Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος
  • Σε μια ακόμα δίκη, για τρίτη στη σειρά δίωξη, ο Ηλίας Καλφούτζος
  • Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ
  • Σαν σήμερα 28 Ιούνη
  • Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται
  • «Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Κούγια, κάτω τα ξερά σου από τους NAVAJO
Αθλητισμός

Κούγια, κάτω τα ξερά σου από τους NAVAJO

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιαν 2009, 00:00

Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το κυριότερο θέμα της αθλητικής επικαιρότητας. Η ΑΕΚ, μετά από τεσσεράμισι χρόνια διοικητικής νηνεμίας, βρίσκεται και πάλι σε μια δύσκολη κατάσταση και ένα βήμα πριν το διοικητικό κραχ. Μετά την αποχώρηση του Νικολαΐδη, οι μέτοχοι συμπεριφέρονται ως μαθητευόμενοι μάγοι, προσπαθώντας να βρουν τρόπους να καλύψουν το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει, το οποίο πλησιάζει τα 30.000.000 ευρώ και όχι λύσεις για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Η παρουσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Μπάγεβιτς και Μανωλά προς το παρόν λειτουργεί πυροσβεστικά, γιατί η ομάδα έχει ανακάμψει αγωνιστικά και δεν θυμίζει το τσίρκο της εποχή Δώνη. Επιπλέον, η παρουσία του Μανωλά δίνει ελπίδες στους οπαδούς της ΑΕΚ για «πρωτοβουλίες» από την πλευρά του Μελισσανίδη.  Είναι κοινό μυστικό, ότι άπαντες στην ΑΕΚ, οπαδοί, προπονητής και σημερινή διοίκηση, ελπίζουν ότι  ο Μελισσανίδης θα πάρει τη μεγάλη απόφαση και θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Αλλωστε με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι η μοναδική λύση για την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Η στήλη δυστυχώς δεν συμμερίζεται τις ελπίδες που έχουν δημιουργηθεί και θεωρεί ότι είναι δύσκολο ο «Τίγρης» να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ας θυμηθούμε τη στάση που κράτησε στην προηγούμενη κρίση, όταν η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν τη Δ’ Εθνική. Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συμμετάσχει στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ και έχει μείνει στην ιστορία η δήλωσή του γι’ αυτόν που θα αναλάμβανε τη διοίκηση: «είναι ή τρελός ή λαμόγιο». Με δεδομένο ότι δεν μπήκε στον κόπο να αναλάβει την ομάδα σε μια εποχή που δεν απαιτούνταν φράγκα για την αγορά της, το κράτος ήταν έτοιμο να αναλάβει τη ρύθμιση των χρεών και η μοναδική προσδοκία των οπαδών της  ήταν να τη σώσει από την προοπτική της Δ’ Εθνικής, γιατί να μπει τώρα που οι μέτοχοι θα ζητήσουν κάποια φράγκα για το πακέτο των μετοχών, οι οπαδοί απαιτούν μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τίτλους και τα χρέη είναι στα 30.000.000 ευρώ χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισή τους;

Εκτός της σημερινής κατάστασης, που επικρατεί στην ΑΕΚ, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που λειτουργεί ανασταλτικά στην απόφαση  του οποιουδήποτε καπιταλιστή για ανάληψη της διοίκησης της ΑΕΚ. Κόκκαλης και «πολυμετοχικοί» δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να διεκδικήσουν τα ηνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους πράσινους να έχουν «λυσσάξει» για τον τίτλο του πρωταθλητή. Συνεπώς, στην περίπτωση που αναλάβει ο Μελισσανίδης, τα φράγκα που θα πρέπει να βάλει για να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική σε κόκκινους και πράσινους είναι πολλά, χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει σιγουριά ότι η «επένδυσή» του θα αποδώσει. Συνοψίζοντας, όλα συνηγορούν ότι με βάση επιχειρηματικά και μόνο κριτήρια ο Μελισσανίδης δεν έχει λόγους να αναλάβει την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού οι πιθανότητες για επιτυχημένο έργο δεν είναι πολλές.

Εχουμε αρκετές φορές τονίσει, ότι οι καπιταλιστές που εμπλέκονται με τον επαγγελματικό αθλητισμό έχουν βασικό στόχο να βγάλουν φράγκα και αποφασίζουν με γνώμονα τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα και όχι με συναισθηματικούς όρους. Δεν γνωρίζουμε τα επιχειρηματικά σχέδια του Μελισσανίδη και συνεπώς δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί για το αν θα αναλάβει ή όχι την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ το καλοκαίρι. Αυτό που θα πρέπει όμως να υπενθυμίσουμε στους οπαδούς της ΑΕΚ είναι ότι ο κάθε Μελισσανίδης θα ασχοληθεί μόνο αν έχει να κερδίσει και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον εκάστοτε επιβήτορα της ομάδας τους. Πολύ περισσότερο δεν θα πρέπει να βάζουν πλάτη και να σπάνε τα κεφάλια τους για να γεμίζει με ζεστό χρήμα τις τσέπες του. Οσο για την διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πρέπει να τονίσουμε ότι με βάση τη σημερινή πραγματικότητα αυτός που θα αναλάβει θα είναι «ή τρελός ή λαμόγιο».

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ1: Η είδηση ότι ο Κούγιας αγόρασε το 45% των μετοχών της Παναχαϊκής ξεσήκωσε τους οργανωμένους οπαδούς της και ιδιαίτερα τους Navajo, οι οποίοι είναι γνωστοί για την αντιφασιστική τους δράση. Από την πρώτη στιγμή οι Navajo εκδήλωσαν έμπρακτα την αντίθεσή τους και έχουν ξεκινήσει τον αγώνα για να διώξουν τον Κούγια από την ομάδα τους.  Συγκρούστηκαν με την αστυνομία έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναρτούν πανό εναντίον του Κούγια σε κάθε αγώνα και τον αποδοκιμάζουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να απέχουν από τις οργανωμένες εκδρομές στους εκτός έδρας αγώνες, αν τα πούλμαν πληρώνονται από την ΠΑΕ.  Από την πλευρά του ο Κούγιας έχει απειλήσει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και απειλεί να δώσει ονόματα οπαδών στους μπάτσους, ενώ στη γύρα έχουν βγει και ορισμένοι ρουφιάνοι του στην Πάτρα, οι οποίοι προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο της Παναχαϊκής και να προκαλέσουν «εμφύλιο». Από την πλευρά τους οι Navajo όχι μόνο δεν μάσησαν στις απειλές του Κούγια, αλλά έχουν περάσει στην αντεπίθεση, δημοσιοποιώντας το θέμα και ζητώντας τη συμπαράσταση από τους οργανωμένους οπαδούς των άλλων ομάδων. Ηδη στο κάλεσμα τους έχουν ανταποκριθεί  σύνδεσμοι οπαδών από τη Λάρισα, τις Σέρρες, το Βόλο, τα Τρίκαλα, τη Λαμία και την Κατερίνη (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιους). Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μια καλή ευκαιρία να τονίσουμε ότι η αγάπη για την ομάδα μας δεν πρέπει να μπαίνει πάνω από τα  προτάγματα της εποχής και ότι η πολιτική οντότητα του καθένα μας δεν πρέπει να υποτάσσεται στην οπαδική του προτίμηση. Εχθρός μας είναι οι μεγαλοϊδιοκτήτες των ομάδων –και της δικής μας– και όχι οι αντίπαλοι οπαδοί (εξαιρούνται οι φασίστες).  Αξίζει να τονιστεί, ότι την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα Λάρισα-Πανσερραϊκός, οι οργανωμένοι οπαδοί και των δυο ομάδων είχαν αναρτήσει πανό συμπαράστασης στους Navajo.

ΥΓ2: Υποστολή της σημαίας του ανένδοτου αγώνα από τους πολυμετοχικούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν την περασμένη Δεύτερα, πολυμετοχικοί και δήμαρχος αποφάσισαν να καλέσουν σε διάλογο το ΣΥΡΙΖΑ, για να δεσμευτεί ότι είναι υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου, να προχωρήσουν σε ενέργειες που απαιτούνται για το γήπεδο, ανεξάρτητα από το εμπορικό κέντρο, και να προωθήσουν τη λύση της μείωσης του συντελεστή δόμησης, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στο Βωβό και το ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθετε επερώτηση προς το Σουφλιά και τον Παυλόπουλο, ζητώντας διευκρινίσεις για την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού και το τι πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι αποδέχεται καταρχήν την πρόσκληση των πράσινων, αρκεί να ξεκαθαριστεί από την πράσινη ΠΑΕ, ότι αποσυνδέεται το γήπεδο από το εμπορικό κέντρο. Είπαμε, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕνας σεμνός, ανιδιοτελής αγωνιστής
Επόμενο άρθρο ΕΛΕΜ ΚΛΙΜΟΦ – Ελα να δεις

Σχετικά Αρθρα

Ο θρίαμβος του πολιτισμού επί της ιμπεριαλιστικής ωμότητας

Αθλητισμός 23 Ιούν 2026, 14:03

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

Αθλητισμός 15 Ιούν 2026, 20:01

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

Αθλητισμός 8 Ιούν 2026, 09:11

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

Αθλητισμός 14 Μάι 2026, 11:02

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

Αθλητισμός 12 Μάι 2026, 08:29

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Διαρκής εφιάλτης για τους σιωναζιστές ο νότιος Λίβανος

28 Ιούν 2026, 19:57
Αγροτικά

Σε μια ακόμα δίκη, για τρίτη στη σειρά δίωξη, ο Ηλίας Καλφούτζος

Είναι από τους πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

28 Ιούν 2026, 19:18
Διεθνή

Η υποστήριξη του Ισραήλ είναι έγκλημα – Και μόνο εγκληματίες υποστηρίζουν το Ισραήλ

28 Ιούν 2026, 11:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

28 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται

Δεν εγκαταλείψαμε το πεδίο στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν θα το εγκαταλείψουμε, διότι αυτό είναι το καλό και η σωτηρία!

27 Ιούν 2026, 20:18
Διεθνή

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

27 Ιούν 2026, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
Διεθνή

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

26 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί

26 Ιούν 2026, 08:31
Διεθνή

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

26 Ιούν 2026, 07:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

1921: Λήγει μετά από τρεις μήνες η απεργία των βρετανών ανθρακωρύχων.

1957: Θεομηνία στον Αη Στράτη πλημμύρισε το στρατόπεδο κρατουμένων και κινδύνεψαν πολλοί.

1960:Κατάσχονται και κρατικοποιούνται τα αμερικανικά διυλιστήρια στην Κούβα.

1969: Καταδικάζεται σε δεκαέξι χρόνια φυλάκιση ο δεκανέας Γ. Μωράκης για βοήθεια στην απόδραση του Αλέξανδρου Παναγούλη.

1988: Εκτελείται ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Νορντίν (17Ν).

1991: Το ΚΚΕ αποχωρεί από τον Συνασπισμό.

1998: Πυροβολισμός στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων (Κόκκινη Γραμμή).

2001: Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς παραδίδεται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo