Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Στην… κανονικότητα, διά της… πειθούς
  • ΟΙΕΛΕ: Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία (homeschooling)
  • Σαν σήμερα 26 Απρίλη
  • Οχι στην παράταση της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου
  • Στον δίκαιο πόλεμο νικά ο αγωνιστής της ελευθερίας και όχι τα υπερσύγχρονα όπλα της αδικίας – Το παράδειγμα της Χεζμπολά
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»239 νεκροί Παλαιστίνιοι
Διεθνή

Από τον Οκτώβρη του 2015

239 νεκροί Παλαιστίνιοι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Νοέ 2016, 00:00

Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε και έδωσε στη δημοσιότητα το παλαιστινιακό ειδησεογραφικό δίκτυο Ma'an, οι δολοφονημένοι Παλαιστίνιοι από τον ισραηλινό στρατό, από τον Οκτώβρη του 2015, όταν ξεκίνησε η εξέγερση της παλαιστινιακής νεολαίας στη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ, μέχρι σήμερα, έχουν φτάσει τους 239. Τελευταίος σε αυτή τη μακριά λίστα δολοφονημένων από τους σιωνιστές νέων είναι ο Μοχάμεντ Αμπού Σααντά από το στρατόπεδο προσφύγων Αλ Νουσεϊράτ στη Γάζα, που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ παλαιστίνιων νεολαίων και του ισραηλινού στρατού στην περιοχή Αλ Μπουρίζ, κοντά στη νεκρή ζώνη με το Ισραήλ.

Η μέση ηλικία των νεκρών είναι τα 23 χρόνια, με το ένα τέταρτο του συνόλου να είναι κάτω των 18 χρόνων. Στους νεκρούς συμπεριλαμβάνεται και ένα βρέφος οχτώ μηνών που πέθανε από υπερβολική εισπνοή δακρυγόνων κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στη Δυτική Οχθη. Από τους δολοφονημένους ανήλικους, οι 11 είναι κάτω των 14 χρόνων και άλλοι 49 είναι μεταξύ 15 και 17 χρόνων. Συνολικά, οι Παλαιστίνιοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, που δολοφονήθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής κατά τη διάρκεια συγκρούσεων αυτή την περίοδο, φτάνουν τους 62, ενώ οι υπόλοιποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι ή πυροβόλο όπλο εναντίον Ισραηλινών. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι παλαιστινιακές αντιστασιακές ενέργειες έγιναν ενάντια σε στρατιώτες στα διάφορα σημεία ελέγχου του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Οχθη και σε έποικους των εβραϊκών εποικισμών που βρίσκονται διάσπαρτοι στην περιοχή.

Οι περισσότεροι από τους δολοφονημένους Παλαιστίνιους έχουν γεννηθεί λίγο πριν ή μετά το 1993, χρονιά που υπογράφηκε η προδοτική συμφωνία του Οσλο, και όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από τη φτώχεια και τη μιζέρια που τους έχουν καταδικάσει οι σιωνιστές, έχουν βιώσει από πρώτο χέρι τις δεκάδες κατεδαφίσεις σπιτιών οικογενειών στη Δυτική Οχθη, τις βραδινές επιδρομές του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Οχθη και τις απαγωγές εκατοντάδων Παλαιστίνιων, τις πολύνεκρες εισβολές των σιωνιστών στη Γάζα, τη ραγδαία επέκταση των εβραϊκών εποικισμών στη Δυτική Οχθη, αλλά και την καταστολή από την Παλαιστινιακή Αρχή, που πάντα την ένιωθαν σαν το μακρύ χέρι του Ισραήλ στα παλαιστινιακά εδάφη. Η πόλη της Δυτικής Οχθης που έχει δώσει τους περισσότερους νεκρούς σε αυτή τη φάση του αγώνα του παλαιστινιακού λαού δεν είναι άλλη από τη Χεβρώνα, προπύργιο της Αντίστασης στην περιοχή και διαχρονικά θύμα της πιο σκληρής ισραηλινής καταστολής.

Στο μεταξύ, ο ηγέτης της Βόρειας Πτέρυγας του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Κινήματος στο Ισραήλ, σεΐχης Ραέντ Σάλαχ, ξεκίνησε απεργία πείνας την Κυριακή 13 Νοέμβρη, απαιτώντας να βγει από την πλήρη απομόνωση που βρίσκεται από την αρχή της φυλάκισής του και να σταματήσει η κακομεταχείρισή του από τους δεσμοφύλακες. Ο Σάλαχ καταδικάστηκε σε εννιά μήνες φυλάκισης με την κατηγορία της «προπαγάνδας υπέρ της τρομοκρατίας», επειδή στήριζε στα κηρύγματά του τις επιθέσεις εναντίον ισραηλινών στόχων. Εκτοτε, βρίσκεται στην απομόνωση. Οι σιωνιστές αιτιολογούν αυτή τους την απόφαση υποστηρίζοντας ότι ο Σάλαχ αποτελεί κίνδυνο για το σύστημα της φυλακής, λόγω της ισχυρής του προσωπικότητας και της ικανότητάς του να επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω του, και γι’ αυτό του αφαιρέθηκε οποιαδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας με τους συγκρατούμενούς του.

Η οργάνωση της οποίας ηγείται ο Σάλαχ τέθηκε εκτός νόμου από τους σιωνιστές το Νοέμβρη του 2015, λόγω της στενής της σχέσης με τη Χαμάς και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, ενώ τον περασμένο Οκτώβρη ο ισραηλινός στρατός διέλυσε δεκάδες οργανώσεις με έδρα το βόρειο Ισραήλ, με την κατηγορία ότι διατηρούν σχέσεις με την εκτός νόμου οργάνωση του Ραέντ Σάλαχ.
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Από τον Οκτώβρη του 2015

Χωρίς τέλος το ιμπεριαλιστικό ματοκύλισμα
Επόμενο άρθρο

Από τον Οκτώβρη του 2015

Κέντρα κράτησης και καταναγκαστική εργασία για τους πρόσφυγες του Καλαί

Σχετικά Αρθρα

Στον δίκαιο πόλεμο νικά ο αγωνιστής της ελευθερίας και όχι τα υπερσύγχρονα όπλα της αδικίας – Το παράδειγμα της Χεζμπολά

Διεθνή 25 Απρ 2026, 13:26

Ιγιάντ Αμπού Ασκαρ – Χουδαΐφα Αλ-Κοχλούτ | Nεκρολογίες μαχητών

Διεθνή 24 Απρ 2026, 19:53

Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά

Διεθνή 24 Απρ 2026, 12:58

Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

«Μη φοβάστε τα αεροσκάφη B1, B2 και B52. Να φοβάστε τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή και χωρίς ανδρεία»

Διεθνή 23 Απρ 2026, 22:03

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

Διεθνή 23 Απρ 2026, 21:07

Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…

Αθλιοι ελιγμοί της ξενόδουλης κυβέρνησης της Βηρυτού

Διεθνή 23 Απρ 2026, 15:06
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Στην… κανονικότητα, διά της… πειθούς

26 Απρ 2026, 11:36
Παιδεία

ΟΙΕΛΕ: Περίεργη έκρηξη αιτήσεων μαθητών ιδιωτικών σχολείων για κατ’ οίκον διδασκαλία (homeschooling)

Πρωταγωνιστούν γόνοι γνωστών οικογενειών και συγκεκριμένα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

26 Απρ 2026, 06:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Απρίλη

26 Απρ 2026, 00:01
Εργατικά

Οχι στην παράταση της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

25 Απρ 2026, 18:14
Διεθνή

Στον δίκαιο πόλεμο νικά ο αγωνιστής της ελευθερίας και όχι τα υπερσύγχρονα όπλα της αδικίας – Το παράδειγμα της Χεζμπολά

25 Απρ 2026, 13:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Απρίλη

25 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιγιάντ Αμπού Ασκαρ – Χουδαΐφα Αλ-Κοχλούτ | Nεκρολογίες μαχητών

24 Απρ 2026, 19:53
Καταστολή

1.000 πρόσφυγες νεκροί σε 3 μήνες στον υγρό τάφο της Μεσογείου 

Μείωση αφίξεων, αύξηση θανάτων: η «επιτυχία» της αποτροπής

24 Απρ 2026, 14:15
Κόντρες

Oταν σε παίρνουν στο ψιλό ακόμα και στο Τελ Αβίβ

24 Απρ 2026, 14:07
Διεθνή

Χριστιανοί μαχητές στη Χεζμπολά

24 Απρ 2026, 12:58
Ιστορία

Μάχα Αμπού Χαλίλ: Μια ιστορική μορφή δολοφονήθηκε στα 80 της από τους σιωναζιστές

24 Απρ 2026, 10:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Απρίλη

24 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Iράν: Λαοθάλασσες κατέβηκαν ξανά στους δρόμους για να στηρίξουν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

«Μη φοβάστε τα αεροσκάφη B1, B2 και B52. Να φοβάστε τον άνθρωπο χωρίς πατρίδα, χωρίς τιμή και χωρίς ανδρεία»

23 Απρ 2026, 22:03
Διεθνή

Το Ιράν δεν πάει σε δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων με τους αμερικάνικους όρους, γιατί αισθάνεται και είναι δυνατό στο πεδίο

23 Απρ 2026, 21:07
Υγεία

Ξεπέρασε και τον Παττακό ο γκεμπελίσκος του υπουργείου Υγείας: Πέταξε πέτρα σε σκάμμα και τη βάφτισε… θεμέλιο λίθο

23 Απρ 2026, 19:53
Διεθνή

Χεζμπολά: Οι σκοπευτές μας είναι έμπειροι, οι γροθιές μας πολλές και οι πύραυλοί μας ακόμα περισσότεροι…

Αθλιοι ελιγμοί της ξενόδουλης κυβέρνησης της Βηρυτού

23 Απρ 2026, 15:06
Πολιτική

H Koβέσι πέρασε πριονοκορδέλα Μητσοτάκη-Φλωρίδη

23 Απρ 2026, 14:28
Διεθνή

Λίβανος: Oι σιωναζιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ τη συνάδελφο Αμάλ Χαλίλ

23 Απρ 2026, 10:23
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Απρίλη

23 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Απρίλη

Ημέρα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Ημέρα εθελοντικής υπηρεσίας νέων.

Τανζανία: Εθνική γιορτή.

1933: Ιδρύεται η Γκεστάπο (Γερμανία).

1941: Εξόριστοι κρατούμενοι του Αη-Στράτη επιχειρούν να δραπετεύσουν. Η φρουρά σκοτώνει τρεις, ενώ οι υπόλοιποι παραδίδονται στους Γερμανούς που μετά από δυο μέρες κατέλαβαν το νησί.

1968: 200.000 αμερικανοί φοιτητές απέχουν από τα μαθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στο Βιετνάμ.

1971: Βόμβα της οργάνωσης “Μακρυγιάννης” έξω από τα γραφεία της ΓΣΕΕ και τα ΡΧ της Συγγρού, ανακάλυψη μιας ακόμα βόμβας της οργάνωσης δίπλα στην είσοδο της Διευθύνσεως Χωροφυλακής Προαστίων.

1972: Αντιδικτατορική διαδήλωση τριακοσίων φοιτητών γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, βίαιη διάλυσή της και πολλές συλλήψεις.

1978: Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες εκτελούν τον βουλευτή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Τζιρόλαμο Μιτσέλι.

1982: Δύο βόμβες σε γραφεία της IBM (ΕΛΑ).

1986: Πυρηνική καταστροφή μετά από έκρηξη σε έναν από τους αντιδραστήρες του πυρηνικού σταθμού του Τσέρνομπιλ (Ουκρανία).

1991: Βόμβα σε ρυμουλκό πλοίο της εταιρείας Καραπιπέρη (17Ν).

1994: Διεξάγονται οι πρώτες πολυφυλετικές εκλογές στη Νότιο Αφρική.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο βασικός πυλώνας της πολιτικης μας δεν είναι τα μερίσματα. Είναι αυτό που ονομάσαμε πατριωτική εισφορά. Μιλάμε για 20-30-100, που τους ξέρουμε με το ονομά τους και το τεπώνυμο τους, κι εγώ αν ήμουνα πρωθυπουργός, σε συνθήκες κανονικότητας, γιατί τότε δεν είχαμε μαντίλι να κλάψουμε, θα τους έλεγα για ελάτε εδώ. Για καθίστε εδώ. Θεωρείτε λογικό σε αυτή τη χώρα να παίρνει αυτός ο δάσκαλος που κάνει μάθημα στα παιδιά μας οχτακόσια ευρώ και να διορίζεται στα νησιά και να φεύγει το τετρακοσάρι στα ενοίκια;  Θεωρείτε φυσιολογικό να παίρνει ο γιατρός χίλια οκτακόσια ευρώ για να μας χειρουργήσει και να ζει με τα φιλοδωρήματα των ασθενών του; Οι νέοι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν έρευνα στην Ελλάδα να μην έχουν σπίτι να μείνουν; Θεωρείτε φυσιολογικό να μην έχουμε σχολεία, να μην έχουμε νοσοκομεία; Είναι πατριωτισμός αυτό; Εγώ θεωρώ ότι θα τους έπειθα, τους περισσότερους από αυτούς. Και ξέρετε γιατί; Γιατί πολλοί από αυτούς έχουν μια αντίληψη ότι δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι καμία κοινωνία με τόσο μεγάλες αντιθέσεις. Θα τους έπειθα, όχι για να δεχτούνε, γιατί θα ήταν νομοθετική παρέμβαση, αλλά να διαφημίσουν κιόλας αυτή την παρέμβαση. Γιατί για πρώτη φορά θα έβλεπαν μια κυβέρνηση που δεν τους ζητάει δώρα για να εκλεγεί, αλλά ζητάει κάτι για την πατρίδα. Εγώ δεν έχω ταξικό μένος, έχω πατριωτική ευθύνη. Αυτά τα χρήματα λοιπόν από την πατριωτική εισφορά των κερδών των πολύ υψηλών κερδοφόρων επιχειρήσεων θα πάνε σ’ έναν ειδικό λογαριασμό, δε θα πάνε στον κουβά. Και θα τους έλεγα ελάτε να συμφωνήσουμε και πώς θα διαχειριστούμε αυτόν τον ειδικό λογαριασμό ώστε να πιάσει τόπο.

Αλέξης Τσίπρας

(Περσινά ξινά σταφύλια; Μας τα έχουν πει κι άλλοι; Αδίστακτος δημαγωγός; Επαγγελματίας ψεύτης; Ο,τι και να του προσάψετε ισχύει. Μ’ αυτό το παραμύθι θα πορευτεί προς τις επόμενες εκλογές, υποσχόμενος ότι θα επαναφέρει την «κανονικότητα» πείθοντας τους ισχυρότερους καπιταλιστές να δώσουν «πατριωτική εισφορά» που θα χρησιμοποιηθεί στην Παιδεία, στην Υγεία, στο «κοινωνικό κράτος». Εμείς θα γελάμε (δικαίως), θα βρίζουμε (δικαίως), κάποιοι καπιταλιστές θα θυμίσουν ότι έχουν «Ιδρύματα» και ήδη κάνουν «πατριωτικό έργο», κάποιοι δημοσιολόγοι θα θυμηθούν πόσο καλά τα πήγε ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός με το «Ιδρυμα Νιάρχου», όμως ένα ποσοστό – που κανένας δεν μπορεί να το προσδιορίσει αυτή τη στιγμή – θα πάει στην κάλπη και θα τον ψηφίσει. Εχει σιχαθεί τον Μητσοτάκη, ο Ανδρουλάκης γενικά δεν κάνει «κλικ», ούτε έχει τα δημοκοπικά φόντα του Τσίπρα, κι αν στις πρώτες εκλογές η ψήφος απλωθεί σε διάφορα σχήματα, ως ψήφος διαμαρτυρίας, στις δεύτερες κάλπες που θα στηθούν θα πάει «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», διότι ο μπαμπούλας της «ακυβερνησίας» πάντα κάνει… δουλίτσα. Κι αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τελευταία φορά το 2012, με τη δεύτερη κάλπη να δίνει κυβέρνηση Σαμαροβενιζελοκουβέληδων. Δεν νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί και πολλές που θα πιστέψουν το παραμύθι του… γητευτή των αγρίων Τσίπρα, που θα φωνάξει τους μεγαλοκαπιταλιστές και – ποντάροντας στα πατριωτικά αισθήματά τους – θα τους πείσει να δώσουν χρήμα για κοινωνική πολιτική, αρνούμενοι τον εαυτό τους, αρνούμενοι την ουσία του καπιταλισμού. Ελάχιστοι πιστεύουν αυτές τις παπάτζες. Πολλοί όμως θα ψηφίσουν, γιατί θεωρούν πως οι ίδιοι είναι αδύναμοι και αν είναι να περιμένουν κάτι αυτό θα έρθει από την κυβερνητική πολιτική. Γιατί έχουν χάσει την πίστη στη δύναμη του συλλογικού αγώνα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Πώς θα γεμίσει αυτό το τεράστιο κοινωνικοπολιτικό κενό; Πώς θα οικοδομηθεί και πάλι ανεξάρτητη πολιτική έκφραση της εργατικής τάξης; Αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο. Και δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ στις εκλογικές διαδικασίες του αστικού κοινοβουλευτισμού)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    17Ν
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Εφετείο 17Ν
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    ΕΛΑ
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Από τον Οκτώβρη του 2015

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Από τον Οκτώβρη του 2015

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Από τον Οκτώβρη του 2015

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Από τον Οκτώβρη του 2015

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Από τον Οκτώβρη του 2015

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Από τον Οκτώβρη του 2015

    Ποιοι είμαστε
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Από τον Οκτώβρη του 2015

    Επικοινωνία
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Από τον Οκτώβρη του 2015

    Όροι χρήσης
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Από τον Οκτώβρη του 2015

    Ποιοι είμαστε
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Από τον Οκτώβρη του 2015

    Επικοινωνία
  • Από τον Οκτώβρη του 2015

    Από τον Οκτώβρη του 2015

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo