Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης
  • Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία
  • Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια
  • Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Αφαντοι οι αντάρτες
Διεθνή

Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

Αφαντοι οι αντάρτες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιαν 2007, 00:00
Η επιχείρηση στην επαρχία Ντιγιάλα ξεκίνησε τα χαράματα της 5ης Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 1.000 Αμερικάνων και Ιρακινών στρατιωτών. Ιδού πώς περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην επαρχία ο ανταποκριτής των «Los Angeles Times» στη Μπακούμπα σε σχετικό άρθρο του στο φύλλο της 3ης Ιανουαρίου:
 
«Οταν οι αμερικάνικες δυνάμεις σκότωσαν τον αρχηγό της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, Αμπού Μουσάμπ Ζαρκάουι, πριν από έξι μήνες σε ένα χωριό εδώ κοντά, ήλπιζαν ότι θα βελτιωθεί η ασφάλεια σ’ αυτή τη στρατηγικής σημασίας επαρχία ακριβώς βόρεια της Βαγδάτης.
 
Αντίθετα, η ασφάλεια κατέρρευσε στην επαρχία Ντιγιάλα, η οποία τώρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ταραχώδεις περιοχές του Ιράκ. Οι επιθέσεις των ανταρτών υπερδιπλασιάστηκαν την περασμένη χρονιά. Η βία έχει διαλύσει την αστυνομική δύναμη της επαρχίας και η ανοικοδόμηση έχει σταματήσει.
 
Οι δολοφονίες έχουν αφαιρέσει τη ζωή δημάρχων, φύλαρχων, αστυνομικών και δικαστών, συμπεριλαμβανομένου ενός Σιίτη, μέλους του επαρχιακού συμβουλίου, που δολοφονήθηκε στις 2 Ιανουαρίου. Πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι εδώ κοιμούνται σε ράντζα στα γραφεία τους, γιατί είναι πολύ επικίνδυνο να πάνε με αυτοκίνητο στα σπίτια τους.
Οι ιρακινές δυνάμεις ασφάλειας έχουν εμπλακεί σε τόσες πολλές βιαιότητες, ώστε ο Αμερικάνος διοικητής εδώ έδωσε πρόσφατα στον Ιρακινό συνάδελφό του μια οργισμένη επίπληξη, παρομοιάζοντας τα ιρακινά στρατεύματα με «απειθάρχητο συρφετό»…
 
Οι Αμερικάνοι διοικητές προσπαθούν να κάνουν μια απότομη αλλαγή στη στρατηγική, ελπίζοντας ότι μια κλασική εκστρατεία εναντίον της εξέγερσης σε συνδυασμό με τη βοήθεια ανοικοδόμησης και με πιο δραστήρια αμερικάνικη παρουσία, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.
 
Προς το παρόν, οι αντάρτες έχουν κερδίσει εδώ το πάνω χέρι. Την περασμένη βδομάδα διαδήλωσαν την ελευθερία μετακίνησής τους παρελαύνοντας με δεκάδες φορτηγά στους δρόμους της γειτονιάς Αμίν της Μπακούμπα, φωνάζοντας στρατιωτικά συνθήματα και κραδαίνοντας τα όπλα τους….
 
Η Ντιγιάλα είναι μια περιοχή με εύφορη γη, άφθονο νερό και ανεκμετάλλευτες πετρελαιοπηγές, που εκτείνεται βόρεια της Βαγδάτης και ανατολικά μέχρι τα ιρανικά σύνορα. Ο πληθυσμός της αποτελείται και από τις τρεις θρησκευτικές και εθνικές ομάδες. Από τα 1,8 εκατομμύρια του πληθυσμού της, περίπου το 55% είναι Σουνίτες. Αλλά επειδή οι Σουνίτες μποϋκόταραν τις εκλογές που έγιναν πριν από δύο χρόνια, οι Σιίτες, που αποτελούν το 30% περίπου του πληθυσμού, έχουν την πλειοψηφία στο επαρχιακό συμβούλιο και ελέγχουν τις τοπικές δυνάμεις ασφάλειας. Οι Κούρδοι, που ζουν στην πλειοψηφία τους στη νοτιανατολική Ντιγιάλα, αποτελούν το 15% του πληθυσμού»
 
Στόχος της επιχείρησης τις πρώτες μέρες ήταν μια απομονωμένη αγροτική περιοχή με αρδευτικά κανάλια, στην οποία οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι οι αντάρτες κρύβουν όπλα, διατηρούν κρησφύγετα και εκπαιδεύονται. Ομως οι αντάρτες τους περίμεναν καλά προετοιμασμένοι. Σινιάλα καπνού και φωτοβολίδες ανέβαιναν στον ουρανό καθώς η φάλαγγα των τανκς και των Χάμβι κατευθύνονταν προς το μέρος των ανταρτών και οι Αμερικάνοι αξιωματικοί πιστεύουν ότι τις τεχνικές αυτές τις χρησιμοποιούν οι λεγόμενοι παρατηρητές, που παρακολουθούν τις κινήσεις του εχθρού και ειδοποιούν τους αντάρτες στην περιοχή όταν οι αμερικάνικες και οι ιρακινές δυνάμεις πλησιάζουν. Οι αντάρτες είχαν σκάψει επίσης χαντάκια στους δρόμους και είχαν κάνει σαμποτάζ στις γέφυρες των καναλιών για να καθυστερήσουν την προέλαση των εχθρικών στρατιωτικών δυνάμεων ή για να εκτρέψουν την πορεία τους σε δρόμους όπου είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί, όπως υποστηρίζουν Αμερικάνοι αξιωματικοί.
 
Σε κάθε χωριό που συναντούσαν, οι Αμερικάνοι και οι Ιρακινοί στρατιώτες έκαναν έρευνα από σπίτι σε σπίτι αναζητώντας όπλα, άντρες μάχιμης ηλικίας και πληροφορίες για τις κινήσεις των ανταρτών. Ομως σχεδόν παντού συναντούσαν μόνο γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους. Οι αντάρτες είχαν γίνει καπνός. Τα αρδευτικά κανάλια και τα τούνελ στην περιοχή τους προσφέρουν ασφαλή καταφύγια και ο εντοπισμός τους από τον εχθρό είναι αδύνατος. Γι’ αυτό και στις 8 Ιανουαρίου ανέλαβαν δράση τα βομβαρδιστικά, βομβαρδίζοντας ένα δίκτυο καναλιών όπου υποτίθεται ότι κρύβονταν αντάρτες.
Τις πρώτες μέρες της επιχείρησης τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, ενώ παράλληλα είχαν υποστεί σοβαρές απώλειες από 10 τουλάχιστον αντιαρματικές νάρκες και εκρηκτικούς μηχανισμούς που χτύπησαν αμερικάνικα και ιρακινά τανκς και οχήματα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τέσσερις και να τραυματιστούν 27 Ιρακινοί στρατιώτες την περασμένη Κυριακή. Την ίδια μέρα τραυματίστηκαν επίσης οχτώ Αμερικάνοι στρατιώτες από αντιαρματική νάρκη που χτύπησε ένα αμερικάνικο Μπράντλεϊ. Οι αντιαρματικές νάρκες, που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τους αντάρτες τον περασμένο Νοέμβριο σε μια ανάλογη εκκαθαριστική επιχείρηση των αμερικανοϊρακινών στρατευμάτων στην επαρχία Ντιγιάλα, είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές που αντιμετωπίζουν. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η επιχείρηση στην επαρχία Ντιγιάλα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Ωστόσο, η έκβασή της προδιαγράφεται από τα λόγια του Αμερικάνου αντισυνταγματάρχη, επικεφαλής της επιχείρησης: «Δεν θα τους σκοτώσουμε ούτε θα τους συλλάβουμε ποτέ όλους, κι αν ακόμη το καταφέρουμε υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που θα πάρουν τη θέση τους. Η επιτυχία μας, κατά τη γνώμη μου, θα βασιστεί σε μια συνεχή παρουσία, ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιούν αυτό τον τόπο ως ασφαλές καταφύγιο».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

Καταστολή της σουνιτικής αντίστασης
Επόμενο άρθρο

Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

Προς τι η έκπληξη;

Σχετικά Αρθρα

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 13:32

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 09:32

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

Διεθνή 30 Ιούν 2026, 14:09

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Διεθνή 30 Ιούν 2026, 13:34

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 19:00

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 14:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
Διεθνή

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

1 Ιούλ 2026, 09:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)

1 Ιούλ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη

30 Ιούν 2026, 22:41
Κόντρες

Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»

30 Ιούν 2026, 20:27
Καταστολή

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

30 Ιούν 2026, 18:39
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

30 Ιούν 2026, 14:09
Διεθνή

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

30 Ιούν 2026, 13:34
Οικονομία

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

30 Ιούν 2026, 13:06
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    17Ν
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Εφετείο 17Ν
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    ΕΛΑ
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ποιοι είμαστε
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Επικοινωνία
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Όροι χρήσης
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ποιοι είμαστε
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Επικοινωνία
  • Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Ντιγιάλα: μεγάλη εκκαθαριστική επιχείρηση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo