Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια
  • Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση
  • Σαν σήμερα 17 Απρίλη
  • Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη
  • Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο
  • «Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πάνω από 100 νεκροί, χιλιάδες τραυματίες!
Διεθνή

Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

Πάνω από 100 νεκροί, χιλιάδες τραυματίες!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Μάι 2018, 00:00

Η «Πορεία της Επιστροφής» έκλεισε τον κύκλο της στη Γάζα, διατρανώνοντας ότι η Παλαιστινιακή Υπόθεση είναι δίκαιη και οι Παλαιστίνιοι θα την υπηρετήσουν παρά την τερατώδη καταστολή από τους σιωνιστές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, από τις 30 Μάρτη που ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις δίπλα στη συνοριακή ζώνη οι νεκροί από τις σφαίρες του ισραηλινού στρατού έφτασαν τους 112 και οι τραυματίες τους 13.190. Ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν 13 παιδιά κάτω των 18 χρόνων, ενώ ανάμεσα στους τραυματίες υπάρχουν 2.096 παιδιά και 1.029 γυναίκες. Οι τραυματίες από σφαίρες είναι 7.618 και από δακρυγόνα 5.572. Περισσότεροι από 3.750 τραυματίες είναι σε σοβαρή ή κρίσιμη κατάσταση, ενώ το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων της Γάζας έχει προχωρήσει σε 32 ακρωτηριασμούς άνω και κάτω άκρων. Ενας διασώστης της Παλαιστινιακής Πολιτικής Προστασίας δολοφονήθηκε από ισραηλινά πυρά και άλλοι 223 έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ενώ 37 ασθενοφόρα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Ανάμεσα στους δολοφονημένους είναι και δύο παλαιστίνιοι δημοσιογράφοι, ο Γιάσερ Μουρτέχζα και ο Αχμαντ Αμπού Χουσεΐν, ενώ σύμφωνα με το Φόρουμ των Παλαιστίνιων Δημοσιογράφων στη Γάζα, 175 δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.

Εκπρόσωπος της αμερικάνικης ΜΚΟ Human Rights Watch, που μόνο φιλοπαλαιστινιακή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today ότι σύμφωνα με έγκυρες μαρτυρίες γιατρών, τα τραύματα από σφαίρες είχαν μικρή οπή εισόδου, ενώ η οπή εξόδου ήταν σε μέγεθος γροθιάς. Τα οστά που είχαν υποστεί πλήγματα από σφαίρες είχαν σε πολλές περιπτώσεις κονιορτοποιηθεί. Σύμφωνα με το RT, υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες ότι ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε ευρέως σφαίρες τύπου «πεταλούδας» που ανοίγουν όταν εισέλθουν στο σώμα του θύματος, προκαλώντας του μεγάλα εσωτερικά τραύματα, καθώς και πυρά υψηλής ταχύτητας. Τέτοια τραύματα δείχνουν τερατώδη χρήση βίας εναντίον άοπλων διαδηλωτών από την πλευρά του ισραηλινού στρατού. Παράλληλα, το σύστημα υγείας της Γάζας έχει σχεδόν καταρρεύσει από τον δεκαετή ισραηλινό αποκλεισμό, με τους γιατρούς να αδυνατούν να περιθάλψουν επαρκώς τους χιλιάδες σοβαρά τραυματίες, λόγω της έλλειψης φαρμάκων αλλά και των πολύωρων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Μετά τη σφαγή της «Ματωμένης Δευτέρας» και την παγκόσμια κατακραυγή που δέχτηκε το Ισραήλ, αποφάσισε να στείλει δεκάδες φορτηγά με ιατρικά εφόδια από το πέρασμα του Κερέμ Σαλόμ με τη στάμπα του ισραηλινού «Ερυθρού Αστρου του Δαβίδ». Η αντίδραση του παλαιστινιακού λαού ήταν άμεση. Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι μπλόκαραν την είσοδο των φορτηγών, (αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο Ισραήλ), δηλώνοντας ότι αρνούνται να ωραιοποιήσουν την κατοχή και να ξεπλύνουν τους σιωνιστές μακελάρηδες που λίγες μέρες πριν σκότωσαν και τραυμάτισαν χιλιάδες, και τώρα στέλνουν φάρμακα. Αυτή η ιταμή πράξη δε θα μπορούσε να γίνει δεκτή από τον περήφανο και αντάρτη παλαιστινιακό λαό.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν την Παρασκευή 18 Μάη, ότι θα αρνηθούν να συνεργαστούν για τη διενέργεια έρευνας για τα γεγονότα της «Ματωμένης Δευτέρας» από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών, κατηγορώντας το για… αντισημιτισμό και για υποστήριξη της «τρομοκρατίας»! Ο ισραηλινός υπουργός πολέμου Λίμπερμαν απαίτησε από τις ΗΠΑ να αποσυρθούν από το ΣΑΔ. Οι ΗΠΑ διεμήνυσαν στο ΣΑΔ ότι δεν πρόκειται να αποσυρθούν από το συγκεκριμένο όργανο και κάλεσαν τον ΟΗΕ, αντί να διεξάγει έρευνες σε βάρος του Ισραήλ που λειτούργησε νομίμως και με αυτοσυγκράτηση, να στραφούν ενάντια στο Ιράν και τη Βενεζουέλα! Η συγκεκριμένη έρευνα, ανεξαρτήτως πορίσματος, δε θα έχει καμία επίπτωση στο Ισραήλ, όμως οι σιωνιστές δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα αρνούμενοι να επιτρέψουν να γίνει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

Κινέζικος ιμπεριαλισμός
Επόμενο άρθρο

Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

Η νίκη Μαδούρο δεν κρύβει τη γύμνια του

Σχετικά Αρθρα

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

Διεθνή 16 Απρ 2026, 20:35

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

Διεθνή 16 Απρ 2026, 14:33

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

Διεθνή 16 Απρ 2026, 12:45

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

Διεθνή 16 Απρ 2026, 10:54

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

Διεθνή 15 Απρ 2026, 19:56

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Απρίλη

16 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

Ημέρα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατουμένους.

Ημέρα αγροτικής πάλης.

Ημέρα αιμορροφιλίας.

Ημέρα διαμαρτυρίαςγια τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

1965: Αρση όλων των έκτακτων μέτρων του εμφύλιου, αποφυλάκιση και των τελευταίων πολιτικών κρατούμενων.

1981: Βόμβα στο αυτοκίνητο του λιβανέζου φαλαγγίτη επιχειρηματία Σουλεϊμάν στα Ιλίσια (ΕΛΑ).

1999: Ρουκέτα κατά της κατοικίας του γερμανού πρέσβη (17Ν).

2007: Δύο ένοπλοι ακινητοποιούν τον φρουρό της οικίας του αρεοπαγίτη εισαγγελέα Ρωμύλου Κεδίκογλου και του αφαιρούν αυτόματο πιστόλι και ασύρματο (Επαναστατικός Αγώνας).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    17Ν
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Εφετείο 17Ν
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    ΕΛΑ
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Ποιοι είμαστε
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Επικοινωνία
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Όροι χρήσης
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Ποιοι είμαστε
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Επικοινωνία
  • Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Γάζα: Πορεία της Επιστροφής

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo