Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 12 Μάρτη
  • Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν
  • AYΡΙΟ (Πέμπτη 12/3) , 19:00, Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία
  • Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας
  • Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι
  • Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πηγαίνουμε πάλι στη Γάζα!
Διεθνή

Free Gaza Movement

Πηγαίνουμε πάλι στη Γάζα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Ιαν 2009, 00:00

Η πειρατική-γκανγκστερική πράξη των Σιωνιστών, που διεμβόλισαν το Dignity τα χαράματα της 30ής Δεκέμβρη, παίρνει τη δέουσα απάντηση. Το Free Gaza Movement, η διεθνής οργάνωση που το περασμένο καλοκαίρι έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας, καταπλέοντας στο λιμάνι της για πρώτη φορά μετά από 41 ολόκληρα χρόνια με δυο ελληνικά ψαροκάικα, αναχωρεί σήμερα και πάλι για τη Γάζα, με νέο σκάφος, με ελληνική σημαία, όπως και την πρώτη φορά.

Οπως είναι γνωστό, το Free Gaza Movement, μετά την πρώτη ιστορική αποστολή, οργάνωσε άλλες τρεις, με το Dignity, ένα κλειστό εικοσάμετρο σκάφος που προσφερόταν για ταξίδια το φθινόπωρο και το χειμώνα. Μετέφερε στη Γάζα γιατρούς, κοινοβουλευτικούς, πανεπιστημιακούς, ακτιβιστές από όλο τον κόσμο. Μετά την έναρξη των δολοφονικών και καταστροφικών επιθέσεων των Σιωνιστών ενάντια στο λαό της Γάζας, το FGM αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια έκτακτη αποστολή του Dignity για να εκφράσει την αλληλεγγύη του στον σκληρά δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό. Στο σκάφος επιβιβάστηκαν 16 άτομα. Μεταξύ αυτών η κύπρια βουλευτής και γιατρός Ελένη Θεοχάρους, η πρώην γερουσιάστρια και υποψήφια πρόεδρος με το κόμμα των Πρασίνων στις ΗΠΑ Σύνθια Μακίνεϊ, τέσσερις γιατροί, δύο τηλεοπτικά συνεργεία (Αλ-Τζαζίρα και CNN) και εθελοντές του FGM. Επίσης, φορτώθηκαν περίπου 3,5 τόνοι φαρμακευτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε στην Κύπρο.

Το πλοίο αναχώρησε αργά το απόγευμα της 29ης Δεκέμβρη από τη Λάρνακα. Γύρω στις 5 τα χαράματα, 90 μίλια από τις ακτές της Γάζας, δηλαδή στα διεθνή χωρικά ύδατα, στη μέση της Μεσογείου, το Dignity περικυκλώθηκε από 4 ισραηλινά πολεμικά πλοία. Επί μισή περίπου ώρα τα ταχύτατα και ευέλικτα σιωνιστικά πολεμικά σκάφη «χόρευαν» γύρω από το μικροσκοπικό Dignity, ενώ τύφλωναν τους επιβάτες και το πλήρωμά του με τεράστιους προβολείς. Ξαφνικά, ένα από τα πολεμικά έσβησε τους προβολείς του και έπεσε αιφνιδιαστικά πάνω στο Dignity. Το χτύπησε τουλάχιστον δυο φορές στο μπροστινό αριστερό τμήμα, προκαλώντας του ένα μεγάλο ρήγμα και γκρεμίζοντας τη μισή γέφυρα (αδιάψευστος μάρτυρας η φωτογραφία).

Ο στόχος των Σιωνιστών ήταν προφανής. Επειδή το σκάφος ήταν πλαστικοποιημένο, νόμισαν ότι θα του προκαλούσαν ένα πιο μεγάλο ρήγμα, ώστε να βυθιστεί σύντομα και να περισυλλέξουν οι ίδιοι τους επιβάτες του, παριστάνοντας τους σωτήρες. Ομως, κάτω από την επιφανειακή πλαστικοποίηση υπήρχε ένα ξύλινο σκαρί και το ρήγμα δεν κατέβηκε κάτω από την ίσαλο γραμμή. Ζήτησαν από τον καπετάνιο να επιστρέψει στην Κύπρο. Το Dignity δεν είχε καύσιμα για να επιστρέψει στη Λάρνακα, αλλά κι αν είχε δύσκολα θα έφτανε, γιατί είχε βοριά και τα νερά θα πλημμύριζαν το σκάφος. Υστερα από επικοινωνία του Αλ-Τζαζίρα με τον πρόεδρο του Λιβάνου, στο σκάφος προσφέρθηκε καταφύγιο στην Τύρο. Με μειωμένη ταχύτητα και με τον μηχανικό-εθελοντή του FGM Νίκο Μπόλο να καταβάλει επί πέντε ώρες εξαντλητικές προσπάθειες με τις αντλίες, το Dignity έφτασε στο φιλόξενο λιμάνι της Τύρου, όπου έγινε δεκτό από ένα πλήθος 2.000 ατόμων, εκπρόσωπο του προέδρου του Λιβάνου και στελέχη της Χεζμπολά. Οι επιβάτες του διηγήθηκαν στα διεθνή ΜΜΕ τι συνέβη και οι διηγήσεις τους διέψευσαν τις γελοίες ανακοινώσεις του Ισραήλ, ότι επρόκειτο για ατύχημα οφειλόμενο σε λάθος χειρισμό του καπετάνιου του Dignity (αλήθεια, με το πλάι έπεσε πάνω στο ισραηλινό πολεμικό;).

Την ίδια κιόλας μέρα το FGM κατήγγειλε ως πειρατεία την πράξη των Σιωνιστών και ανακοίνωσε ότι δεν παραιτείται από την προσπάθειά του να φτάσει στη Γάζα, να προσφέρει όποια βοήθεια μπορεί στο δοκιμαζόμενο λαό της και να υπερασπιστεί την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στη Μεσόγειο και την ελεύθερη επικοινωνία μεταξύ των λαών.

Την περασμένη Τετάρτη, οι εκπρόσωποι του ελληνικού τμήματος του FGM Βαγγέλης Πισσίας και Πέτρος Γιώτης, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα των ξένων ανταποκριτών, ότι η επόμενη αποστολή ξεκινά το Σάββατο (σήμερα) από τη Λάρνακα, με ένα ελληνικό σκάφος, το ΑΡΙΩΝ. Στο σκάφος θα επιβιβαστούν τριάντα άτομα. Οι περισσότεροι είναι γιατροί που θα προσφέρουν υπηρεσίες στη Γάζα για μικρό ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα είναι ακόμη εκπρόσωποι από διεθνή ΜΜΕ, εθελοντές του FGM και πολιτικές προσωπικότητες. Από την Ελλάδα θα ταξιδέψουν οι βουλευτές Σοφία Σακοράφα και Θοδωρής Δρίτσας, που ήταν παρόντες στη συνέντευξη Τύπου και απευθύνθηκαν στα ΜΜΕ. Φάρμακα συγκεντρώθηκαν στην Κύπρο και στην Ελλάδα από τους «Γιατρούς της καρδιάς», αντιπροσωπεία των οποίων θα συμμετέχει στη διεθνή αποστολή (θα είναι περίπου 15 γιατροί από διάφορες χώρες).

Οι εκπρόσωποι του FGM κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της έναντι του ελληνικού πλοίου και των επιβαινόντων σ’ αυτό, προειδοποιώντας το Ισραήλ πως δεν θα επιτρέψει πολεμικό πλήγμα κατά ενός πλοίου που μεταφέρει άοπλους πολίτες και ανθρωπιστική βοήθεια. Ζήτησαν επίσης από τον ελληνικό λαό να βρίσκεται σε ετοιμότητα για να απαντήσει άμεσα σε κάθε επίθεση ενάντια στον ΑΡΙΩΝΑ.

«Υπάρχουν στιγμές που η σιωπή είναι συνενοχή και η απραξία είναι απαράδεκτη», αναφέρει το FGM σε ανακοίνωσή του. «Δεν πρόκειται να μας αποτρέψει η βία του ισραηλινού στρατού. Θα αποπλεύσουμε ξανά για τη Γάζα. Είμαστε γιατροί, δημοσιογράφοι, μέλη κοινοβουλίων και παρατηρητές ανθρώπινων δικαιωμάτων, που προσπαθούμε να φτάσουμε στο λαό της Γάζας, να μεταφέρουμε άκρως απαραίτητη βοήθεια και να γίνουμε μάρτυρες των φρικαλεοτήτων που διαπράττονται ενάντια στους Παλαιστίνιους. Το Ισραήλ προειδοποιείται ότι πηγαίνουμε. Το ισραηλινό Ναυτικό, το υπουργείο Αμυνας και το υπουργείο Εξωτερικών θα πάρουν αντίγραφο αυτής της ανακοίνωσης. Κάθε επίθεση στο σκάφος μας θα είναι προμελετημένη και κάθε πλήγμα στους 30 επιβαίνοντες πολίτες θα είναι αποτέλεσμα μελετημένης επίθεσης σε άοπλους πολίτες».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Free Gaza Movement

Μαθήματα από τον πόλεμο του Λιβάνου
Επόμενο άρθρο

Free Gaza Movement

Παγώνει την παραγωγή η Toyota

Σχετικά Αρθρα

Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν

Διεθνή 11 Μαρ 2026, 22:41

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

Διεθνή 11 Μαρ 2026, 14:18

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 21:44

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 15:13

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 10:26

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 19:45
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάρτη

12 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Με αντοχή στους αμερικανοσιωνιστικούς βομβαρδισμούς, με καθημερινά πλήγματα στη σιωνιστική οντότητα και τις αμερικάνικες βάσεις στον Κόλπο και με κλειστό το Στενό του Ορμούζ, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ιράν

11 Μαρ 2026, 22:41
Πολιτική

AYΡΙΟ (Πέμπτη 12/3) , 19:00, Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 20:03
Πολιτική

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

11 Μαρ 2026, 19:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

11 Μαρ 2026, 15:47
Διεθνή

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

11 Μαρ 2026, 14:18
Πολιτική

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

11 Μαρ 2026, 13:34
Παιδεία

«Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

11 Μαρ 2026, 11:07
Πολιτισμός

«Αγκάθια και γαρύφαλλα»: Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ στα ελληνικά

Από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 09:18
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

11 Μαρ 2026, 00:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

11 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

10 Μαρ 2026, 21:44
Κόντρες

Κά(ρ)για Κάλλας

10 Μαρ 2026, 19:19
Διεθνή

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

10 Μαρ 2026, 15:13
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
Παιδεία

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

10 Μαρ 2026, 12:04
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Μάρτη

Ημέρα κατά της λογοκρισίας στο διαδίκτυο.

Βενεζουέλα: Ημέρα σημαίας.

1972: Παραπέμπονται σε δίκη δεκαπέντε μέλη του ΠΑΚ που σχεδίαζαν σαμποτάζ κατά εργοστασίων και κατά του 6ου στόλου.

1982: Βόμβα στη μητρόπολη Αθηνών.

1993: Μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στη Βομβάη, τριακόσιοι νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες.

1998: Βόμβες σε αντιπροσωπίες αυτοκινήτων στην Αθήνα (17Ν).

2003: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ζόραν Τζίντζιτς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Free Gaza Movement

    17Ν
    • Free Gaza Movement

      Εφετείο 17Ν
  • Free Gaza Movement

    ΕΛΑ
    • Free Gaza Movement

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Free Gaza Movement

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Free Gaza Movement

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Free Gaza Movement

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Free Gaza Movement

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Free Gaza Movement

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Free Gaza Movement

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Free Gaza Movement

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Free Gaza Movement

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Free Gaza Movement

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Free Gaza Movement

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Free Gaza Movement

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Free Gaza Movement

      Free Gaza Movement

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Free Gaza Movement

      Free Gaza Movement

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Free Gaza Movement

      Free Gaza Movement

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Free Gaza Movement

      Free Gaza Movement

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Free Gaza Movement

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Free Gaza Movement

    Free Gaza Movement

    Ποιοι είμαστε
  • Free Gaza Movement

    Free Gaza Movement

    Επικοινωνία
  • Free Gaza Movement

    Free Gaza Movement

    Όροι χρήσης
  • Free Gaza Movement

    Free Gaza Movement

    Ποιοι είμαστε
  • Free Gaza Movement

    Free Gaza Movement

    Επικοινωνία
  • Free Gaza Movement

    Free Gaza Movement

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo