Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι
  • Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο
  • Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες
  • «Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • «Αγκάθια και γαρύφαλλα»: Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ στα ελληνικά
  • Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ενα ακόμα ευχολόγιο
Διεθνή

Διάσκεψη για το κλίμα

Ενα ακόμα ευχολόγιο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Δεκ 2015, 00:00

Τι νόημα έχει μία διάσκεψη όταν οι αποφάσεις της δεν έχουν κανέναν δεσμευτικό χαρακτήρα για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μπορούν ανενόχλητοι να αποσυρθούν από τη συμφωνία μετά από τρία χρόνια χωρίς να τρέχει τίποτα; Το φιά-σκο γίνεται ακόμα πιο κραυγαλέο όταν ο στόχος της διάσκεψης γίνεται μεν αποδεκτός από όλα της τα μέλη, ωστόσο δεν λαμβάνεται κανένα πρακτικό μέτρο για να επιτευχθεί. Απλά παραπέμπεται στο μέλλον να αποφασίσει κάθε χώρα για το τι θα κάνει, σε εθελοντική πάντα βάση, προκειμένου να συμβάλει στο στόχο. Ο λόγος φυσικά για την πολυδιαφημισμένη «ιστορική» Διάσκεψη για το Κλίμα που έληξε την προηγούμενη Παρασκευή στο Παρίσι. Την θεωρούν «ιστορική» γιατί επιτεύχθηκε συμφωνία από 190 κράτη κι όχι γιατί έθεσε κάποιες βάσεις για την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής καταστροφής. Η μόνη κοινά αποδεκτή βάση ήταν η αναγνώριση ότι θα πρέπει να μην αυξηθεί η θερμοκρασία του πλανήτη πάνω από δύο βαθμούς Κελσίου από τα προ βιομηχανικά επίπεδα (μέχρι σήμερα έχει ανέβει γύρω στους 0.85 βαθμούς).

Ολόκληρη η συμφωνία, την οποία μπορεί κανείς να διαβάσει στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ (https://unfccc.int/resource/docs/2015/cop21/eng/l09r01.pdf) είναι ένα απέραντο ευχολόγιο. Ευχολόγιο για τη μείωση των εκπομπών ρύπων (χωρίς να τίθεται κανένα συγκεκριμένο νούμερο), ευχολόγιο για την οικονομική βοήθεια των 100 δισ. δολαρίων προς τις λεγόμενες αναπτυσσόμενες χώρες, ευχολόγιο για τη διαφάνεια, ευχολόγιο για τη διακρατική επιστημονική συνεργασία προκειμένου να μειωθούν οι ρύποι! Δεν προβλέπεται ούτε καν αποζημίωση για τις χώρες που θα πληγούν από φυσικές καταστροφές λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη! Ούτε λόγος φυσικά να γίνεται για την περίφημη decarbonization δηλαδή την απαγκίστρωση από τα ορυκτά καύσιμα του άνθρακα (πρώτα απ’ όλα το πετρέλαιο), που συμπεριλαμβανόταν υποκριτικά στο προσχέδιο της συμφωνίας και είχε αναφερθεί σαν στόχος (μέχρι το τέλος του αιώνα!) στη διάσκεψη του G7 τον περασμένο Ιούνη. Στο τελικό κείμενο της συμφωνίας αφαιρέθηκε εντελώς κάθε αναφορά σε αυτή, όπως αφαιρέθηκαν και κάποιοι πιο μετρήσιμοι στόχοι για μείωση των ρύπων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου πάνω από 40% σε σχέση με τα επίπεδα του 2010, μέχρι το 2050.

Πώς θα γίνει τότε η μείωση των ρύπων και η αποφυγή της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη; Η κάθε χώρα θα θέσει ένα στόχο μείωσης των εκπομπών στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και θα κάνουμε όλοι το… σταυρό μας να τον εφαρμόσει. Αν αλλάξει γνώμη, μπορεί να φύγει μετά από τρία χρόνια, αλλά κι αν δεν τον πετύχει δεν υπάρχει κανένα πρακτικό μέτρο για να την αναγκάσει να είναι συνεπής με τους στόχους που η ίδια έθεσε!
Ακόμα κι αυτό το ευχολόγιο θα χρειαστεί χρόνο για να επικυρωθεί. Από τις 22 Απρίλη του 2016 μέχρι τις 21 Απρίλη του 2017, το αρχηγείο του ΟΗΕ θα περιμένει τους εκπροσώπους των χωρών να καταθέσουν τις υπογραφές τους. Αν πέσουν υπογραφές από τουλάχιστον 55 χώρες, οι οποίες θα ευθύνονται για το 55% των ρύπων του θερμοκηπίου, τότε η συμφωνία που επιτεύχθηκε θα τεθεί σε ισχύ.

Η πρώτη εκτίμηση της συλλογικής προόδου προς την επίτευξη του στόχου για συγκράτηση της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη θα γίνει στη διάσκεψη του 2023. Τότε είναι που θα μάθουμε το αποτέλεσμα της… νεκροψίας, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο στόχος της ανακοπής της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη δεν πρόκειται να επιτευχθεί όσο θα υπάρχει καπιταλισμός. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, αφού η προστασία του περιβάλλοντος προσκρούει στους σιδερένιους νόμους του καπιταλισμού, που δεν σταματά να ρυπαίνει προκειμένου να μην μειώσει τα κέρδη των καπιταλιστών. Οταν μάλιστα βρίσκεται σε κρίση, γίνεται ακόμα πιο αδίστακτος…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Διάσκεψη για το κλίμα

ΓΙΟΥΡΙ ΜΠΙΚΟΦ – Ο ηλίθιος
Επόμενο άρθρο

Διάσκεψη για το κλίμα

Οι «μπράβοι» της ΕΕ αναλαμβάνουν το κυνηγητό των μεταναστών

Σχετικά Αρθρα

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

Διεθνή 11 Μαρ 2026, 14:18

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 21:44

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 15:13

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

Διεθνή 10 Μαρ 2026, 10:26

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 19:45

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 12:27
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Ποινές-χάδι με βελούδινο γάντι

Μόνο η Ζαρούλια θα πάει φυλακή από όσους είχε ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρωτόδικα

11 Μαρ 2026, 15:47
Διεθνή

Δήλωση Ομάδων Λαϊκής Αντίστασης και Κοινοτικής Δράσης στον Λίβανο

11 Μαρ 2026, 14:18
Πολιτική

Στα μαλακά ρίχνουν (πάλι) τους νεοναζιστές εγκληματίες

11 Μαρ 2026, 13:34
Παιδεία

«Οχι» στη Νομική Σχολή του δημόσιου Πανεπιστήμιου Πατρών – «Ναι» στις Νομικές των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

11 Μαρ 2026, 11:07
Πολιτισμός

«Αγκάθια και γαρύφαλλα»: Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ στα ελληνικά

Από τη Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

11 Μαρ 2026, 09:18
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

11 Μαρ 2026, 00:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

11 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» τoν ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

10 Μαρ 2026, 21:44
Κόντρες

Κά(ρ)για Κάλλας

10 Μαρ 2026, 19:19
Διεθνή

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

10 Μαρ 2026, 15:13
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
Παιδεία

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

10 Μαρ 2026, 12:04
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

9 Μαρ 2026, 11:00
Κόντρες

Πύραυλος με υπογραφή

9 Μαρ 2026, 10:35
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης θυμάτων τρομοκρατίας.

1971: Βόμβα της ΕΜΑ στην είσοδο των γραφείων της “Εστίας”.

1988: Χιλιάδες αμερικανοί ακτιβιστές εισβάλουν στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών της Νεβάδα, 2.000 συλλήψεις (ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των ΗΠΑ).

1989: Βόμβα σε γαλλική τράπεζα στο Κολωνάκι (Επαναστατική Αλληλεγγύη).

1993: Βόμβα στην εφορία Πετρούπολης (17Ν).

2004: Πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις σε αμαξοστοιχίες και σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης, 192 νεκροί,1.460 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    17Ν
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Εφετείο 17Ν
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    ΕΛΑ
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Διάσκεψη για το κλίμα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Διάσκεψη για το κλίμα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Διάσκεψη για το κλίμα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Διάσκεψη για το κλίμα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Διάσκεψη για το κλίμα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Διάσκεψη για το κλίμα

    Ποιοι είμαστε
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Διάσκεψη για το κλίμα

    Επικοινωνία
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Διάσκεψη για το κλίμα

    Όροι χρήσης
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Διάσκεψη για το κλίμα

    Ποιοι είμαστε
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Διάσκεψη για το κλίμα

    Επικοινωνία
  • Διάσκεψη για το κλίμα

    Διάσκεψη για το κλίμα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo