Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Παραβίασαν και παραβιάζουν την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους για να βολέψουν το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων
  • Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση
  • Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…
  • Σαν σήμερα 20 Μάη
  • Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ
  • ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σαν τις λατινοαμερικάνικες δικτατορίες…
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αρχή

Σαν τις λατινοαμερικάνικες δικτατορίες…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Μάι 2009, 00:00

Δυόμισι μήνες έχουν περάσει από τη συμφωνία «συμφιλίωσης» που επιτεύχθηκε στο Κάιρο μεταξύ των παλαιστινιακών οργανώσεων (της Φατάχ από την μια μεριά και όλων των αντιστασιακών οργανώσεων από την άλλη). Η συμφωνία που έγινε με αιγυπτιακή διαμεσολάβηση προέβλεπε τη διεξαγωγή συνομιλιών για το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» μέχρι τις επόμενες εκλογές, την αναδόμηση της ΟΑΠ, τη δομή των μηχανισμών ασφαλείας και τα δικαιώματα των πολιτών. Ποια ήταν η κατάληξη αυτής της διαδικασίας; Ενα ολοστρόγγυλο μηδενικό.

Οι συνομιλίες ναυάγησαν και ο Αμπάς ετοιμάζεται να σχηματίσει νέα κυβέρνηση. Αυτά συνέβησαν γιατί η κλίκα του παλαιστίνιου προέδρου (κατάφορα παράνομη πλέον ακόμα και τυπικά, μιας και η θητεία του τελευταίου έληξε στις αρχές Γενάρη) έχει ξεκαθαρίσει τους στόχους της. Κι οι στόχοι της δεν είναι καμιά «εθνική συμφιλίωση», αλλά μία αδίστακτη δικτατορική διακυβέρνηση βασισμένη σε αμερικάνικα λεφτά και στρατιωτική υποστήριξη.

Δεν χρειαζόταν η αναμενόμενη αντίδραση των στελεχών της Χαμάς απέναντι στην απόφαση του Αμπάς να σχηματίσει νέα κυβέρνηση στη Δυτική Οχθη (που τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ίσως και να έχει σχηματιστεί) για να πειστεί και ο πιο αφελής ότι ο Αμπάς παίζει το παιχνίδι των Αμερικάνων και των Σιωνιστών στην Παλαιστίνη. Οι ίδιοι οι Σιωνιστές έχουν διαρρεύσει πολλές φορές τη συμπάθειά τους στον Αμπάς υποστηρίζοντας ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής είναι ορισμένες φορές πιο αποτελεσματικές από τον ισραηλινό στρατό («Χααρέτζ» 5/5/09), ενώ και οι Αμερικάνοι δεν κρύβουν τη στήριξή τους στο καθεστώς Αμπάς. Μια στήριξη όχι μόνο πολιτική και οικονομική αλλά και στρατιωτική, όπως αποκάλυψε ο αμερικάνος στρατηγός Ντέιτον, που παίζει το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ της Παλαιστινιακής Αρχής και του Ισραήλ. Σε συμπόσιο ενός σιωνιστικού think tank (δεξαμενή σκέψης) ονόματι WINEP (Washington Institute for Near East Policy – Ινστιτούτο της Ουάσιγκτον για την πολιτική στη Μέση Ανατολή), που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ντέιτον αποκάλυψε τα «επιτεύγματά του» στον τομέα της ισχυροποίησης των κατασταλτικών μηχανισμών της Παλαιστινιακής Αρχής. Δήλωσε ότι ο στόχος του είναι η δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους (!) γι’ αυτό και επιβλέπει τις τρεις παλαιστινιακές ταξιαρχίες που εκπαιδεύτηκαν από τους Αμερικάνους στην Ιορδανία.

Οι τρεις αυτές ταξιαρχίες (που διαθέτουν 500 άνδρες η κάθε μία), οι οποίες έχουν ήδη εγκατασταθεί ήδη στην Δυτική Οχθη, προβλέπεται να αυξηθούν σε δέκα το επόμενο διάστημα. Ο Ντέιτον ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος αυτών των στρατιωτικών σωμάτων δεν είναι άλλος παρά «η καταπολέμηση της εγκληματικότητας» και της Χαμάς. Είπε δε ότι τα σώματα αυτά έχουν ήδη λάβει 161 δισ. δολάρια από τους Αμερικάνους και περιέγραψε πώς επιτεύχθηκε η ηρεμία στη Δυτική Οχθη χάρη και σ’ αυτά τα στρατιωτικά σώματα (επιτρέποντας τις ειρηνικές διαμαρτυρίες και καταστέλλοντας τις πιο βίαιες). Μ’ αυτό τον τρόπο καθησύχασε το κοινό του (μερικές εκατοντάδες μέλη του σιωνιστικού λόμπι) που ανατριχιάζει μεν στην ιδέα ενός παλαιστινιακού κράτους, όμως οι πιο ξύπνιοι κατανόησαν ότι δεν πρόκειται να χάσουν τίποτα από το σχηματισμό ενός τέτοιου «κράτους» (με αμερικάνικη κηδεμονία και σιωνιστικό έλεγχο). Αντίθετα πιστεύουν ότι είναι μονόδρομος για την καταστολή των πιο ριζοσπαστικών τμημάτων του παλαιστινιακού λαού που συνεχίζουν να μάχονται για τη λευτεριά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να ειδωθεί και το «φιλόδοξο» σχέδιο Ομπάμα, ορισμένες πλευρές του οποίου αποκάλυψε ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα, το οποίο σύμφωνα με το περιοδικό «Τάιμς» του Λονδίνου προσφέρει αναγνώριση στο Ισραήλ από 57 αραβικά κράτη με αντίτιμο τη «διευ-θέτηση» της «ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης». Τι άλλη «διευθέτηση» θα μπορούσαν να σκεφτούν τα ιμπεριαλιστικά μυαλά της Ουάσιγκτον πέρα από τη δημιουργία μιας λατινοαμερικάνικης δικτατορίας στη Δυτική Οχθη; Την απάντηση σ’ όλα αυτά θα κληθεί να τη δώσει η Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παλαιστινιακή Αρχή

Απεργίες… προεκλογικές
Επόμενο άρθρο

Παλαιστινιακή Αρχή

Η αλήθεια για τη σύγχρονη πειρατεία

Σχετικά Αρθρα

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

Διεθνή 18 Μάι 2026, 11:22

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

Διεθνή 17 Μάι 2026, 10:40

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

Διεθνή 16 Μάι 2026, 08:38

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

Διεθνή 15 Μάι 2026, 18:54

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

Διεθνή 15 Μάι 2026, 12:40

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

Διεθνή 14 Μάι 2026, 22:24
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ: Παραβίασαν και παραβιάζουν την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους για να βολέψουν το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

20 Μάι 2026, 19:41
Εργατικά

Μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Χρύσας Χοτζόγλου και Ακρίτα Καλούση

Από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

20 Μάι 2026, 10:37
Πολιτισμός

Πεπρωμένο μας η πατρίδα μας, η Παλαιστίνη…

Roger Waters - Mοna Miari, COMFORTABLY NUMB RE-IMAGINED

20 Μάι 2026, 10:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

20 Μάι 2026, 00:01
Η παπάρα

Παπαγαλάκια-γκεμπελίσκοι ντεφορμέ

19 Μάι 2026, 21:45
Παιδεία

ΑΠΘ: Οι διώξεις και η καταστολή πάνε «πακέτο» με την επιχειρηματικότητα

19 Μάι 2026, 21:06
Καταστολή

Απεργία πείνας για αξιοπρέπεια πίσω από τα συρματοπλέγματα: η Σιντική ως στρατόπεδο εξουθένωσης και παραδειγματισμού

19 Μάι 2026, 20:04
Καταστολή

Διώκονται μέλη του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού ΑΠΘ επειδή τόλμησαν να στηρίξουν τον αγώνα και τα αιτήματα των εστιακών φοιτητών

19 Μάι 2026, 19:45
Κόντρες

Αβρόχοις ποσί θα περάσουν Τζαβέλλας-Δεμίρης

19 Μάι 2026, 19:23
Πολιτική

Το Συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον «ανιψιό» για να «πονέσει» ο θείος

19 Μάι 2026, 14:57
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Τα πράγματα άλλαξαν. Υπόλογοι θα βρεθούν αυτοί που συντάσσουν μαύρες λίστες

19 Μάι 2026, 11:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάη

19 Μάι 2026, 00:01
Πολιτισμός

Eurovision: Kαλά και ακόμα πιο καλά νέα

18 Μάι 2026, 20:03
Πολιτική

168 σχολικές τσάντες στην περίφραξη της αμερικανικής βάσης στη Σούδα

18 Μάι 2026, 18:49
Κόντρες

Φαβορί ο Μπακέλας; Ελα, δεν το πιστεύω

18 Μάι 2026, 15:21
Πολιτική

Ενας αρχιμανδρίτης μετράει τ’ άστρα

18 Μάι 2026, 14:19
Διεθνή

Τεράστια έκρηξη συγκλονίζει το κεντρικό Ισραήλ — Αμφιβολίες για την επίσημη εκδοχή περί δοκιμής

18 Μάι 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Μάη

18 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Εζεντίν Αλ-Χαντάντ | Ενα λιοντάρι της Αντίστασης έπεσε – Ο αγώνας συνεχίζεται

17 Μάι 2026, 10:40
Παιδεία

Βγάλτε επιτέλους τον σκασμό!

Πώς δυο 17χρονα παιδιά πίστεψαν ότι δεν έχουν πια καμιά ελπίδα

17 Μάι 2026, 08:39
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάη

Ημέρα μετρολογίας.

Ημέρα κατά άσθματος και αλλεργίας.

Ευρωπαϊκή ημέρα για τη θάλασσα.

Αραβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1927).

Κούβα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1902).

1941: Ο φυλακισμένος Νίκος Ζαχαριάδης παραδίδεται από την ασφάλεια στη Γκεστάπο που τον μεταφέρει αεροπορικώς στη Βιέννη.

1947: Πεθαίνει ο Γιώργης Σιάντος.

1972: Αποδρά ο Σήφης Βαλυράκης από τις φυλακές Κέρκυρας κολυμπώντας ως την Αλβανία όπου φυλακίζεται με την υποψία ότι είναι πράκτορας της ΚΥΠ.

1972: Διαλύονται εννιά φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης.

1985: Το Ισραήλ απελευθερώνει 1.500 Παλαιστίνιους με αντάλλαγμα τρεις ισραηλινούς στρατιώτες.

2004: Βόμβα της Λαϊκής Επαναστατικής Δράσης κάτω από Ι.Χ. σε αντιπροσωπεία της «Rover» στο Ελληνικό.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα κόμματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Βελόπουλου, του Βαρουφάκη, η Νέα Αριστερά, το κόμμα Τσίπρα, το κόμμα Καρυστιανού, το πιθανό κόμμα Σαμαρά και, δυστυχώς, μαζί το αγχωμένο από την έλευση Τσίπρα και Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ, είναι εκδοχές του κόμματος των Τεμπών. Ολα μαζί και το καθένα χωριστά απειλούν την πολιτική σταθερότητα (το ΠΑΣΟΚ ήδη, με την επιπόλαιη πρότασή του για τα funds, είναι σαν να προεικάζει για τη χώρα ένα στάτους κρίσης). Ολα τα κόμματα που προανέφερα, αν και έχουν πολλές φορές αποτύχει να ανατρέψουν τη σταθερότητα, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών· τις εκλογές.

Hλίας Κανέλλης

(Εξαίρεσε μόνο το ΚΚΕ. Οχι γιατί το συμπαθεί αλλά γιατί το κατατάσσει σε άλλη, χειρότερη κατηγορία. Και γιατί αυτοί που θα ψηφίσουν ΚΚΕ είναι απίθανο να προέλθουν από τη ΝΔ. Ενώ όλα τα άλλα κόμματα, αριστερά και δεξιά της ΝΔ στον εικονικό πολιτικό χάρτη, απειλούν με αφαίμαξη τη ΝΔ του Μητσοτάκη. Ολα μπορούν να της αφαιρέσουν ψηφοφόρους, άλλο περισσότερους άλλο λιγότερους. Οπότε, λίγο το ένα κόμμα, πολύ το άλλο, πέφτει ο Μητσοτάκης κάτω από το 25% και… πιάνει αεροδιάδρομο. Χτύπησε συναγερμό ο μηχανισμός προπαγάνδας του μεγάρου Μαξίμου: πρέπει να ιδρώσετε τη φανέλα. Πρέπει να βάλλετε μπροστά στον ψηφοφόρο το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτειες», ο εστί μεθερμηνευόμενον – που λέει και ο ευαγγελιστής – «Μητσοτάκης ή χάος». Πώς τους βάζεις όλους σε κοινό παρονομαστή, όταν η πολιτικοϊδεολογική τους ρητορική παρουσιάζει τεράστιες αποκλίσεις; Μπορείς, για παράδειγμα, να βάλεις το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και όλα τα κομμάτια του άλλοτε ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ σε κοινό παρονομαστή: να τα χαρακτηρίσεις εκδοχές της σοσιαλδημοκρατίας. Αυτό, όμως, δεν βολεύει, γιατί η σοσιαλδημοκρατία είναι ένα συστημικό πολιτικό ρεύμα που ουδείς διανοήθηκε να την χαρακτηρίσει φορέα σκόπιμης πολιτικής αστάθειας. Μπορείς, επίσης, να βάλεις τα ακροδεξιά μορφώματα στον ίδιο παρονομαστή, συμπεριλαμβάνοντας και τον Σαμαρά, αν φτιάξει κόμμα. Ούτε αυτό βολεύει, όταν ο μεν Σαμαράς προέρχεται από τα σπλάχνα της ΝΔ, στην οποία επιπροσθέτως κατέχουν περίοπτες θέσεις φασίστες πογκρομιστές σαν τον Βορίδη, άνθρωποι που ζητούσαν να υπάρξουν νεκροί μετανάστες στα σύνορα σαν τον Πλεύρη και θαυμαστές του Παττακού και του πατριάρχη του ελληνικού νεοναζισμού Κ. Πλεύρη σαν τον Γεωργιάδη. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείς να βάλεις στον ίδιο παρονομαστή τη σοσιαλδημοκρατία με την ακροδεξιά. Οπότε κάνεις μια κατασκευή και τους μαζεύεις όλους σ’ αυτήν: «κόμμα των Τεμπών». Εκτός του ότι αυτή καθαυτή η κατασκευή θυμίζει την ετοιμόρροπη καλύβα του καραγκιόζη, είναι στο φινάλε προβληματική για το αφεντικό. Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει εδραία πεποίθηση ότι στα Τέμπη διαπράχτηκε ένα μαζικό έγκλημα, για το οποίο την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η οποία, εκτός του ότι δε ανέλαβε την ευθύνη της, διέπραξε και το έγκλημα της συγκάλυψης. Οταν το έγκλημα στα Τέμπη κατέβασε στο δρόμο πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλη τη χώρα, τόσους όσους δεν είχε κατεβάσει κανένα άλλο ζήτημα εδώ και δεκαετίες, το να χαρακτηρίζεις σύσσωμη την αντιπολίτευση, αριστερά και δεξιά της ΝΔ, «κόμμα των Τεμπών», μάλλον τιμητικό είναι γι’ αυτήν. Οπότε το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος», που κατασκεύασες, εύκολα μετατρέπεται σε «οποιονδήποτε άλλο ή άλλη, εκτός από τον Μητσοτάκη». Είναι ντεφορμέ τα παπαγαλάκια, οι γκεμπελίσκοι της μητσοτακικής προπαγάνδας. Δε φταίνε αυτοί. Η κατάσταση είναι τόσο στριμόκωλη για το αφεντικό που στέρεψαν από ιδέες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    17Ν
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Εφετείο 17Ν
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    ΕΛΑ
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Παλαιστινιακή Αρχή

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Παλαιστινιακή Αρχή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Παλαιστινιακή Αρχή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Παλαιστινιακή Αρχή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παλαιστινιακή Αρχή

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Παλαιστινιακή Αρχή

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Παλαιστινιακή Αρχή

    Επικοινωνία
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Παλαιστινιακή Αρχή

    Όροι χρήσης
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Παλαιστινιακή Αρχή

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Παλαιστινιακή Αρχή

    Επικοινωνία
  • Παλαιστινιακή Αρχή

    Παλαιστινιακή Αρχή

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo