Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ
  • Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση
  • Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές
  • Σαν σήμερα 11 Ιούνη
  • Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους
  • Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι εφιάλτες των σιωνιστών ζωντανεύουν
Διεθνή

Οι εφιάλτες των σιωνιστών ζωντανεύουν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Αυγ 2014, 00:00

Ζωντανεύουν οι χειρότεροι εφιάλτες των σιωνιστών, που πλέον δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τις βαριές απώλειες από τα χτυπήματα της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη Γάζα αλλά και επιθέσεις ένοπλων μαχητών της Αντίστασης και στη Δυτική Οχθη ενάντια σε ισραηλινές περιπόλους και στα σημεία ελέγχου που βρίσκονται διάσπαρτα στη Δυτική Οχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Θύλακες ένοπλης αντίστασης, που –σύμφωνα με το λιβανέζικο πρακτορείο Al Alkbar (28/7/14)– πιθανόν να αποτελούν τμήματα των διαλυμένων πια Ταξιαρχιών των Μαρτύρων του Αλ Ακσα, ένοπλου σκέλους της Φατάχ, προχώρησαν σε ένοπλες επιθέσεις σε ισραηλινές περιπόλους στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, αλλά και σε σημεία ελέγχου των σιωνιστών, προκαλώντας απώλειες στο σιωνιστικό στρατό στην περιφέρεια των μεγάλων διαδηλώσεων των Παλαιστινίων, οι οποίες σαρώνουν τις πόλεις και τα χωριά της Δυτικής Οχθης.

Το 2008, η Φατάχ συνήψε συμφωνία με τους σιωνιστές, οι οποίοι δέχτηκαν να παραχωρήσουν αμνηστία σε όσους μαχητές του ένοπλου σκέλους της δέχονταν να καταθέσουν τα όπλα και να αποκηρύξουν την ένοπλη αντίσταση στον κατακτητή. Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε το Ισραήλ να προχωρήσει σε δολοφονίες των πιο μαχητικών απ’ αυτούς και να φυλακίσει δεκάδες μαχητές, οι οποίοι, άοπλοι πλέον, έπεσαν ανυπεράσπιστα στα νύχια των σιωνιστών.

Παρολαυτά, κάποιοι πυρήνες του ένοπλου σκέλους της Φατάχ δεν παραδόθηκαν, διατηρώντας τον οπλισμό τους και καταφέρνοντας να μείνουν αλώβητοι από το πογκρόμ συλλήψεων και δολοφονιών που εξαπέλυσαν οι σιωνιστές σε αγαστή συνεργασία με την Παλαιστινιακή Αρχή. Αυτοί οι θύλακες ένοπλης αντίστασης, σύμφωνα με το «Al Ahkbar», έχουν πιθανόν τη βάση τους στα στρατόπεδα προσφύγων της Δυτικής Οχθης, στα οποία η Π.Α. και οι σιωνιστές δεν κατάφεραν να ξεριζώσουν πλήρως τις ένοπλες ομάδες που προϋπήρχαν, λόγω της κοινωνικής και πολεοδομικής δομής των στρατοπέδων. Οι κάτοικοί τους διατηρούν πολύ ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους, ενώ οι περιοχές, λόγω της πολύ πυκνής δόμησης, βρίθουν από κρυψώνες που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως καταφύγια της ένοπλης Αντίστασης. 

Ομως, ο μεγαλύτερος εχθρός του ένοπλου αγώνα στη Δυτική Οχθη παραμένει η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Παλαιστινιακής Αρχής και Ισραήλ, η οποία συνεχίζεται από τον Αμπάς, παρά την εισβολή των σιωνιστών στη Γάζα και τη σφαγή χιλιάδων αμάχων. Η κλίκα του Αμπάς παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη Γάζα και τη Δυτική Οχθη.

Στο μέτωπο της Γάζας, οι σιωνιστές τα έχουν βρει πολύ σκούρα και πλέον, παρά τις πολεμικές κορώνες που εκτοξεύουν τα στρατιωτικά τους στελέχη, ψάχνουν τρόπο αποχώρησης έχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες σε πολεμικό υλικό και στρατιώτες. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές, το Ισραήλ παραδέχεται την απώλεια 53 στρατιωτών, ενώ η Παλαιστινιακή Αντίσταση δηλώνει ότι έχει σκοτώσει παραπάνω από 110. Την Τρίτη 29 Ιούλη, οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ της Χαμάς έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει την καταδρομική επιχείρηση μαχητών της, οι οποίοι κινήθηκαν μέσω υπόγειου τούνελ και επιτέθηκαν σε ισραηλινό φυλάκιο στην περιοχή Νάχαλ Οζ στο έδαφος του Ισραήλ. Από την καταδρομική επιχείρηση σκοτώθηκαν δέκα ισραηλινοί στρατιώτες, προκαλώντας ρίγη τρόμου στην ισραηλινή «κοινή γνώμη», η οποία συνεχίζει να στηρίζει αναφανδόν την εισβολή των σιωνιστών στη Γάζα και το μακελειό ενός ολόκληρου λαού.

Οι σιωνιστές παραδέχονται ανοιχτά πλέον ότι αδυνατούν να καταστρέψουν το δίκτυο των υπόγειων  τούνελ της Παλαιστινιακής Αντίστασης, τα οποία εκτείνονται σε απροσδιόριστη έκταση κάτω από τη Γάζα και το Ισραήλ. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του σιωνιστικού στρατού, τα τούνελ που έχουν εντοπίσει μέχρι τώρα είναι πολύ περισσότερο εξελιγμένα από όσο περίμεναν. Τα τούνελ αυτά, εν αντιθέσει με εκείνα που βρίσκονταν στα σύνορα με την Αίγυπτο και χρησιμοποιούνταν για την τροφοδοσία της Γάζας, είναι πιο μεγάλα, έχουν σκαφτεί 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και έχουν ενισχυθεί με οπλισμένο σκυρόδεμα για να προστατεύονται από τους επίγειους και εναέριους βομβαρδισμούς του Ισραήλ. Παράλληλα, έχουν πολλαπλές εισόδους, κάνοντας τη χαρτογράφηση του δικτύου τους δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία για το σιωνιστικό στρατό. Επίσης έχουν θωρακισμένα μπούνκερ, τα οποία χρησιμεύουν ως καταφύγια για τους μαχητές της Αντίστασης ύστερα από κάθε ενέργεια. Το δίκτυο των τούνελ, εκτός από τις επιχειρήσεις της Αντίστασης, χρησιμεύει και για τη μετακίνηση των στελεχών της Αντίστασης, τα οποία προστατεύονται μ’ αυτό τον τρόπο από τις στοχευμένες δολοφονικές επιθέσεις των σιωνιστών. Οσο οι ισραηλινοί γίνονται πιο αποτελεσματικοί στον εντοπισμό και την καταστροφή των υπογείων τούνελ τόσο η Αντίσταση θα τα εξελίσσει, κάνοντάς τα απρόσβλητα από τον ισραηλινό στρατό.

Οι επιτυχίες της Παλαιστινιακής Αντίστασης στα πεδία των μαχών έχουν αυξήσει σε πρωτόγνωρο βαθμό τη δημοτικότητά της στον παλαιστινιακό λαό, ενώ παράλληλα οικοδομείται καθημερινά στις λαϊκές μάζες η πεποίθηση ότι η μόνη διέξοδος για το λαό της Παλαιστίνης βρίσκεται στον ανυποχώρητο ένοπλο αγώνα. Οι επιτυχίες της Αντίστασης έχουν οδηγήσει τη συντριπτική πλειοψηφία του παλαιστινιακού λαού να συσπειρωθεί γύρω της, παρέχοντάς της κάλυψη και προστασία στα πεδία που μάχεται τον πάνοπλο ισραηλινό στρατό.

Μέχρι τώρα, η Αντίσταση έχει καταφέρει να χτυπάει στόχους βαθιά μέσα στο Ισραήλ, σε απόσταση που φτάνει πλέον τα 160 χιλιόμετρα. Παράλληλα, έχει καταφέρει να κρατήσει την ηγεσία της αλώβητη από τη σιωνιστική επίθεση. Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να χτυπάει τους στρατιώτες του εχθρού με καταδρομικές επιχειρήσεις στα μετόπισθεν, χωρίς να συναντά αντίσταση, κάτι το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα με επιτυχία. Το Ισραήλ, παρά τη συντριπτική υπεροπλία του έναντι της Αντίστασης, αδυνατεί να εφαρμόσει την τακτική «σοκ και δέος» εναντίον της και κατέφυγε αποκλειστικά στη συστηματική σφαγή γυναικόπαιδων και ηλικιωμένων. Η εξάρθρωση από τη Χαμάς του βασικού δικτύου δοσίλογων που διατηρούσε το Ισραήλ στη Γάζα έχει περιορίσει δραματικά τους στρατιωτικούς στόχους του Ισραήλ, μειώνοντας δραστικά τις απώλειες της Αντίστασης, αφαιρώντας την πρωτοβουλία κινήσεων από το Ισραήλ και καθιστώντας το σιωνιστικό στρατό «τυφλό» στα πεδία των μαχών.

Τα λόγια του Μοχάμεντ Νταΐφ, του θρυλικού γενικού διοικητή των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ Κασάμ, συμπυκνώνουν μέσα σε λίγες λέξεις την ουσία της πολεμικής αναμέτρησης της Παλαιστινιακής Αντίστασης με το ναζιστικό κράτος του Ισραήλ. «Η ισορροπία δυνάμεων έχει αλλάξει πλέον. Τώρα πια επιτίθεστε ενάντια σε μαχητές που αψηφούν το θάνατο προκειμένου να υπερασπίσουν τη γη και το λαό μας. Ο θάνατος ποτέ δεν ήταν πηγή φόβου για μας όπως ήταν πάντα για σας. Ολοι τους θα σταθούν σφιγμένοι χέρι με χέρι απέναντι στην επιθετικότητά σας».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο στραπάτσο των «αήττητων»
Επόμενο άρθρο Πόντιοι Πιλάτοι – τσιράκια των σιωνιστών

Σχετικά Αρθρα

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

Διεθνή 10 Ιούν 2026, 20:07

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

Διεθνή 10 Ιούν 2026, 11:51

Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 22:31

Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 21:50

Το τζογάρισμα της Ντάχια: Πώς η κλιμάκωση του Νετανιάχου κατέληξε σε ιρανική νίκη

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 13:46

Φαντάζεστε τον Μητσοτάκη να αποχωρεί από τηλεοπτική συνέντευξη;

Διεθνή 9 Ιούν 2026, 11:34
Ροή Ειδήσεων
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ

11 Ιούν 2026, 10:44
Καταστολή

Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση

11 Ιούν 2026, 10:20
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

11 Ιούν 2026, 07:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους

10 Ιούν 2026, 22:24
Καταστολή

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

10 Ιούν 2026, 21:12
Διεθνή

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

10 Ιούν 2026, 20:07
Πολιτική

Eπιχείρηση «Αποδομήστε τον Σαμαρά»

10 Ιούν 2026, 19:25
Κόντρες

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

10 Ιούν 2026, 13:10
Διεθνή

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

10 Ιούν 2026, 11:51
Πολιτική

Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη

10 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό

10 Ιούν 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούνη

10 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μπεν Κάσπιτ: Συσσωρευόμενες στρατηγικές αποτυχίες αφήνουν το Ισραήλ αντιμέτωπο με αυξανόμενες απειλές και ελάχιστες σαφείς οδούς προς μακροπρόθεσμη ασφάλεια

9 Ιούν 2026, 22:31
Διεθνή

Γάζα: Εξουδετέρωση δικτύου πρακτόρων των σιωναζιστών

9 Ιούν 2026, 21:50
Καταστολή

Προβοκάτσια Μοσάντ – ΕΥΠ/ΚΥΠ – Αντιτρομοκρατικής

9 Ιούν 2026, 21:36
Διεθνή

Το τζογάρισμα της Ντάχια: Πώς η κλιμάκωση του Νετανιάχου κατέληξε σε ιρανική νίκη

9 Ιούν 2026, 13:46
Πολιτισμός

Oλα τα σιωναζιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη

9 Ιούν 2026, 12:49
Διεθνή

Φαντάζεστε τον Μητσοτάκη να αποχωρεί από τηλεοπτική συνέντευξη;

9 Ιούν 2026, 11:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

9 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

1903: Δολοφονούνται ο βασιλιάς Αλέξανδρος και η βασίλισσα Ντράγκα (Βελιγράδι).

1921: Οι γυναίκες στη Βραζιλία αποκτούν δικαίωμα ψήφου.

1929: Επεισόδια στο Βοτανικό σε απεργία κεραμοποιών για τη μη εφαρμογή του οκτάωρου από τους εργοδότες.

1945: Αποκηρύσσεται ο Αρης Βελουχιώτης από το ΚΚΕ.

1969: Βόμβα (ΔΑ) στο θέατρο “Ορβο“, τέσσερις τραυματίες.

1984: Πεθαίνει ο Ενρίκο Μπερλίνγκουερ

1997: Κυρώνεται από την ελληνική βουλή η συνθήκη Σένγκεν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αυτή, λοιπόν, η κωμικοτραγική «Βαβέλ», αν και μιλάει με τελείως διαφορετικές γλώσσες, μπορεί να συνεννοηθεί. Και μπορεί να συνεννοηθεί μόνο σε ένα κοινό σύνθημα: «να πέσει η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης». Λοιπόν, δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Έτσι, μην περιμένετε ότι στην προεκλογική περίοδο θα συγκριθούν προγράμματα, θέσεις και ιδέες, παρά μόνο καταγγελίες, fake news και προπαγάνδα. Από τη μία πλευρά, θα παρελαύνουν με τάχα σημερινά προσωπεία χθεσινοί πρωταγωνιστές, με προχθεσινά συνθήματα, αλλά και κόμματα που εισηγούνται ένα εύκολο και κυρίως ακοστολόγητο αύριο, την ώρα που η δική τους βελόνα παραμένει κολλημένη σε περασμένες δεκαετίες. Ενώ, από την άλλη πλευρά, ο αριστερός και δεξιός λαϊκισμός θα συναντιούνται στο πεδίο του αντισυστημισμού. «Πλαστογράφοι της ελπίδας» και «τυμβωρύχοι του θυμού» θα γίνονται ένα, για να ενωθούν τελικά στην πράξη και με όσους «πωλούν» τη θρησκεία με το μέτρο και τον πατριωτισμό με το κιλό. Μια συμμαχία κατά της Νέας Δημοκρατίας, που καταλήγει τελικά απειλή κατά της ίδιας της δημοκρατίας. Μη γελιέστε, ο θίασος αυτός δεν έχει στόχο να κυβερνήσει, αλλά να εξαντλήσει την Ελλάδα.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αν αναρωτιέστε τι σας θυμίζει αυτή η τοποθέτηση του Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, να σας το πούμε για να μην κουράζεστε. Θυμίζει την τοποθέτηση του αρχιχουντικού Παπαδόπουλου στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά το στρατιωτικοφασιστικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη του 1967. Οπως ο Παπαδόπουλος τσουβάλιασε όλο τον αστικό πολιτικό κόσμο στο τσουβάλι της «φαυλοκρατίας» έτσι και ο Μητσοτάκης τσουβαλιάζει όλη την αντιπολίτευση στον «αντισυστηματισμό». Ταυτίζει την αστική αριστερά και κεντροαριστερά με την ακροδεξιά. Και κατηγορεί όλα τα κόμματα – πλην ΝΔ – ότι δε θέλουν να κυβερνήσουν αλλά να «εξαντλήσουν» τη χώρα. Να την οδηγήσουν «εις τον κρημνόν» όπως έλεγε ο αρχιχουντικός Παπαδόπουλος. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Παπαδόπουλος με τη χούντα του έβαλαν τη χώρα «εις τον γύψον», ενώ ο Μητσοτάκης είναι αναγκασμένος να πάει σε εκλογές. Θέλει να πάει, όμως, σε εκλογές χρησιμοποιώντας τη λογική Παπαδόπουλου ως εργαλείο εκφοβισμού. ‘Η, αν θέλετε, τροποποιώντας τη λογική του Λουδοβίκου ΙΕ’: Après moi, le déluge – Μετά από εμένα η καταστροφή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo