Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μπράβο Ντoριά!
  • Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι
  • Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη
  • Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος
  • Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή
  • Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Κιτρινόμαυρα επικοινωνιακά παιχνίδια
Αθλητισμός

Κιτρινόμαυρα επικοινωνιακά παιχνίδια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Φεβ 2014, 00:00
► Η κυριαρχία του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αδιαμφισβήτητη και όπως δείχνουν τα δεδομένα η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Παρά την προσπάθεια του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου να συνεργαστεί με τον ισχυρό άντρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να ανατρέψουν την ερυθρόλευκη κυριαρχία, μέχρι στιγμής ο μοναδικός που δείχνει ότι μπορεί να αμφισβητήσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. 
 
Σε προηγούμενο φύλλο είχαμε τονίσει ότι ο κιτρινόμαυρος παράγοντας εφαρμόζει μια πολύ έξυπνη επικοινωνιακή τακτική, που του επιτρέπει να υπερτονίζει τα επιτεύγματά του και να θέτει υπό αμφισβήτηση την ερυθρόλευκη κυριαρχία. Ξεκινώντας από την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στη Νέα Φιλαδέλφεια, την «ανάσταση» της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και την μεταγραφή Μαντάλου, ο Μελισσανίδης, πέτυχε μικρές επικοινωνιακές «νίκες», τις οποίες ο φίλα προσκείμενος σε αυτόν δημοσιογραφικός εσμός, τις παρουσιάζει σαν μεγάλα επιτεύγματα και προσωπικές του νίκες. Τελευταία επιτυχία του «Τίγρη» θεωρείται το deal που έκανε με τον μέχρι πρότινος εμπορικό διευθυντή του Ολυμπιακού Νίκο Καραούζα, ο οποίος αναλαμβάνει το εμπορικό τμήμα και το marketing της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο νέος εμπορικός διευθυντής της ΑΕΚ εμφανίστηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον αγώνα της Ενωσης με τον ΑΟ Περιστερίου. 
 
Τα κιτρινόμαυρα site μιλούν για προσωπική νίκη του Μελισσανίδη, που κατάφερε να «κλέψει» ένα σημαντικό στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ τα ερυθρόλευκα απαντούν ότι ο Καραούζας είχε χάσει την εμπιστοσύνη του Μαρινάκη και πολύ σύντομα θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου. Ανεξάρτητα από το αν ήταν ή όχι σε δυσμένεια ο Καραούζας, το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ θα συνεργαστεί με κάποιον που ξέρει πολύ καλά το αθλητικό marketing και θα τη βοηθήσει αρκετά στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Μελισσανίδης δείχνει ότι κάνει μελετημένα βήματα και προσπαθεί να στήσει σωστά την ομάδα του, αυτό όμως απέχει πολύ από τον ισχυρισμό ότι αρχίζει η πτώση της ερυθρόλευκης κυριαρχίας και ξεκινάει η εποχή Μελισσανίδη. Ανεξάρτητα από αυτά που λένε τα κιτρινόμαυρα «παπαγαλάκια», ο «Τίγρης» κάνει προσεκτικές κινήσεις και δεν επιδιώκει να συγκρουστεί ανοιχτά με τον Μαρινάκη. Γνωρίζει ότι στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχουν υιοθετήσει το δόγμα Μπους («όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας») και ότι αν έρθει άμεσα σε σύγκρουση με τους ερυθρόλευκους κινδυνεύει να τον ισοπεδώσουν. Φροντίζει λοιπόν να κάνει κάποιες κινήσεις που συνδυάζουν τον εντυπωσιασμό με την ουσία, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να συσπειρώσει τους οπαδούς της ομάδας του. 
 
Αν θέλουμε να μιλήσουμε επί της ουσίας, για να απειλήσει κάποιος την ερυθρόλευκη κυριαρχία θα πρέπει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, που να μπορεί να σταθεί απέναντι στους ερυθρόλευκους και να τους απειλήσει μέσα στο γήπεδο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά. Προς το παρόν, ο Μελισσανίδης δε δείχνει διατεθειμένος να «ματώσει» οικονομικά και γι’ αυτό χρησιμοποιεί τα «παπαγαλάκια» του για να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι κάνει κάτι σημαντικό. Αυτή την τακτική μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μέχρι να αγωνιστεί η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, όμως τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα. Ο Μαρινάκης έχει καταφέρει να κυριαρχήσει χωρίς να βάζει το χέρι στην τσέπη, αφού τα έσοδα από το Champions League του επιτρέπουν να φτιάξει ομάδα που να μην έχει αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Περιμένει λοιπόν τον όποιο Μελισσανίδη, έχοντας μαζέψει φράγκα που όταν κάποιος πάει να τον αμφισβητήσει θα τα ρίξει στην πιάτσα για να ενισχύσει την ομάδα του. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται είκοσι βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αντί να αποκτήσουν, πούλησαν παίχτες (Βάις και Μήτρογλου) και έβαλαν σχεδόν 20.000.000 ευρώ στο ταμείο τους.
 
Ανακεφαλαιώνοντας: ο Μελισσανίδης προς το παρόν εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και φροντίζει με επικοινωνιακές κινήσεις να χτίζει το προφίλ του, όμως πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει, όταν θα πρέπει να συγκριθεί επί της ουσίας με τον ερυθρόλευκο παράγοντα, όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
 
► Συνεχίζουμε με την ΑΕΚ και το ενδιαφέρον που δείχνει η διοίκησή της για τις εξελίξεις στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικότερα για τον περιφερειάρχη Αττικής. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο νυν περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μη θέσει υποψηφιότητα αν δεν εξασφαλίσει τη στήριξη της ΝΔ. Ξέρει πολύ καλά ότι αν έχει μόνο τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να μην περάσει στο δεύτερο γύρο και για το λόγο αυτό θα επιλέξει μια «ένδοξη αποστρατεία» από το εκλογικό στραπάτσο. Θα μου πείτε τι σχέση έχει η ΑΕΚ με τις εκλογικές ανησυχίες του Σγουρού Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν μερικούς μήνες είχε υποσχεθεί στον Μελισσανίδη 20.000.000 ευρώ για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» και αν δεν επανεκλεγεί κανένας δεν εγγυάται ότι αυτό το ποσό θα μπει στο ταμείο της ομάδας, αφού μέχρι σήμερα κανένας από τους άλλους υποψηφίους δεν έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει τα φράγκα.
 
Είναι φανερό ότι χωρίς τα 20.000.000 ευρώ πολύ δύσκολα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης του γηπέδου. Τα φράγκα από την Περιφέρεια αποτελούν τη «μαγιά» για να ξεκινήσουν οι εργασίες και για να κερδίσει χρόνο ο Μελισσανίδης για να πείσει τους φιλάθλους της ομάδας να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να συνεισφέρουν για την ανέγερση του γηπέδου. Αν τα πράγματα στραβώσουν και δεν ξεκινήσουν τα έργα, είναι ορατός ο κίνδυνος να ξενερώσει ο κόσμος της ΑΕΚ και το όλο εγχείρημα να βρεθεί σε αδιέξοδο. Δυστυχώς για τον Μελισσανίδη, όταν η δύναμή του δεν οφείλεται στην δική του χρηματοδότηση, ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να του ανατρέψει όλα τα σχέδια, να τσαλακώσει την εικόνα του ισχυρού παράγοντα που δεν τον σταματά κανένας και να δείξει τα πραγματικά «κυβικά» του. 
 
► Η προσπάθεια της «Ελληνικός Χρυσός» να βρει μια ομάδα της Θεσσαλονίκης για να μπορέσει να αναστρέψει το σε βάρος της κλίμα συνεχίζεται. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι κάτοικοι της περιοχής είναι εναντίον της «επένδυσης» που θέλει να κάνει στη Χαλκιδική και για το λόγο αυτό από τη διοίκηση της «Ελληνικός Χρυσός» γίνεται αυτή η προσπάθεια. Το θέμα βγήκε στην επικαιρότητα μετά από δηλώσεις του μέχρι πρότινος υποψήφιου για την ΠΑΕ Αρης Γιάννη Κωνστανίδη στον αθλητικό σταθμό ARENA FM. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, οι δυο πλευρές τα έχουν συζητήσει και έχουν καταλήξει και στο ποσό της χορηγίας, το οποίο θα κυμανθεί από 40 μέχρι 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κωνσταντινίδης εξέφρασε την άποψη ότι η διοίκηση του Αρη πρέπει να κάνει δεκτή την πρόταση της «Ελληνικός Χρυσός», προκειμένου να βγει η ομάδα από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται. Ελπίζουμε  οι οπαδοί του Αρη να ακολουθήσουν το παράδειγμα των οπαδών του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ και να μην επιτρέψουν σε διάφορα λαμόγια να μετατρέψουν την αγαπημένη τους ομάδα σε Δούρειο Ιππο για να μπορέσουν οι χρυσοθήρες της «Ελληνικός Χρυσός» να αντιστρέψουν το κλίμα και να καταστρέψουν τη Χαλκιδική. Η στάση των οπαδών του Αρη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, γιατί αν αποτύχει και τώρα το σχέδιο των χρυσοθήρων, δε θα έχουν τη δυνατότητα για μια ακόμη προσπάθεια, αφού θα έχουν φάει πόρτα και από τις τρεις μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ιδού η Ρόδος…  

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΝέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 101η συνεδρίαση, Δευτέρα 17.2.14
Επόμενο άρθρο 4η Δίκη ΣΠΦ – 34η συνεδρίαση, Τρίτη 25.2.2014

Σχετικά Αρθρα

Μπράβο Ντoριά!

Αθλητισμός 11 Σεπ 2025, 14:21

Η ζωώδης υπεράσπιση του No Politica, ακόμα και μπροστά σε μια γενοκτονία

Αθλητισμός 7 Σεπ 2025, 13:48

Ενας κινέζος υπερ-δρομέας ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στο Mont Blanc

Αθλητισμός 5 Σεπ 2025, 13:44

Ανατριχίλα: Οι οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα τραγουδούν για την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 30 Αυγ 2025, 15:49

Οι παλιές «αμαρτωλές ιστορίες» θολώνουν την επιχειρηματική εικόνα του Μαρινάκη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Αθλητισμός 27 Αυγ 2025, 08:41

Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι σιωνιστές

Αθλητισμός 24 Αυγ 2025, 13:03
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Διεθνή

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

10 Σεπ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2025, 00:01
Κόντρες

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

9 Σεπ 2025, 21:02
Διεθνή

Δυο παιδικά μάτια καθρεφτίζουν τη Γάζα, την Παλαιστίνη

9 Σεπ 2025, 19:59
Διεθνή

Ντόχα (Κατάρ): Οι σιωναζιστές προσπάθησαν να δολοφονήσουν τους παλαιστίνιους διαπραγματευτές, ηγετικά στελέχη της Χαμάς

9 Σεπ 2025, 18:19
Διεθνή

Η Ιερουσαλήμ στη Τζαμπάλια στέλνει περήφανο χαιρετισμό

9 Σεπ 2025, 12:21
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκτέλεσε έξι δωσίλογους στην Πόλη της Γάζας

Δολοφονία μετά από προδοσία στελέχους του Λαϊκού Μετώπου και της ένοπλης πτέρυγάς του

9 Σεπ 2025, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΗΠΑ και σιωναζιστές ψάχνουν αλλά δε θα βρουν κορόιδα ή ηττοπαθείς στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

8 Σεπ 2025, 18:21
Παιδεία

Παραρτήματα-«αρπαχτές» ελληνικών πανεπιστημίων στην Κύπρο

8 Σεπ 2025, 17:23
Κόντρες

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

8 Σεπ 2025, 13:01
Διεθνή

Λονδίνο: Συλλήψεις 890 διαδηλωτών ενάντια στην απαγόρευση της Palestine Action

8 Σεπ 2025, 10:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Υεμενίτικο drone έπληξε το αεροδρόμιο Ραμόν στο Εϊλάτ

7 Σεπ 2025, 19:59
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

1926: Αποτυχημένη απόπειρα εκτέλεσης του ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, τραυματίες οκτώ περαστικοί.

1929: Συγκρούσεις καπνεργατών – Χωροφυλακής στο Αγρίνιο.

1944: Η Μαρίκα Μπότση-Τσαπαλίρα γίνεται η πρώτη ελληνίδα δήμαρχος (Αμαλιάδα).

1967: Επτά διαδηλωτές καταδικάζονται από το στρατοδικείο Χανίων.

1972: Ανατινάζεται πυλώνας της ΔΕΗ στην Κηφισιά («Ομάδα Αρης»).

1973: Σκοτώνεται ο πρόεδρος της Χιλής Σαλβαδόρ Αλιέντε στη διάρκεια πραξικοπήματος του στρατηγού Πινοσέτ.

1976: Βόμβα στα γραφεία του Σκαλιστήρη (ΕΛΑ).

1986: Πεθαίνει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

2001: Χτύπημα των δίδυμων πύργων (Νέα Υόρκη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo