Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων
  • Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…
  • Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη
  • Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο
  • Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν
  • Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Αμεση παύση όλων των διώξεων, πλήρης απαλλαγή και δικαίωση των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Λακωνίας
Εργατικά Παιδεία

Αμεση παύση όλων των διώξεων, πλήρης απαλλαγή και δικαίωση των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Λακωνίας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Ιαν 2026, 19:49

Την ημέρα διεξαγωγής του Πειθαρχικού (21/1/2026) στη Διεύθυνση ΠΔΕ Πελοποννήσου στην Τρίπολη, εκπαιδευτικοί και σωματεία που ήρθαν με λεωφορεία και ΙΧ από την Αττική και την Πελοπόννησο συμπαραστάθηκαν με μαζική, μαχητική συγκέντρωση στις τρεις διωκόμενες νεοδιόριστες εκπαιδευτικούς του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Πλήθων», που διώκονται επειδή συμμετέχουν στη νόμιμη απεργία-αποχή από την αξιολόγηση. Στο πρόσωπο των τριών νεοδιόριστων εκπαιδευτικών διώκεται το ίδιο το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα συμμετοχής στην απεργία.

Θορυβημένη η Διεύθυνση ανέβαλε την απολογία των τριών εκπαιδευτικών για τις 30 Γενάρη, ελπίζοντας αυτήν τη φορά στην απουσία της συμπαράστασης. Είναι γελασμένοι. Οσες φορές κι αν χρειαστεί η μαχόμενη εκπαίδευση θα δώσει το παρών.

Παραθέτουμε την ανακοίνωση των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Συσπειρώσεων Κινήσεων ΔΕ:

5 χρόνια αγώνας ενάντια στην αξιολόγηση και την αντιεκπαιδευτική αναδιάρθρωση, 5 χρόνια απεργία αποχή.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Παρασκευή 30/1/2026 στην Τρίπολη και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας , με τις συναδέλφισσες της Λακωνίας ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Την Τετάρτη 21/1 ο εκπαιδευτικός κόσμος έδωσε μια ακόμη καθαρή απάντηση στην πολιτική της φίμωσης και της τρομοκρατίας, με την οποία επιχειρεί να τον αντιμετωπίσει η κυβέρνηση της «αριστείας» εδώ και 6 χρόνια. Κόντρα στις αντίξοες καιρικές συνθήκες με την μαζική παρουσία στην συγκέντρωση της Τρίπολης αλλά και με σημαντικές κινητοποιήσεις των ΣΕΠΕ και των ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα το μήνυμα ήταν σαφές! Η απεργία δεν διώκεται, ΝΙΚΑ!

Και είναι σημαντικό το γεγονός ότι η μάχη αυτή που δόθηκε κόντρα στην βούληση της πλειοψηφίας (πλην Παρεμβάσεων) της ΟΛΜΕ για μια κινητοποίηση περιορισμένη χωρικά στην Τρίπολη και με απεύθυνση για συμμετοχή των ΕΛΜΕ που… «δύνανται», κατέγραψε ξανά την δυνατότητα της μαχόμενης εκπαίδευσης να ξεπερνά τις διαθέσεις της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

Απέναντι σε αυτό το κλίμα και την οργή που αποτυπώθηκε στην Τρίπολη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το υπουργείο και η διοίκηση κατέφυγε ξανά στον χειρισμό της… αναβολής. Μετά από παλινωδίες, ανακοινώθηκε (για δεύτερη φορά) η αναβολή του πειθαρχικού για την Παρασκευή 30/1. Και μόνο ο τρόπος που έγινε αυτό μαρτυρά την πίεση που ασκήθηκε. Ό,τι και να κάνουν όμως η απάντηση του κλάδου θα επαναληφθεί όσες φορές και να χρειαστεί. Γιατί στο πρόσωπο των τριών συναδελφισσών δικάζονται όλοι και όλες μας. Δικάζονται οι αγώνες και τα σωματεία μας.

Γι΄ αυτό και η ανάγκη για μια ακόμα πιο μαζική απάντηση στις 30/1 είναι ακόμα μεγαλύτερη. Η ανάγκη ενός ακόμη πιο συντεταγμένου πανελλαδικού απεργιακού βήματος που θα ενώνει και θα  συνολικοποιεί και όχι θα επιμερίζει και θα κατακερματίζει τις κινητοποιήσεις. Όταν για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση εκδικάζεται το δικαίωμα συμμετοχής των εργαζόμενων σε νόμιμα προκηρυγμένη απεργία, όταν για πρώτη φορά σέρνονται σε “δίκες” συνάδελφοί μας επειδή απεργούν, κανένας εκπαιδευτικός σε καμία γωνιά της Ελλάδας δεν μπορεί να μένει σιωπηλός και αμέτοχος. Είναι μέρα μιας κρίσιμης για το παρόν και το μέλλον του κλάδου αναμέτρησης.

Οι  Παρεμβάσεις ΔΕ εκτιμώντας ότι πρόκειται για  ένα ορόσημο του αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος ενάντια στην αξιολόγηση και για την υπεράσπιση των θεμελιωδών δημοκρατικών μας δικαιωμάτων, -από την αρχή του έτους- κατέθεσαν την πρόταση για προκήρυξη 3ωρης στάσης από την ΟΛΜΕ με ταυτόχρονο κάλεσμα για συμπληρωματική στάση των ΕΛΜΕ με κινητοποιήσεις στην Τρίπολη και σε όλη την Ελλάδα. Και σε αυτή την κατεύθυνση επιμένουμε ακόμα περισσότερο σήμερα ότι πρέπει να κινηθεί η Ομοσπονδία.

Ειδικά σε μια περίοδο που η σχολική ζωή πνίγεται από την πολιτική της υποχρηματοδότητσης, των κενών και των ερειπωμένων σχολικών κτιρίων, σε μία στιγμή που οι αντιδράσεις ενάντια στην νέα άλωση των δημόσιων σχολείων από το ίδρυμα Ωνάση φουντώνουν, στην φάση επιβολής του νέου πειθαρχικού και της έναρξης των «εκπαιδευτικοδικείων» διαμορφώνονται οι όροι για μια μαζική απεργιακή κινητοποίηση που θα ενώσει όλες τις επι μέρους κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες σε ένα μαζικό πανεκπαιδευτικό κίνημα. Και η 30 Ιανουαρίου είναι η ημέρα που μπορεί και πρέπει να γίνει αυτό. Οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών, όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του κλάδου, πρέπει να απαντήσουν θετικά και έγκαιρα σε αυτή την ιστορική ευθύνη. Σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για το συνδικαλιστικό κίνημα καλούμε σωματεία του δημόσιου-ιδιωτικού τομέα και φορείς να εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα για έκδοση ψηφισμάτων και καλεσμάτων σε μαζικά συλλαλητήρια στο κέντρο των μεγάλων πόλεων και στην κινητοποίηση στο πειθαρχικό στην Τρίπολη.

Η Παρασκευή 30/1 να γίνει μέρα μαζικής απεργιακής αναμέτρησης. Με προκήρυξη στάσης της ΟΛΜΕ και κάλεσμα των ΕΛΜΕ ώστε με δύο 3ωρες στάσεις να καλυφθεί ο κλάδος για απεργιακή κινητοποίηση

-Για να στηριχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κινητοποίησή στην ΠΔΕ Πελοποννήσου (για αυτό τον σκοπό να διαθέσει και λεωφορεία η ΟΛΜΕ)

– Να πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στις 12 στο κέντρο της Αθήνας

– Να υπάρξει κάλεσμα για αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις και περιοχές της Ελλάδας

-Απαιτούμε την παύση όλων των διώξεων, την πλήρη απαλλαγή και δικαίωση των 3 συναδελφισσών μας.

– Μονιμοποίηση όλων των διορισμένων συναδέλφων /ισσών ανεξάρτητα από την αξιολόγηση. Κατάργηση της περιόδου δοκιμότητας .

-Να επιστρέψει τώρα η Χ. Χοτζόγλου στο σχολείο της

Δηλώνουμε ότι οι συναδέλφισσές μας και ο  σύλλογος  Λακωνίας δε θα δώσουν μόνες τους τη μάχη.

-ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Μπροστά στην πολιτική της τρομοκρατίας, τις απειλές και την ποινικοποίηση για να εφαρμόσουν τους αντιδραστικούς σχεδιασμούς τους, το εκπαιδευτικό κίνημα λέει καθαρά…

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕ ΔΙΩΚΕΤΑΙ, ΝΙΚΑ!

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΟΟΣΑ

Εκτύπωση 🖨
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΦοιτητικές διαγραφές στο ΑΠΘ – η επόμενη μέρα ενός κυλιόμενου, κοινωνικά άδικου και αντιεκπαιδευτικού μέτρου
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 26 Γενάρη

Σχετικά Αρθρα

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

Παιδεία 31 Αυγ 2026, 18:28

Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Η ΕΘΑΑΕ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα της «ανεξαρτησίας»

Παιδεία 30 Αυγ 2026, 09:05

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35

ΕΟΔΥ: Zητούν από εργαζόμενους να επιστρέψουν αναδρομικά επίδομα που οι ίδιοι τους είχαν καταβάλει

Εργατικά 27 Αυγ 2026, 09:54

Επιμένει στον γκεμπελισμό για τις συντάξεις χηρείας η Κεραμέως

Εργατικά 26 Αυγ 2026, 23:14

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

Εργατικά 20 Αυγ 2026, 20:19
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
Διεθνή

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

31 Αυγ 2026, 09:40
Διεθνή

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

31 Αυγ 2026, 09:03
Διεθνή

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

31 Αυγ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

31 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam

30 Αυγ 2026, 20:13
Διεθνή

Τα ρετάλια του τσαβικού καθεστώτος παρέδωσαν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ

30 Αυγ 2026, 12:01
Πολιτισμός

Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία

Ανί Ερνό, Ρότζερ Γουότερς, Γκάι Πιρς, Ματέο Γκαρόνε, Πολ Λάβερτι μεταξύ των υπογραφόντων

30 Αυγ 2026, 10:10
Παιδεία

Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Η ΕΘΑΑΕ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα της «ανεξαρτησίας»

30 Αυγ 2026, 09:05
Διεθνή

Η κρίση του παλαιστινιακού πολιτικού συστήματος και οι εκλογές ως «Panadol»

30 Αυγ 2026, 05:59
Πολιτισμός

Πέτερ Χάντκε, Ανέμελη δυστυχία

30 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;

29 Αυγ 2026, 13:49
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

Ημέρα ενάντια στις πολεμικές δαπάνες.

Ημέρα των συνδικάτων για την ειρήνη και τον αφοπλισμό.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).

Αίγυπτος, Λιβύη: Ημέρα επανάστασης (1969).

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα εργασίας (1894).

Τανζανία: Ημέρα ηρώων.

1926: Καθιερώνεται ο πολιτικός γάμος στην Τουρκία.

1946: Επαναφορά του Γεωργίου Β’ με δημοψήφισμα (68% ναι, 10,5% όχι, 21,2% λευκά). Από τη ψηφοφορία απέχουν το ΚΚΕ και τα ΕΑΜικά κόμματα.

1953: Συγχώνευση του Δημοκρατικού Κόμματος με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος, ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού.

1982: Κλείνει η «ΧρωΠει», 6.000 μένουν άνεργοι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo