Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 6 Ιούνη
  • Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού
  • Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων
  • ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!
  • Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κρατά η αντίσταση
Διεθνή

Κρατά η αντίσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Οκτ 2004, 00:00

Υπό τους ήχους των αμερικάνικων βομβαρδιστικών που σφυροκοπούν καθημερινά πλέον την αντιστεκόμενη Φαλούτζα, αλλά και των καθημερινών εκρήξεων των βομβών της αντίστασης σε αμερικάνικα κομβόι, αστυνομικά κτίρια και πετρελαιαγωγούς, κύλησε κι αυτή η βδομάδα στο φλεγόμενο Ιράκ. Οι συνομιλίες για σταμάτημα των επιθέσεων στη Φαλούτζα κατέρρευσαν την προηγούμενη Πέμπτη, με το συμβούλιο των κληρικών της πόλης να εκδίδει φετφά (θρησκευτικό διάταγμα) που καλεί σε ανυπακοή και τους Αμερικάνους να συλλαμβάνουν τον Ιρακινό διαπραγματευτή την αμέσως επόμενη μέρα (για να τον απελευθερώσουν μερικές μέρες αργότερα) αποδεικνύοντας πόσο σέβονται ακόμα κι αυτούς τους άγραφους κανόνες του πολέμου.

Παρ’ όλες τις απειλές, όμως, η μεγάλη επιχείρηση εναντίον της Φαλούτζα δεν ξεκίνησε ακόμα. Κι αυτό δείχνει την αδυναμία των Αμερικάνων να καταστείλουν την αντίσταση που δεν εντοπίζεται μόνο στην εξεγερμένη πόλη αλλά σε όλη τη χώρα, με συγκρούσεις να έχουν αναφερθεί τόσο στο Ραμάντι στα δυτικά της Βαγδάτης, όσο και σε άλλες πόλεις βόρεια της πρωτεύουσας, όπως η Ντουλουίγια, η Γιουσουφίγια και η Λατιφίγια, που είχαν ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο τμήμα των αμερικάνικων δυνάμεων να υποχωρήσει απ’ τις δύο τελευταίες.

Το προηγούμενο Σάββατο, δύο αμερικάνικα ελικόπτερα καταρρίπτονταν στη Βαγδάτη, ενώ τις επόμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν πολλές επιθέσεις σε αμερικάνικα κομβόι και σε θέσεις του αμερικάνικου στρατού στη Βαγδάτη. Από τις επιθέσεις σκοτώθηκαν τουλάχιστον έξι Αμερικάνοι, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ενώ σύμφωνα με αραβικά πρακτορεία οι Αμερικάνοι νεκροί ήταν πάνω από 30. Την Τρίτη, έξι βλήματα όλμων έπληξαν το αρχηγείο της ιρακινής Εθνοφρουράς στη Μασάχντα, 40 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς και 80 τραυματίες.

Απ’ τις συγκρούσεις που έχουν ενταθεί στα βόρεια της Βαγδάτης φαίνεται ότι πολλοί αντάρτες που βρίσκονταν στη Σαντρ Σίτι πρέπει να μεταφέρθηκαν στα βόρεια με τον οπλισμό τους. Υπενθυμίζουμε ότι στη Σαντρ Σίτι επιτεύχθηκε συμφωνία με τους μαχητές του στρατού του Αλ-Μεχντί του «σκληροπυρηνικού» σιίτη κληρικού Μοκτάντα Αλ-Σαντρ για παράδοση των βαριών και μεσαίων όπλων έναντι αδράς πληρωμής. Συμφωνία που ο Ιρακινός Κουίσλινγκ, Ιγιάντ Αλάουι, χαρακτήρισε εξαιρετικά επιτυχή και πρότυπο για τον αφοπλισμό και των υπόλοιπων περιοχών της χώρας, όμως παρέτεινε για δεύτερη φορά τη διορία για την παράδοση των όπλων που συνεχίστηκε αυτή τη βδομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα όπως τα παρουσιάζει το τσιράκι των Αμερικάνων.

Οπως και να έχει το πράγμα, όμως, η παράδοση των όπλων στη Σαντρ Σίτι δεν σταμάτησε καθόλου τις συγκρούσεις και τις επιθέσεις στο υπόλοιπο Ιράκ. Οπως και η προηγούμενη συμφωνία που είχε επιτευχθεί στη Νατζάφ. Γιατί η αντίσταση δεν αφορά κάποιους «τρομοκράτες», αλλά έχει βαθιές ρίζες μέσα στον ιρακινό πληθυσμό που δεν κάμπτεται απ’ τις αμερικάνικες θηριωδίες ούτε υποκύπτει στις προτάσεις του Αλάουι για… δωροδοκία, που δήλωσε ότι θα δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια στην Φαλούτζα έτσι και υποκύψει να παραδώσει τους «τρομοκράτες». Η συνέχιση των ένοπλων επιθέσεων της αντίστασης ανάγκασε τους Αμερικάνους να ζητήσουν πιο ενεργή συμμετοχή των Βρετανών με την αναδιάταξη 600 – 700 στρατιωτών στο «καυτό» σουνιτικό τρίγωνο προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο εσωτερικό της Βρετανίας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροTZOEΛ & ΙΘΑΝ ΚΟΕΝ – Ladykillers: η συμμορία των πέντε
Επόμενο άρθρο Στο ναδίρ το ηθικό των κατακτητών και των υποτακτικών τους

Σχετικά Αρθρα

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 19:30

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 08:37

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 07:20

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

Διεθνή 4 Ιούν 2026, 23:01

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

Διεθνή 4 Ιούν 2026, 09:01

«Συνεχίζουν να βελτιώνονται»: Οι επιθέσεις drones της Χεζμπολά προκαλούν πανικό στο σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 3 Ιούν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

6 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

5 Ιούν 2026, 20:26
Διεθνή

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

5 Ιούν 2026, 19:30
Οικονομία

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

5 Ιούν 2026, 18:52
Αγροτικά

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

5 Ιούν 2026, 10:17
Διεθνή

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

5 Ιούν 2026, 08:37
Διεθνή

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

5 Ιούν 2026, 07:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

4 Ιούν 2026, 23:01
Πολιτική

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

4 Ιούν 2026, 22:06
Κόντρες

Ο Αγώνας του Αιώνα

4 Ιούν 2026, 20:30
Πολιτική

Λειτουργούν βρόμικα κυκλώματα στο δικαστικό μηχανισμό;

Μια επιστολή στο TVXS που έμεινε αναπάντητη απ' αυτούς που «φωτογραφίζει»

4 Ιούν 2026, 14:36
Η παπάρα

Οι καλύτερες γαργάρες γίνονται στου Πορτοσάλτε

4 Ιούν 2026, 12:55
Πολιτική

Θα μας φέρει και αμερικάνικα πυρηνικά όπλα ο Μητσοτάκης;

4 Ιούν 2026, 12:32
Διεθνή

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

4 Ιούν 2026, 09:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούνη

4 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Να παρέμβει το Αγιο Πνεύμα

3 Ιούν 2026, 19:01
Πολιτισμός

Γκλάμουρ γάμος σε αρχαιολογικό χώρο (!) με άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μια τέτοια διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μεθοδεύει και οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το brandname “hellenic heritage”, που λανσάρει ο ΟΔΑΠ..

3 Ιούν 2026, 13:53
Πολιτική

Εμπρός ΕΛΑΣ για τη μαρμίτα: Kαι οι μυστικές υπηρεσίες με τον Αλέξη

Από την ΕΛΑΣ της μπατσαρίας στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα

3 Ιούν 2026, 13:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

Ημέρα ρωσικής γλώσσας.

Σουηδία: Ημέρα συντάγματος – σημαίας (1523-1809).

1664: Το Νέο Αμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.

1863: Αντιπροσωπεία της ελληνικής βουλής φτάνει στην Κοπεγχάγη και προσφέρει το ελληνικό στέμμα στον δεκαοκτάχρονο πρίγκιπα της Δανίας Γουλιέλμο Γεώργιο, μετέπειτα βασιλιά Γεώργιο Α’.

1904: 22 νεκροί σε συγκρούσεις ανθρακωρύχων – αστυνομίας στο Ντένβερ (ΗΠΑ).

1933: Νέα δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Αθήνα.

1939: Πλοίο με 907 εβραίους πρόσφυγες από τη Γερμανία πλέει από λιμάνι σε λιμάνι χωρίς να γίνονται δεκτοί πουθενά.

1943: Εκτελούνται 106 κομμουνιστές κρατούμενοι σε στρατόπεδο της Λάρισας (Κούρνοβο).

1943: Πεθαίνει ο Παντελής Πουλιόπουλος (εκτελέστηκε στο Κούρνοβο).

1967: Η χούντα απαγορεύει την πώληση δίσκων του Μίκη Θεοδωράκη και την αναμετάδοση της μουσικής του.

1969: Βόμβες της ΔΑ στην οδό Ακαδημίας και του ΚΕΑ στο Παλαιό Φάληρο.

1975: Εκκαθαρίσεις τετρακοσίων δικηγόρων της Αθήνας για συνεργασία με τη χούντα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo