Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
  • 81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 9 Μάη
  • Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος
  • ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Αντικυνωνικά»ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Φεβ 2025, 00:02
Hellenic Parliament: Voting for the new Chairman, in Athens, on July 18, 2019 / Κοινοβούλιο: Ψήφιση νέου Προέδρου της Βουλής, στην Αθήνα, στις 18 Ιουλίου, 2019

Πότε θα έρθει μια χρονιά

πότε θα έρθει η μέρα…

Υπενθυμίζουμε επετειακά τον απολογισμό ενός έτους (ως τις 12 Φεβρουαρίου 1946) από την υπογραφή της συμφωνίας της Βάρκιζας: 1.192 νεκροί, 6.413 τραυματίες, 70.000 συλλήψεις, 165 βιασμοί γυναικών

6.567 ληστείες, 572 επιδρομές σε τυπογραφεία, 100.000 καταδιωκόμενοι, 166 ομάδες ακροδεξιών οπλοφόρων δρουν στη χώρα.

Εχει κανείς κάποια πειστική εξήγηση για το γεγονός ότι ενώ οι σεισμοί γίνονται μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού, μαθαίνουμε διαρκώς για τους «σεισμούς της Σαντορίνης» και δεν ακούμε και δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα για τη δεύτερη;

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου καθησύχασε όσους εξ ημών εμφορούμαστε από τα εθνικά και δημοκρατικά ιδεώδη: «Θα επανέλθω στην πολιτική αν κρίνω ότι υπάρχουν λόγοι δημοκρατίας ή εθνικοί» είπε, όπερ μεθερμηνευόμενον σημαίνει ότι είμαστε καλά, εθνικώς και δημοκρατικώς. Ομως μην εφησυχάζουμε ούτε εμείς ούτε ο πάνω σκαμμένος.

Λίγο πιο αριστερά (όχι πολύ) η Αννούλα (ποιου χιονιά ρε; Της «ευελφάλειας», η mrs Diamantopoulos ντε) δηλώνει: «Ας πιστέψουμε ότι το ΠαΣοΚ μπορεί να γίνει πρώτο κόμμα στις εκλογές. Γίνεται!».

Δηλώσεων συνέχεια: «Ολα στο φως» η Νέα Δειμοκρατία, «να μην υπάρξει καμιά σκιά» το pas shock. Μεγάλοι, δεν γίνονται και τα δύο μαζί, καθώς το φως δημιουργεί σκιές…

«Η ενότητα είναι το αόρατο νήμα που μας ενώνει» είπε ο Τασούλας, «το σύμβολο της εθνικής μας ενότητας» κατά Κούλη! Τι μπορεί να (πρωτο)σχολιάσει κανείς; Είναι να μην τρελαίνεσαι;

Κολλητικό από την Τσιπροεποχή εκεί στον ΣυΡιζΑ; Αρχισαν συναντήσεις και του Φάμελλου με τον Τζερόνιμο! Oh mon dieu!

Αποκριές! Καρνάβαλοι του κόσμου ενωθείτε

δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο τις μάσκες

μα μη φοβάστε. Κι αν χαθούν πάλι θα σας στηρίζουν

οι αιώνια σκεπτικιστές παραιτημένοι σκλάβοι.

Η Γερμανία θα στέλνει πρόσφυγες πίσω στην Ελλάδα, λέει. Και θα εξακολουθεί να την «ισιώνει» και να τη βρίζει, γιατί είναι ούμπερ άλλες.

«Ουάου, τι ηλίθιος που είναι αυτός ο τύπος». Νέα πολιτικά ήθη.

Πιο μπροστά από την κουλή του cool Κούλη Ελλάδα του βρίσκονται η Μποτσουάνα, η Μαλαισία και η Πολωνία, στον χάρτη του Δείκτη Αντίληψης της Διαφθοράς της Διεθνούς Διαφάνειας. Σύμφωνα με τα στοιχεία για το 2024, η μακάρια μπανανία του νότου «δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση στην αντίληψη της διαφθοράς», διατηρώντας την 59η θέση μεταξύ 180 χωρών. Η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια θέση με την Ιορδανία, τη Ναμίμπια και τη Σλοβακία, ενώ το Βανουάτου την έχει ξεπεράσει από πέρυσι.

Χωρίς καμιά σεξιστική διάθεση, λέει η Σούλα

«με κάνει δύσπιστη ο άντρας που τον λέν’  Τασούλα»…

Η στήλη χαιρετίζει την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος αστυνόμευσης των συγκοινωνιών στην περιοχή της δυτικής Αθήνας, με τη σταθερή τοποθέτηση 130 αστυνομικών μέσα σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τρένα του προαστιακού, από την ώρα έναρξης της βάρδιας ως και την ώρα λήξης, που ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Πολιτείας του Προστάτη. Και ελπίζουμε στην απανταχού επέκτασή του, καθώς από παλιά λέγαμε ότι θα μας βάλουν μπάτσους και στα σπίτια και να που έρχεται η στιγμή να δικαιωθούμε.

Ως «επίθεση με τρικάκια» αναφέρεται από τα προσκυνημένα/προσκείμενα μουμουέ η παρέμβαση στην οικία Τασούλα. Είχε θύματα;

Αν οι όμηροι είναι «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», τότε η πολύχρονη γενοκτονία στη Γάζα τι είναι;

«Η ψυχρή γεροντοκόρη Ευρώπη έχει τρελαθεί από φθόνο και οργή» λέει ο Μεντβέντεφ, περιχαρής και σιελογόνος που η θερμή Ρωσία βρήκε νέο γκόμενο!

Περί χωμάτων απλοϊκό ερώτημα: Πώς θα φαινόταν σ’ εκείνους που πήραν τα χώματα από τον τάφο 57 ανθρώπων, αν κάποιοι έπαιρναν τα χώματα από τους δικούς τους τάφους;

Κοκκινοσκουφίτσα

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 15 Φλεβάρη
Επόμενο άρθρο Τσάμπα χρήμα με ουρά από το κράτος στη MΟΤΟΡ ΟΪΛ των Βαρδινογιάννηδων

Σχετικά Αρθρα

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 9 Μάι 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 2 Μάι 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 25 Απρ 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 18 Απρ 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 4 Απρ 2026, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 28 Μαρ 2026, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
Κόντρες

Δυο σκηνές και δυο απορίες

6 Μάι 2026, 21:57
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης αμνηστεύει τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ υπουργούς του, γιατί πίσω από την εγκληματική οργάνωση βρίσκεται ο ίδιος

6 Μάι 2026, 20:36
Παιδεία

Σε προανακριτικές διαδικασίες πρόεδροι Συλλόγων Γονέων για μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις

6 Μάι 2026, 20:13
Πολιτική

Ούτε Κιγκινάτος ούτε βαστάζος

6 Μάι 2026, 14:53
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

Ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Ημέρα της Ευρώπης.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1948).

1933: Οι ναζί καίνε 25.000 βιβλία στο Βερολίνο.

1934: Κινηματογραφική απόδραση οκτώ κομμουνιστών από τις φυλακές της Αίγινας (άνοιξαν υπόνομο μήκους 25 μέτρων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί).

1970: Συλλήψεις τριών ηγετικών στλεχών του ΚΚΕ.

1976: Δολοφονείται η Ουλρίκε Μάινχοφ (RAF).

1978: Εκτελείται από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός Αλντο Μόρο.

1980: Βόμβες καταστρέφουν 22 αμερικάνικα αυτοκίνητα σε Κολωνάκι, Λυκαβηττό, Νέο Ψυχικό, Ιλίσια, Νέα Σμύρνη και Θησείο (ΕΛΑ).

1999: Πυροβολισμός στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας «Interamerican» και σε υποκατάστημα της «American Express» (Κόκκινη Γραμμή).

2004: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Τσετσενίας Αχμέντ Καντίροφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo