Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
  • Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ενας, αλλά λιοντάρι: Παλαιστίνιος μαχητής διείσδυσε σε βάση του σιωναζιστικού στρατού
Διεθνή

Ενας, αλλά λιοντάρι: Παλαιστίνιος μαχητής διείσδυσε σε βάση του σιωναζιστικού στρατού

Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Φεβ 2025, 22:09

Ενας Παλαιστίνιος, με μοναδική προστασία ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και οπλισμένος με ένα τουφέκι Μ-16 και δύο γεμιστήρες, κατάφερε να διεισδύσει απαρατήρητος χτες τη νύχτα σε βάση εφέδρων του σιωναζιστικού στρατού, έξω από το χωριό Τιασίρ στη βόρεια κοιλάδα του Ιορδάνη, ανατολικά της Τουμπάς.

Ο μαχητής περίμενε την αλλαγή σκοπιάς τα χαράματα, λίγα λεπτά πριν από τις 6, και τότε επιτέθηκε και χτύπησε τους δύο σιωναζιστές στρατιώτες από πολύ κοντά. Αστραπιαία ανέβηκε στον πύργο ελέγχου και υπό τα πυρά των αλαφιασμένων σιωναζιστών κατάφερε να τους «γαζώσει» όλους και να καταλάβει τον πύργο. Ο σιωναζιστικός στρατός προσπάθησε να κρύψει αυτό το γεγονός, ισχυριζόμενος ότι ο μαχητής δεν ανέβηκε στον πύργο, όμως βίντεο που τραβήχτηκαν από εποίκους και δημοσιεύτηκαν δείχνουν καθαρά ότι πυρά απέξω στοχεύουν τον πύργο, όπου προφανώς είχε οχυρωθεί ο μαχητής.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/maxi_Tiasir.mp4

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δύο ομάδες σιωναζιστών στρατιωτών, με επικεφαλής τον ίδιο τον διοικητή του τάγματος. Αναπτύχθηκαν στην έκταση γύρω από τον πύργο και άνοιξαν πυρ. Παράλληλα, στάλθηκε ένα ένοπλο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, το οποίο όμως δεν άνοιξε πυρ, γιατί δεν ήταν καθαρή η κατάσταση μέσα στον πύργο.

Η μάχη κράτησε ώρα. Ο μαχητής προσπάθησε να διαφύγει, οπλισμένος με ένα βαρύτερο τουφέκι που είχε αρπάξει από τους σιωναζιστές που καθάρισε στον πύργο. Κατάφερε να τραυματίσει και άλλους, μεταξύ των οποίων και τον διοικητή του τάγματος. Ενας στρατιώτης από την ομάδα του διοικητή κατάφερε να του ρίξει μια χειροβομβίδα και να τον τραυματίσει, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν με τα τουφέκια. Ενα βίντεο τραβηγμένο από μακριά δείχνει σκηνές της μάχης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/maxi_Tiasir-1.mp4

Aκολούθησαν τα ελικόπτερα που μετέφεραν νεκρούς και τραυματίες στα νοσοκομεία της οντότητας (κυρίως στο Ραμπάμ της Χάιφα).

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/helicopter_2.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/helicopter_1.mp4

Ο σιωναζιστικός στρατός ανακοίνωσε ότι νεκροί είναι οι έφεδροι Οφερ Γιουνγκ και Τσβίκα Φρίντμαν, ενώ -ως συνήθως- δεν ανέφερε τα ονόματα των τραυματιών. Στην αρχή μιλούσαν για έξι τραυματίες, στο τέλος τους ανέβασαν σε έντεκα (μερικοί σε κρίσιμη κατάσταση, γι’ αυτό και τους μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ραμπάμ). Επίσης, ο στρατός ανακοίνωσε ότι «το περιστατικό απαιτεί έρευνα και εξαγωγή τακτικών συμπερασμάτων»! Οι “The Times of Israel” έγραψαν ότι ένας από τους νεκρούς ήταν διοικητής μονάδας της Ταξιαρχίας Εφέδρων 8211, που ανήκει στην περιφερειακή Μεραρχία Εφρέμ.

Στο σιωνιστικό Τύπο ξεχείλισε η οργή. Βλέπετε, ο σιωναζιστικός στρατός πραγματοποιεί γενοκτονική εισβολή στη Τζενίν και στα άλλα αντιστασιακά προπύργια της βόρειας Δυτικής Οχθης, όμως παρά τα μπλόκα και τα άπειρα τσέκποϊντ, ένας μαχητής καταφέρνει να μπει σε στρατιωτική περιοχή και να τους πιάσει κυριολεκτικά στον ύπνο, κάνοντάς τους τόσο μεγάλη ζημιά και τσαλακώνοντας άγρια το γόητρό τους. Ενας σιωνιστής αναλυτής έγραψε ότι αυτή ήταν «μια 7η Οκτώβρη σε μικρογραφία»!

Το όνομα του μάρτυρα μαχητή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως όλες οι αντιστασιακές οργανώσεις εξέδωσαν ανακοινώσεις χαιρετίζοντας την ηρωική του πράξη.

Κίνημα Χαμάς: Χαιρετίζουμε την ηρωική και ποιοτική επίθεση με πυρά που εκτέλεσε ένας παλαιστίνιος αγωνιστής, στοχεύοντας τον στρατιωτικό σταθμό ελέγχου Τιασίρ στην περιοχή ανατολικά της Τουμπάς, και επιβεβαιώνουμε ότι τα εγκλήματα της Κατοχής και η επιθετικότητα στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη δεν θα παραμείνουν ατιμώρητα.

Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ: Η ηρωική επιχείρηση στο Τιασίρ, στη βόρεια κατεχόμενη Δυτική Όχθη, επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα του λαού μας και της Αντίστασης να αντιμετωπίσουν τα εγκλήματα της Κατοχής, που ανατινάζει σπίτια και εκτοπίζει οικογένειες. Η αντίσταση συνεχίζεται μέχρι την απομάκρυνση της κατοχής.

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης: Το ποιοτικό πλήγμα στο σταθμό ελέγχου Τιασίρ επιβεβαιώνει την αδυναμία του σιωνιστικού συστήματος ασφάλειας και την ανικανότητά του μπροστά στην αυξανόμενη αντίσταση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη. Η επιτυχία του αγωνιστή να εισχωρήσει μέσα στη στρατιωτική βάση, να φτάσει στις θέσεις των στρατιωτών και να ανοίξει πυρ από κοντινές αποστάσεις αντικατοπτρίζει την τόλμη και τον υψηλό σχεδιασμό. Η επιχείρηση είναι ένα σαφές μήνυμα στον εχθρό ότι η Αντίσταση είναι ικανή να αναλάβει την πρωτοβουλία και να προσαρμοστεί στις καθημερινές προκλήσεις. Και είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για κλιμάκωση της αντιπαράθεσης σε όλα τα μέτωπα.

Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης: Χαιρετίζουμε την επιχείρηση Τιασίρ και επιβεβαιώνουμε ότι είναι μια απάντηση στα συνεχιζόμενα εγκλήματα της Κατοχής. Οι ήρωες αγωνιστές που χτυπούν το στρατό της Κατοχής αποδεικνύουν ότι δεν θα καταφέρει να σπάσει την θέληση του λαού μας. Η αντίσταση θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί και όλα τα σχέδια του εχθρού για εκδίωξη και προσάρτηση θα καταρρεύσουν λόγω των χτυπημάτων της Αντίστασης και της επιμονής του παλαιστινιακού λαού στην πατρίδα του.

Ομάδες Αντίστασης στην Παλαιστίνη: Η ηρωική επιχείρηση στο σταθμό ελέγχου Τιασίρ είναι ένα μήνυμα από την Αντίσταση προς όλους εκείνους που ποντάρουν στην ήττα και την υποχώρησή της μπροστά στις εγκληματικές ενέργειες του σιωνιστικού καθεστώτος, ότι η Αντίσταση είναι σταθερή και ριζωμένη και παραμένει πιστή στην αποστολή της. Οι αυξανόμενες σιωνιστικές επιθέσεις και οι δολοφονίες δεν θα κάνουν τίποτ’ άλλο παρά να ενισχύσουν τη δόξα και την αντοχή της και η σημαία της δεν θα πέσει, ούτε θα αλλάξει τις κατευθύνσεις και τις πεποιθήσεις της. Θα παραμείνει φωτεινή μέχρι την πτώση αυτής της κατακτητικής οντότητας.

Κίνημα Μαχητών: Η ποιοτική επιχείρηση στο σταθμό ελέγχου Τιασίρ είναι μια άμεση απάντηση από τους ελεύθερους ανθρώπους του λαού μας στα εγκλήματα του εχθρού. Επιβεβαιώνει την αποτυχία όλων των προσπαθειών για την εξάλειψη της αντίστασης και της επιλογής της στη Δυτική Όχθη και αποτελεί νέο χτύπημα στην ασφάλεια και τις υπηρεσίες πληροφοριών του εχθρού. Καλούμε τους αγωνιστές και τους ελεύθερους ανθρώπους του λαού μας να εντείνουν τις επιθέσεις τους και τις ποιοτικές επιχειρήσεις.

Εκτύπωση 🖨
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚατέρρευσαν οι χαλκευμένες κατηγορίες κατά των 25 φοιτητών που συνελήφθησαν στα Γιάννενα στην επέτειο του Πολυτεχνείου το 2020

Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

Επόμενο άρθρο Παράνομη απόλυση του Δημήτρη Αντωνίου λόγω συνδικαλιστικής δράσης

Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

Σχετικά Αρθρα

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

Διεθνή 15 Απρ 2026, 05:20

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

Διεθνή 14 Απρ 2026, 19:18

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

Διεθνή 14 Απρ 2026, 10:21

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

Διεθνή 13 Απρ 2026, 19:18

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 13 Απρ 2026, 07:59
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

Ημέρα δράσης κατά των στρατιωτικών δαπανών.

1902: Σοσιαλεπαναστάτες εκτελούν τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Σιπιένγκιν (Ρωσία).

1955: Αρχίζει η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης στους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ.

1956: Καθαιρείται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την ΚΕ του ΚΚΕ.

1967: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

1970: Δεκαπέντε δυτικοευρωπαϊκά κράτη κατηγορούν την Ελλάδα για βασανισμό κρατουμένων.

1973: Βόμβα έξω από το ΙΣΤ’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1986: Αγγλοαμερικανοί βομβαρδίζουν τη Λιβύη σκοτώνοντας άμαχους ως αντίποινα για βομβιστική επίθεση σε club της Γερμανίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Εφετείο 17Ν

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • ΕΛΑ

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Επικοινωνία

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Όροι χρήσης

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Ποιοι είμαστε

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Επικοινωνία

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

  • Όροι χρήσης

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

    Σκότωσε δύο και τραυμάτισε έντεκα σιωναζιστές, προτού πέσει νεκρός σε άνιση μάχη

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo