Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το bullying από τη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά
  • Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 14 Μάρτη
  • Οι ιρανοί ηγέτες βγήκαν στο δρόμο μαζί με τον κόσμο, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό του λαού
  • Οι επιχειρήσεις της Χεζμπολά είναι καθημερινές, με την ίδια ένταση, και όχι «μία στις τόσες»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»54 μέρες απεργίας πείνας
Διεθνή

Χαντέρ Αντνάν

54 μέρες απεργίας πείνας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Οκτ 2018, 00:00

Τις 54 μέρες απεργίας πείνας συμπλήρωσε ο παλαιστίνιος αγωνιστής Χαντέρ Αντνάν, απαιτώντας την άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωσή του από τις ισραηλινές φυλακές, όπου βρίσκεται κρατούμενος για πολλοστή φορά. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο: δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και κινείται αποκλειστικά με αναπηρικό αμαξίδιο προκειμένου να καλύψει τις απολύτως αναγκαίες καθημερινές του ανάγκες. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ενωσης Παλαιστίνιων Κρατουμένων, ο Αντνάν βγάζει αίμα όταν βήχει, ενώ οι σιωνιστές αρνούνται να του παράσχουν οποιασδήποτε μορφής ιατρική βοήθεια, με στόχο να τον αναγκάσουν να σταματήσει την απεργία πείνας.
 
Τις μέρες που διαρκεί η απεργία πείνας, οι σιωνιστές έχουν απαγορεύσει την επαφή του Αντνάν με την οικογένειά του και με τον δικηγόρο του, κατά παράβαση κάθε έννοιας διεθνούς νομιμότητας. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι ιδιαίτερα προσφιλής στους σιωνιστές και ισοδυναμεί ουσιαστικά με βασανιστήριο.
 
Σε επιστολή του που βγήκε κρυφά από τη φυλακή, ο Αντνάν γράφει ότι βρισκόταν για πολλές μέρες κλειδωμένος συνεχώς σε ένα πολύ μικρό και απομονωμένο κελί στη φυλακή Τζαλάμα, χωρίς καμία πρόσβαση στον έξω κόσμο, κάτω από άθλιες συνθήκες. Αυτή τη στιγμή, ο απεργός πείνας βρίσκεται στη φυλακή Ράμλα και αρνείται να πάρει βιταμίνες ή άλλου είδους διατροφικό συμπλήρωμα, ενώ αρνείται επίσης να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις από τους δεσμώτες του. Από τη μέρα που ξεκίνησε την απεργία πείνας, η διοίκηση των φυλακών τον έχει μεταφέρει σε τρεις διαφορετικές φυλακές, με στόχο να τον εξαντλήσει και να τον αναγκάσει να διακόψει.
 
Ο ισραηλινός στρατός συνέλαβε εκ νέου τον Αντνάν στις 11 Δεκέμβρη του 2017, κατηγορώντας τον ότι έκανε προπαγάνδα ενάντια στην ισραηλινή κατοχή. Από τότε κρατείται χωρίς δίκη, ενώ μόλις τη Δευτέρα 22 Οκτώβρη, ορίστηκε ακρόασή του από ισραηλινό στρατοδικείο στις 29 Οκτώβρη.
 
Αυτή η απεργία πείνας είναι η τρίτη που κάνει ο Αντνάν, διεκδικώντας την άμεση απελευθέρωσή του και την παύση του καθεστώτος διοικητικής κράτησης, με βάση το οποίο το Ισραήλ  φυλακίζει παλαιστίνιους αγωνιστές χωρίς δίκη για αόριστο χρονικό διάστημα. Στις δυο προηγούμενες, ο Αντνάν βγήκε νικητής, δίνοντας ένα γερό χαστούκι στους σιωνιστές, καθώς τους ανάγκασε να τον απελευθερώσουν, ενώ ο αγώνας του ανέδειξε το ζήτημα της διοικητικής κράτησης και αποτέλεσε το έναυσμα για το «κίνημα των άδειων στομαχιών», το κίνημα των παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων ενάντια στη διοικητική κράτηση. Παρά την περιορισμένη αλληλεγγύη από τις οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις και τα παλαιστινιακά ΜΜΕ στη Δυτική Οχθη, ο Χαντέρ Αντνάν θα στεφθεί κι αυτή τη φορά νικητής.
 
Μόνο τον τελευταίο μήνα, οι σιωνιστές εξέδωσαν 40 διαταγές διοικητικής κράτησης: 32 για υφιστάμενους διοικητικά κρατούμενους και 8 νέες. Σύμφωνα με την οργάνωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των παλαιστίνιων κρατουμένων Addameer, αυτή τη στιγμή οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι στο Ισραήλ φτάνουν τους 5.640, από τους οποίους οι 465 είναι διοικητικά κρατούμενοι. Ανάμεσά τους βρίσκονται 53 γυναίκες και 270 παιδιά, από τα οποία τα 50 είναι κάτω των 16 χρόνων.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Χαντέρ Αντνάν

Αυτός είναι ο καπιταλισμός…
Επόμενο άρθρο

Χαντέρ Αντνάν

Ιμπεριαλιστικός πασιφισμός και «πυρηνική ισορροπία»

Σχετικά Αρθρα

Οι ιρανοί ηγέτες βγήκαν στο δρόμο μαζί με τον κόσμο, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό του λαού

Οι αμερικανοσιωναζιστές βομβάρδιζαν τη γύρω περιοχή, αλλά κανένας δεν πτοήθηκε

Διεθνή 13 Μαρ 2026, 19:54

Οι επιχειρήσεις της Χεζμπολά είναι καθημερινές, με την ίδια ένταση, και όχι «μία στις τόσες»

Διεθνή 13 Μαρ 2026, 18:55

Απόφαση Πρωτοδικείου Ρώμης: 700 ευρώ η τιμή της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας

Οταν η «Ευρώπη φρούριο» συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω

Διεθνή 13 Μαρ 2026, 09:58

Αλλοι πλακώνονται στα καταφύγια και άλλοι στριμώχνονται στους δρόμους

Διεθνή 12 Μαρ 2026, 14:19

Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού

Διεθνή 12 Μαρ 2026, 10:19

Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν

Διεθνή 11 Μαρ 2026, 22:41
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Το bullying από τη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά

«Κέρβερος» με τους εκπαιδευτικούς, «αρνάκι» με τους σχολάρχες

14 Μαρ 2026, 11:59
Πολιτική

Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος

14 Μαρ 2026, 11:42
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάρτη

14 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι ιρανοί ηγέτες βγήκαν στο δρόμο μαζί με τον κόσμο, ανεβάζοντας στα ύψη το ηθικό του λαού

Οι αμερικανοσιωναζιστές βομβάρδιζαν τη γύρω περιοχή, αλλά κανένας δεν πτοήθηκε

13 Μαρ 2026, 19:54
Διεθνή

Οι επιχειρήσεις της Χεζμπολά είναι καθημερινές, με την ίδια ένταση, και όχι «μία στις τόσες»

13 Μαρ 2026, 18:55
Κόντρες

Νέα άθλημα: εναέριο σλάλομ

13 Μαρ 2026, 14:36
Διεθνή

Απόφαση Πρωτοδικείου Ρώμης: 700 ευρώ η τιμή της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας

Οταν η «Ευρώπη φρούριο» συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρω

13 Μαρ 2026, 09:58
Πολιτισμός

Σήμερα, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗ | Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

13 Μαρ 2026, 00:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Μάρτη

13 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αλλοι πλακώνονται στα καταφύγια και άλλοι στριμώχνονται στους δρόμους

12 Μαρ 2026, 14:19
Κόντρες

Η δυστυχία τους είναι ότι το Σύνταγμά τους δεν προβλέπει φίμωτρο

12 Μαρ 2026, 12:34
Διεθνή

Το Ιράν αυξάνει σημαντικά τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω τoυ Στενού του Ορμούζ από τότε που ανέλαβε τον έλεγχο της βασικής αυτής θαλάσσιας οδού

12 Μαρ 2026, 10:19
Πολιτική

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

12 Μαρ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάρτη

12 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν

11 Μαρ 2026, 22:41
Πολιτική

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

11 Μαρ 2026, 19:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

11 Μαρ 2026, 15:47
Διεθνή

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

11 Μαρ 2026, 14:18
Πολιτική

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

11 Μαρ 2026, 13:34
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάρτη

Ημέρα μπριζόλας και πεολειχίας.

Ημέρα του αριθμού π.

1912: Αναρχικός οικοδόμος αποπειράται να εκτελέσει τον ιταλό βασιλιά Βίκτωρα Εμμανουήλ Γ’ και τον τραυματίζει σοβαρά.

1945: Χίτες χτυπούν αγρότες στη Βέροια, επτά νεκροί.

1947: Οι ΗΠΑ υπογράφουν σύμφωνο εκμίσθωσης ναυτικών βάσεων στις Φιλιππίνες για 99 χρόνια.

1974: Εξαρθρώνονται τρεις παράνομες οργανώσεις, σύλληψη 42 μελών τους.

1974: Συλλαμβάνονται 27 μέλη της ΚΝΕ και της ΑντιΕΦΕΕ σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

1987: Η Μαχητική Κομμουνιστική Ενωση (Ιταλία) εκτελεί τον γενικό διευθυντή διαστημικών ερευνών και εξοπλισμών Λίτσιο Τζοτζιέρι.

1992: Η εφημερίδα «Πράβντα» αναστέλλει την έκδοσή της μετά από ογδόντα χρόνια, λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων.

2004: Αποτυχημένη βομβιστική επίθεση του Επαναστατικού Αγώνα στο υποκατάστημα της «CitiBank» στο Ψυχικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Χαντέρ Αντνάν

    17Ν
    • Χαντέρ Αντνάν

      Εφετείο 17Ν
  • Χαντέρ Αντνάν

    ΕΛΑ
    • Χαντέρ Αντνάν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Χαντέρ Αντνάν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Χαντέρ Αντνάν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Χαντέρ Αντνάν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Χαντέρ Αντνάν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Χαντέρ Αντνάν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Χαντέρ Αντνάν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Χαντέρ Αντνάν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Χαντέρ Αντνάν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χαντέρ Αντνάν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Χαντέρ Αντνάν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Χαντέρ Αντνάν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Χαντέρ Αντνάν

      Χαντέρ Αντνάν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Χαντέρ Αντνάν

      Χαντέρ Αντνάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Χαντέρ Αντνάν

      Χαντέρ Αντνάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Χαντέρ Αντνάν

      Χαντέρ Αντνάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Χαντέρ Αντνάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Χαντέρ Αντνάν

    Χαντέρ Αντνάν

    Ποιοι είμαστε
  • Χαντέρ Αντνάν

    Χαντέρ Αντνάν

    Επικοινωνία
  • Χαντέρ Αντνάν

    Χαντέρ Αντνάν

    Όροι χρήσης
  • Χαντέρ Αντνάν

    Χαντέρ Αντνάν

    Ποιοι είμαστε
  • Χαντέρ Αντνάν

    Χαντέρ Αντνάν

    Επικοινωνία
  • Χαντέρ Αντνάν

    Χαντέρ Αντνάν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo