Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 23 Γενάρη
  • Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές
  • «Η μουσική παιδεία είναι πολιτισμός, δεν είναι πολυτέλεια να είσαι μουσικός»
  • Σύμπτωση είναι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό
  • Η σημασία της παύσης στη μουσική
  • Κακοκαιρία και Tηλεκπαίδευση: Η μέγιστη υποκρισία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Σανός για σιωνιστικά ζώα
Κόντρες

Σανός για σιωνιστικά ζώα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Δεκ 2025, 14:39

Ολος ο κόσμος γνωρίζει ποιος ήταν ο άνθρωπος που με κίνδυνο της ζωής του αφόπλισε έναν από τους επιτιθέμενους στους εβραίους πανηγυριστές στην Αυστραλία. Ονομάζεται Αχμεντ αλ-Αχμέντ, είναι μουσουλμάνος, πρόσφυγας από τη Συρία που πήρε άσυλο στην Αυστραλία εδώ και κάμποσα χρόνια και έχει ένα μπακαλικάκι.

Ολος ο κόσμος εκτός από τα σιωνιστικά ζώα που τα ταΐζει σανό ο Νετανιάχου, λέγοντας πως αυτός που αφόπλισε τον επιτιθέμενο ήταν «ένας εβραίος ήρωας». Είπε, επί λέξει, σε ομιλία του: «Είδαμε το κακό στη χειρότερη εκδοχή του και είδαμε επίσης τον εβραϊκό ηρωισμό στην κάλλιστη εκδοχή του. Καθώς ερχόμουν εδώ είδα ένα βίντεο με έναν Εβραίο που όρμησε σε έναν από τους δολοφόνους, του πήρε το όπλο και έσωσε ποιος ξέρει πόσες ζωές».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/12/netanyahou_psemata.mp4

Ετσι διαπαιδαγωγείται ο σιωνιστικός όχλος. Ετσι κατασκευάστηκε και συντηρείται ένας αντιδραστικός λαός.

Για τους καπιταλιστές έχει, για τους αγρότες δεν έχει

Διαβάζουμε στον φιλοκυβερνητικό Τύπο ότι ίσως και αυτή την εβδομάδα θα κατατεθεί στις Βρυξέλλες πρόταση της κυβέρνησης για τη μείωση του ενεργειακού κόστους της βιομηχανίας. Η πρόταση, γράφουν, θα περιλαμβάνει την ενίσχυση του 30% της ενεργειακής κατανάλωσης των βιομηχανιών με περίπου 120 εκατ. έως 200 εκατ. ετησίως για τρία χρόνια και μετά, ενώ η επιδοτούμενη ενέργεια θα πρέπει να επιστραφεί μέσα σε μία εικοσαετία, μέσω επενδύσεων σε ΑΠΕ. Τα ποσά προκαλούν ίλιγγο. Και είναι λογικό να είναι τόσο μεγάλα, γιατί η βιομηχανία είναι ενεργοβόρα. Την ίδια στιγμή, οι αγρότες ζητούν τιμή ηλεκτρικού ρεύματος 7 λεπτά την κιλοβατώρα και αφορολόγητο πετρέλαιο για τα μηχανήματά τους και η κυβέρνηση τους απαντά ότι… δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα. Τα έχουν καπαρώσει όλα οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές.

Το μνημόσυνο του GSΙ

Aντιγράφουμε από Δελτίο Τύπου του ΥΠΕΝ: «Στο περιθώριο του Συμβουλίου [υπουργών Ενέργειας της ΕΕ], ο κ. Παπασταύρου και ο κ. Τσάφος πραγματοποίησαν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον νέο Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου. κ. Μιχάλη Δαμιανό. Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και συμφωνήθηκε οι δύο χώρες να προχωρήσουν στην  υλοποίηση των βημάτων που έχουν ανακοινωθεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Χριστοδουλίδη». Το περιβόητο GSI (καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ) δεν κατονομάζεται καν. Αφού Μητσοτάκης και Χριστοδουλίοδης το κήδεψαν, ανακοινώνοντας ότι θα κάνουν από το μηδέν νέα οικονομικοτεχνική μελέτη, ο Παπασταύρου με τον νέο υπουργό Ενέργειας της Κύπρου (ο προηγούμενος, που ήταν υπέρ του GSI, εκδιώχτηκε) ανέλαβαν να του κάνουν το μνημόσυνο.

«Τα καρτέλ είναι αποτέλεσμα του σοσιαλισμού», είπε η Λατινοπούλου στον Χατζηνικολάου που την πήρε στο ψιλό, με τακτ όμως. Απτόητη αυτή τον έβαλε στη θέση του: «Αυτό δεν το αμφισβητούν ούτε οι μεγαλύτεροι οικονομολόγοι και θεωρητικοί». Δεν την ρώτησε να του πει έναν οικονομολόγο ή θεωρητικό, γιατί αυτές οι ραδιοφωνικές εμφανίσεις είναι «ειδικού περιεχομένου» και δεν επιτρέπεται να ξεφτιλίζουμε τους «φιλοξενούμενους» (καταλαβαίνετε…). Είμαστε σίγουροι ότι η ακροδεξιά σελέμπριτι δε θα μπορούσε να κατονομάσει ούτε έναν οικονομολόγο ή θεωρητικό. Πρώτο, γιατί κανένας οικονομολόγος, οποιασδήποτε αστικής κατεύθυνσης, δεν έχει γράψει τέτοια παπάρα (εκτός αν κατονόμαζε τον… Τραμπ, για να πέσει το γέλιο της αρκούδας). Δεύτερο, γιατί οι γνώσεις της περιορίζονται στα σχετικά με τον έλεγχο της κυτταρίτιδας και την αφαίρεση της περιττής τριχοφυΐας. Ενα οικονομολογικό βιβλίο, ακόμα και εκλαϊκευτικό, θα της φαινόταν γραμμένο στα κινέζικα.

Στην υγειά των κορόιδων

Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών πήραμε την παρακάτω πρόσκληση.

Εμείς δεν πρόκειται να πάμε. Ούτε λιγούρια είμαστε ούτε παπαγαλάκια και ξεσκονιστήρια, για να συμμετάσχουμε στην επιχείρηση αγιογράφησής του, που έχει στήσει ο πρώην πασόκος και νυν νεοδημοκράτης με τις άμετρες φιλοδοξίες. Δουλειά του δημοσιογράφου (πρέπει να) είναι το ρεπορτάζ και ο έλεγχος των φορεών της πολιτικής εξουσίας. Η θέση του είναι στις αίθουσες Τύπου των υπουργείων και όχι  σε τραπέζια πολυτελών εστιατόριων-μπαρ. Θα ρωτούσαμε αν θα πληρώσει από την τσέπη του το φαγητό και τα ποτά στο κυριλομάγαζο (κάνα ογδοντάρι-κατοστάρικο το άτομο και μπορεί να λέμε και λίγα), αλλά η πρόσκληση αναφέρει σύμπασα την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΟΟ, οπότε αντιλαμβανόμαστε πως τα λεφτά θα τα πληρώσει ο σκληρά φορολογούμενος ελληνικός λαός.

ΥΓ. Οπως πληροφορούμαστε σήμερα το βράδυ θα φαγοποτιστούν από τον Πιερρακάκη οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες σε κυριλέ ταβέρνα στο Παγκράτι. Από την τσέπη του θα πληρώσει;

Ο Μαρινάκης μαζί με τον σύζυγο της Ντόρας ανακοίνωσαν ότι η εφοπλιστική εταιρία του εφοπλιστή, μιντιάρχη, επιχειρηματία του ποδόσφαιρου κτλ. αναλαμβάνει μέγας χορηγός για τη μετατροπή του Καλλιμάρμαρου σε στάδιο που θα μπορεί να φιλοξενήσει διεθνείς αγώνες επιπέδου Diamond League. Μπίζνα είναι κι αυτή, αλλά μην μας πείτε ότι δεν υπήρχε άλλος καπιταλιστής για να μπει στη μπίζνα και επιλέχτηκε ο θανάσιμος εχθρός του Κούλη. Η απάντηση είναι απλή: η Ντόρα δουλεύει για πάρτη της και για το γιο της και όχι για τον αδερφό της, που άλλωστε δεν της φέρθηκε δίκαια.

Για μπάτσες

Δε φτάνει που κατηγόρησε την αστική αντιπολίτευση ότι «οδηγεί την Ελλάδα σε ιδιότυπο αγροτικό Grexit» (sic!), επειδή επιμένει ν’ ασχολείται με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το τράβηξε και παραπέρα ο Σκέρτσος. Αναφερόμενος στο σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις, είπε ότι «υπάρχουν πολλές όψεις της Ελλάδας που μας πληγώνουν και μας θυμώνουν. Την ίδια ημέρα που αναλαμβάναμε ομόφωνα την προεδρία του Eurogroup, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προσβλητικές συμπεριφορές που προέρχονται από το αρχαϊκό παρελθόν των πελατειακών σχέσεων στον πρωτογενή τομέα. Είμαστε εδώ για να συγκρουστούμε με αυτές τις συμπεριφορές που προσβάλλουν τους πολλούς νομοταγείς αγρότες και τους πολίτες. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε αυτές τις συμπεριφορές. Οι πελατειακές σχέσεις καθηλώνουν την πολιτεία, πληγώνουν την ισονομία και ισοπολιτεία». Ολοι δικοί τους είναι, από τους επιλοχίες τύπου Φραπέ, Χασάκη, Καλφούτζου κτλ., μέχρι τους λοχαγούς τύπου Στρατάκου, Μπαμπασίδη, Μελά, Ζερβού κτλ. και από τους ταξίαρχους τύπου Βορίδη και Αυγενάκη μέχρι τον στρατηγό Μητσοτάκη και το επιτελείο του (Δημητριάδη, Σκέρτσο, Μυλωνάκη κτλ.), κι ο Σκέρτσος προκαλεί με αμπελοφιλοσοφίες και γελοιότητες που νομίζει ότι συνιστούν… πολιτικοκοινωνική ανάλυση.

Τεράστια απώλεια για το μόρφωμα του Στέφανου σκέτου. Ο Μιχελογιαννάκης ο γιατρός ανακοίνωσε την αποχώρησή του! Η στήλη δικαιώνεται: το μόρφωμα δεν μπορεί πλέον να επιτελέσει το ρόλο του μεγάλου χορηγού της. Μόνο με Στέφανο, Τάιλερ και Φρόξι δε βγαίνει μεροκάματο, παιδιά.

Διαψεύσεις του κ..ου

Η κυρία Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε ότι δουλεύει για να στήσει κόμμα. «Είμαι στην πρώτη γραμμή μαζί με άλλους ανθρώπους που προσπαθούμε να το οργανώσουμε αυτό το κίνημα» είπε. Διαβεβαίωσε, δε, ότι «πάμε για κάτι πολύ μεγάλο». Δε θα πούμε τα αυτονόητα, ότι είναι δικαίωμά της και ότι πλέον θα αντιμετωπίζεται ως πολιτικό πρόσωπο και όχι ως μάνα θύματος των Τεμπών. Ούτε θα μπούμεσε κουβέντα για το ποιους θα βλάψει ένα τέτοιο μόφωμα και τι προοπτικές έχει. Θα θυμίσουμε μόνο ότι μέχρι και πρόσφατα η κα Καρυστιανού διέψευδε ότι προσανατολίζεται σε κάτι τέτοιο. Οταν επί τόσο καιρό ψευδόταν, ποιος θα πιστέψει τις προεκλογικές εξαγγελίες της;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Αθληση για όλους», αλλά… με λεφτά
Επόμενο άρθρο Καθημερινή δίψα εν μέσω σκηνών και ερειπίων: Μια «τραχιά και αμμώδης διαδρομή» για τους εκτοπισμένους της Γάζας

Σχετικά Αρθρα

Η σημασία της παύσης στη μουσική

Κόντρες 22 Ιαν 2026, 13:47

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

Κόντρες 21 Ιαν 2026, 14:44

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

Κόντρες 20 Ιαν 2026, 12:04

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

Κόντρες 19 Ιαν 2026, 14:11

Νέο unfair από τον Τασούλα

Κόντρες 15 Ιαν 2026, 14:53

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

Κόντρες 14 Ιαν 2026, 14:49
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Γενάρη

23 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

22 Ιαν 2026, 21:10
Παιδεία

«Η μουσική παιδεία είναι πολιτισμός, δεν είναι πολυτέλεια να είσαι μουσικός»

Στους δρόμους οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων

22 Ιαν 2026, 17:48
Πολιτική

Σύμπτωση είναι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό

22 Ιαν 2026, 14:16
Κόντρες

Η σημασία της παύσης στη μουσική

22 Ιαν 2026, 13:47
Παιδεία

Κακοκαιρία και Tηλεκπαίδευση: Η μέγιστη υποκρισία

22 Ιαν 2026, 11:44
Εργατικά

Τα πειθαρχικά θα ηττηθούν – το Δημόσιο Σχολείο θα νικήσει (ανταπόκριση από την Τρίπολη)

Μαζική συμπαράσταση, την ημέρα διεξαγωγής του Πειθαρχικού κατά τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στη νόμιμη απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

22 Ιαν 2026, 10:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

22 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

21 Ιαν 2026, 21:15
Διεθνή

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

21 Ιαν 2026, 19:10
Παιδεία

Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»

21 Ιαν 2026, 14:57
Κόντρες

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

21 Ιαν 2026, 14:44
Η παπάρα

Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή

21 Ιαν 2026, 12:38
Διεθνή

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

21 Ιαν 2026, 11:32
Παιδεία

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

21 Ιαν 2026, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Γενάρη

1905: Αιματηρές συγκρούσεις στα Τρίκαλα λόγω των εκλογών, δύο νεκροί, πολλοί τραυματίες.

1950: Η Ιερουσαλήμ ανακηρύσσεται επίσημα ως η νέα πρωτεύουσα του Ισραήλ.

1962: Γάλλοι ακροδεξιοί που αντιτίθενται στην ανεξαρτησία της Αλγερίας, πραγματοποιούν βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εξωτερικών σκοτώνοντας έξι άτομα και τραυματίζοντας δεκατρία.

1969: Δεύτερη δίκη του «Ρήγα Φεραίου» και του ΠΑΜ, έξι καταδίκες.

1989: Εκτελείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Α. Βερνάρδος (1η Μάη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητέ φίλε Israel, […] η σημερινή σου παρουσία αποκτά μια θετική διάσταση στο πλαίσιο των ήδη άριστων και στρατηγικών αμυντικών μας σχέσεων. Γιατί η αμυντική μας συνεργασία πλέον, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα: Από την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα και τις κοινές ασκήσεις μέχρι τη στρατηγική σύγκλιση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αμυντική τεχνολογία και βιομηχανία. […] Eνας άλλος πυλώνας συνεργασίας είναι η Τριμερής με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «3+1». Δηλαδή, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενικά, λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Oπως ξέρετε, στην περιοχή μας πολλά διακυβεύονται από αποσταθεροποιητικές πρακτικές, από αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου, από αμφισβήτηση του Δικαίου της Θάλασσας. Η Ελλάδα υπερασπίζεται την κυριαρχία της, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματά της, χωρίς να απειλεί οιονδήποτε, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε. […] Oπως είναι φυσικό, «εκμεταλλεύτηκα» την παρουσία του Υπουργού στην Αθήνα, ανταλλάξαμε απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, του υπογράμμισα τον σταθεροποιητικό και έντιμο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, διατηρώντας αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ και εγκάρδιες σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. […] Και, βέβαια, από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και υποστηρίξαμε το δικαίωμα σας, κύριε Υπουργέ, για αυτοάμυνα. Και στηρίζουμε το αίτημα για την επιστροφή της σoρού και του τελευταίου ομήρου. […] Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μεταξύ μας αποτελούν πάντα ένα σκαλοπάτι για τη βελτίωση των σχέσεων μας, αλλά λειτουργούν και ως σταθεροποιητικός παράγων για την ευρύτερη περιοχή.

Nικος Δένδιας

(Ο Δένδιας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον σφαγέα Ισραέλ Κατζ, δεξί χέρι του Νετανιάχου στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Και επέλεξε να μην πει ούτε δυο τυπικά λόγια «ίσων αποστάσεων». Πλήρης ταύτιση με τους σιωναζιστές. Τους οποίους είχε το θράσος να χαρακτηρίσει παράγοντα σταθερότητας της περιοχής! Ποιους; Αυτούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις μισές χώρες της περιοχής και που προβάλλουν απροκάλυπτα ως στρατηγικό τους στόχο το «Μεγάλο Ισραήλ», ένα αυτοκρατορικό μόρφωμα που θα καταπιεί χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Συρία, και θα διαμελίσει άλλες, όπως η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και η Τουρκία! Ο Δένδιας άκουσε -συγκατανεύοντας- τον Κατζ να λέει -δύο φορές μάλιστα- ότι Ελλάδα και Ισραήλ «μοιράζονται κοινές αξίες». Τον άκουσε να ονοματίζει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που και το ελληνικό κράτος έχει ψηφίσει. Παραβιάζοντας το διεθνές στάτους που αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας το Τελ Αβίβ. O ελληνικός λαός πρέπει να βάλει τέρμα σ’ αυτή την ντροπή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo