Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi
  • Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)
  • Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα
  • Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη
  • Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;
  • Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»«Αθληση για όλους», αλλά… με λεφτά
Αθλητισμός

«Αθληση για όλους», αλλά… με λεφτά

Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Δεκ 2025, 10:40

Δε χρειάζεται να μιλήσουμε για την ανάγκη -ιδιαίτερα των κατοίκων των μεγαλουπόλεων, όλων των ηλικιών- για άθληση. Αυτή η ανάγκη, όμως, έχει μετατραπεί εδώ και χρόνια σε μπίζνα. Οχι μόνο η άθληση σε κλειστούς χώρους, τομέας στον οποίο κυριαρχούν τα γνωστά ιδιωτικά γυμναστήρια, αλλά και η άθληση σε ανοιχτούς χώρους.

Ακόμα και δημόσιοι χώροι παραχωρούνται -έναντι εξευτελιστικού αντίτιμου- σε διάφορους «ημετέρους» που καλύπτουν τη μπίζνα πίσω από την ταμπέλα κάποιου αθλητικού σωματείου, για τη δημιουργία του οποίου αρκούν 21 υπογραφές κάτω από ένα καταστατικό που κατατίθεται στο Πρωτοδικείο. Αυτή η καλυμμένη κερδοσκοπική δραστηριότητα καταλαμβάνει προνομιακά τους οργανωμένους δημόσιους χώρους άθλησης, μην αφήνοντας ελεύθερο χώρο για όσους/ες θέλουν να αθληθούν μόνοι τους ή σε παρέες στις οποίες δεν υπεισέρχεται τίποτα το κερδοσκοπικό.

Oσο για κάποια προγράμματα δωρεάν άθλησης για πολίτες, που κατά καιρούς κάνουν οι δήμοι και οι περιφέρειες, είναι σκέτη βιτρίνα. Και συχνά τερματίζονται, για να μείνει ο χώρος ελεύθερος στους κάθε είδους κερδοσκόπους του αθλητισμού, που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των γονιών για άθληση των παιδιών τους και την ανάγκη των εργαζόμενων και των συνταξιούχων για κάποιες αθλητικές ανάσες δραπέτευσης από την τσιμεντούπολη.

Η ανακοίνωση αθλούμενων στο Αττικό Αλσος, οι οποίοι/ες εδώ και χρόνια προσπαθούν να υπερασπιστούν το δικαίωμά τους στην ελεύθερη άθληση, αποκαλύπτει πτυχές αυτής της απαράδεκτης κατάστασης, με τα πάντα παραδωμένα στην κερδοσκοπία. Η εκπρόσωπος του Χαρδαλιά δεν ενοχλήθηκε από την απαράδεκτη κατάσταση που κατήγγειλαν οι αθλούμενοι/ες αλλά από το πανό που σήκωσαν και χάλαγε την πολιτική μόστρα του Χαρδαλιστάν.

Η Περιφέρεια Αττικής να αναλάβει τις ευθύνες της!

Οφείλει να υπερασπιστεί τη δωρεάν άθληση στο Αττικό Άλσος!

Την Τετάρτη 10/12/25 μέλη της ομάδας «Αθλούμενοι/ες στο Αττικό Άλσος» πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην προγραμματισμένη γιορτή της χορωδίας της Περιφέρειας Αττικής στην είσοδο του Αττικού Άλσους. Η παρέμβαση περιλάμβανε ανάρτηση πανό και συλλογή υπογραφών προς ενίσχυση της επιστολής διαμαρτυρίας που θα στείλουμε σε ΓΓΑ και Περιφέρεια Αττικής.

Παρότι υπάλληλος της Περιφέρειας απαίτησε να κατέβει το πανό, «αλλιώς θα ειδοποιηθεί η αστυνομία (όπως και έγινε)» οι Αθλούμενοι/ες συνεχίσαμε την ενημέρωση του κοινού. Μετά από την δημόσια διατύπωση των αιτημάτων μας, μάς προσέγγισε η αντιπεριφερειάρχης κα Μωραϊτάκη. Η αντιπεριφερειάρχης αποποιήθηκε των ευθυνών της και κατηγόρησε την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την περάτωση τον Σεπτέμβριο του 2025 των προγραμμάτων της «Γυμναστικής για την Τρίτη ηλικία», αλλά και της «Ακαδημίας Μπάσκετ», ωθώντας δεκάδες παιδιά να αναζητήσουν ιδιωτικούς συλλόγους για τη συνέχιση των προπονήσεών τους.

Μετά από δική μας όχληση σε περιφέρεια και ΓΓΑ, η αντιπεριφερειάρχης σε ερώτημά της προς την ΓΓΑ (30/9/25) παραδέχτηκε ότι η ΓΓΑ είχε αποσύρει τους προπονητές της και επιπλέον αναφέρθηκε σε καταγγελίες πολιτών ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (ΟΑΝΙ) απέτρεπε τη δωρεάν εγγραφή αθλούμενων στα προγράμματα εκμάθησης Τένις. Έκτοτε όχι μόνο η ΓΓΑ δεν συμμορφώθηκε, αλλά δεν λάβαμε  – ενδεχομένως ούτε και η περιφέρεια αττικής – κάποια απάντηση από την ΓΓΑ.

Δεν αρμόζει, όμως, στην Περιφέρεια «να ποιεί την νήσσαν»! Γνώριζε από τον Μάρτη 2023 το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Α48/22) για τη σωρεία παραβιάσεων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΓΓΑ και ΟΑΝΙ και δεν έπραξε απολύτως τίποτα! Τώρα που οι παραβιάσεις συνεχίζονται με το κόψιμο των δωρεάν προγραμμάτων, η Περιφέρεια οφείλει «να διαλύσει ή να καταγγείλει τη σύμβαση μονομερώς» (άρθρο 10).

Η ΓΓΑ οφείλει να λογοδοτήσει στην Περιφέρεια Αττικής για τη μη τήρηση δεκάδων όρων της σύμβασης. Από την άλλη όμως, εμείς ως αθλούμενοι/ες του Αττικού Άλσους, απαιτούμε από την Περιφέρεια, μετά την καταγγελία της σύμβασης, να προχωρήσει άμεσα η ίδια σε υλοποίηση των δωρεάν προγραμμάτων άθλησης, όπως αυτά περιγράφονται στους σκοπούς του προγράμματος «Αττικό Άλσος – Άθληση για Μικρούς και Μεγάλους» και συγκεκριμένα:

«α) τη δωρεάν μάθηση και εξάσκηση σε αθλήματα, όπως τένις, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο κ.α.,

β) τη δημιουργία “Ακαδημία Τένις” με προγράμματα διδασκαλίας σε πολίτες όλων των ηλικιών,

γ) τη δημιουργία “Ακαδημία Μπάσκετ” με προγράμματα διδασκαλίας,

δ) την οργάνωση επισκέψεων των προπονητών, στα Δημοτικά σχολεία προς ενημέρωση των παιδιών για την υλοποίηση των ως άνω προγραμμάτων και πρόσκλησή τους να συμμετέχουν σε αυτά,

ε) τον ελεύθερο αθλητισμό.»

  • Απαιτούμε τη συνέχιση του προγράμματος «Άθληση για όλους» στο Αττικό Άλσος, στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά και σε όλη την Ελλάδα από δημόσιους φορείς!
  • Απαιτούμε να συνεχιστούν τα προγράμματα καλαθοσφαίρισης και άθλησης της 3ης ηλικίας που παράτυπα αναστάλθηκαν.
  • Διεκδικούμε την επαναφορά των γηπέδων του Αττικού Άλσους σε δημόσιους φορείς, χωρίς ιδιώτες «διαχειριστές».
  • Απαιτούμε να μπει ένα τέλος στην παραχώρηση δημόσιων χώρων άθλησης σε ιδιώτες.

Αθλούμενοι/ες στο Αττικό Άλσος

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣυνθήκες εργασιακού κάτεργου στο «Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος» καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της Λυρικής Σκηνής

Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

Επόμενο άρθρο Σανός για σιωνιστικά ζώα

Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

Σχετικά Αρθρα

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

Αθλητισμός 13 Φεβ 2026, 13:12

Πεπ Γουαρδιόλα: Μιλάω γιατί με πονάει

Κονιορτοποίησε το Νο Politica ο καταλανός προπονητής

Αθλητισμός 6 Φεβ 2026, 20:50

Οι ακρωτηριασμένοι ποδοσφαιριστές της Γάζας τιμούν τον Πεπ Γουαρδιόλα

Αθλητισμός 3 Φεβ 2026, 10:29

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

«Βούλιαξε» από κόσμο το Παλάου Σαν Τζόρντι - Ο Πεπ ξεσήκωσε τον κόσμο

Αθλητισμός 31 Ιαν 2026, 09:11

709 υπογραφές για τη δημόσια δωρεάν άθληση

Αθλητισμός 18 Δεκ 2025, 18:51

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Αθλητισμός 16 Νοέ 2025, 22:34
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ εξαίρουν την… κοινωνική προσφορά του εφοπλ(η)στικού ομίλου Grimaldi

17 Φεβ 2026, 12:05
Ιστορία

Κ’ είναι χιλιάδες στην Ελλάδα όμοιοι Πανάγιοι Τάφοι (Κώστας Βάρναλης)

17 Φεβ 2026, 10:11
Διεθνή

Καλκίλια: Ορκος αντίστασης στην κηδεία του 18χρονου μάρτυρα

17 Φεβ 2026, 09:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

17 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ήταν αυτή που διαβεβαίωνε ότι η «Βιολάντα» ήταν ένα σύγχρονο και ασφαλές εργοστάσιο;

16 Φεβ 2026, 19:35
Εργατικά

Με τον μαχητικό συνδικαλισμό ενάντια στις απειλές της κυβέρνησης – Ολοι στην Τρίπολη στις 18 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 13:46
Κόντρες

Ο σεβαλιέ Γεώργιος Πιτσιλής

16 Φεβ 2026, 13:39
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
Εργατικά

Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου

16 Φεβ 2026, 05:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

15 Φεβ 2026, 20:27
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Φλεβάρη

1905: Επαναστάτες εκτελούν στη Μόσχα τον Μέγα Δούκα Σεργκέι Αλεξάντροβιτς, θείο και σύμβουλο του τσάρου Νικολάου Β’.

1935: Η Γερμανία καθιερώνει την οκτάωρη εργάσιμη ημέρα.

1947: Ολλανδοί επίσκοποι της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας εκδίδουν μανιφέστο κατά του «άθεου κομμουνισμού».

1972: Βόμβες (ΑΑΑ) σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Κηφισιά και Πολιτεία.

1973: Συγκρούσεις αστυνομίας-φοιτητών στη Νομική, ανακοινώνονται άλλες 51 διακοπές αναβολής στράτευσης.

1982: Καθιερώνεται ο πολιτικός γάμος στην Ελλάδα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Εφετείο 17Ν

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • ΕΛΑ

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Επικοινωνία

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Όροι χρήσης

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Ποιοι είμαστε

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Επικοινωνία

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

  • Όροι χρήσης

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

    Το παράδειγμα των δημόσιων χώρων άθλησης του Αττικού Αλσους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo