Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη
  • Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση
  • «Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη
  • Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια
  • «Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»
  • Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Περιμένοντας με αγωνία το θρίαμβο του καλού!
Αθλητισμός

Περιμένοντας με αγωνία το θρίαμβο του καλού!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Οκτ 2015, 00:00

Γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο ότι ο πόλεμος για την εξουσία στο παγκόσμιο επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα έχει πολλά «επεισόδια», θα είναι αμείλικτος, όπως κάθε καπιταλιστική διαμάχη στην οποία διακυβεύονται τεράστια κέρδη, και θα έχει πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση. Μετά τη γαλλική κυβέρνηση, που πήρε το μέρος του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, τοποθετήθηκαν και οι χορηγοί. Οι τέσσερις μεγάλοι χορηγοί του παγκόσμιου επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Coca-Cola, McDonalds, Visa και Budweiser, πήραν σαφή θέση εναντίον του Γιόζεπ Μπλάτερ, γεγονός που από πολλούς θεωρείται αβάντα στον Πλατινί. Λίγες μέρες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Μπλάτερ από τις ελβετικές αρχές, με την κατηγορία της «κακοδιαχείρισης και υπεξαίρεσης χρημάτων», με ανακοινώσεις τους οι χορηγοί απαίτησαν την άμεση παραίτησή του. Οι ανακοινώσεις των χορηγών ήταν πανομοιότυπες και αλληλοσυμπληρούμενες, με την Coca-Cola αρχικά να καλεί τον Μπλάτερ να παραιτηθεί άμεσα «για το όφελος του παιχνιδιού, προκειμένου μια αξιόπιστη και βιώσιμη αναμόρφωση του ποδοσφαίρου να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν», και τη σκυτάλη να παίρνει η McDonalds, η οποία κάλεσε τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ να παραιτηθεί, προκειμένου «να ξεκινήσει η διαδικασία αναμόρφωσης με την αξιοπιστία που χρειάζεται».

Αν γυρίσουμε λίγους μήνες πίσω, θα θυμηθούμε ότι οι χορηγοί είχαν αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο και όταν ξέσπασε το σκάνδαλο διαφθοράς. Και τότε είχαν ζητήσει την άμεση παραίτηση Μπλάτερ, τον οποίο θεώρησαν υπεύθυνο για το σκάνδαλο, προκειμένου να διασωθεί το κύρος του ποδοσφαίρου. Από την πλευρά του ο πάλαι πότε ισχυρός άνδρας της ΦΙΦΑ δείχνει να μην πτοείται από τις πιέσεις. Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Bunte δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για να αποδείξει την αθωότητά του και τοποθετεί την απομάκρυνσή του από την προεδρία της ΦΙΦΑ στις 26 Φλεβάρη του 2016, όταν και θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Τόνισε μάλιστα ότι δεν έχει κανένα λόγο να παραιτηθεί νωρίτερα, όποιες και αν είναι οι πιέσεις που θα δεχτεί, ενώ απαντώντας στις ερωτήσεις επεσήμανε ότι η ποινική δίωξη βασίζεται σε έρευνα και δεν υπάρχει ακόμη κατηγορητήριο, ότι όλες οι πληρωμές έχουν γίνει νόμιμα και με τα σχετικά παραστατικά (σαφής η προσπάθεια να «ταυτιστεί» με τα επιχειρήματα του Πλατινί), ότι δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο και ότι στο τέλος θα αποδειχτεί η αθωότητά του. Κατέληξε με την ατάκα: «είμαι πεπεισμένος πως το κακό θα βγει στο φως και ότι αυτό που θα θριαμβεύσει θα είναι το καλό».

Εκτός όμως από το επίπεδο των ανακοινώσεων έχουμε εξελίξεις και στη διερεύνηση της υπόθεσης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΦΙΦΑ. Η επιτροπή συνεδρίασε την περασμένη Τετάρτη και τιμώρησε τον Μπλάτερ με τρεις μήνες αποκλεισμό από τα καθήκοντά του, ποινή που είναι η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να του επιβάλει. Ο σύμβουλος του Μπλάτερ, Κλάους Στόλκερ, δήλωσε στο BBC ότι «η απόφαση κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο σήμερα το απόγευμα. Είναι ήρεμος. Θυμηθείτε πως είναι ο πατέρας της επιτροπής δεοντολογίας. Αυτό που έγινε είναι κάτι προσωρινό. Η επιτροπή θα συναντηθεί ξανά για το θέμα». Η επιτροπή συνδέει την απόφασή της με την πληρωμή προς τον Πλατινί, γεγονός που «στριμώχνει» και τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος πλέον εμπλέκεται σε παράνομη οικονομική συναλλαγή.

Οσον αφορά τον Πλατινί δεν υπήρξε απόφαση και η Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσει ξανά σύντομα για να αποφασίσει αν θα τον τιμωρήσει ή όχι. Από την πλευρά του Πλατινί δεν έχουν γίνει δηλώσεις, όμως από τα σχετικά δημοσιεύματα προκύπτει ότι οι κινήσεις του έχουν δυο βασικές κατευθύνσεις. Πρώτος στόχος είναι να εξασφαλίσει άμεση ή έμμεση στήριξη από κυβερνήσεις, χορηγούς και όποιον άλλο εμπλεκόμενο με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του και να ασκηθούν άμεσα πιέσεις προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΦΙΦΑ. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε ιδιαίτερα για να αποδείξουμε τη σημασία αυτής της στήριξης. Αν το μήνυμα προς τα μέλη της Επιτροπής είναι ότι ο Πλατινί αποτελεί τον «εκλεκτό» που στο πλευρό του θα σταθούν όσοι «επενδύουν» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πολύ δύσκολα θα «παρακάμψουν» το μήνυμα και θα προχωρήσουν σε τιμωρία του. Στην περίπτωση που το μήνυμα δεν είναι «ισχυρό», τότε «θα θριαμβεύσει η νομιμότητα και η διαφάνεια» και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ θα περάσει στα αζήτητα.

Ο δεύτερος στόχος είναι να τελειώσει η διερεύνηση από την Επιτροπή το συντομότερο δυνατό για να μπορέσει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΦΙΦΑ, αφού όσο η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Οπως όλα δείχνουν οι εξελίξεις θα είναι σύντομες, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η πρόβλεψη Μπλάτερ ότι στο τέλος θα θριαμβεύσει το καλό.

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να παίξουμε με τον «πόνο» των οπαδών της ΑΕΚ, όμως όσο δεν αντιδρούν στο δούλεμα που τους κάνει ο Γατούλης και τα «παπαγαλάκια» του, αυτή θα είναι η κατάληξη στην απαίτησή τους για «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤρέμε Σεφερλή, έρχεται ο Σταύρος
Επόμενο άρθρο Πάνω απ’ όλα το κέρδος των χορηγών

Σχετικά Αρθρα

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

Αθλητισμός 12 Οκτ 2025, 20:40

Η Εθνική Ελπίδων σπάει το δόγμα του «No Politica» και μας βάζει δύσκολα

Αθλητισμός 11 Οκτ 2025, 20:34

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 6 Οκτ 2025, 19:37

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

Αθλητισμός 15 Σεπ 2025, 11:25

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 14 Σεπ 2025, 11:42
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Πολιτισμός

H απαγγελία ολοκληρώθηκε

14 Οκτ 2025, 10:49
Διεθνή

Γάζα: Οι προδότες ή παραδίνονται ή τσακίζονται

14 Οκτ 2025, 10:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2025, 00:01
Πολιτική

Ξανά κατηγορούμενοι οι Χλύκες (πατέρας και γιος) και ο Καλφούτζος

13 Οκτ 2025, 19:39
Διεθνή

Τραμπ: «Ο πόλεμος στη Γάζα τελείωσε»

Υποχρέωσε τον Νετανιάχου να επαναλάβει το ίδιο

13 Οκτ 2025, 13:26
Καταστολή

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

13 Οκτ 2025, 11:53
Διεθνή

Αρχισε η ανταλλαγή κρατούμενων ανάμεσα στην Παλαιστινιακή Αντίσταση και τους σιωναζιστές

13 Οκτ 2025, 11:37
Διεθνή

Η Αντίσταση ξεπαστρεύει τους δωσίλογους

Γενική αμνηστία σε όσους δεν έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, εφόσον παραδοθούν εντός μιας εβδομάδας

13 Οκτ 2025, 10:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Τα σιωνιστικά μίντια περνάνε πριονοκορδέλα τον Νετανιάχου και θρηνούν για την «επάνοδο της Χαμάς»

12 Οκτ 2025, 22:25
Διεθνή

Δωσίλογοι απήγαγαν και δολοφόνησαν παλαιστίνιο δημοσιογράφο στην Πόλη της Γάζας

12 Οκτ 2025, 21:03
Αθλητισμός

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

12 Οκτ 2025, 20:40
Διεθνή

Πιο γρήγοροι από τους Κινέζους…

12 Οκτ 2025, 19:48
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

Ημέρα αγρότισσας.

Ημέρα πλυσίματος χεριών.

Ημέρα τυφλών.

1907: Η Εβστιλία Ρογκοζινίκοβα εκτελεί τον διευθυντή των φυλακών της Πετρούπολης, Μαξιμόφσκι.

1920: Φασίστες πυρπολούν τα γραφεία σοσιαλιστικής εφημερίδας στην Τεργέστη (Ιταλία).

1945: Εκτελείται για προδοσία ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Πιερ Λαβάλ.

1951: Δολοφονείται ο πακιστανός πρωθυπουργός Λιακουάτ Αλή Χαν.

1973: Σε έφοδο τανκς κατά φοιτητών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη σκοτώνονται πάνω από τριακόσια άτομα.

1979: Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον στην πρώτη παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo