Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται
  • Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)
  • Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη
  • O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής
  • «Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Μακρύς ο κατάλογος ηγετικών στελεχών της Χαμάς που έπεσαν μάρτυρες
Διεθνή

Μακρύς ο κατάλογος ηγετικών στελεχών της Χαμάς που έπεσαν μάρτυρες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Φεβ 2025, 19:27

Λίγο μετά την ανακοίνωση των Ταξιαρχιών Ιζελντίν Αλ-Κασάμ για το θάνατο του ανώτατου διοικητής τους Μοχάμεντ Αλ-Ντέιφ, του ανώτατου υποδιοικητή Μαρουάν Ίσα και πέντε ανώτερων διοικητών τους, σε δική του ανακοίνωση το Κίνημα Χαμάς έκανε γνωστό πως εκτός από τα ηγετικά στελέχη του, ο θάνατος των οποίων έχει ανακοινωθεί, έχουν πέσει μάρτυρες:

• Ο Ταϊσίρ Ιμπραΐμ (Αμπού Μοχάμεντ), επικεφαλής του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου της Χαμάς

• Ο Οσάμα Αλ-Μουζαϊνί (Αμπού Χαμάμ), επικεφαλής του Συμβουλίου Σούρα της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας

• Η Τζαμίλα Αλ-Σάντι (Ουμ Αμπντάλα) μέλος της ηγεσίας της Χαμάς

Ο κατάλογος των ηγετικών πολιτικών στελεχών της Χαμάς, που έπεσαν στη διάρκεια του πολέμου της Καταιγίδας του Αλ-Ακσα είναι μακρύς:

  • Ισμαΐλ Χανίγια (Αμπού Αλ-Αμπντ), πρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Γιάχια Σινουάρ (Αμπού Ιμπραΐμ), πρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Σάλεχ Αλ-Αρούρι (Αμπού Μοχάμαντ), αντιπρόεδρος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Ταϊσίρ Ιμπραΐμ (Αμπού Μοχάμαντ), πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαιοσύνης της Χαμάς
  • Οσάμα Αλ-Μουζαϊνί (Αμπού Χαμάμ), πρόεδρος του Συμβουλίου Σούρα της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας
  • Ρούχι Μαστάχ (Αμπού Τζαμάλ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Σάμι Σαράτζ (Αμπού Φίκρι), μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Μαρουάν Ίσα (Αμπού Αλ-Μπαρά), μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Ζαχίρια Μαΐμερ (Αμπού Αχμαντ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Τζαμίλα Σάντι (Ουμ Αμπντάλα), μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Τζαουάντ Αμπού Σαμπάλα (Αμπού Καρμ), μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς
  • Σάμι Αουντα (Αμπού Χαλίλ), πρόεδρος της Υπηρεσίας Δημόσιας Ασφάλειας της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας
  • Μοχάμαντ Αμπού Ασκάρ (Αμπού Χάλεντ), μέλος του Διοικητικού Γραφείου της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας
  • Χαλίλ Αλ-Ντζαρ (Αμπού Αμπάντα), μέλος της ηγεσίας της Δυτικής Οχθης
  • Γιασίν Ραμπί (Αμπού Σαχέντ), μέλος της ηγεσίας της Δυτικής Οχθης
  • Φατάχ Αλ-Σαρίφ (Αμπού Αλ-Αμίν), μέλος της ηγεσίας του Εξωτερικού και ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στον Λίβανο.

«Παρόλο που χάσαμε αυτούς τους ηγέτες, η κληρονομιά τους παραμένει σε μια γενιά που ανατράφηκε με τις αρχές του Κορανίου και της Αντίστασης, εξοπλισμένη με τη γνώση και τη δύναμη να ολοκληρώσει την πορεία», αναφέρει η Χαμάς. Και καταλήγει: «Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε ακλόνητοι στο δρόμο τους μέχρι την πλήρη απελευθέρωση της Παλαιστίνης και την επιστροφή στην Αλ-Κουντς και το Αλ-Άκσα».

Αυτός ο μακρύς κατάλογος επιφανών στελεχών που έπεσαν μάρτυρες αποτελεί έναν κορυφαίο τίτλο τιμής για τη Χαμάς. Οι βρομιές και οι συκοφαντίες των σιωναζιστών, για τους δήθεν ζάμπλουτους χαμασίτες που ζουν με πολυτέλεια στο εξωτερικό ή τη Γάζα, γίνονται σκόνη μπροστά στα μάτια κάθε καλόπιστου ανθρώπου στη Δύση (για τους Παλαιστίνιους δεν το συζητάμε, αυτοί πάντα ήξεραν). Μπορεί κανείς να διαφωνήσει με την ιδεολογία τους, όχι όμως με την αντιστασιακή πολιτική τους. Και οφείλει να σταθεί με σεβασμό μπροστά στην αφοσίωση και τη θυσία τους στο δρόμο του απελευθερωτικού αγώνα.

Δείτε που ζει η οικογένεια του Μοχάμεντ Αλ-Ντέιφ, η δεύτερη σύζυγός του και τα παιδιά τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/02/spiti_oikogeneia_Deif.mp4

Δεν είναι εξαιτίας του πολέμου. Σε τέτοιες συνθήκες ζούσαν όλα τα χρόνια. Ποτέ δεν είχαν ένα κανονικό σπίτι. Η Αντίσταση τους μετακινούσε συνεχώς σε πρόχειρα καταλύματα, μέσα σε δημόσια κτίρια, για να μην δίνουν στόχο. Η σύζυγός του είναι κατηγορηματική: Ο Αμπού Χάλεντ ήθελε να ζούμε όπως κάθε απλός μαχητής των Αλ-Κασάμ. Διηγήθηκε ότι γέννησε όλα τα παιδιά μόνη της. Κι όταν στο μαιευτήριο τη ρωτούσαν πού είναι ο σύζυγός της, απαντούσε ότι εργάζεται στο εξωτερικό. Ο Αμπού Χάλεντ δεν μπόρεσε να παραστεί ούτε στην κηδεία των γονιών του, λέει με πίκρα και καμάρι.

Θυμήθηκε πως όταν παντρεύτηκαν, ο Ντέιφ είχε μόνο 1.000 δολάρια. Ο (μάρτυρας) σεΐχης Γιασίν του έκανε δώρο ένα ποσό για τα έξοδα, αλλά ο Ντέιφ το χάρισε στις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ. Ο συμμαχητής του (μάρτυρας) Σαλάχ Σαχαντά τού έκανε δώρο μια κρεβατοκάμαρα, αλλά ο Ντέιφ τη δώρισε σε έναν άλλο Παλαιστίνιο που παντρευόταν την ίδια μέρα και δεν είχε λεφτά για την προίκα του.

Ηταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής, φανατικός υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα και της Αλ-Αχλί, ενώ παρακολουθούσε φανατικά τα Μουντιάλ. Του άρεσαν μόνο τα σκέτα λαδερά, μολόχες, φασόλια, μπάμιες, ρομανίγια (παραδοσιακό παλαιστινιακό φαγητό με μελιτζάνες και φακές), ενώ ο ίδιος μαγείρευε πολύ καλή μουζάνταρα (παραδοσιακό φακόρυζο). Με τα φαγητά της φτωχολογιάς μεγάλωσε στον προσφυγικό καταυλισμό της Χαν Γιούνις, αυτά έτρωγε πάντα.

Τα παιδιά του θυμήθηκαν πως, αν και συνεχώς απών, ήταν πάντα δίπλα τους. Τα γενέθλια όλων των παιδιών γιορτάζονταν την ίδια μέρα, που την καθόριζε ο Αμπού Χάλεντ για να μπορέσει να είναι παρών. Τελευταία φορά τον είδαν στις 6 Οκτώβρη του 2023, την παραμονή του Κατακλυσμού του Αλ-Ακσα. Η Ουμ Χάλεντ, δηλώνει με περηφάνια: Στις 5 Οκτώβρη, ο Αμπού Χάλεντ σχεδίαζε και υλοποιούσε την επιχείρηση “Κατακλυσμός του Αλ-Άκσα”, που ήταν η κορύφωση της αγωνιστικής του πορείας. Είναι το σύμβολο του παλαιστινιακού λαού. Μαρτύρησε στη Χαν Γιούνις, την πόλη όπου γεννήθηκε, αλλά η παρηγοριά μας είναι ότι έφυγε μετά από πολλά χρόνια αγώνα, τρεις δεκαετίες.

Η κόρη του Χαλίμα λέει με δάκρυα στα μάτια: Οταν αρρώσταινα, αρρώσταινε πριν από εμένα… Ημασταν η ψυχή του που δεν τον εγκατέλειπε ποτέ. Ηταν ένας άνθρωπος που συνδύαζε την αγάπη του πατέρα με το πάθος του αγωνιστή.

Η πεθερά του Ουμ Ιμπραΐμ Ασφούρα αποχαιρέτησε τον γαμπρό της με συγκινητικά λόγια:
Ο Αμπού Χάλεντ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος… Ειλικρινής, γενναίος και τολμηρός. Το σώμα του έφυγε, αλλά η ψυχή του θα παραμείνει αθάνατη ανάμεσα στους μάρτυρες στα υψηλότερα επίπεδα του παραδείσου.

Εκτύπωση 🖨
ΑΛ-ΝΤΕΪΦ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΧΑΜΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ μπαμπούλας του Τάκη
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 4 Φλεβάρη

Σχετικά Αρθρα

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)

Διεθνή 25 Οκτ 2026, 08:59

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

Διεθνή 24 Οκτ 2026, 10:32

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

Διεθνή 23 Οκτ 2026, 18:09

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

Διεθνή 23 Οκτ 2026, 13:01

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

Διεθνή 23 Οκτ 2026, 11:06

Η AIPAC σταματά τις άμεσες προεκλογικές χρηματοδοτήσεις υποψηφίων στις ΗΠΑ

Διεθνή 22 Οκτ 2026, 21:26
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

25 Οκτ 2026, 13:06
Διεθνή

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)

25 Οκτ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

25 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
Πολιτική

Ο αυτοκρατορίσκος Μητσοτάκης και ο «εθελοντής» αυλικός του

23 Οκτ 2026, 14:39
Διεθνή

Δυτική Οχθη: Προσπάθειες τρομοκρατίας με επιτόπιες ανακρίσεις και επίδειξη εικόνων βασανισμένων παλαιστίνιων κρατούμενων

23 Οκτ 2026, 13:01
Υγεία

Oι Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι βάζουν στη θέση του τον ακροδεξιό «και α και ου» υπουργό Υγείας

23 Οκτ 2026, 11:46
Διεθνή

Το Ευρωκοινοβούλιο ως ο συλλογικός Γκέμπελς της ιμπεριαλιστικής ΕΕ

23 Οκτ 2026, 11:06
Πολιτισμός

ΣΗΜΕΡΑ: Α Fidai Film | Mια ταινία για την επανοικειοποίηση της παλαιστινιακής ιστορικής μνήμης

Παρασκευή 23 Οκτώβρη, 8:30 μμ στην Κόντρα

23 Οκτ 2026, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2026, 00:01
Αθλητισμός

Ο Γιαννακόπουλος τσάκισε τον Λιόλιο

«Αόρατος» σύμμαχος ο Μαρινάκης

22 Οκτ 2026, 22:53
Διεθνή

Η AIPAC σταματά τις άμεσες προεκλογικές χρηματοδοτήσεις υποψηφίων στις ΗΠΑ

22 Οκτ 2026, 21:26
Πολιτική

Ο Φιντάν στριμώχνει τον ελληνικό εθνικισμό στο ευρωπαϊκό ιμπεριαλιστικό ακροατήριο

22 Οκτ 2026, 21:03
Εργατικά

Στις 23 Οκτώβρη ξανά όλοι έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής (Ξενίας 24) στις 9πμ

Εκδικάζεται το οριστικό πειθαρχικό του Δημήτρη Χαρτζουλάκη και της Χρύσας Χοτζόγλου 

22 Οκτ 2026, 20:23
Η παπάρα

Οι κυρίες έχουν νεύρα

22 Οκτ 2026, 18:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

Ημέρα ζυμαρικών.

Καζακστάν: Εθνική εορτή (1990).

1927: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την ίδρυση «Γενικής Ασφάλειας του Κράτους».

1967: Βόμβα (δεν εξερράγη) μπροστά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κυψέλη.

1973: Ανακάλυψη βόμβας σε αποθήκη της Εθνικής Τράπεζας.

1977: Μεγάλες διαδηλώσεις και συγκρούσεις με την αστυνομία στο Παλέρμο, δεκαοκτώ αστυνομικοί τραυματίες.

1983: 2.000 αμερικανοί στρατιώτες μαζί με μονάδες από έξι κράτη της Καραϊβικής καταλαμβάνουν τη Γρανάδα.

1990: Παραπέμπονται στη δικαιοσύνη οι πρώην διοικητές έντεκα ΔΕΚΟ για ανάμιξή τους στο σκάνδαλο Κοσκωτά.

2009: 155 νεκροί και 721 τραυματίες από δύο παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα στη Βαγδάτη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo