Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Βάζει την ουρά στα σκέλια ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας
  • H Oρχήστρα του Πράσινου Στρατού
  • Το σιωνιστικό όνειρο για κατοχή του νοτίου Λιβάνου συντρίβεται για μια ακόμα φορά στο ατσάλινο τείχος της Αντίστασης
  • Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένους: Γιατί ο πόλεμος που προοριζόταν να σώσει το Ισραήλ μπορεί να το καταστρέψει
  • Σαν σήμερα 23 Μάρτη
  • Τρεις βδομάδες χερσαίας εισβολής και ούτε την Χιάμ δεν έχουν πάρει οι σιωναζιστές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ισραηλινή κατασκοπεία μέσω ΜΚΟ αποκαλύπτεται και αποτυγχάνει
Διεθνή

Ισραηλινή κατασκοπεία μέσω ΜΚΟ αποκαλύπτεται και αποτυγχάνει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Δεκ 2019, 00:00

Είναι γνωστό ότι η καλύτερη κάλυψη των ανά τη γη πρακτόρων διαφόρων μυστικών υπηρεσιών είναι οι διάφορες ΜΚΟ. Με τον τρόπο αυτό οι πράκτορες περνούν απαρατήρητοι, αφού οι περισσότεροι δεν περιμένουν από «ανθρωπιστικές οργανώσεις» να κάνουν τέτοια πράγματα. Στην περίπτωση, όμως, των οκτώ ισραηλινών πρακτόρων της Σαγιερέτ Ματκάλ (μίας ακόμα μυστικής υπηρεσίας των σιωνιστών, που δημιουργήθηκε το 1957 για να διεξάγει επιχειρήσεις αντικατασκοπείας πίσω από τις εχθρικές γραμμές) τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν.
 
Οπως αποκάλυψε έρευνα του Αλ Τζαζίρα, που βγήκε στον αέρα την περασμένη Κυριακή, οι ισραηλινοί πράκτορες κατόρθωσαν στις 11 Νοέμβρη του περασμένου χρόνου να περάσουν με ένα ΙΧ μερικά χιλιόμετρα μέσα στη Λωρίδα της Γάζας μεταμφιεσμένοι σε Παλαιστίνιους, με την κάλυψη μίας «ανθρωπιστικής» οργάνωσης με έδρα τη Γερμανία, ονόματι Humedica International Aid. Ο επικεφαλής της οργάνωσης στη Γάζα, Joao Pedro Santos, ο οποίος νοίκιαζε διάφορες αποθήκες στη Γάζα, έγινε… καπνός αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε η επιχείρηση, κι έκτοτε η οργάνωση σταμάτησε τις «ανθρωπιστικές» της υπηρεσίες (το επιβεβαιώνουν παλαιστινιακές πηγές, αλλά μπορεί κανείς να το καταλάβει και από την ιστοσελίδα της που αναφέρει ότι η οργάνωση λειτουργούσε από το Μάη του 2006 μέχρι το Γενάρη του 2019, δηλαδή δυο μήνες μετά το γεγονός, βλ. https://www.humedica.org/projects/palestinian-territories/index_eng.html).
 
Οι πράκτορες κουβαλούσαν κοριούς για να τους «φυτέψουν» στο τηλεφωνικό δίκτυο των Ταξιαρχιών Κασάμ (ένοπλο τμήμα της Χαμάς) και μάλιστα ήθελαν να μπουν στα τούνελ για να το κάνουν αυτό. Η καλύτερη κρυψώνα για να αποθηκεύσουν το υλικό τους ήταν μία από τις αποθήκες φαρμάκων της Humedica. Ομως για κακή τους τύχη, περίπολος της Χαμάς στην Χαν Γιούνις τους σταμάτησε και στις ερωτήσεις που τους έκανε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ακολούθησε ένοπλη σύγκρουση, στην οποία σκοτώθηκε ένας ισραηλινός πράκτορας και δύο μαχητές της Χαμάς, ενώ οι υπόλοιποι πράκτορες κατάφεραν να διαφύγουν χάρη στα ισραηλινά αεροπλάνα που έσπευσαν στην περιοχή προς υποστήριξή τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα αεροπλάνα εκτόξευσαν πάνω από 40 πυραύλους στην περιοχή, σκοτώνοντας τουλάχιστον τέσσερα άτομα. Οι μαχητές της Χαμάς κατάφεραν να βρουν τους κοριούς και να τους καταστρέψουν, πληρώνοντας όμως φόρο αίματος, καθώς οι κοριοί είχαν επάνω τους εκρηκτικό μηχανισμό και ανατινάχθηκαν.
 
Το γεγονός είχε προκαλέσει τότε ανησυχίες, γιατί ήταν στα σκαριά εκεχειρία με αιγυπτιακή διαμεσολάβηση, η οποία τελικά επιτεύχθηκε, μολονότι οι Παλαιστίνιοι απάντησαν με μπαράζ ρουκετών στο Ισραήλ. Το γεγονός όμως της εμπλοκής της γερμανικής ΜΚΟ δεν είχε αποκαλυφθεί τότε.
 
Συμπέρασμα: Μην εμπιστεύεστε τις ΜΚΟ. Ακόμα κι όταν εμφανίζονται ως φιλικά προσκείμενες στα κινήματα και τους αγώνες των λαών, κρατάτε «πισινή», γιατί ενίοτε αποτελούν φωλιές πρακτόρων ή σε αυτές μπορούν εύκολα να διεισδύσουν κάθε λογής πράκτορες. Η επαναστατική δουλειά δε γίνεται μέσω των ΜΚΟ, αλλά με οργανώσεις που δε θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο ταξικός εχθρός χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να εκπληρώσει τους βρόμικους σκοπούς του. Το πρακτοριλίκι δεν είναι σπορ μόνο των σιωνιστών…
 
ΥΓ. Η ίδια η Humedica, σε επικοινωνία που είχε με το Αλ Τζαζίρα, αρνήθηκε φυσικά κάθε ανάμιξη και ισχυρίστηκε ότι ο Σάντος ήταν απλός εθελοντής. Ομως, σε χαρτιά που βρήκε το κανάλι, ο Σάντος υπέγραφε ως υπεύθυνος της περιοχής και όχι ως απλός εθελοντής!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝΑΤΟ: Ολοι μαζί κι ο καθένας χώρια
Επόμενο άρθρο Συρία: Εσπασε μία ακόμα εκεχειρία

Σχετικά Αρθρα

Βάζει την ουρά στα σκέλια ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

Το Ιράν διέψευσε τα περί διαπραγματεύσεων σε εξέλιξη

Διεθνή 23 Μαρ 2026, 14:53

Το σιωνιστικό όνειρο για κατοχή του νοτίου Λιβάνου συντρίβεται για μια ακόμα φορά στο ατσάλινο τείχος της Αντίστασης

Διεθνή 23 Μαρ 2026, 10:05

Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένους: Γιατί ο πόλεμος που προοριζόταν να σώσει το Ισραήλ μπορεί να το καταστρέψει

Διεθνή 23 Μαρ 2026, 05:39

Τρεις βδομάδες χερσαίας εισβολής και ούτε την Χιάμ δεν έχουν πάρει οι σιωναζιστές

Χωρίς ρωγμές στη διάταξή της στο μέτωπο, η Χεζμπολά εφαρμόζει το αμυντικό της σχέδιο

Διεθνή 22 Μαρ 2026, 20:10

Μαύρη νύχτα για τη σιωνιστική οντότητα από τα ιρανικά πλήγματα

Χαιρετισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης στα όπλα του Ιράν

Διεθνή 22 Μαρ 2026, 11:27

Oχι μόνο πόλεμος του Νετανιάχου: Ο αραβικός παράγοντας που δεν θέλουν να γνωρίζετε

Διεθνή 22 Μαρ 2026, 05:05
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Βάζει την ουρά στα σκέλια ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

Το Ιράν διέψευσε τα περί διαπραγματεύσεων σε εξέλιξη

23 Μαρ 2026, 14:53
Κόντρες

H Oρχήστρα του Πράσινου Στρατού

23 Μαρ 2026, 12:08
Διεθνή

Το σιωνιστικό όνειρο για κατοχή του νοτίου Λιβάνου συντρίβεται για μια ακόμα φορά στο ατσάλινο τείχος της Αντίστασης

23 Μαρ 2026, 10:05
Διεθνή

Δεν υπάρχει χρόνος για χαμένους: Γιατί ο πόλεμος που προοριζόταν να σώσει το Ισραήλ μπορεί να το καταστρέψει

23 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάρτη

23 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τρεις βδομάδες χερσαίας εισβολής και ούτε την Χιάμ δεν έχουν πάρει οι σιωναζιστές

Χωρίς ρωγμές στη διάταξή της στο μέτωπο, η Χεζμπολά εφαρμόζει το αμυντικό της σχέδιο

22 Μαρ 2026, 20:10
Πολιτισμός

Μια αποστομωτική απάντηση περί «αντισημιτισμού»

22 Μαρ 2026, 18:53
Εργατικά

Η πολιτική των διώξεων θα ητηθεί

22 Μαρ 2026, 11:31
Διεθνή

Μαύρη νύχτα για τη σιωνιστική οντότητα από τα ιρανικά πλήγματα

Χαιρετισμός της Παλαιστινιακής Αντίστασης στα όπλα του Ιράν

22 Μαρ 2026, 11:27
Πολιτισμός

Η μουσική ως πράξη αντίστασης: Mε ένα τσέλο στα ερείπια της Βηρυτού

Αντιστεκόμαστε, παραμένουμε και συνεχίζουμε να ζούμε, λέει ο μουσικός

22 Μαρ 2026, 05:19
Διεθνή

Oχι μόνο πόλεμος του Νετανιάχου: Ο αραβικός παράγοντας που δεν θέλουν να γνωρίζετε

22 Μαρ 2026, 05:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάρτη

22 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέο ρεκόρ επιχειρήσεων-πληγμάτων από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

21 Μαρ 2026, 19:57
Εκδηλώσεις

Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο

Παρασκευή 27 Μάρτη, στις 8 μμ

21 Μαρ 2026, 09:38
Πολιτισμός

Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών: Κάτω τα χέρια από τη δωρεάν ελεύθερη τέχνη στους δημόσιους χώρους

21 Μαρ 2026, 07:06
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάρτη

21 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο καλύτερος πελάτης των τρολ

20 Μαρ 2026, 20:35
Καταστολή

Να μην αφαιρεθεί το άσυλο από τον Τζαβέντ Ασλάμ

20 Μαρ 2026, 19:11
Διεθνή

Πού την είδατε την προέλαση του σιωναζιστικού στρατού στον Λίβανο;

Αποκαλυπτικά videos

20 Μαρ 2026, 16:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Μάρτη

Ημέρα μετεωρολογίας.

Σουδάν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1956).

Πακιστάν: Εθνική γιορτή.

1964: Ο Κωνσταντίνος διαδέχεται στον θρόνο τον πατέρα του Παύλο.

1969: Βόμβα στην πλατεία Κολωνακίου.

1971: Βόμβα της οργάνωσης “Αντίστασις – Απελευθέρωσις – Ανεξαρτησία” στο κατάστημα συμβούλων του Γ. Παπαδόπουλου στην Ερμού (Αθήνα).

1973: Το χουντικό καθεστώς διατάσσει την κατάσχεση των φύλλων των εφημερίδων «Βραδυνή» και «Θεσσαλονίκη» που φιλοξενούν δήλωση του Κ. Καραμανλή εναντίον της δικτατορίας.

1985: Ο βουλευτής Ελευθέριος Καλογιάννης παίρνει την κάλπη εκλογής προέδρου από τη Βουλή και τη μεταφέρει στην αίθουσα της ΝΔ.

1987: 31 τραυματίες από βόμβα στη λέσχη αξιωματικών της βρετανικής βάσης στο Ράιν-Ντάλεν (Εθνικό Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Δυτικής Γερμανίας).

1992: Το φιάσκο της οδού Λουίζης Ριανκούρ (17Ν).

1993: Δύο βόμβες στο υπουργείο Εμπορίου (ΕΛΑ-1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo