχυρίστηκε ότι η ρουκέτα που χτύπησε το γήπεδο ποδοσφαίρου ήταν «μια ιρανική ρουκέτα Falaq 1 με κεφαλή 50 κιλών». «Αυτός είναι ένας τύπος που κατέχει αποκλειστικά η Χεζμπολά και απόψε προκάλεσε το θάνατο 12 νεαρών αγοριών και κοριτσιών», είπε με το γνωστό ύφος του.

Προηγουμένως, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, ο Γκάλαντ είχε δηλώσει: «Η Χεζμπολά είναι υπεύθυνη γι’ αυτό και θα πληρώσει το τίμημα». Είχαν έτοιμο το συμπέρασμα, προτού κάνουν οποιαδήποτε έρευνα (για τα μάτια)! Η Χεζμπολά, όμως, ούτε κατά λάθος θα μπορούσε να χτυπήσει το κατεχόμενο συριακό χωριό, καθώς οι στόχοι της ήταν δεκάδες χιλιάμετρα μακριά, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

Περιττεύει να πούμε ότι οι ισχυρισμοί των σιωνιστών είναι το ίδιο με τα αισχρά ψέματά τους για τα αποκεφαλισμένα από τους παλαιστίνιους μαχητές βρέφη, για τα βρέφη που  ψήθηκαν στο φούρνο και για τους βιασμούς γυναικών στις 7 Οκτώβρη. Δεν είναι τυχαίο που ο Ζουζέπ Μπορέλ, ο οιονεί υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ, έσπευσε να κρατήσει αποστάσεις από τους ισχυρισμούς των σιωνιστών, γράφοντας στο Χ: «Σοκαριστικές εικόνες από το γήπεδο ποδοσφαίρου της κωμόπολης Δρούζων Μαζντάλ Σαμς. Καταγγέλλω απερίφραστα αυτό το λουτρό αίματος. Προτρέπουμε όλα τα μέρη να επιδείξουν τη μέγιστη αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν περαιτέρω κλιμάκωση».

Εκτύπωση 🖨
ΓΚΟΛΑΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο πρωτότυπο είναι αξεπέραστο, γιατί ήταν επαναστατικό!

Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Επόμενο άρθρο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Ο αυταρχισμός και η καταστολή δεν θα περάσουν

Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Σχετικά Αρθρα

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

Διεθνή 12 Μάι 2025, 20:03

Απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς διεξάγουν οι ΗΠΑ – Ανακοινώθηκε η πρώτη συμφωνία!

Εγκεφαλικά στη σιωνιστική οντότητα!

Διεθνή 12 Μάι 2025, 11:09

Αν θέλετε να μάθετε τον αριθμό, ρωτήστε τη Σάρα Νετανιάχου

Διεθνή 11 Μάι 2025, 20:14

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2

Al-Qasam Productions

Διεθνή 10 Μάι 2025, 11:48

Το ΡΚΚ παραδίδει τα όπλα και αυτοδιαλύεται

Διεθνή 10 Μάι 2025, 09:38

Mε τα μαγιό και σαγιονάρες στα καταφύγια οι σιωνιστές

Τους (ξανα)έκοψαν τα ήπατα οι Χούθι

Διεθνή 9 Μάι 2025, 21:30
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Aνταμ Μπόλερ: Και πίνω τσάγια με τον Χαλίλ Αλ-Χάγια…

12 Μάι 2025, 20:03
Κόντρες

Tριτοκοσμικές συνθήκες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας

12 Μάι 2025, 14:28
Διεθνή

Απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς διεξάγουν οι ΗΠΑ – Ανακοινώθηκε η πρώτη συμφωνία!

Εγκεφαλικά στη σιωνιστική οντότητα!

12 Μάι 2025, 11:09
Εργατικά

Δυνατό χαστούκι σε Πιερρακάκη και Μητσοτάκη: Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Εκδόθηκε προσωρινή διαταγή αναστολής της παράνομης απόφασης Πιερρακάκη με την οποία τέθηκε σε δυνητική αργία

12 Μάι 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

12 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Αν θέλετε να μάθετε τον αριθμό, ρωτήστε τη Σάρα Νετανιάχου

11 Μάι 2025, 20:14
Πολιτισμός

Kehlani: Στο στόχαστρο του σιωναζισμού και των υποστηρικτών του

11 Μάι 2025, 12:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάη

11 Μάι 2025, 00:01
Πολιτισμός

Πάντα τέτοια: Ακυρώθηκε εκδήλωση της σιωνιστικής πρεσβείας στη Θεσσαλονίκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Βιβλίου

10 Μάι 2025, 20:56
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 2

Al-Qasam Productions

10 Μάι 2025, 11:48
Διεθνή

Το ΡΚΚ παραδίδει τα όπλα και αυτοδιαλύεται

10 Μάι 2025, 09:38
Καταστολή

Η Ζαχαράκη στη Σύνοδο Πρυτάνεων: Κρεσέντο τρομοκρατίας και καταστολής

10 Μάι 2025, 07:50
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Mε τα μαγιό και σαγιονάρες στα καταφύγια οι σιωνιστές

Τους (ξανα)έκοψαν τα ήπατα οι Χούθι

9 Μάι 2025, 21:30
Διεθνή

Οσο και να προσευχηθείτε, η κόλαση για εσάς δεν είναι στον άλλο κόσμο, είναι στη Γάζα

9 Μάι 2025, 18:47
Κόντρες

Δεξιότατος και πονηρότατος

9 Μάι 2025, 14:22
Αγροτικά

«Μαύρο πρόβατο» της ΕΕ η Ελλάδα, λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

9 Μάι 2025, 12:40
Ιστορία

80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη

9 Μάι 2025, 09:43
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου δεν είναι μόνη

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

9 Μάι 2025, 08:33
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάη

Ημέρα νοσηλευτριών.

1936: Ογκώδεις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά, άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

1947: Εγκαινιάζεται το στρατόπεδο της Μακρονήσου.

1969: Καταδίκες δεκαέξι μελών και στελεχών του ΚΚΕ από το στρατοδικείο Αθηνών.

1971: Συλλαμβάνονται τέσσερις βομβιστές του ΠΑΚ.

1972 : Βομβιστικές επιθέσεις της RAF σε Ακουρσμπουργκ και Μόναχο, πέντε τραυματίες αστυνομικοί και εξήντα καταστραμμένα αυτοκίνητα.

1974: Καταδίκη 27 ατόμων από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για συμμετοχή στην οργάνωση “Αρης Βελουχιώτης“.

1979: Βόμβα στην αίθουσα του εργατοδικείου στην Ομόνοια (ΕΛΑ).

1981 : Πεθαίνει ο αγωνσιτής του IRA Francis Hughes μετά από 59 μέρες απεργίας πείνας.

1985: Φασίστες της ΕΠΕΝ υπό τον Μάκη Βορίδη επιτίθενται σε διαδηλωτές που διαμαρτυρόταν για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία.

1998: Βόμβες σε δύο εκθέσεις αυτοκινήτων σε Κατεχάκη και Μεσογείων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία είναι αφιερωμένη στην ψηφιακή μετάβαση και το ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στα ζητήματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Σε έναν κόσμο που η διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στη εργασία και την παραγωγή ολοένα και αυξάνεται, η επιλογή αυτή σηματοδοτεί τις μεγάλες προκλήσεις και δυνατότητες που αναδύονται για την ενδυνάμωση της υγιούς και ασφαλούς εργασίας στην ψηφιακή εποχή. Καθώς η ψηφιοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της τηλεργασίας, της αυτοματοποίησης και της αυξανόμενης σημασίας της εργασίας μέσω πλατφορμών, εισάγει νέα μοντέλα απασχόλησης, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη μια ολιστική προσέγγιση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, βασισμένη στην ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων, τη διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων, ιδίως ως προς τη διαμόρφωση ισχυρών νομικών πλαισίων που εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με ηθικά πρότυπα και την προστασία προσωπικών δεδομένων, τη συνεχή ενίσχυση των δεξιοτήτων, καθώς και την αντιμετώπιση νέων κινδύνων που συνδέονται με την ψυχική υπερφόρτωση. Διασφαλίζοντας, σε κάθε περίπτωση, ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις υλοποιούνται με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές αξίες. Στη χώρα μας, αξιοποιώντας τα θετικά βήματα που έχουν ήδη γίνει τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε ζητήματα προστασίας των εργαζομένων μέσω τηλεργασίας ή ψηφιακών πλατφορμών, καθώς και αντιμετώπισης της βίας και παρενόχλησης στους χώρους εργασίας, προχωρούμε στην αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, στο πλαίσιο της τρέχουσας πανευρωπαϊκής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (EU OSHA) με θέμα την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή. Υλοποιούμε το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στο πλαίσιο του οποίου θα ψηφιοποιηθούν σημαντικές διαδικασίες και θα δημιουργηθεί ψηφιακό αποθετήριο νομοθεσίας και εκπαιδευτικού υλικού για την καλύτερη συμμόρφωση των επιχειρήσεων στη νομοθεσία για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Υπουργείο Εργασίας, 28.4.2025

(Αν ζητήσεις από την Κεραμέως να επαναλάβει «με δικά της λόγια» αυτή την ανακοίνωση, θα αρχίσει να ρετάρει. Λογικό. Τι να ξέρει από Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας μια νεοφιλελεύθερη μεγαλωμένη στα πούπουλα; Αλλά κι αυτοί που τα έγραψαν ή μάλλον που τα αντέγραψαν από κάποιο ακαδημαϊκό κείμενο ή κείμενο της ευρωενωσίτικης γραφειοκρατίας δεν είναι καλύτεροι. Προκαλούν! 51 θάνατοι στους χώρους εργασίας καταγράφηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2015. Αριθμός ρεκόρ. Χώρια οι τραυματισμοί από εργατικά «ατυχήματα», η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν αναφέρεται ή -αν παρεμβληθεί νοσοκομείο και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς- αναφέρονται με διαφορετική αιτιολογία. Γι’ αυτό μιλάμε για πρόκληση. Οσο για τις επαγγελματικές ασθένειες, αυτές απλά… δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό μιλάμε για πρόκληση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Εφετείο 17Ν

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • ΕΛΑ

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Επικοινωνία

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Όροι χρήσης

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Ποιοι είμαστε

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Επικοινωνία

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

  • Όροι χρήσης

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

    Οι Δρούζοι του Γκολάν κατηγορούν τους σιωνιστές για το θάνατο των παιδιών τους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo