Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση
  • Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές
  • Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου
  • Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη
  • Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου
  • Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Νυχτερίδες και αράχνες γλυκειά μου …
Αθλητισμός

Νυχτερίδες και αράχνες γλυκειά μου …

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Σεπ 2006, 00:00
► Ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφερνε να προχωρήσει στο Champions League, γιατί δε μπορούσε να πετύχει εκτός έδρας νίκη. Ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου του, ο Ολυμπιακός φρόντιζε να αποτελεί το ακλόνητο στάνταρ για τους παίχτες του Στοιχήματος και να προσφέρει χαρά σε όλους τους ψαράδες της Βόρειας Ευρώπης που βρέθηκαν στο δρόμο του. Η αδυναμία των ερυθρόλευκων να πετύχουν εκτός έδρας νίκη ήταν ο λόγος που ο Κόκκαλης αποφάσισε να απομακρύνει τον Μπάγιεβιτς από τον πάγκο της ομάδας. Ο Σόλιντ που τον αντικατέστησε είχε σαν πρωταρχικό στόχο να εμφυσήσει έναν «ευρωπαϊκό» τρόπο σκέψης στην ομάδα και να την οδηγήσει αρχικά στην τελική φάση του Champions League και σε μερικά χρόνια στην κατάκτηση του τίτλου. Η αλλαγή νοοτροπίας ήταν εμφανής από την πρώτη κιόλας χρονιά, αλλά η φετινή ξεκίνησε με ακόμη καλύτερους οιωνούς.
 
Πλέον, ο Ολυμπιακός χάνει και τα εντός έδρας παιχνίδια, φροντίζοντας να απαλλάσσει νωρίς τους οπαδούς του από το άγχος της πρόκρισης. Οι μουρμούρες από τους ερυθρόλευκους οπαδούς αρχίζουν να γίνονται σιγά–σιγά κραυγές και την επαύριο της ήττας από τη Βαλένθια είχαμε για πρώτη φορά από τους δημοσιογράφους ευθεία απόδοση ευθυνών στον Νορβηγό προπονητή.
 
Θα ρωτήσει κάποιος, πώς γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Σόλιντ από «αναμορφωτής» να χαρακτηρίζεται προπονητής της σειράς, άτολμος, χωρίς ικανότητα στο κοουτσάρισμα και άλλα παρόμοια; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Ο Κόκκαλης ετοιμάζεται να τον στείλει αδιάβαστο και η αδέκαστη δημοσιογραφία κάνει την δουλειά της, φροντίζοντας να προετοιμάσει το έδαφος και να παρουσιάσει την επιθυμία του προέδρου σαν ικανοποίηση της λαϊκής απαίτησης. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τη Σαχτιόρ στην Ουκρανία, το πιθανότερο είναι ο Σόλιντ να παρελάσει στην επέτειο του ΟΧΙ σαν σημαιοφόρος του ΟΑΕΔ.
 
Η στήλη αισθάνεται δικαιωμένη, γιατί από την πρώτη στιγμή, κόντρα στο ρεύμα και τα «αποτελέσματα», είχε χαρακτηρίσει τον Νορβηγό μετριότητα.
 
► Καλύτερη ήταν η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν, αλλά αυτό μόνο ως παρηγοριά στον άρρωστο μπορεί να θεωρηθεί. Το έμψυχο υλικό της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια πολλών επιλογών στον προπονητή και οι επιλογές γίνονται ακόμη πιο περιορισμένες όταν υπάρχουν τραυματισμοί. Ομως αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να κριτικάρουμε τις λανθασμένες επιλογές του, που αν μην τι άλλο περιορίζουν ακόμη περισσότερο τις ήδη λίγες πιθανότητες για κάτι καλό.
 
Στον αγώνα με τη Μίλαν ο Φερέρ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει σαν δεξιό χαφ τον Καπετάνο αντί για το Λαγό και αυτή η επιλογή του είχε σαν αποτέλεσμα η μάχη της μεσαίας γραμμής να χαθεί πριν καν δοθεί. Στα θετικά του, το ρίσκο να παίξει 4-4-2 και όχι 4-5-1, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να δημιουργήσει 3-4 ευκαιρίες κόντρα στη γερασμένη και χωρίς γρήγορα αντανακλαστικά άμυνα των Ιταλών. Ομως, η αστοχία των παιχτών δεν του επέτρεψε να πανηγυρίσει κάποιο γκολ. Ολα τα λεφτά πλέον είναι το παιχνίδι με την Αντερλεχτ στο ΟΑΚΑ και απαιτείται νίκη για να υπάρχουν ελπίδες για την τρίτη θέση και το ΟΥΕΦΑ.
 
Κος Πάπιας

ΥΓ1: Βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές και η στήλη, ως είθισται, θα δώσει το χρίσμα και θα στηρίξει την εκλογή άξιων αυτοδικοιητικών ανδρών και γυναικών. Οπως θα έχετε καταλάβει, το βασικό κριτήριο για τη στήριξη υποψήφιων θα είναι η επαναστατικότητά τους και η διάθεση να συγκρουστούν με το κατεστημένο. Σήμερα θα δώσουμε το χρίσμα σε δυο «αντάρτες» υποψηφίους που αψήφησαν το κομματικό μαντρί για να κάνουν πράξη το όραμά τους για την πόλη τους. Ο λόγος για τον Νίκο Μπάμπαλο στο Νέο Ηράκλειο (αντάρτης του ΠΑΣΟΚ) και τον Λευτέρη Παπαδημητρίου, γνωστό και ως ΛΕΠΑ της πολιτικής, στο Μαρούσι (αντάρτης της ΝΔ). Οσοι από τους αναγνώστες της στήλης γνωρίζουν άξιους υποψηφίους ή έχουν κάποια υποχρέωση που θέλουν να ξεπληρώσουν, ας επικοινωνήσουν μαζί μου και εφόσον ο υποψήφιος πληρεί τα κριτήρια που έχουμε θέσει θα στηριχτεί αφθωρεί και παρά χρήμα.
 
ΥΓ2: Αβολα θα πρέπει να αισθάνονται οι ΡΙΠΕΣ για το πουλέν τους. Για αραβικό καθαρόαιμο μας τον παρουσίαζαν, αλλά μάλλον προς μουλάρι δείχνει. Ο λόγος για τον υπουργό Μπάτσων και Καταστολής, που δεν είδε επεισόδια στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια της ΔΕΘ. Αρκεί και μόνο το σχόλιο υψηλόβαθμου γαλάζιου κομματικού στελέχους, κατά τη διάρκεια εγκαινίων περιπτέρου στη ΔΕΘ, για να καταλάβουμε τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν οι δικοί του άνθρωποι. «Ευτυχώς που πέτυχε ο σχεδιασμός του Βύρωνα και δεν κατάφεραν οι αναρχικοί να μας φάνε τα φαγητά από το μπουφέ».
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠαρασκευή, 15.9.06
Επόμενο άρθρο Η «Κ» ήταν εκεί

Σχετικά Αρθρα

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

Αθλητισμός 28 Αυγ 2026, 12:10

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

27 Σεπ 2026, 18:38
Διεθνή

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

27 Σεπ 2026, 09:54
Αγροτικά

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

27 Σεπ 2026, 09:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη

27 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου

26 Σεπ 2026, 19:06
Πολιτισμός

Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας

26 Σεπ 2026, 14:30
Παιδεία

Δικηγορικοί Σύλλογοι για ιδιωτικά «πανεπιστήμια»-πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια: Ναι μεν, αλλά…

26 Σεπ 2026, 13:35
Διεθνή

Κράτος απαρτχάιντ: Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του Ισραήλ απαγόρευσε τη συμμετοχή στις εκλογές όλων των κομμάτων που εκπροσωπούν Παλαιστίνιους

Απέρριψε την προσφυγή για απαγόρευση του κόμματος του Μπεν Γκβιρ

26 Σεπ 2026, 12:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

26 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη

26 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Καθολικοί κληρικοί έκαναν πορεία προς το Βατικανό, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα

25 Σεπ 2026, 21:06
Πολιτική

Μητσοτάκης: Γλάστρα του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου στον ΟΗΕ, όταν όλα τα κράτη τον απομόνωσαν

25 Σεπ 2026, 20:41
Περιβάλλον

Εδωσαν «μπιρ παρά» το Ελληνικό στους Λάτσηδες και τώρα η περιφέρεια Αττικής νοικιάζει πανάκριβα αθλητικές εγκαταστάσεις

25 Σεπ 2026, 20:17
Κόντρες

Πόθοι στον καταραμένο βάλτο

25 Σεπ 2026, 19:30
Καταστολή

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

25 Σεπ 2026, 18:19
Υγεία

Πατούλης και στα εβραϊκά

Υπερασπίζεται τον ιατρικό τουρισμό και τον σιωναζισμό

25 Σεπ 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Νετανιάχου, η Σούζαν Σαράντον και ο ορισμός της είδησης

25 Σεπ 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

25 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

24 Σεπ 2026, 21:23
Παιδεία

Σωματείο Εργαζομένων στην Ερευνα και την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Ενάντια στις πρυτανικές αυθαιρεσίες και τον αυταρχισμό στο ΕΜΠ

Συγκέντρωση ενάντια στην πειθαρχική ακρόαση υποψήφιου διδάκτορα, τη Δευτέρα

24 Σεπ 2026, 20:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη

Ημέρα τουρισμού.

Βραδιά του ερευνητή.

1940: Υπογράφεται σύμφωνο συμμαχίας Ιταλίας – Γερμανίας.

1960: Το Μεξικό εθνικοποιεί όλες τις επιχειρήσεις.

1962: Εκτελείται από αντάρτες ο Μουχάμαντ αλ-Μπαντρ, μια εβδομάδα αφότου ανέβηκε στον θρόνο της Υεμένης. Τερματίζεται η μοναρχία.

1970: Τερματίζεται ο εμφύλιος στην Ιορδανία (3.440 νεκροί και 10.840 τραυματίες) με την υπογραφή συνθήκης με τους Παλαιστίνιους.

1977: Βόμβα στο σπίτι του Θ. Καφίρη, δήμαρχου της χούντας στην Καλλιθέα.

1996: Εκτελείται ο πρόεδρος  του Αφγανιστάν Μοχάμεντ Νατζιμπουλάχ από τους Ταλιμπάν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo