Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!
  • Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
  • Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Ανίκανοι ακόμα και για έναν γκεμπελισμό της προκοπής
Κόντρες

Ανίκανοι ακόμα και για έναν γκεμπελισμό της προκοπής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Αυγ 2023, 17:49

Σύμφωνα με τον Κικίλια, ο δεύτερος κύκλος των καταστροφικών δασικών πυρκαγιών οφείλεται σε… ακραία καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με τον Αυγενάκη, όμως, πρόκειται για… αφύσικο φαινόμενο. Αντε τώρα εμείς οι ταπεινοί και μέτριοι να βγάλουμε άκρη με τις αποφάνσεις δύο γιγάντων της επιστήμης. Η δήλωση Αυγενάκη, πάντως, εκτός από επιστημονικό, έχει και τεράστιο πολιτικό βάθος (πιο βαθύ δε γίνεται). Απολαύστε την:

«Κατ’ αρχάς θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές. Για τέταρτη ημέρα καίγεται ο Έβρος. Σε μια νοητή ευθεία είχαμε μέσα σε 24 ώρες 15 πυρκαγιές. Είναι αφύσικο φαινόμενο, με μια αφύσικη εξέλιξη που, εκ των πραγμάτων, μας προβληματίζει και το οποίο ερευνά η πυροσβεστική υπηρεσία. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που δίνουν μάχη με τις φλόγες, τους αστυνομικούς, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό, τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης και τους εθελοντές για τη μάχη που δίνουν για να αντιμετωπίσουν την επίθεση της φωτιάς. Είμαι βέβαιος ότι, με τον συντονισμό του Πρωθυπουργού, θα αντιμετωπίσουμε γρήγορα όλα τα προβλήματα, ώστε να γιατρέψουμε τις πληγές και να επανέλθει η ζωή στην κανονικότητα».

Τι δεν καταλαβαίνετε; Αφύσικο φαινόμενο με αφύσικη εξέλιξη σημαίνει ότι τις φωτιές έβαλε ανθρώπινο χέρι,  εφαρμόζοντας συγκεκριμένο σχέδιο. Ξένοι πράκτορες, δηλαδή. Κι επειδή μιλάμε για τον Εβρο, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Αλλά ο Αυγενάκης δεν είναι ικανός ούτε μια γκεμπελίστικη δήλωση της προκοπής να κάνει. Το «αφύσικο» το «ερευνά η πυροσβεστική υπηρεσία» γράφει. Καλά, δεν άκουσε ή δε διάβασε τη χτεσινή δήλωση Αρτοποιού; «Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και την ΕΥΠ, διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών». Αμα δε ρίξεις ΚΥΠ στην αρένα, πώς να στηρίξεις τη θεωρία του… αφύσικου; Αυγενάκης είν’ αυτός, όμως, μην περιμένουμε ικανότητες άνω του χαμηλού.

Δεν ξέρουμε τι είναι και τι ρόλο παίζει το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης που έκανε έκκληση για αποστολή αλοιφών για εγκαύματα, γαζών και λοιπού υλικού στην Αλεξανδρούπολη, αλλά η Μαρέβα Γκραμπόβσκι-Μητσοτάκη, που κοινοποίησε την έκκληση μέσω των δικών της λογαριασμών, τι ακριβώς προσπαθεί να μας πει; Οτι το κράτος που διευθύνει ο σύζυγός της έχει καταρρεύσει και είναι ανίκανο να προμηθεύσει τις υγειονοιμικές μονάδες με το απαραίτητο φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικό υλικό και γι’ αυτό πρέπει να κινητοποιηθούν οι πολίτες; Βρισκόμαστε σε πόλεμο, έγινε κανένας σεισμός τύπου νοτιοανατολικής Τουρκίας και δεν το πήραμε είδηση;

Αληθεύει ότι πλακώθηκαν στο δείπνο του Κούλη;

Στο ieidiseis διαβάσαμε ότι στο δείπνο του Κούλη πλακώθηκαν και αντάλλαξαν… γηπεδικές εκφράσεις ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι με τον πρωθυπουργό της Κοσόβας Αλμπίν Κούρτι. Τόσο που τους έβαλαν να καθήσουν διαγωνίως στο τραπέζι, ώστε να υπάρχουν ανάμεσά τους… κυονόκρανοι. Ο λόγος; Ο Κοβάτσεφσκι κατηγόρησε τον Κούρτι ότι πήγε στο Τέτοβο (η αλβανική επαρχία της Βόρειας Μακεδονίας) και έκανε συγκέντρωση με λάβαρα της «Μεγάλης Αλβανίας» και του UCK, ενώ οι σημαίες της Βόρειας Μακεδονίας απουσίαζαν επιδεικτικά.

Οπότε αντιλαμβάνεστε γιατί κρατήθηκε μυστικός ο καυγάς (αν αληθεύει η είδηση). Περίπου τα ίδια έκαναν οι «δικοί μας» στη Χιμάρα της Αλβανίας.

Λούης η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ

Η δαιμόνια ρεπόρτερ βρήκε τον εθελοντή στο μέτωπο της πυρκαγιάς και τον έβγαλε στον αέρα. Μόλις αυτός άρχισε να τα χώνει στο «επιτελικό κράτος», πρώτα τον διέκοψε και μετά την έκανε με αέρα μαραθωνοδρόμου, επειδή… δεν είχε χρόνο. Δείτε και φτύστε:

Επιτρέπεται να λέτε πραγματικά ό,τι θέλετε, απλώς απαγορεύεται να κατηγορείτε το επιτελικό κράτος και να αναφέρεστε στην οικολογική καταστροφή που έχει γίνει. Καταλάβατε; pic.twitter.com/RNDdxePWFM

— ᦔꫀ ᠻꪖᥴꪻꪮ (@panlabro) August 22, 2023

Ξεδιάντροποι

Η ΕΡΤ και ο ΣΚΑΪ χαρακτήριζαν «πλωτό νοσοκομείο» ένα κοινό πλοίο της γραμμής στο οποίο μετέφεραν άρον-άρον τους ασθενείς του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Δείτε τις εικόνες με τους ασθενείς ξαπλωμένους στο ντεκ του πλοίου για να καταλάβετε σε τι ύψη πετάει η ξεδιαντροπιά των κυβερνητικών παπαγάλων. Γιατί έπρεπε σώνει και καλά να μιλούν για πλωτό νοσοκομείο; Για να αποθεώνουν το «επιτελικό κράτος» του Κούλη.

Χολώθηκε ο… ποιητής

Διαρροή από «ανθρώπους του περιβάλλοντος» του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου έκανε την εξής δήλωση: «Κάποιοι γραφικοί με μεγάλη εμπειρία στη λάσπη και το λαϊκισμό συκοφαντούν για μια φορά ακόμα μια αυτονόητη ενέργεια του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Νίκου Παναγιωτόπουλου, να βρεθεί στα σημεία της πυρκαγιάς και να παράσχει κάθε βοήθεια, φεύγοντας μάλιστα εσπευσμένα από την κηδεία του πατέρα του δημάρχου Θάσου. Δεν είδαμε βέβαια την ίδια σπουδή στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από τις περσινές πυρκαγιές στη Θάσο, όπου με παρέμβασή του, επιχείρησαν 17 εναέρια μέσα σώζοντας το νησί»!

Τι θέλουν να πουν οι «κύκλοι» του χολωμένου… ποιητή; Οτι αυτός πέρσι έσωσε τη Θάσο, στέλνοντας 17 αεροπλάνα και ελικόπτερα, ενώ φέτος ο ανίκανος Δένδιας και ο ακόμα πιο ανίκανος Μητσοτάκης δεν μπορούν να σβήσουν ούτε μία φωτιά; ‘Η απλώς ήταν ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους της εκλογικής του περιφέρειας, ότι δεν είχαν να φοβούνται τίποτα όσο ήταν αυτός υπουργός, ενώ τώρα… να κάνουν το σταυρό τους;

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση
Επόμενο άρθρο Μια ακόμα αστυνομική σκευωρία

Σχετικά Αρθρα

Είναι φασίστας και το ξέρει

Κόντρες 12 Σεπ 2025, 14:14

Οταν η διερμηνεία γίνεται επάγγελμα βαρύ και ανθυγιεινό

Κόντρες 9 Σεπ 2025, 21:02

Μπουμπούκος ή μπουχέσας;

Κόντρες 8 Σεπ 2025, 13:01

Γεννήθηκε ο πρώτος φυλακισμένος Γιάχια

Κόντρες 4 Σεπ 2025, 14:20

Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι

Κόντρες 2 Σεπ 2025, 21:59

Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας αρθρογράφος;

Κόντρες 30 Αυγ 2025, 12:28
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

Ημέρα πρώτων βοηθειών.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

1943: Οι Γερμανοί σκοτώνουν πεντακόσιους Ελληνες στη Βιάνο Κρήτης.

1944: Ταγματασφαλίτες με επικεφαλής τους Σούμπερτ και Πούλο και με την ενίσχυση Γερμανών δολοφονούν 104 άοπλους πολίτες στα Γιαννιτσά.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1960: Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ.

1976: Ανακαλύπτεται οπλοστάσιο στα χέρια απόστρατων στελεχών της ιωαννιδικής χούντας, στη Θεσσαλονίκη.

1982: Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες ξυλοκοπούν τον στρατιωτικό ακόλουθο της Τουρκίας στην Ελλάδα.

2000: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ιδρύει το ΛΑΟΣ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo