Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;
  • Εις την οδόν της μετανοίας
  • Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία
  • Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες
  • Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης
  • Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Μια προαναγγελθείσα απόφαση
Αθλητισμός

Μια προαναγγελθείσα απόφαση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Οκτ 2020, 09:48

Oπως αναμενόταν, η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε ομόφωνα την απαλλαγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τους «στημένους» αγώνες και ειδικότερα για τη χειραγώγηση του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1.

Στο παρελθόν είχαμε σχολιάσει, αναφορικά με την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις, καθώς στις υποθέσεις για χειραγώγηση των αγώνων συνήθως δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις για την τέλεση της παρανομίας. Ειδικότερα, για τη συγκεκριμένη υπόθεση, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν παρουσιάστηκαν απτές αποδείξεις, οπότε πολύ δύσκολα θα μπορούσε η Επιτροπή να καταδικάσει τον Μαρινάκη, αν και οι «σκληροπυρηνικοί» της ΕΠΟ πίεζαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που έκανε για την αθωωτική απόφαση ο γνωστός παρουσιαστής-αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου, ότι ο Μελισσανίδης επί της ουσίας αθώωσε τον Μαρινάκη, αφού στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ κατέθεσε ότι άκουσε κάτι από κάποιον.

Οπως ήταν φυσικό, μετά την ομόφωνη αθωωτική απόφαση, τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, πέρασαν στην αντεπίθεση και ζητούσαν την απομάκρυνση από τα «κοινά» του ποδοσφαίρου όσων έστησαν τη σκευωρία εναντίον του Μαρινάκη και προσπάθησαν να τον απαξιώσουν και να τον σπιλώσουν. Αντίθετα, στην απέναντι όχθη επικρατεί αμηχανία, αφωνία και προετοιμασία για να αντιμετωπίσουν την επικείμενη ερυθρόλευκη αντεπίθεση.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τα οφέλη που έχουν ο Μαρινάκης και η παρέα του φαίνεται να είναι μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ο χρόνος που έχει στη διάθεσή του ο Μαρινάκης, ενόψει των εκλογών στην ΕΠΟ, που έχουν οριστεί για τις 23 Νοέμβρη, μάλλον δεν του φτάνει για να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση. Εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου, καθώς με τους ανιδιοτελείς εργάτες του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να είναι κάνεις σίγουρος για τη σταθερότητα των πράξεών τους, θα αναγκαστεί να πιει και πάλι το πικρό ποτήρι της ήττας. Η συμμαχία Μελισσανίδη-Σαββίδη κρατάει καλά, καθορίζει τις διεργασίες και έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Μάλιστα, στην πιάτσα κυκλοφορούν σενάρια ότι έχει εξασφαλίσει και την «ουδετερότητα» της κυβέρνησης. Συμφώνησαν να μη χρησιμοποιήσουν την αβάντα της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, να μην οξύνουν την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, να πειθαρχήσουν και να κάνουν τις εκλογές τον Νοέμβρη, όπως όρισε ο νόμος Αυγενάκη. Σε αντάλλαγμα πήραν τη διαβεβαίωση ότι δε θα υπάρξει από κυβερνητικής πλευράς παρέμβαση υπέρ του Μαρινάκη στις εκλογές της ΕΠΟ.

Σε καμία περίπτωση δε χρειάζεται να μπούμε σε σεναριολογία, αφενός γιατί μας είναι αδιάφορα τα παιχνίδια που παίζει η κάθε κλίκα με την κυβέρνηση και οι τρικλοποδιές που προσπαθεί να βάλει στην άλλη και αφετέρου γιατί η κατάσταση απαξίωσης που βρίσκεται το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει, ανεξάρτητα από τον καπιταλιστή που θα κερδίσει τις εκλογές στην ΕΠΟ και θα έχει τον έλεγχο της ποδοσφαιρικής «παράγκας».

ΥΓ. Οταν ένας συντάκτης αναγκάζεται να γράψει ένα κείμενο 500 λέξεων, για να εξηγήσει εκ των υστέρων την 82 λέξεων αρχική του ανάρτηση (Παύλος Φύσσας για πάντα ζωντανός! Πανό από αντιφασίστες οπαδούς του Ολυμπιακού), η οποία -όπως ο ίδιος μας ενημερώνει- «προκάλεσε αρκετά σχόλια, ακόμα και από φίλους αναγνώστες του Περιοδικού, που σημείωναν πως δεν πρέπει να ωραιοποιούμε την κατάσταση…», είναι υποχρεωμένος να κάνει την αυτοκριτική του. Εκτός αν θεωρεί ότι, λόγω τις αυξημένης ευφυΐας του, δεν μπορεί να γίνει κατανοητός από τους κοινούς θνητούς, στους οποίους κατατάσσει και τον υποφαινόμενο.

Αναφέρομαι στον Βασίλη Κρίτσα, αρθρογράφο του ηλεκτρονικού περιοδικού katiousa.gr, ο οποίος στην ανάρτηση του «Οι αντίφα κερκίδες και το ταβάνι τους» μου αφιέρωσε ένα υστερόγραφο 173 λέξεων, με αφορμή το άρθρο μου στην Κόντρα με τίτλο «Πρώτα αντιφασίστας και μετά Ολυμπιακός», στην οποία, εκτός των άλλων, σχολίασα τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο katiousa.gr η φωτογραφία με το πανό των αντιφασιστών ερυθρόλευκων οπαδών στη μνήμη που Παύλου Φύσσα.

Στα σχεδόν 25 χρόνια που σχολιάζω θέματα από την αθλητική επικαιρότητα μέσα από τη στήλη μου στην Κόντρα, δεν έχω θέσει όρους και προϋποθέσεις για να συζητήσω και να αντιπαρατεθώ με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη. Το γεγονός αυτό μου δίνει το δικαίωμα και ταυτόχρονα με αναγκάζει να δώσω μια απάντηση στην «αφιέρωση» Κρίτσα.

Καταρχάς, θα συμφωνήσω μαζί του ότι, αν και ανέφερα το katiousa.gr ως πηγή της ανάρτησης, θα έπρεπε να βάλω το σχετικό link, για να διευκολύνω τους αναγνώστες που θα ήθελαν να συγκρίνουν και να κρίνουν τις απόψεις μας. Αν κρίνω από τις αντιδράσεις που ο ίδιος παραδέχεται ότι προκάλεσε η αρχική του ανάρτηση, μάλλον τον προστάτεψα με την παράλειψή μου.

Οσον αφορά το δεύτερο σημείο της «αφιέρωσής» του, ότι πρέπει να αποκτήσω επαφή με αυτά που πραγματικά διαβάζω, προκειμένου να μην τα διερμηνεύω στρεβλά κατά το δοκούν, αρκεί το εισαγωγικό κείμενο στην ανάρτηση του «Οι αντίφα κερκίδες και το ταβάνι τους». Εκεί αναφέρει ότι αρκετοί αναγνώστες του katiousa.gr σημείωσαν στα σχόλιά τους ότι δεν πρέπει να ωραιοποιούμε την κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Ερμήνευσαν δηλαδή την ανάρτησή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την ερμήνευσα και εγώ. Γι’ αυτό και χρειάστηκε η μακροσκελής «διευκρίνιση» του Β.Κ. Ισως να βοήθησε κάπως το σημείωμά μου για να γίνουν οι «διευκρινίσεις». Αντί για μια «καθαρή εξήγηση», όμως, ο Β.Κ. επέλεξε να θολώσει τα νερά με την επίθεση σ’ εμένα. Ενόψει όλων αυτών, μάλλον τίτλο τιμής αποτελεί αυτή η επίθεση.

Το τρίτο σημείο, στο οποίο με καλεί να εφαρμόσω αυτοκριτικά όσα γράφω και να είμαι πρώτα κομμουνιστής (έτσι αυτοπροσδιορίζομαι) και μετά οπαδός, με το μέσο επίπεδο ευφυΐας που διαθέτω ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα. Επειδή δε σε γνωρίζω προσωπικά, Βασίλη Κρίτσα, να σε ενημερώσω ότι ποτέ δεν έχω κρύψει την οπαδική μου προτίμηση. «Αρρωστος» οπαδός του ΑΟ Παγκρατίου και «βάζελος» (όχι απλά Παναθηναϊκός) από τις εμπορικές ομάδες. Ωστόσο, παρά την ξεκάθαρη οπαδική μου προτίμηση, από τη στήλη μου στην Κόντρα, αφενός προβάλλω τις θετικές πρωτοβουλίες των οπαδών, ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν, και αφετέρου δε διστάζω να εκφράσω τη διαφορετική μου άποψη για τα κοινά του Παναθηναϊκού, κρίνοντας με πολιτικά και όχι οπαδικά κριτήρια. Στο παρελθόν, για το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας της ΠΑΕ από τους Βαρδινογιάννηδες στον «λαϊκό καπιταλισμό» και την «πολυμετοχικότητα» και πρόσφατα για το θέμα του γηπέδου στη Λεωφόρο (Δάσκαλε που δίδασκες), με αφορμή μια φωτογραφία του Σωτήρη Πανταλέων με μπλουζάκι που είχε το σύνθημα-αίτημα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού: «γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο».

Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω καν, γιατί ανήκουν στη σφαίρα της «κακιούλας». Απλά, θα κλείσω δηλώνοντας ότι συμπάσχω μαζί σου, καθώς στην προσπάθεια σου να με απαξιώσεις, αναγκάστηκες να γράψεις καλά λόγια για την Κόντρα και αυτό πρέπει να ήταν οδυνηρό για σένα.

Κος Πάπιας

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 1 Οκτώβρη
Επόμενο άρθρο Ιχνηλάτηση: το πιο σύντομο ανέκδοτο (2)

Σχετικά Αρθρα

Η μεγαλειώδης παρέλαση του Ταμερλάνου

Αθλητισμός 28 Σεπ 2026, 11:19

Θα το πουν και αυτό αντισημιτισμό;

Οι παίχτες της Εθνικής Ιρλανδίας περιφρόνησαν τους αντιπάλους τους της σιωνιστικής οντότητας

Αθλητισμός 28 Σεπ 2026, 09:25

Γιατί τους φόβισε μια φωτογραφία από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα;

Αθλητισμός 28 Αυγ 2026, 12:10

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

2 Οκτ 2026, 19:30
Κόντρες

Εις την οδόν της μετανοίας

2 Οκτ 2026, 19:09
Παιδεία

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

2 Οκτ 2026, 17:55
Υγεία

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

2 Οκτ 2026, 14:40
Πολιτική

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

2 Οκτ 2026, 13:43
Διεθνή

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

2 Οκτ 2026, 11:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

30 Σεπ 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

Ημέρα μη βίας.

Ημέρα ηθοποιού.

Ημέρα κατοικίας.

Γουινέα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1958).

1910: Απολύονται 150.000 εργάτες αλευρόμυλων στην Αγγλία.

1943: Γίνεται στο Περτούλι Τρικάλων η ορκωμοσία αποφοίτων της πρώτης σειράς της σχολής αξιωματικών του ΕΛΑΣ.

1978: Τριάντα νεκροί και χίλιες συλλήψεις σε γενική απεργία στη Γουατεμάλα.

1986: Δολοφονία του πρωθυπουργού της Ινδίας Ρατζίβ Γκάντι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo