Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο
  • Σαν σήμερα 13 Απρίλη
  • Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ
  • Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη
  • Σαν σήμερα 12 Απρίλη
  • Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστική κτηνωδία στην Παλαιστίνη
Διεθνή

Σιωνιστική κτηνωδία στην Παλαιστίνη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούλ 2014, 00:00

Κατεδαφίσεις και εμπρησμοί σπιτιών, εκτελέσεις αμάχων που το μόνο «έγκλημα» που διέπραξαν ήταν να βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, βομβαρδισμός ολόκληρων περιοχών, εισβολές και λεηλασίες σπιτιών, λιντσάρισμα ανθρώπων από τον εξαγριωμένο όχλο. Αν νομίζετε ότι αυτά τα γεγονότα συνθέτουν μια εικόνα 70 χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια της επέλασης των ναζιστικών ορδών στην Ευρώπη, κάνετε λάθος. Αυτά είναι μόνο κάποια από όσα υφίσταται από τους σιωνιστές ο παλαιστινιακός λαός στη Δυτική Οχθη και στη Γάζα τις τελευταίες τρεις βδομάδες, με τη σιωνιστική επιθετικότητα να αυξάνεται κατακόρυφα τα τελευταία 24ωρα μετά την εύρεση των πτωμάτων των τριών εποίκων που είχαν αιχμαλωτιστεί στις 12 Ιούνη.


Πογκρόμ

Αμέσως μετά την εύρεση των πτωμάτων των εκτελεσθέντων εποίκων, το Ισραήλ έχει κορυφώσει το δολοφονικό όργιο που ξεκίνησε πριν τρεις βδομάδες ενάντια στον παλαιστινιακό λαό. Ισραηλινά βομβαρδιστικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον δεκάδων στόχων στη Γάζα, με την Παλαιστινιακή Αντίσταση να απαντά στην επιθετικότητα των σιωνιστών εκτοξεύοντας δεκάδες ρουκέτες και χτυπώντας στόχους μέσα στο Ισραήλ. Οι νεκροί Παλαιστίνιοι από το πογκρόμ που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ στη Δυτική Οχθη έχουν φτάσει τους εφτά, από τους οποίους ο τελευταίος, ένα 17χρονο παιδί, έπεσε θύμα απαγωγής από ακροδεξιούς εποίκους σε συνοικία της Ιερουσαλήμ και το πτώμα του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα σε κοντινό δάσος με εμφανή τα σημάδια βασανιστηρίων.

Οι εισβολές και οι έρευνες από τον ισραηλινό στρατό σε σπίτια Παλαιστινίων που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την Παλαιστινιακή Αντίσταση έχουν φτάσει τις 2.000, ενώ οι απαγωγές Παλαιστινίων από τους ισραηλινούς στρατιώτες έχουν φτάσει τις 500. Πολλοί από τους απαχθέντες έχουν ήδη φυλακιστεί υπό το καθεστώς της διοικητικής κράτησης (χωρίς κατηγορία και για απροσδιόριστο χρόνο κράτησης). Το πογκρόμ συλλήψεων που έχουν εξαπολύσει οι σιωνιστές στρέφεται κυρίως ενάντια σε μέλη και στελέχη της Χαμάς στη Δυτική Οχθη.

Παράλληλα, οι σιωνιστές επανέφεραν σε ισχύ την πρακτική κατεδάφισης σπιτιών Παλαιστινίων οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι από το Ισραήλ για δράσεις ενάντια στην κατοχή. Αυτή η πρακτική θεωρείται παράνομη, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, πράγμα που φυσικά δεν εμπόδισε τους σιωνιστές να την εφαρμόζουν μέχρι το 2005, όταν εγκαταλείφθηκε από τους ίδιους γιατί δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα σπίτια δύο χαρακτηρισθέντων ως υπόπτων για την αιχμαλωσία των τριών εποίκων, στα οποία διέμεναν οι ηλικιωμένοι γονείς τους, βανδαλίστηκαν από τα σαδιστικά καθάρματα του ισραηλινού στρατού και στη συνέχεια παραδόθηκαν στις φλόγες από τους ίδιους, ενώ εξαγριωμένος όχλος εκατοντάδων εποίκων κυνήγησε και λιντσάρισε όποιον Παλαιστίνιο συναντούσε στο διάβα του στο Τέλ Αβίβ, λίγο μετά την κηδεία των τριών εποίκων.

Η σιωνιστική προπαγάνδα υποστηρίζει στα μίντια ότι οι νεκροί από το πογκρόμ είναι όλοι τρομοκράτες που απειλούσαν τη ζωή ισραηλινών στρατιωτών. Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι διαφορετική, αφού σχεδόν όλοι οι νεκροί είναι έφηβοι που είτε εκτελέστηκαν από κάποιον ελεύθερο σκοπευτή όταν πετούσαν πέτρες ενάντια στα κατοχικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια της εισβολής είτε εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, όπως στην περίπτωση ενός παιδιού με νοητικά προβλήματα στο χωριό Αλ Μπίρεχ κοντά στη Χεβρώνα.

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί ακροδεξιοί ισραηλινοί πολιτικοί ζητούν, ούτε λίγο ούτε πολύ, την εισβολή του ισραηλινού στρατού στη Γάζα, προκειμένου, όπως λένε, το Ισραήλ να καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα στη Χαμάς, που είναι κι ένας από τους βασικούς διακηρυγμένους στόχους των σιωνιστών. Ομως η κυβέρνηση δεν προσανατολίζεται σε αυτή την κατεύ-θυνση, αφού ξέρει πολύ καλά ότι μια τέτοια επίθεση δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει (όπως δεν νίκησε και η προηγούμενη) και το αποτέλεσμα θα είναι να πληγεί το γόητρο του ισραηλινού στρατού και να ανέβει το γόητρο της Χαμάς και των άλλων οργανώσεων της Αντίστασης. Η Χαμάς, μέσω εκπροσώπου της, δήλωσε ότι η Αντίσταση είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει επίθεση των σιωνιστών στη Γάζα, βγαίνοντας νικήτρια από μια τέτοια αναμέτρηση, όπως βγήκε και στην τελευταία το Νοέμβρη του 2012.


Συνένοχος ο Αμπάς

Στο στόχαστρο του παλαιστινιακού λαού και των οργανώσεων της Αντίστασης δεν έχει μπει μόνο ο ισραηλινός στρατός, αλλά και ο ντε φάκτο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής στη Δυτική Οχθη Μαχμούτ Αμπάς. Από την έναρξη του σιωνιστικού πογκρόμ εναντίον των Παλαιστινίων της Δυτικής Οχθης, οι πραιτοριανοί του έχουν συνεργαστεί άψογα με τα σιωνιστικά στρατεύματα, συμμετέχοντας ενεργά στην καταστολή όποιου αντιδρά στην εισβολή του ισραηλινού στρατού στις παλαιστινιακές πόλεις και χωριά, στις εισβολές σε σπίτια Παλαιστινίων, αλλά και υποδεικνύοντας στους ισραηλινούς στρατιώτες ποιος Παλαιστίνιος είναι μέλος της Χαμάς για να τον συλλάβουν. Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν την Τετάρτη 23 Ιούνη στη Ραμάλα, απαιτώντας τον τερματισμό της συνεργασίας μεταξύ Παλαιστινιακής Αρχής και σιωνιστών. Το ίδιο βράδυ, ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστίνιων και ισραηλινού στρατού στη Ραμάλα, ενώ μετά την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων οι διαδηλωτές στράφηκαν εναντίον του κτιρίου της αστυνομίας της Π.Α. πετροβολώντας το, με τους οχυρωμένους μπάτσους του Αμπάς να απαντούν στους διαδηλωτές με πραγματικά πυρά.

Η τοπική οργάνωση των Ταξιαρχιών Μαρτύρων του Αλ Ακσα, ένοπλη πτέρυγα της Φατάχ, στο στρατόπεδο παλαιστινίων προσφύγων Μπαλάτα στη Ναμπλούς, λίγες μέρες πριν τον εντοπισμό των πτωμάτων των εποίκων, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποκαλεί τον Αμπάς προδότη που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και την κατοχή και, ενώ δεν κάνει τίποτα για τους 5.000 παλαιστίνιους φυλακισμένους στο Ισραήλ, συνεργάζεται με τον εχθρό για να βρεθούν οι απαχθέντες έποικοι και αυτοί που τους αιχμαλώτισαν!

Επίσης, η παλαιστίνια, βουλευτής της ισραηλινής Κνεσέτ, Χανάν Ζοάμπι, καταδίκασε με σκληρά λόγια τη συνεργασία του Αμπάς με τους σιωνιστές, λέγοντας ότι αυτή η συνεργασία ουσιαστικά αποτελεί προδοσία του παλαιστινιακού λαού. Η ίδια τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στην ισραηλινή τηλεόραση, ότι αυτοί που αιχμαλώτισαν τους εποίκους δεν είναι τρομοκράτες και ότι η ισραηλινή κατοχή και ο αποκλεισμός ολόκληρων χωριών και πόλεων της Δυτικής Οχθης πρέπει να αντιμετωπιστεί από τους Παλαιστίνιους και να τελειώσει.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣΑΤΓΙΑΤΖΙΤ ΡΕΙ – Μοναχική σύζυγος
Επόμενο άρθρο Εκτέλεση-αίνιγμα και σιωνιστική βαρβαρότητα

Σχετικά Αρθρα

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 13 Απρ 2026, 07:59

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

Διεθνή 12 Απρ 2026, 09:32

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

Διεθνή 12 Απρ 2026, 05:32

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

Διεθνή 11 Απρ 2026, 19:00

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 10 Απρ 2026, 10:45

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

Διεθνή 9 Απρ 2026, 20:09
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
Πολιτισμός

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

10 Απρ 2026, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Απρίλη

10 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aπιαστο όνειρο για τους σιωναζιστές η κατοχή του νοτίου Λιβάνου – Βομβαρδίζουν αστικές περιοχές και δολοφονούν αμάχους

9 Απρ 2026, 20:09
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι δοκιμάζουν τις αντοχές του Ιράν, ζητώντας να εξαιρεθεί ο Λίβανος από την κατάπαυση του πυρός – Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις

Αποδείχτηκε ότι οι σιωναζιστές, που βομβαρδίζουν τον Λίβανο, δεν ενεργούν αυτόνομα αλλά ως εντολοδόχοι των ΗΠΑ

9 Απρ 2026, 18:56
Πολιτισμός

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

9 Απρ 2026, 15:06
Κόντρες

Joint venture

9 Απρ 2026, 12:10
Καταστολή

Συνεχή δικονομικά τερτίπια στη δίκη των βασανιστών μπάτσων που προκάλεσαν το θάνατο του Βασίλη Μάγγου

Πολιτικές ευθύνες των Χρυσοχοϊδη και Φλωρίδη καταγγέλλει ο Γιάννης Μάγγος

9 Απρ 2026, 10:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Απρίλη

9 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

«Σκληρό ροκ» από το Ιράν: Δεν υπάρχει εκεχειρία, δεν ανοίγει το Ορμούζ, αν δεν μαζέψετε τα σιωναζιστικά σκυλιά από τον Λίβανο

8 Απρ 2026, 19:55
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

Καμπότζη, Ταϊλάνδη: Πρωτοχρονιά.

1863: Οι Κ. Κανάρης, Θ. Ζαΐμης και Δ. Γρίβας μεταβαίνουν στην Κοπεγχάγη και προσφέρουν το ελληνικό στέμμα στον Γεώργιο Α’.

1913: Ανεπιτυχής απόπειρα κατά του ισπανού βασιλιά Αλφόνσου.

1917: Αιματηρές ταραχές στη Σμύρνη εξαιτίας της έλλειψης τροφίμων, περισσότεροι από εκατό νεκροί.

1924: Οι Ελληνες τάσσονται υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας με δημοψήφισμα (69,95%).

1948: 26 κρατούμενοι νεκροί από το μένος αντεκδίκησης αστυνομικών στις φυλακές της Σπάρτης.

1983: Απόπειρα κατά του σαουδάραβα πρέσβη στην Αθήνα με τηλεχειριζόμενη βόμβα σε παγιδευμένο αυτοκίνητο (Ομάδα Επαναστατικής Λαϊκής Αλληλεγγύης).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo