Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 16 Μάη
  • Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν
  • 78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Κούγια, κάτω τα ξερά σου από τους NAVAJO
Αθλητισμός

Κούγια, κάτω τα ξερά σου από τους NAVAJO

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιαν 2009, 00:00

Οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το κυριότερο θέμα της αθλητικής επικαιρότητας. Η ΑΕΚ, μετά από τεσσεράμισι χρόνια διοικητικής νηνεμίας, βρίσκεται και πάλι σε μια δύσκολη κατάσταση και ένα βήμα πριν το διοικητικό κραχ. Μετά την αποχώρηση του Νικολαΐδη, οι μέτοχοι συμπεριφέρονται ως μαθητευόμενοι μάγοι, προσπαθώντας να βρουν τρόπους να καλύψουν το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει, το οποίο πλησιάζει τα 30.000.000 ευρώ και όχι λύσεις για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Η παρουσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Μπάγεβιτς και Μανωλά προς το παρόν λειτουργεί πυροσβεστικά, γιατί η ομάδα έχει ανακάμψει αγωνιστικά και δεν θυμίζει το τσίρκο της εποχή Δώνη. Επιπλέον, η παρουσία του Μανωλά δίνει ελπίδες στους οπαδούς της ΑΕΚ για «πρωτοβουλίες» από την πλευρά του Μελισσανίδη.  Είναι κοινό μυστικό, ότι άπαντες στην ΑΕΚ, οπαδοί, προπονητής και σημερινή διοίκηση, ελπίζουν ότι  ο Μελισσανίδης θα πάρει τη μεγάλη απόφαση και θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ. Αλλωστε με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι η μοναδική λύση για την αναγέννηση της ΑΕΚ.

Η στήλη δυστυχώς δεν συμμερίζεται τις ελπίδες που έχουν δημιουργηθεί και θεωρεί ότι είναι δύσκολο ο «Τίγρης» να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ας θυμηθούμε τη στάση που κράτησε στην προηγούμενη κρίση, όταν η ομάδα ήταν ένα βήμα πριν τη Δ’ Εθνική. Δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συμμετάσχει στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ και έχει μείνει στην ιστορία η δήλωσή του γι’ αυτόν που θα αναλάμβανε τη διοίκηση: «είναι ή τρελός ή λαμόγιο». Με δεδομένο ότι δεν μπήκε στον κόπο να αναλάβει την ομάδα σε μια εποχή που δεν απαιτούνταν φράγκα για την αγορά της, το κράτος ήταν έτοιμο να αναλάβει τη ρύθμιση των χρεών και η μοναδική προσδοκία των οπαδών της  ήταν να τη σώσει από την προοπτική της Δ’ Εθνικής, γιατί να μπει τώρα που οι μέτοχοι θα ζητήσουν κάποια φράγκα για το πακέτο των μετοχών, οι οπαδοί απαιτούν μεταγραφές για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει τίτλους και τα χρέη είναι στα 30.000.000 ευρώ χωρίς να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισή τους;

Εκτός της σημερινής κατάστασης, που επικρατεί στην ΑΕΚ, υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος που λειτουργεί ανασταλτικά στην απόφαση  του οποιουδήποτε καπιταλιστή για ανάληψη της διοίκησης της ΑΕΚ. Κόκκαλης και «πολυμετοχικοί» δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να διεκδικήσουν τα ηνία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους πράσινους να έχουν «λυσσάξει» για τον τίτλο του πρωταθλητή. Συνεπώς, στην περίπτωση που αναλάβει ο Μελισσανίδης, τα φράγκα που θα πρέπει να βάλει για να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική σε κόκκινους και πράσινους είναι πολλά, χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει σιγουριά ότι η «επένδυσή» του θα αποδώσει. Συνοψίζοντας, όλα συνηγορούν ότι με βάση επιχειρηματικά και μόνο κριτήρια ο Μελισσανίδης δεν έχει λόγους να αναλάβει την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αφού οι πιθανότητες για επιτυχημένο έργο δεν είναι πολλές.

Εχουμε αρκετές φορές τονίσει, ότι οι καπιταλιστές που εμπλέκονται με τον επαγγελματικό αθλητισμό έχουν βασικό στόχο να βγάλουν φράγκα και αποφασίζουν με γνώμονα τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα και όχι με συναισθηματικούς όρους. Δεν γνωρίζουμε τα επιχειρηματικά σχέδια του Μελισσανίδη και συνεπώς δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί για το αν θα αναλάβει ή όχι την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ το καλοκαίρι. Αυτό που θα πρέπει όμως να υπενθυμίσουμε στους οπαδούς της ΑΕΚ είναι ότι ο κάθε Μελισσανίδης θα ασχοληθεί μόνο αν έχει να κερδίσει και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον εκάστοτε επιβήτορα της ομάδας τους. Πολύ περισσότερο δεν θα πρέπει να βάζουν πλάτη και να σπάνε τα κεφάλια τους για να γεμίζει με ζεστό χρήμα τις τσέπες του. Οσο για την διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, πρέπει να τονίσουμε ότι με βάση τη σημερινή πραγματικότητα αυτός που θα αναλάβει θα είναι «ή τρελός ή λαμόγιο».

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ1: Η είδηση ότι ο Κούγιας αγόρασε το 45% των μετοχών της Παναχαϊκής ξεσήκωσε τους οργανωμένους οπαδούς της και ιδιαίτερα τους Navajo, οι οποίοι είναι γνωστοί για την αντιφασιστική τους δράση. Από την πρώτη στιγμή οι Navajo εκδήλωσαν έμπρακτα την αντίθεσή τους και έχουν ξεκινήσει τον αγώνα για να διώξουν τον Κούγια από την ομάδα τους.  Συγκρούστηκαν με την αστυνομία έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναρτούν πανό εναντίον του Κούγια σε κάθε αγώνα και τον αποδοκιμάζουν κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να απέχουν από τις οργανωμένες εκδρομές στους εκτός έδρας αγώνες, αν τα πούλμαν πληρώνονται από την ΠΑΕ.  Από την πλευρά του ο Κούγιας έχει απειλήσει ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις και απειλεί να δώσει ονόματα οπαδών στους μπάτσους, ενώ στη γύρα έχουν βγει και ορισμένοι ρουφιάνοι του στην Πάτρα, οι οποίοι προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο της Παναχαϊκής και να προκαλέσουν «εμφύλιο». Από την πλευρά τους οι Navajo όχι μόνο δεν μάσησαν στις απειλές του Κούγια, αλλά έχουν περάσει στην αντεπίθεση, δημοσιοποιώντας το θέμα και ζητώντας τη συμπαράσταση από τους οργανωμένους οπαδούς των άλλων ομάδων. Ηδη στο κάλεσμα τους έχουν ανταποκριθεί  σύνδεσμοι οπαδών από τη Λάρισα, τις Σέρρες, το Βόλο, τα Τρίκαλα, τη Λαμία και την Κατερίνη (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιους). Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μια καλή ευκαιρία να τονίσουμε ότι η αγάπη για την ομάδα μας δεν πρέπει να μπαίνει πάνω από τα  προτάγματα της εποχής και ότι η πολιτική οντότητα του καθένα μας δεν πρέπει να υποτάσσεται στην οπαδική του προτίμηση. Εχθρός μας είναι οι μεγαλοϊδιοκτήτες των ομάδων –και της δικής μας– και όχι οι αντίπαλοι οπαδοί (εξαιρούνται οι φασίστες).  Αξίζει να τονιστεί, ότι την περασμένη Κυριακή, στον αγώνα Λάρισα-Πανσερραϊκός, οι οργανωμένοι οπαδοί και των δυο ομάδων είχαν αναρτήσει πανό συμπαράστασης στους Navajo.

ΥΓ2: Υποστολή της σημαίας του ανένδοτου αγώνα από τους πολυμετοχικούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν την περασμένη Δεύτερα, πολυμετοχικοί και δήμαρχος αποφάσισαν να καλέσουν σε διάλογο το ΣΥΡΙΖΑ, για να δεσμευτεί ότι είναι υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου, να προχωρήσουν σε ενέργειες που απαιτούνται για το γήπεδο, ανεξάρτητα από το εμπορικό κέντρο, και να προωθήσουν τη λύση της μείωσης του συντελεστή δόμησης, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στο Βωβό και το ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθετε επερώτηση προς το Σουφλιά και τον Παυλόπουλο, ζητώντας διευκρινίσεις για την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού και το τι πρόκειται να κάνει η κυβέρνηση. Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι αποδέχεται καταρχήν την πρόσκληση των πράσινων, αρκεί να ξεκαθαριστεί από την πράσινη ΠΑΕ, ότι αποσυνδέεται το γήπεδο από το εμπορικό κέντρο. Είπαμε, στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕνας σεμνός, ανιδιοτελής αγωνιστής
Επόμενο άρθρο ΕΛΕΜ ΚΛΙΜΟΦ – Ελα να δεις

Σχετικά Αρθρα

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

Αθλητισμός 14 Μάι 2026, 11:02

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

Αθλητισμός 12 Μάι 2026, 08:29

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

Αθλητισμός 28 Μαρ 2026, 08:26

Αθληση στο Αττικό Αλσος: Η Αντιπεριφερειάρχης περί άλλα τυρβάζει

Αθλητισμός 24 Φεβ 2026, 19:39

Αρωμα Παλαιστίνης και στο All Star 2026 του ΝΒΑ

Αθλητισμός 18 Φεβ 2026, 10:22
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Tο φερέφωνο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος, The Atlantic, παραδέχεται: Το Iράν νίκησε ΗΠΑ-«Ισραήλ» και έγινε παγκόσμια δύναμη

16 Μάι 2026, 08:38
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Aμερικανός βουλευτής παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ έχασαν 39 αεροπλάνα στον πόλεμο κατά του Ιράν

15 Μάι 2026, 18:54
Πολιτική

78 χρόνια από τη Νάκμπα | Ολοι/ες αύριο στην πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

15 Μάι 2026, 13:03
Διεθνή

«Στον Λίβανο τον ήπιαμε» λέει (σε ελεύθερη απόδοση) διάσημος σιωναζιστής καραβανάς

15 Μάι 2026, 12:40
Κόντρες

Nτροπή σου, Σι Τζιπίνγκ 

15 Μάι 2026, 11:55
Υγεία

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως ψηφοθηρικό σόου της Αγαπηδάκη

15 Μάι 2026, 08:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Οσα κι αν χτίζουνε τειχιά κι αν τον κλοιό στενεύουν, τα ντρόουν είν’ αληταριά κι όλο θα ταξιδεύουν (video)

14 Μάι 2026, 22:24
Πολιτική

Aνέκρουσε πρύμναν το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ

14 Μάι 2026, 21:42
Κόντρες

Μαθημένοι στις κωλοτούμπες

14 Μάι 2026, 20:25
Εργατικά

Στις πειθαρχικές διώξεις απαντάμε συλλογικά και αγωνιστικά

Δευτέρα 18 Μάη, 1 μ.μ., στην Π.Δ.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας (κτίριο ZEDA)

14 Μάι 2026, 18:49
Πολιτική

Προκαλούν οι Ουκρανοί

14 Μάι 2026, 14:26
Αθλητισμός

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

14 Μάι 2026, 11:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Μάη

14 Μάι 2026, 00:01
Υγεία

Νοσοκομείο Νίκαιας: Στάση εργασίας των γιατρών αύριο ενάντια στη μείωση του αριθμού των ειδικευόμενων

13 Μάι 2026, 21:26
Διεθνή

Ισραήλ, βιαστή, δολοφόνε! Ακόμα και οι New York Times το αναγνωρίζουν τώρα

13 Μάι 2026, 19:56
Κόντρες

Δε βγαίνουν τα νούμερα

13 Μάι 2026, 15:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

Ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ημέρα τηλεπικοινωνιών.

1959: Η Κούβα εθνικοποιεί τις μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

1968: Η χούντα εγκαινιάζει το πεδίο βολής του ΝΑΤΟ στην Κρήτη.

1974: 34 άνθρωποι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο του Δουβλίνου.

1979: Συλλαμβάνεται ο Απ. Πρωτοπαππάς, βομβιστής της “Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης“.

1983: Δύο βόμβες στο ψυχικό με στόχο το αυτοκίνητο του σύριου πρέσβη και το σχολείο της λιβυκής πρεσβείας (ΕΛΑ).

2003: Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στην Καζαμπλάνκα, 41 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή ανέδειξε με εμφατικό τρόπο τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στη γεωπολιτική και στην ενεργειακή ασφάλεια η Ευρώπη. Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη στην επίθεση που δέχτηκε η Κύπρος και με τον τρόπο αυτό κάναμε ένα βήμα ιστορικής σημασίας γιατί υπενθυμίσαμε στην Ευρώπη το άρθρο 42 παράγραφος 7 των Ευρωπαϊκών Συνθήκων για την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη με τη στήριξη που προσφέραμε στην Κύπρο.

Σταύρος Παπασταύρου

(Ο γνωστός για τις ιδιαίτερα στενές σχέσεις του με τους σιωνιστές υπουργός Ενέργειας του Μητσοτάκη αποδεικνύεται άξιος μαθητής του Γκέμπελς. Και στο πλασάρισμα ψεύτικων ειδήσεων και στην αποσιώπηση πραγματικών ειδήσεων. Δέχτηκε καμιά επίθεση η Κύπρος; Δεν το ισχυρίστηκε κανένας. Ολοι μίλησαν για επίθεση στις βρετανικές βάσεις που βρίσκονται στην Κύπρο. Οι βάσεις, όμως, από το ιδρυτικό της Κυπριακής Δημοκρατίας δε θεωρούνται κυπριακό έδαφος αλλά βρετανικό έδαφος. Εχουν το ίδιο στάτους που έχει η αμερικάνικη βάση στο Γκουαντανάμο της Κούβας, που η κουβανέζικη επανάσταση δεν μπόρεσε να τη διώξει. Από ποιον δέχτηκαν επίθεση οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο; Οχι από το Ιράν, που διέψευσε από την πρώτη στιγμή το γεγονός. Ηταν μια προβοκάτσια των φίλων του Παπασταύρου, των σιωναζιστών του Ισραήλ, που προσπαθούσαν να σύρουν χώρες όπως η Βρετανία, η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία στον πόλεμο κατά του Ιράν. Οταν το Ιράν τους ξεμπρόστιασε, σταμάτησαν αυτές τις προβοκάτσιες. Ομως οι καλοί φίλοι των σιωναζιστών, όπως ο Παπασταύρου, εξακολουθούν να μηρυκάζουν γκεμπελίστικα τα περί «επίθεσης που δέχτηκε η Κύπρος». Αν τον ενδιαφέρει η γεωπολιτική και η ενεργειακή ασφάλεια, γιατί ο Παπασταύρου δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα ουκρανικό επιθετικό θαλάσσιο drone, έμφορτο με εκρηκτικά και επιχειρησιακά σε κατάσταση αναμονής, βρέθηκε σε ελληνικά χωρικά ύδατα; Γιατί δεν στηλίτευσε το γεγονός ότι η Ουκρανία εξάγει τον πόλεμο στη Μεσόγειο, πλήττοντας με τέτοια drones ρωσικά τάνκερ, γεγονός που εγκυμονεί τον κίνδυνο να απαντήσει με αντίστοιχα – και αριθμητικά πολλαπλάσια – πλήγματα η Ρωσία ενάντια σε πλοία που μεταφέρουν καύσιμα ή άλλα εμπορεύματα από και προς την Ουκρανία; Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα drone προβοκάτσιας που κινήθηκε προς τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο ή οι πολεμικές ενέργειες της Ουκρανίας στη Μεσόγειο, που – εκτός των άλλων – εγείρουν μεγάλους κινδύνους για κάθε είδους σκάφη – αλιευτικά, αναψυχής, ποστάλια, εμπορικά – που πλέουν στην περιοχή και που τους καλοκαιρινούς μήνες πολλαπλασιάζονται εκθετικά;)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo