Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους
  • Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»
  • Πατσαβουριές
  • «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως
  • Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»
  • Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πλήρης στήριξη στη γαλλική ιμπεριαλιστική εκστρατεία
Διεθνή

Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Πλήρης στήριξη στη γαλλική ιμπεριαλιστική εκστρατεία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιαν 2013, 00:00

«Οι ευρωβουλευτές χαιρέτισαν κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια την Τρίτη με την Υπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Κάθριν Αστον, τη στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας στο Μάλι και προέτρεψαν τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ να επιδείξουν αλληλεγγύη προς το Παρίσι. Εξέφρασαν ακόμη τη λύπη τους για την έλλειψη μιας ευρωπαϊκής απάντησης στην κρίση στην περιοχή. Τη γαλλική στρατιωτική επέμβαση χαιρέτισαν όλες οι πολιτικές ομάδες του ΕΚ υπογραμμίζοντας τις εξαιρετικές περιστάσεις που προκάλεσε η επίθεση στο νότο του Μάλι από αντάρτες του βορρά. Οι ευρωβουλευτές τόνισαν ότι το Μάλι δεν πρέπει να πέσει στα χέρια τρομοκρατών».

Δεν πρόκειται για ρεπορτάζ γαλλικής εφημερίδας, αλλά για επίσημο ανακοινωθέν του ευρωπαϊκού κοινοβούλιου (Αναφ.: 20130115 IPR05329). Επομένως, η πληροφορία ότι όλες οι πολιτικές ομάδες (δηλαδή και η ομάδα της «Αριστεράς») χαιρέτισαν τη γαλλική ιμπεριαλιστική εκστρατεία στο Μάλι, είναι ακριβής. Αυτό πιστοποιείται και εμμέσως. Ο ευρωβουλευτής του Περισσού έκανε δήλωση καταγγελίας της ιμπεριαλιστικής εκστρατείας, διαφοροποιούμενος από την ομάδα της «Αριστεράς» στην οποία τύποις ανήκει.
 
Από μεριάς ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν είδαμε καμιά δήλωση καταγγελίας, καμιά δήλωση διαφοροποίησης. Και μη μας πει ο Ν. Χουντής ότι δεν το πήρε κι αυτό είδηση (διαβάστε το ρεπορτάζ για το «Δουβλίνο ΙΙΙ» στη σελίδα 9 και θα καταλάβετε τι εννοούμε). Πρόκειται καθαρά για παράλειψη πολιτικής σκοπιμότητας. Δε θέλουν να τα χαλάσουν, όχι μόνο με την ομάδα της «Αριστεράς», στην οποία συμμετέχουν με χαρά, αλλά ούτε με την πολιτική ηγεσία του γαλλικού ιμπεριαλισμού. Είναι σίγουρο ότι στο παρασκήνιο επιδιώκουν επίσκεψη του Τσίπρα στο Παρίσι και συνάντηση με στελέχη της «σοσιαλιστικής» διακυβέρνησης (αν όχι με τον Ολάντ, τουλάχιστον με κάποιον υπουργό, όπως π.χ. τον Μοσκοβισί) και δε θέλουν να χαλάσουν το παζάρι. Από την άλλη, μοστράροντας ως κόμμα εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ θα απέχει συστηματικά από κάθε καταγγελία της ιμπεριαλιστικής πολιτικής της ΕΕ και των ηγετριών δυνάμεών της, στις οποίες συγκαταλέγεται η Γαλλία.
 
Για εσωτερική κατανάλωση θα γίνεται καμιά δήλωση, στην οποία δε θα δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά θ’ αφήνεται να περάσει σχεδόν απαρατήρητη. Σαν τη δήλωση που έκανε η Δούρου στις 13 Γενάρη, από την οποία απουσιάζει ακόμα και η λέξη «καταγγελία». Αφού ανέφερε με νόημα ότι η κυβέρνηση του Μάλι διεξάγει «αγώνα κατά της προέλασης των ένοπλων φανατικών ισλαμιστικών (τζιχαντιστικών) ομάδων στο νότο», το μόνο που λέει είναι ότι η απόφαση της Γαλλίας «ξυπνά αποικιοκρατικές μνήμες». Καταλήγει σημειώνοντας ότι «η έκκληση της κυβέρνησης του Μάλι για την αντιμετώπιση των ένοπλων φανατικών ριζοσπαστικών ισλαμιστικών ομάδων πρέπει να αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της Αφρικανικής Ενωσης, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία του Μάλι και με τελικό στόχο την πολιτική λύση μέσα από το διάλογο με τους αντάρτες». Οι εκφράσεις στρογγυλεύονται ακόμα και σε κείμενα που προορίζονται για εσωτερική κατανάλωση.
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γαλλικός ιμπεριαλισμός εκστρατεύει στο Μάλι
Επόμενο άρθρο

Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

Η ισραηλινή κατοχή συνεχίζει τις δολοφονίες σε Δυτική Οχθη και Γάζα

Σχετικά Αρθρα

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

Διεθνή 2 Σεπ 2026, 22:07

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 21:36

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 10:41

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:40

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:03

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 05:40
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
Διεθνή

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

31 Αυγ 2026, 09:40
Διεθνή

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

31 Αυγ 2026, 09:03
Διεθνή

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

31 Αυγ 2026, 05:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

Βιετνάμ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Θιβέτ: Ημέρα δημοκρατίας.

1943: Οι Γερμανοί εκτελούν 246 γυναικόπαιδα στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

1944: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου με τη συμμετοχή ΕΑΜ και ΚΚΕ.

1945: Λήξη β’ παγκόσμιου πολέμου.

1970: Αποτυχημένη βομβιστική ενέργεια (ΠΑΜ – «Οργάνωση Αρης») με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην αμερικανική πρεσβεία. Νεκροί οι εκτελεστές της Κώστας Τσικουρής και Μαρία-Ελενα Αντσελόνι. Επικήρυξη (100.000 δρχ.) του φοιτητή Κ. Κωτσάκη ως συναυτουργού.

1996: Υπογράφεται εκεχειρία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στους αντάρτες στις Φιλιππίνες, με την οποία τερματίζεται ο πόλεμος που διήρκεσε 24 χρόνια.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    17Ν
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Εφετείο 17Ν
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    ΕΛΑ
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Επικοινωνία
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Όροι χρήσης
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ποιοι είμαστε
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Επικοινωνία
  • Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Ενοχη σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo