Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη
  • Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι
  • Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • H πονηρή πορτοκαλιά
  • Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Επικοινωνιακό φιάσκο για τους γιαλαντζί φιλάνθρωπους
Αθλητισμός

Επικοινωνιακό φιάσκο για τους γιαλαντζί φιλάνθρωπους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Ιαν 2016, 00:00

Την Τετάρτη 29/12/2015 πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Εθνική Αστέγων, ο οποίος -παρά την προσπάθεια του δημοσιογραφικού εσμού να πείσει για το αντίθετο- αποδείχτηκε φιάσκο για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και σε επίπεδο προσέλευσης κόσμου.

Αρχικά έγινε προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ο αγώνας για να αναδειχτεί το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποδεικνύεται τόσο από τα δημοσιεύματα των εφημερίδων και των αθλητικών site, όσο και από το κιτρινόμαυρο site ΑΕΚ1924.gr που διαφήμιζε τον αγώνα με το παρακάτω κείμενο: «Η ΑΕΚ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και στο πλαίσιο αυτό, διοργάνωσε φιλική αναμέτρηση με την Εθνική Αστέγων, με το μότο του αγώνα να είναι “Με μία μπάλα στα πόδια! Γιατί πολύ απλά… μία μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο’’. Την εξέλιξη της αναμέτρησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε απ’ όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας του AEK1924.gr».

Οταν όμως έγινε γνωστό ότι για το συγκεκριμένο αγώνα, που τον παρακολούθησαν 1.500 – 2.000 άτομα, δόθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την Περιφέρεια Αττικής περίπου 13.000 ευρώ, τα δεδομένα άλλαξαν και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει ότι δεν έχει σχέση με το «έγκλημα», ότι δεν ήταν αυτή που διοργάνωσε τον αγώνα και ότι τα χρήματα δόθηκαν για τα λειτουργικά έξοδα του ΟΑΚΑ. Αρκεί μια απλή ανάγνωση των δηλώσεων του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 για να δείξει την αμηχανία της επίσημης ΑΕΚ σχετικά με το κόστος του φιλικού.

Στην παρέμβασή του ο Δημάτος τόνισε: «Να διευκρινίσω το εξής, ακόμα και από την πρόσκληση και από την συνέντευξη Τύπου, αυτό που διευκρινιζόταν και ήταν ξεκάθαρο ήταν ότι η πρωτοβουλία ήταν από την περιφέρεια. Η ΑΕΚ δεν είπε ποτέ ότι διοργανώνει το φιλικό ή ότι πληρώνει γι' αυτό. Οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο δεν καλύπτει το κόστος του φιλικού που έχει προσκληθεί. Θα μπορούσε να το πληρώσει. Η ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή είπε ότι ήταν τιμή μας που μας καλέσατε. Η ΑΕΚ είπε ότι αποτελεί τιμή για εμάς και είναι κέρδος για εμάς. Την ΑΕΚ θα την θεωρούσα υπόλογη αν υπήρχε χρέωση, αν ήταν δικό της το γήπεδο ή αν είχε διαφημίσει αυτό το παιχνίδι και εκ των υστέρων έβγαινε ότι είχε πληρώσει κάποιος άλλος. Η ΑΕΚ δεν αναφέρθηκε καν ως γηπεδούχος. Προσκλήθηκε από την περιφέρεια και ήταν τιμή για εμάς. Η συμμετοχή της ΑΕΚ σε αυτό το παιχνίδι αποτελεί παράσημο. Η ΑΕΚ δεν είπε ποτέ ότι ήταν η διοργανώτρια. Αυτό που είπε η ΑΕΚ είναι ότι είπαμε ναι για να παίξει η εθνική αστέγων. Η ΑΕΚ είναι περήφανη που συμμετείχε σε αυτό το παιχνίδι».

Δεν χρειάζονται περισσότερα για να δείξουμε ότι η διοίκηση της ΑΕΚ, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση αφού τα χρήματα, ακόμα και αν δόθηκαν στο ΟΑΚΑ, δεν δόθηκαν απευθείας από την περιφέρεια, αλλά μέσω της ΑΕΚ. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τη σημασία του οικονομικού μέρους του συγκεκριμένου αγώνα, αν σταθούμε σε αυτό θα έχουμε δει το δέντρο αλλά θα έχουμε χάσει το δάσος. Δυο είναι τα πολύ πιο σημαντικά θέματα από τα 13.000 ευρώ που κόστισε η αναμέτρηση.

Το πρώτο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να έχει σχέση με τις ΜΚΟ, σε πολλές εκ των οποίων δραστηριοποιούνται μέλη και στελέχη του. Ο ρόλος αυτών των ΜΚΟ είναι, χρησιμοποιώντας  ζεστό χρήμα από τα διάφορα ευρωπαϊκά ταμεία, να προσπαθούν  να μας πείσουν ότι «ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός» εντός του καπιταλισμού. Οσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση, η «Διογένης ΜΚΟ», που έχει την ευθύνη για την Εθνική Αστέγων, προσπαθεί να μας πείσει ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει με μια ποδοσφαιρική μπάλα. Στο διπλανό μονόστηλο αναφέρουμε το ρόλο και τους στόχους της και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο.

Το δεύτερο που πρέπει να σχολιάσουμε είναι η προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Μελισσανίδη. Με πρόσχημα τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, τέσσερις υπουργοί (Κοντονής, Τσιρώνης, Φλαμπουράρης, Μπαλάφας) είχαν την ευκαιρία να βρεθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Αλλωστε, η ευχή να μην υπάρχουν άστεγοι και άνθρωποι που υποφέρουν είχε μια διπλή απεύθυνση, αφού άπαντες εμμέσως πλην σαφώς συνδύαζαν αναφερόμενοι στην ΑΕΚ τη λέξη «άστεγη» με την ανέγερση του γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να έχει το δικό της σπίτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπουργοί και μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αβάντα στο Γατούλη, ευελπιστώντας σε μπίζνες μαζί του, όμως όσο και να προσπαθήσουν πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική «λύση». Το μοναδικό τους «κέρδος» είναι να δίνουν επικοινωνιακές ευκαιρίες στο Γατούλη για να παραμυθιάζει τους κιτρινόμαυρους οπαδούς. Παρόλο που στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα στράβωσαν και κατέληξαν σε επικοινωνιακό φιάσκο, είναι σίγουρο ότι θα ξαναπροσπαθήσουν στο μέλλον, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρουν.

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

Παρά το γεγονός ότι τα φράγκα για τη διεξαγωγή του αγώνα τα έδωσε η Περιφέρεια Αττικής, η Δούρου απέφυγε τις κακοτοπιές και δεν παραβρέθηκε. Ηταν όμως εκεί, εκτός από τους διοικητικούς παράγοντες της ΠΑΕ ΑΕΚ και τους αντιπεριφερειάρχες Φιλίππου και Καραμέρο, οι υπουργοί Κοντονής, Τσιρώνης, Φλαμπουράρης, Μπαλάφας, που έχουν αναλάβει -όπως όλα δείχνουν- την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μελισσανίδη, λειτουργώντας ως ορντινάντσες του Γατούλη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Κοινωνική Ασφάλιση είναι δικαίωμα και μάλιστα το ελάχιστο
Επόμενο άρθρο Με μία μπάλα στα πόδια για του μαγαζιού την κονόμα

Σχετικά Αρθρα

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

Αθλητισμός 12 Ιούλ 2026, 09:57
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo