Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 18 Μάη
  • Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται
  • Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Ανταρτοπόλεμος» της γαλλικής εργατικής τάξης ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα
Διεθνή Εργατικά

«Ανταρτοπόλεμος» της γαλλικής εργατικής τάξης ενάντια στο ασφαλιστικό έκτρωμα

Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Απρ 2023, 19:56

Με το θράσος που χαρακτηρίζει τους εξουσιαστές του είδους του, ο Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να πραγματοποιήσει τριήμερη περιοδεία… κατευνασμού σε γαλλικές επαρχιακές πόλεις. Η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε στην Αλσατία. Είχε κανονίσει να επισκεφθεί ένα εργοστάσιο, αλλά οι εργάτες… δεν ήταν εκεί. Κι όχι μόνο δεν ήταν εκεί, αλλά είχαν φροντίσει να κόψουν και το ρεύμα.

«Δεν είναι οι κατσαρόλες που θα κάνουν τη Γαλλία να προοδεύσει» είχε το θράσος να δηλώσει. Καλού-κακού, οι μπάτσοι της στρατοχωροφυλακής φρόντισαν να μπλοκάρουν τους διαδηλωτές.

Un arrêté préfectoral interdit la manifestation à #Muttersholtz (Bas-Rhin) où se rendra ds l'après-midi Emmanuel Macron. L’intersyndicale du Bas-Rhin a annoncé son intention d’accueillir le président au son des casseroles https://t.co/Kklo0EU7B5 pic.twitter.com/l5avAzT9tB

— L'Echiquier social (@EchiquierSocial) April 19, 2023

Σε άλλη αλσατική πόλη, την Selestat, είχε το θράσος να περπατήσει για λίγο, μπας και το επιτελείο προπαγάνδας καταφέρει να τραβήξει μερικά πλάνα του έργου «ο πρόεδρος κοντά στο λαό του». Επί δέκα λεπτά άκουγε… γαλλικά με βαριά αλσατική προφορά. «Μακρόν παραιτήσου» του φώναζε ο κόσμος, «συνεχίζω τον αγώνα» δήλωσε αυτός σε κάτι «σινιέ» κλακαδόρους που μάζεψαν οι Γκρούεζες για να τον υποδεχτούν.

Emmanuel Macron accueilli par des huées lors de son arrivée à Sélestat en Alsace pic.twitter.com/DdCw47iScn

— BFM (@BFMTV) April 19, 2023

Υστερα ήρθε η μεγάλη ξεφτίλα στο νομό Ερό. Οι εργάτες του ηλεκτρισμού ανακοίνωσαν ότι θα κόψουν το ρεύμα στο αεροδρόμιο του Μονπελιέ, όπου θα προσγειωνόταν το προεδρικό αεροπλάνο. Δεν ξέρουμε πού προσγειώθηκε τελικά.

Στην πόλη Ganges η στρατοχωροφυλακή ανακοίνωσε ότι απαγορεύεται οι κάτοικοι να φέρουν δημόσια… κατσαρολικά! Πάλι καλά που δεν μπούκαραν στα σπίτια να μαζέψουν κατσαρόλες και τηγάνια. Το λέμε γιατί επικαλέστηκαν διάταξη της… αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας! Φυσικά, οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν χτυπώντας τα κατσαρολικά τους. Toυ το έγραψαν και στο βράχο: «Μακρόν ξεκουμπίσου» (τι αγένεια…).

«Οι κατσαρόλες και τα αυγά είναι για την κουζίνα» δήλωσε με… έμπνευση αυτός. Κόλλησε η βελόνα και επαναλαμβάνει συνέχεια το ίδιο σαν χαλασμένο γραμμόφωνο.

Emmanuel Macron attendu dans l'Hérault: des manifestants tentent de forcer un barrage de police à Ganges pic.twitter.com/IB3bRFbbdl

— BFM (@BFMTV) April 20, 2023

Το επιτελείο του Μακρόν είχε το θράσος να προγραμματίσει ομιλία του στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου «Λουίζ Μισέλ». Ναι, ο τσάτσος των τραπεζιτών, το γιουσουφάκι του μονοπωλιακού καπιταλισμού, θα βρόμιζε ένα σχολείο που φέρει το όνομα της Κομμουνάρισσας, της «κόκκινης παρθένας της Μονμάρτης», της δασκάλας και συγγραφέα, της ασυμβίβαστης επαναστάτριας. Οι εργάτες ηλεκτρισμού δεν επέτρεψαν τη βεβήλωση. Εκοψαν το ρεύμα. Και αναγκάστηκαν να βάλουν τον ξεφτίλα να καθήσει σε μια καρέκλα στο προαύλιο του σχολείου και αντί για ομιλία στο αμφιθέατρο, να κάνει… πηγαδάκι με τα τσατσόνια του.

Την ίδια ώρα, στο Μπορντό οι εργάτες απέκλειαν τις γραμμές του τραμ.

https://twitter.com/i/status/1649005890039607300

Στο Παρίσι, οι απεργοί σιδηροδρομικοί έστηναν πύρινα οδοφράγματα έξω από τους σταθμούς.

#Paris, rassemblement en cours à la Gare de Lyon à l’occasion de la journée de « la colère cheminote » contre la #ReformeDesRetaites. #manif20avril #greve20avril #MacronDemission #Macron pic.twitter.com/xOayDpQJkr

— Jules Ravel (@JulesRavel1) April 20, 2023

🔴 Plusieurs centaines de cheminots et manifestants quittent la Gare de Lyon pour une action médiatique. #manif20avril pic.twitter.com/gc4us8R3fU

— Clément Lanot (@ClementLanot) April 20, 2023

Και με μια αιφνιδιαστική κίνηση μπούκαραν και κατέλαβαν το κτίριο του χρηματιστήριου Euronext, στην περιοχή της La Defence, της συνοικίας με τους ουρανοξύστες, στην προέκταση της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων.

JUST IN – Protesters invade Euronext, the Paris Stock Exchange after anger against Macron's pension reformpic.twitter.com/TixNnDFwno

— Insider Paper (@TheInsiderPaper) April 20, 2023

🔴 Les cheminots envahissent la Bourse de La Défense contre la réforme des retraites. #manif20avril pic.twitter.com/LbgW7b54j6

— Clément Lanot (@ClementLanot) April 20, 2023

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανδημία: Μείωση θανάτων και νέων διασωληνώσεων, αλλά αύξηση εισαγωγών στα νοσοκομεία

Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 21 Απρίλη

Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

Σχετικά Αρθρα

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

Διεθνή 17 Μάι 2026, 10:40

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

Εργατικά 14 Μάι 2026, 18:49
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

Ημέρα ενημέρωσης για το εμβόλιο κατά του AIDS.

Ημέρα μουσείων.

Αϊτή: Ημέρα σημαίας.

1781: Εκτελούνται στην πλατεία του Κούσκο ο Τουπάκ Αμάρου, η Μικαέλα Μπαστίδας και άλλοι ηγέτες της περουβιανής εξέγερσης.

1954: Τίθεται σε ισχύ η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

1961: Πραξικόπημα από αντικομμουνιστές ανατρέπει το καθεστώς του στρατηγού Τσανγκ στη Νότια Κορέα.

1962: Βουλευτές αλληλοβρίζονται και αλληλολακτίζονται στη Βουλή κατά τη συζήτηση πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση.

1969: Βόμβα στο «ΡΧ» της Συγγρού (ΚΕΑ).

1994: Ρουκέτα κατά των γραφείων της IBM στην οδό Φιλελλήνων (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Εφετείο 17Ν

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • ΕΛΑ

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Επικοινωνία

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Όροι χρήσης

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Ποιοι είμαστε

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Επικοινωνία

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

  • Όροι χρήσης

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

    Δεν αφήνουν τον Μακρόν σε χλωρό κλαρί

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo