Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει
  • Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»
  • Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες
  • Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!
  • Εκλογική στρατηγική fabriqué en France
  • Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δεύτερος γάμος, μετά το διαζύγιο, με κουμπάρο τον θείο Σαμ
Διεθνή

Τουρκία-Ισραήλ

Δεύτερος γάμος, μετά το διαζύγιο, με κουμπάρο τον θείο Σαμ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μαρ 2013, 00:00

Τι σου είναι τελικά μια «συγγνώμη»! Αλλάζει ολόκληρη την «εξίσωση» στη γεωπολιτική σκακιέρα. Βέβαια, υπάρχει και το ρητό: «από τότε που εφευρέθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο», αλλά ποιος τα μετρά αυτά όταν ασκεί «ρεάλ πολιτίκ»; Ο λόγος για την περιβόητη «συγγνώμη» που ζήτησε ο ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου από τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τη μεσολάβηση του Μπαράκ Ομπάμα. Η «συγγνώμη» αφορούσε την πειρατεία στο τούρκικο πλοίο «Μαβί Μαρμαρά», που επιχείρησε να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας το 2010, ως πλοίο του «Στολίσκου της Ελευθερίας».

Ο Ερντογάν αποδέχτηκε τη «συγγνώμη», υποστηρίζοντας ότι άλλαξε όλη την εξίσωση στην περιοχή και εκφράζοντας τη λύπη του για την προηγούμενη επιδείνωση των σχέσεων των δύο χωρών, τις οποίες περιέγραψε ως «ζωτικές και στρατηγικές για την περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα». Για να βάλει το δικό του κερασάκι στην τούρτα της συμφιλίωσης, επανέλαβε την υποστήριξή του στη λύση των δύο κρατών στην Παλαιστίνη.

Ο Νετανιάχου δεν παραδέχτηκε φυσικά ότι υπήρξε πειρατεία (κανείς δεν του το ζήτησε, άλλωστε), αλλά υποστήριξε ότι «στο φως της ισραηλινής έρευνας για το περιστατικό που έδειξε έναν αριθμό επιχειρησιακών σφαλμάτων, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ισραηλινή συγγνώμη στον τουρκικό λαό για τα οποιαδήποτε λάθη που ίσως να έχουν οδηγήσει σε απώλεια ζωής ή τραυματισμούς» (από την επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, που αναδημοσίευσε η «Γεντιότ Αχρονότ» το προηγούμενο Σάββατο).

Ο Ερντογάν άδραξε την ευκαιρία για να εμφανιστεί ως νικητής στο εσωτερικό, δηλώνοντας στο τουρκικό κοινοβούλιο ότι ζητούσε επίμονα την «συγγνώμη» κι όχι τη «λύπη» που ήθελαν να εκφράσουν οι ισραηλινοί αξιωματούχοι, πράγμα που πέτυχε. Βέβαια, όπως ο ίδιος συμπλήρωσε, υπήρχαν και άλλοι δύο όροι που είχε θέσει για να βελτιωθούν οι διμερείς σχέσεις με τους Σιωνιστές. Να δοθούν αποζημιώσεις στα θύματα της επίθεσης στο «Μαβί Μαρμαρά» και να αρθεί το εμπάργκο κατά της Γάζας. Αφού όμως ο Νετανιάχου ζήτησε την πολυπόθητη «συγγνώμη» με μάρτυρα τον Ομπάμα, τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν.

Ετσι, οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θα αποκατασταθούν πλήρως. Οσοι ήλπιζαν ότι το τουρκικό κράτος μπορεί να αποτελέσει αντίβαρο των αραβικών λαών απέναντι στην ισραηλινή επιθετικότητα δέχτηκαν ένα ηχηρό ράπισμα. Θα έπρεπε να γνωρίζουν, όμως, ότι η τουρκική πολιτική ηγεσία είναι ικανή να κάνει «τα στραβά μάτια» στη σιωνιστική επιθετικότητα, αν εξυπηρετηθούν επαρκώς τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης στην Τουρκία. Το είχε κάνει το Μάη του 2010 (λίγες βδομάδες πριν την επίθεση στο στολίσκο), όταν το Ισραήλ έγινε δεκτό στις αγκαλιές του ΟΟΣΑ (Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), χωρίς η Τουρκία να εκφράσει ούτε καν επιφυλάξεις (πράγμα που έκαναν Νορβηγία, Ελβετία και Ιρλανδία). Το έκανε και τον περσινό Δεκέμβρη, αίροντας τις αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του Ισραήλ σε συνεδριάσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα του ΝΑΤΟ (αλλά όχι σε στρατιωτικές ασκήσεις). Γιατί να μην το κάνει και από δω και πέρα; Μία εξαρτημένη από το αμερικάνικο κεφάλαιο χώρα, όπως η Τουρκία, δε θα μπορούσε για πολύ να πάει κόντρα στο προκεχωρημένο φυλάκιο του «θείου Σαμ» στη Μέση Ανατολή.

Από τη μεριά τους οι Σιωνιστές είναι πρακτικοί άνθρωποι. Δεν ήθελαν να πουν το «συγγνώμη», αλλά δεν κόπτονται και τόσο για μια λεξούλα που τελικά δε θα τους κοστίσει και πολύ, αν την σερβίρουν μάλιστα με τον κατάλληλο τρόπο στο αφιονισμένο σιωνιστικό ακροατήριο (όπως και έγινε, αν προσέξει κανείς την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου). Οσο για τα υπόλοιπα, ούτε η αποζημίωση θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για μια κρατική οντότητα που κάθε χρόνο παίρνει τρία δισεκατομμύρια δολάρια από τις ΗΠΑ ως οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, ενώ η άρση του αποκλεισμού στη Γάζα παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες με τη διευκρίνιση «αν το επιτρέψουν οι συνθήκες».

Ετσι ικανοποιούνται όλοι. Ο Ερντογάν μπορεί να πανηγυρίζει στο εσωτερικό ότι ανάγκασε τους Σιωνιστές να του ζητήσουν συγγνώμη και οι τελευταίοι ότι έκαναν ένα βήμα για να πετύχουν αυτό που αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ: «Στρατηγικά υπάρχει κάποιο όφελος στο γεγονός ότι οι Τούρκοι έκαναν την κίνησή τους παρά την ιρανική δυσαρέσκεια. Μένει να φανεί αν η επαναπροσέγγιση (σ.σ. των δύο χωρών) θα συμβάλει στην πράξη στη μείωση του λαθρεμπορίου όπλων από το Ιράν στη λιβανέζικη Χεζμπολά, αρκετό από το οποίο γίνεται μέσω της τούρκικης επικράτειας, ή να μειώσει τη δραστηριότητα των τρομοκρατικών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν το τουρκικό έδαφος ως βάση για το σχεδιασμό επιχειρήσεων κατά του Ισραήλ. Οπως επεσήμαναν πηγές από το γραφείο του πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου, υπάρχει τώρα μία πιθανή βάση συνεργασίας με την Αγκυρα για τη Συρία, της οποίας η επιταχυνόμενη διάλυση εγείρει παρόμοιες ανησυχίες στην Τουρκία και το Ισραήλ» (Χααρέτζ, 23/3/13). Αφήστε που οι Σιωνιστές δε θα χρειάζεται να πηγαίνουν στην Ελλάδα και τη Ρουμανία για να κάνουν τις στρατιωτικές τους ασκήσεις, ενώ ποιος ξέρει, ίσως να ξεπαγώσουν οι συμφωνίες για πωλήσεις όπλων στην Τουρκία, που είναι παγωμένες εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο διαμεσολαβητής Ομπάμα έχει επίσης κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, μιας και έσπασε ο πάγος μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, οπότε θα μπορεί καλύτερα να ελέγχει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Οσο για τους Παλαιστίνιους, ας περιμένουν μέχρι «οι συνθήκες να το επιτρέψουν». Εχει ο… Θεός!

ΥΓ. Το περιβόητο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Ερντογάν σίγουρα δεν ήταν κατόρθωμα του Ομπάμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μέση Ανατολή. Είχε προετοιμαστεί από καιρό. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι το είχε ζητήσει, άλλωστε, από τις αρχές του μήνα, όταν επισκέφτηκε την Τουρκία.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τουρκία-Ισραήλ

Κατάρρευση μύθων
Επόμενο άρθρο

Τουρκία-Ισραήλ

Ο υποταγμένος «μεσσίας» παζαρεύει το τομάρι του

Σχετικά Αρθρα

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

Διεθνή 18 Φεβ 2026, 21:04

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

Διεθνή 17 Φεβ 2026, 09:05

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει: Η Γάζα της αντίστασης, η Γάζα της αισιοδοξίας γιορτάζει

18 Φεβ 2026, 21:04
Πολιτισμός

Βερολίνο: Αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο καλύτερης ταινίας η Μπεν Χανία, δημιουργός της ταινίας «Η Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ»

«Η ειρήνη δεν είναι άρωμα που ψεκάζεται πάνω από τη βία για να αισθάνονται άνετα οι εξουσίες», δήλωσε η σκηνοθέτιδα από την Τυνησία

18 Φεβ 2026, 19:49
Παιδεία

Επιμένει προκλητικά το ΕΜΠ στις εξοπλιστικές μπίζνες

18 Φεβ 2026, 14:34
Υγεία

Μετατρέπουν το πρώην «Λοιμωδών» σε τόπο «εξορίας» ανεπιθύμητων γιατρών!

18 Φεβ 2026, 13:15
Η παπάρα

Εκλογική στρατηγική fabriqué en France

18 Φεβ 2026, 12:06
Αθλητισμός

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

18 Φεβ 2026, 10:22
Αθλητισμός

Ανεπιθύμητοι και στους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες οι σιωνιστές

18 Φεβ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

18 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Μια σκληρή συντηρητική, νεοφιλελεύθερη, αδίστακτη καριερίστρια (για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ)

17 Φεβ 2026, 21:56
Εργατικά

Τσατσιλίκι: Ο έσχατος εξευτελισμός του εργαζόμενου ανθρώπου

17 Φεβ 2026, 19:42
Καταστολή

Mετά το «κράξιμο», άνοιξαν τα κελιά στον Δομοκό

17 Φεβ 2026, 18:46
Καταστολή

Συλλογική τιμωρία των κρατούμενων, για ένα φόνο που έγινε στο αρχιφυλακείο – Σε αποχή συσσιτίου προχωρούν οι κρατούμενοι

17 Φεβ 2026, 12:56
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Φλεβάρη

Γκάμπια: Ημέρα ανεξαρτησίας (1965).

Ισραήλ: Ημέρα μητέρας.

1884: Η αστυνομία καταστρέφει στη Μόσχα όλα τα αντίτυπα του βιβλίου “Αυτά που πιστεύω” του Λέοντος Τολστόι.

1961: Συλλαμβάνεται σε αντιπυρηνική διαδήλωση στο Λονδίνο ο 89χρονος Μπέρτραντ Ράσελ ως ταραχοποιός και φυλακίζεται για μία εβδομάδα.

1991: Βόμβα του IRA σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου, ένας νεκρός και σαράντα τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τουρκία-Ισραήλ

    17Ν
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Εφετείο 17Ν
  • Τουρκία-Ισραήλ

    ΕΛΑ
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τουρκία-Ισραήλ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τουρκία-Ισραήλ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Τουρκία-Ισραήλ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Τουρκία-Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Τουρκία-Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Τουρκία-Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τουρκία-Ισραήλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Τουρκία-Ισραήλ

    Ποιοι είμαστε
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Τουρκία-Ισραήλ

    Επικοινωνία
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Τουρκία-Ισραήλ

    Όροι χρήσης
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Τουρκία-Ισραήλ

    Ποιοι είμαστε
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Τουρκία-Ισραήλ

    Επικοινωνία
  • Τουρκία-Ισραήλ

    Τουρκία-Ισραήλ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo