Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη
  • Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη
  • Φτου σου, Δούκα
  • Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!
  • Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»«Χέστηκε» ο Ράμα που ο Μητσοτάκης δε θα τον συναντήσει ούτε για έναν καφέ
Πολιτική

«Χέστηκε» ο Ράμα που ο Μητσοτάκης δε θα τον συναντήσει ούτε για έναν καφέ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Απρ 2024, 11:35

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Εντι Ράμα, προκειμένου να μιλήσει στις 12 Μάη στους εδώ αλβανούς μετανάστες, σε συγκέντρωση που θα γίνει στο κτίριο των Ολυμπιακών Ακινήτων στο Μαρούσι. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη σε μια περιοδεία που περιλαμβάνει μερικές ακόμα ευρωπαϊκές πόλεις, προκειμένου ο Ράμα να προωθήσει την πολιτική του Σοσιαλιστικού Κόμματος για τις αλβανικές εκλογές του 2025.

Επομένως, δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αν ανέβαλε τη συγκέντρωση στην Αθήνα για μετά τις ευρωεκλογές, στις οποίες ο Μητσοτάκης έβαλε υποψήφιο τον περιβόητο Φρέντι Μπελέρι, καταδικασμένο σε δίχρονη φυλάκιση για εξαγορά ψήφων και ήδη κρατούμενο στις αλβανικές φυλακές. Μα γι’ αυτό ακριβώς έρχεται ο Ράμα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι δε θα υπάρξει ούτε μια εκτός πρωτόκολλου συνάντησή του με τον Μητσοτάκη ή έστω με τον Γεραπετρίτη.

Αμέσως μετά την συμπερίληψη του Μπελέρι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, μιλώντας στην αλβανική Report TV, ο Ράμα… κέντησε σταυροβελονιά: «Οι σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είναι πολύ καλές. Δεν έχουν αλλάξει ακόμη και όταν η επικοινωνία μεταξύ των δύο χωρών επιδεινώθηκε – και όχι εξαιτίας μας. Πιστεύω στην επικοινωνία, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την αλήθεια». 

Τι να τον κάνει τον Μητσοτάκη ο Ράμα, όταν έχει τον Σολτς, που ερωτηθείς για τις καταγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης ζήτησε «να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα» στην Αλβανία; Γιατί να ανησυχήσει για τις καταγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης περί παραβίασης του «κράτους δικαίου» στην υπόθεση Μπελέρι, όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δέχεται το ένα χαστούκι μετά το άλλο από το ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο (από το ψήφισμα του Ευρωκοινοβούλιου μέχρι την Εκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα), ως χώρα που παραβιάζει το «κράτος δικαίου», ενώ -αντίθετα- η τελευταία έκθεση προόδου της Κομισιόν για την Αλβανία (Νοέμβρης 2023) κατέγραψε ότι η υποψήφια για ένταξη χώρα έχει μεν προβλήματα αλλά δεν μπορεί να υποστηριχτεί ότι «δεν αποτελεί κράτος δικαίου»; Οταν η ίδια έκθεση θεωρεί την Αλβανία «αξιόπιστο εταίρο» στην εξωτερική πολιτική; Οταν ιμπεριαλιστικά Μέσα, όπως π.χ. ο Economist, λιβανίζουν τον Ράμα σαν τον «νέο πεφωτισμένο ηγέτη» (new leading light) στα Βαλκάνια;

Οπως είπε και η πρώην πράσινη και νυν γαλάζια Εύη Χριστοφιλοπούλου, η υποψηφιότητα Μπελέρι έγινε για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους (για να μαζέψει ακροδεξιές ψήφους) και όχι για εθνικούς λόγους. Ο Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να εκβιάσει τον Ράμα μέσω των ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να το τραβήξει. Ξέρει πως για τους ευρωπαίους ιμπεριαλιστές ο Ράμα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. 

Και ο Ράμα φροντίζει να εμφανίζεται σαν ο αδιάφθορος, ο άνθρωπος που δε διστάζει να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ακόμα και στελέχη του κόμματός του, όταν κατηγορούνται για διαφθορά. Τελευταίος σ’ αυτόν τον κατάλογο είναι ο επικεφαλής της Αλβανικής Οδικής Αρχής, Ερβίς Μπερμπέρι, δεξί χέρι της υπουργού Υποδομών και Ενέργειας και αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Μπελίντα Μπαλούκου. Με εντολή της εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς (της ίδιας που μπουζούριασε τον Μπελέρι), μπάτσοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του Μπερμπέρι και τον συνέλαβαν μαζί με δύο φίλους του καπιταλιστές, τον Βαλτέρ Μπεγκάι (ιδιοκτήτη τoυ ομίλου NET GROUP) και τον Ερβίς Λαμάι (ιδιοκτήτη της DAAM και αφανή συνεταίρου του Μπεγκάι). Από το διαμέρισμα του Μπερμπέρι κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και πίνακες ζωγραφικής τιμής εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. 

Τι να του πουν, λοιπόν, του Ράμα οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές; Οτι συνέλαβε τον ασήμαντο Μπελέρι, όταν συλλαμβάνει για διαφθορά στελέχη του κρατικού μηχανισμού; Δεν έχει καν ανάγκη ο Ράμα να ρίξει στην πιάτσα την ιστορία του Μπελέρι και της ΜΑΒΗ, γιατί δε θέλει να προσδώσει τέτοια χαρακτηριστικά (πολιτικά – εθνικιστικά) στη σύλληψη Μπελέρι. Οχυρώνεται πίσω από τις διαδικασίες της «ανεξάρτητης αλβανικής Δικαιοσύνης» και υποδεικνύει στον Μπελέρι πως όταν η υπόθεσή του τελεσιδικήσει στην Αλβανία (μένει το εφετείο, αν δεν κάνουμε λάθος), μπορεί να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, όπως κάθε αλβανός πολίτης.

Μ’ αυτόν τον αέρα θα έρθει ο Ράμα στην Αθήνα, ενώ εκείνος που θα «εκτεθεί» στους «θείους» του Βερολίνου και του Παρισιού θα είναι ο Μητσοτάκης που δε θα τον δεχτεί ούτε για έναν καφέ. Γι’ αυτό και ο Ράμα θα κάνει την επίσκεψή του τώρα και όχι μετά τις ευρωεκλογές. Τώρα, γιατί ξέρει πως ο Μητσοτάκης δεν έχει περιθώριο να τον δεχτεί για καφέ, καθώς κάτι τέτοιο θα ακύρωνε την υποψηφιότητα Μπελέρι (φαντάζεστε τι θα ακουγόταν από Βελόπουλους, Νατσιούς και σία).

Εκτύπωση 🖨
ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΜΠΕΛΕΡΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτήνονται οι δημοσκοπήσεις; Ελα, δεν το πιστεύω!
Επόμενο άρθρο Σικάγο Μάης 1886 – Γάζα Μάης 2024

Σχετικά Αρθρα

Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Οκτ 2025, 21:24

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

Πολιτική 3 Οκτ 2025, 09:38

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

Πολιτική 2 Οκτ 2025, 14:44

Συνεχίζει την απεργία ο Πάνος Ρούτσι – Σταματήστε τα κόλπα και ικανοποιήστε πλήρως το αίτημά του

Πολιτική 27 Σεπ 2025, 13:50

Απεργία πείνας Πάνου Ρούτσι: Τι φοβάται η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Πολιτική 26 Σεπ 2025, 19:24

O τραγέλαφος της ελληνικής αστικής διπλωματίας

Πολιτική 25 Σεπ 2025, 10:46
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

4 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Η Κοβέσι πέρασε πριονοκορδέλα την κυβέρνηση Μητσοτάκη

3 Οκτ 2025, 21:24
Κόντρες

Φτου σου, Δούκα

3 Οκτ 2025, 15:04
Διεθνή

Πακιστανός ΥΠΕΞ: Το σχέδιο Τραμπ δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε!

3 Οκτ 2025, 13:23
Διεθνή

Να ακούμε τι λένε η ίδια η Χαμάς και οι οργανώσεις της Αντίστασης, όχι η σιωνιστική-δυτική προπαγάνδα

3 Οκτ 2025, 12:05
Πολιτική

Επανεμφανίστηκε η νεοναζιστική ομάδα εφόδου στην Κόρινθο

3 Οκτ 2025, 09:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Πόλη της Γάζας: Με τέτοιους μαχητές δεν υπάρχει περίπτωση παράδοσης της Αντίστασης

Τα τελευταία video από τις καταδρομικές επιχειρήσεις των παλαιστίνιων μαχητών

2 Οκτ 2025, 22:54
Παιδεία

Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ: Η κυβέρνηση, υπό το πρόσχημα της «αριστείας», στοχεύει στην ιδιωτικοποίηση των δημοσίων ΑΕΙ, στην εγκαθίδρυση του πανεπιστημίου/επιχείρησης, με δίδακτρα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

2 Οκτ 2025, 18:46
Πολιτική

Όλες-οι σήμερα στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό και την Αντίστασή του

Πάρκο Ελευθερίας, Πέμπτη 2/10, 18.30

2 Οκτ 2025, 14:44
Διεθνή

Μπαίνει στην ξεχοντριστήρα το σχέδιο Τραμπ, για να μείνουν οι όροι της Παλαιστινιακής Αντίστασης

2 Οκτ 2025, 14:33
Παιδεία

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ πιέζουν για τη δημιουργία ξενόγλωσσων προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών με δίδακτρα

Ο επιχειρηματικός μετασχηματισμός της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης

2 Οκτ 2025, 11:38
Διεθνή

Αλλη μια πειρατεία των σιωναζιστών ενάντια στην αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Επίθεση στoν Global Sumud Flotilla, σε διεθνή νερά

2 Οκτ 2025, 10:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Επανάληψις μήτηρ μαθήσεως; Οχι πάντα

1 Οκτ 2025, 19:45
Διεθνή

Ακου σιωναζιστάκο…

1 Οκτ 2025, 12:25
Παιδεία

ΕΣΔΕΠ ΑΠΘ: Ο νόμος για την «ασφάλεια» των ΑΕΙ τα μετατρέπει σε στρατόπεδα με ακραία μέτρα παρακολούθησης και επιτήρησης

1 Οκτ 2025, 11:32
Αγροτικά

Nέο θλιβερό ρεκόρ: 137 νέες εστίες ευλογιάς – Θανατώθηκαν άλλα 24.787 αιγοπρόβατα!

Την ίδια ώρα, ο Τσιάρας παραμύθιαζε ξεδιάντροπα τη Βουλή, μιλώντας για μείωση!

1 Οκτ 2025, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Οκτώβρη

Ημέρα ζώων.

Λεσότο: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1927: Συλλαμβάνεται ο μεγαλοβιομήχανος Αθανάσιος Μποδοσάκης για συνεργασία σε βάρος του δημοσίου με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

1938: Ιδρύεται η Τροχαία.

1970: Βόμβα του ΠΑΚ στον Εθνικό Κήπο την ώρα συνομιλιών της κυβέρνησης με τον αμερικανό υπουργό Αμυνας, συλλήψεις τριών μελών.

1974: Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ιδρύει τη Νέα Δημοκρατία.

1993: Αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Γιέλτσιν (Ρωσία).

1996 : Εκλέγεται πρόεδρος της ΝΔ ο Μιλτιάδης Εβερτ (183 ψήφοι έναντι 84 του Γιώργου Σουφλιά).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo