Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν
  • Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»
  • Σαν σήμερα 27 Ιούλη
  • Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου
  • Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Οι ναζιστικές ορδές του Ισραήλ έστησαν Μπλόκο και στη Μπέιτ Λάχια, δολοφονώντας αμάχους
Διεθνή

Οι ναζιστικές ορδές του Ισραήλ έστησαν Μπλόκο και στη Μπέιτ Λάχια, δολοφονώντας αμάχους

Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Οκτ 2024, 20:28

Μια νεαρή κοπέλα, η Μαράχ Αλιάν, καταγράφει με το κινητό της από το παράθυρο του σπιτιού της στη Μπέιτ Λάχια μια συγκλονιστική στιγμή. Ενας ανάπηρος, με κομμένα και τα δυο του πόδια, είναι πεσμένος στο δρόμο.  «Κοίτα, έχει κομμένα τα πόδια του. Σηκώνει τα χέρια του ψηλά», λέει η κοπέλα. Εκείνη τη στιγμή ένα σιωνιστικό drone εξαπολύει έναν πύραυλο και τον σκοτώνει εν ψυχρώ! Εναν ανάπηρο άμαχο. Μόνο και μόνο για να δείξουν το μίσος τους για κάθε Παλαιστίνιο.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/skotonoun_anapiro.mp4

Στο Προτζεκτ Μπέιτ Λάχια οι νέοι μεταφέρουν τους νεκρούς και τους τραυματίες. Σαβανώνουν τους νεκρούς και παρηγορούν τους συγγενείς τους που θρηνούν βουβά. Το μεγαλείο ενός αντάρτη λαού σε μερικές συγκλονιστικές εικόνες.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/nekroi_traumaties_BeitLahia.mp4

Πριν από μερικές μέρες, ο τραγουδιστής Ανάς Αλ-Μάσρι τραγούδησε α καπέλα ένα τρυφερό παλαιστινιακό πατριωτικό τραγούδι, το οποίο αφιέρωσε στις μητέρες των μαρτύρων. Ανάμεσα στα ερείπια της Τζαμπάλια, με μια παλαιστινιακή σημαία να ανεμίζει ψηλά, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αντίστασης και αισιοδοξίας για τη νίκη.

Χτες, ο Ανάς Αλ-Μάσρι έπεσε μάρτυρας στο σφαγείο του Προσφυγικού Καταυλισμού της Τζαμπάλια. Το αηδόνι της βόρειας Γάζας σίγησε. Εμεινε αυτό το βιντεάκι για να θυμίζει σε όλο τον κόσμο τι σημαίνει Παλαιστίνη. Το αίμα του Ανάς, το αίμα δεκάδων χιλιάδων μαρτύρων ποτίζει το δέντρο της λευτεριάς.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/tragoudistis_martyras_Jabaliya.mp4

Aχτουνγκ, άχτουνγκ! Οι σημερινές γενιές γνωρίζουν από κινηματογραφημένα ιστορικά επίκαιρα ή από κινηματογραφικές ταινίες τις στριγκιές κραυγές των μεγαφώνων, με τις οποίες οι γερμανοί ναζί συγκέντρωναν τον πληθυσμό στα Μπλόκα που έστηναν στην κατεχόμενη Ευρώπη, προσπαθώντας να τον τρομοκρατήσουν για να μην στηρίζει ή και για να καταδώσει τους αγωνιστές της Αντίστασης.

Στα βόρεια της Λωρίδας της Γάζας, στο συγκρότημα πολυκατοικιών έξω από τη Μπέιτ Λάχια, γνωστό ως Πρότζεκτ Μπέιτ Λάχια, οι σιωναζιστές του Ισραήλ χρησιμοποιούν drone εξοπλισμένα με μεγάφωνα, που καλούν τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή. Εχουν επικεντρωθαί στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν και το σχολείο Χαλίφα Μπιν Ζάιντ, που φιλοξενούν εκατοντάδες οικογένειες, καλώντας τους αμάχους να φύγουν, αλλιώς θα τους ανατινάξουν μαζί με τα κτίρια!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/drone_megaphone_BeitLahia_22-10-24.mp4

 

Aμαχοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα προαύλια του νοσοκομείου και το σχολείο και να κινηθούν προς τη Λεωφόρο Σαλάχ Αλ-Ντιν, όπως διατάζουν τα ουρλιαχτά των σιωναζί από τα μεγάφωνα των drone.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/megafona_drone_kosmos.mp4

Oι ναζί του Ισραήλ στήνουν ένα σημείο ελέγχου κοντά στη στάση Αλ-Μπαράουϊ στη Μπέιτ Λάχια. Αναγκάζουν τους εκτοπισμένους να περάσουν από το μπλόκο και συλλαμβάνουν δεκάδες απ’ αυτούς.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/Bloko_BeitLahia.mp4

Ο διευθυντής του νοσοκομείου Καμάλ Αντουάν, Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια, δήλωσε: Η κατάσταση είναι καταστροφική, ένας πραγματικός πόλεμος γενοκτονίας. Aνθρωποι σκοτώνονται στους δρόμους.
Δεχόμαστε πυρά από όλες τις κατευθύνσεις, ο κόσμος είναι φοβισμένος. Δεν θα εγκαταλείψουμε το νοσοκομείο Καμάλ Αντουάν, δεν θα εγκαταλείψουμε τους τραυματίες.

Mετά από λίγο άρχισε ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου. Ενας δημοσιογράφος κατέγραψε τη στιγμή:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/bombing_Kamal_Adwan.mp4

Ο ανταποκριτής του Αλ-Τζαζίρα στη Βόρεια Γάζα, Ανάς Αλ-Σαρίφ, μεταδίδει: Λόγω των φρικιαστικών σφαγών και της πολιορκίας που επιβλήθηκε με συνεχή πυρά στη Τζαμπάλια και στο Πρότζεκτ Μπέιτ Λάχια, οι μάρτυρες θάβονται τώρα στους δρόμους, χωρίς σάβανα.

«Για 18η συνεχόμενη ημέρα, η Κατοχή συνεχίζει να διαπράττει συστηματικά εγκλήματα πολέμου και επιβάλλει πλήρη αποκλεισμό στις περιοχές του βόρειου τομέα της Λωρίδας της Γάζας, ενώ οι βομβαρδισμοί και η καταστροφή κατοικημένων περιοχών κλιμακώνονται, φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Πρότζεκτ Μπέιτ Λαχία», μεταδίδει το παλαιστινιακό Al-Seraj TV. Δείτε τις εικόνες του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/GazaNorth_displacement_18thDay.mp4

Η εφημερίδα της Γάζας Αλ-Χαντίθ καταγράφει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να αναζητήσουν εγκλωβισμένους ή νεκρούς κάτω από τα ερείπια των σπιτιών που βομβαρδίστηκαν στη βόρεια Γάζα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/alHadith_reportage_22-10-2024.mp4

Ενας Παλαιστίνιος τράβηξε ένα βίντεο από το παράθυρο του σπιτιού του και το ανέβασε στα σόσιαλ μίντια. «Μας εξολοθρεύουν Οι κάτοικοι στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας ζουν υπό σκληρές συνθήκες λόγω του αποκλεισμού, των βομβαρδισμών και των συνεχών επιθέσεων από την Κατοχή», λέει

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/video_GazaNorth.mp4

Η UNRWA εκδίδει επείγουσα ανακοίνωση: Καμία βοήθεια δεν φτάνει στη βόρεια ή τη νότια Γάζα. Οι υπάλληλοί μας στη βόρεια Γάζα δεν μπορούν να βρουν τροφή ή θεραπεία μετά από τρεις εβδομάδες συνεχών ισραηλινών βομβαρδισμών. Οι άνθρωποι στη βόρεια Γάζα περιμένουν το θάνατο και νιώθουν εγκαταλελειμμένοι, απελπισμένοι και μόνοι.

H Μπέιτ Λάχια βομβαρδίζεται αδιάκοπα από το σιωναζιστικό πυροβολικό.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/bombing_BeitLahia.mp4

Οικογένειες από το Σέιχ Ζαΐντ παίρνουν το δρόμο του εκτοπισμού.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/seikhZaid_2.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/10/seikhZaid_1.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠοια παιδαγωγική αντίληψη; Ολα είναι καταστολή

Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

Επόμενο άρθρο H AΔΕΔΥ επαναπροκήρυξε την απεργία της ΔΟΕ, συμπεριλαμβάνοντας και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

Σχετικά Αρθρα

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

Διεθνή 27 Ιούλ 2026, 12:58

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Διεθνή 27 Ιούλ 2026, 11:22

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

Διεθνή 25 Ιούλ 2026, 18:16

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:48

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 19:28

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

Διεθνή 24 Ιούλ 2026, 09:22
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Δεν υπάρχει διαδρομή γύρω από το Ορμούζ: Γιατί οι εναλλακτικοί αγωγοί της Δυτικής Ασίας δεν επαρκούν

Η προσπάθεια παράκαμψης του Στενού του Ορμούζ καταλήγει στο ίδιο πρόβλημα: Κάθε εναλλακτική διαδρομή παραμένει όμηρος του πολέμου, ανταγωνιστικών σημείων θαλάσσιας συμφόρησης ή πολιτικών διαφορών

27 Ιούλ 2026, 12:58
Διεθνή

Περσικός Κόλπος: Ξαναβάζουν την ουρά στα σκέλια οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

27 Ιούλ 2026, 11:22
Πολιτική

Και η Κύπρος στο χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»

27 Ιούλ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

27 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Ιλιά Ερενμπουργκ: Μια ιστορία του αυτοκινήτου

26 Ιούλ 2026, 10:50
Αθλητισμός

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

26 Ιούλ 2026, 09:59
Παιδεία

Βάσεις εισαγωγής 2026: 25.926 υποψήφιοι αποκεφαλίστηκαν λόγω Ελάχιστης Bάσης Εισαγωγής

32.910 υποψήφιοι συνολικά έμειναν εκτός νυμφώνος

26 Ιούλ 2026, 08:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούλη

26 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Oι Χούθι βομβάρδισαν επιτυχώς το διυλιστήριο της ARAMCO στη Σαουδική Αραβία

25 Ιούλ 2026, 18:16
Αγροτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσιάρας έστειλε κατηγορούμενο τον «Γκρούεζά» του για να αρχειοθετηθεί ο ίδιος

Μαφιόζικοι χειρισμοί για το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

25 Ιούλ 2026, 12:53
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

25 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούλη

25 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Δεν μπαίνουμε στις Συμφωνίες του Αβραάμ

24 Ιούλ 2026, 19:48
Διεθνή

Tέσσερις Παλαιστίνιοι και δύο σιωναζιστές στρατιωτικοί νεκροί σε συγκρούσεις στη Δυτική Οχθη

24 Ιούλ 2026, 19:28
Διεθνή

Η Ιαπωνία δηλώνει ότι η διεθνής στήριξη προς την Παλαιστίνη θα συνεχίσει να ενισχύεται

24 Ιούλ 2026, 09:22
Εργατικά

Απαλλάσσονται πλήρως από κάθε κατηγορία οι διωκόμενοι/ες εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση

Νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος

24 Ιούλ 2026, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Ιούλη

24 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Σφυροκοπά τους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού η κοινοβουλευτική ομάδα της Χεζμπολά

23 Ιούλ 2026, 20:03
Διεθνή

Η CIA εκτιμά ότι δεν υπάρχει προοπτική νίκης των ΗΠΑ επί του Ιράν

23 Ιούλ 2026, 19:45
Πολιτική

Δεξιός να ντουφεκάει δεξιό;

23 Ιούλ 2026, 18:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούλη

Φινλανδία: Ημέρα υπναράδων.

1794: Καρατομείται ο Ροβεσπιέρος.

1929: Διαμαρτυρία χιλίων ατόμων κατά του «Ιδιώνυμου» στην Καλλιθέα, τραυματισμοί και συλλήψεις.

1943: Αρχίζει η στρατολόγηση στα Τάγματα Ασφαλείας που δημιούργησε η κυβέρνηση Ράλλη.

1953: Πεθαίνει o Νικόλαος Πλαστήρας.

1957: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Γουατεμάλα Κάρλος Καστίγιο Αρμας.

1967: Εξι καταδίκες μελών του ΠΑΜ από έκτακτο στρατοδικείο (Χανιά).

1967: Δεκαπεντάλεπτη αντιχουντική εκπομπή από δύο μαγνητόφωνα τοποθετημένα σε μπαλκόνι της οδού Πανεπιστημίου (ΠΑΜ).

1969: Ανεύρεση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού της ΔΑ στο προαύλιο της μονής Πετράκη.

1982: Ισραηλινά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τη δυτική Βηρυτό, 120 νεκροί.

1996: Βομβιστική επίθεση στην Ολυμπιάδα της Ατλάντα, δύο νεκροί και 111 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Δεν θα κουραστώ να το λέω, βλέπω εδώ και δημοσιογράφους οι οποίοι παρακολουθούν την συνεδρίασή μας: οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027. Αυτή η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία. Ομως, αν μου επιτρέπετε, επειδή άκουσα και τον Μάξιμο και να κλείσω με αυτό, μου έδωσε μια ωραία ιδέα, έκανε κάποιες ποδοσφαιρικές αναφορές. Ισως με έναν τρόπο και εμείς να θυμίζουμε λίγο τη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Ισπανία. Προσέξτε, τι έκανε η Ισπανία; Ηθελε να έχει κατοχή της μπάλας, άρα, δηλαδή, την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οταν έχεις την μπάλα, εσύ μάλλον θα βάλεις γκολ. Οταν κυνηγάς να πάρεις την μπάλα κάποιος άλλος μάλλον… Εμείς, λοιπόν, έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Εχουμε σίγουρα καλή φυσική κατάσταση, το έχουμε αποδείξει, οπότε μπορούμε να αντέξουμε αυτόν τον «μαραθώνιο» μέχρι τις εκλογές της άνοιξης του 2027. Και βέβαια, έχουμε αντοχή στο σκληρό παιχνίδι και ψυχραιμία απέναντι στους προπηλακισμούς. Ταυτόχρονα, είμαστε πρώτα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Ομάδα. Οι ομάδες κερδίζουν, όχι οι δήθεν μεμονωμένοι σταρ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
(Τον είπαν Μωυσή, Τσόρτσιλ, Ηρακλή, γκόμενο και άλλα που δεν τα θυμόμαστε. Ε, να μην αυτοχαρακτηριστεί και Ρόδρι; Εμμεσα και… με σεμνότητα και ταπεινότητα, αλλά όταν ένας χαζοχαρούμενος πορφυρογέννητος παριστάνει τον σεμνό και ταπεινό, ξεβρακώνεται αμέσως. Τα λέει και χαχανίζει αυτάρεσκα. Δε θα σχολιάσουμε την παρομοίωση της ΝΔ με την ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας, γιατί θα ήταν ιεροσυλία. Η Ισπανία είναι ο ορισμός της ομάδας, ενώ η ΝΔ είναι ένα τσούρμο παρτάκηδων που το διαφεντεύει δικτατορικώ τω τρόπω ένας αυτοκρατορίσκος με τους αυλικούς του. Το αφεντικό και εκείνοι που έχουν ως καθήκον να «φάνε τη σφαίρα», όπως λέει ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης. Κι όχι μόνο να «φάνε τη σφαίρα», αλλά να ράψουν το στόμα τους, υπακούοντας στην ομερτά που απαιτεί η αυτοκρατορική αυλή. Θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: αν τα γκάλοπ – όχι αυτά που δημοσιεύονται, τα άλλα, τα κυλιόμενα, που τα βλέπουν μόνο ο αυτοκρατορίσκος και οι επιτελείς του – έδειχναν ότι «βγαίνουν τα κουκιά», θα είχε κανένα δισταγμό ο Μητσοτάκης να κάνει πρόωρες εκλογές; Μόνο αφελείς μπορεί να πιστεύουν τις μπούρδες περί «θεσμικότητας». Επειδή «τα κουκιά δε βγαίνουν» και επειδή οι δυναμικές που καταγράφουν αυτά τα μυστικά γκάλοπ δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, επαναλαμβάνει συνεχώς «οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027». Τους θέλει, όμως, σε ετοιμότητα, γιατί αν για κάποιο ή κάποιους λόγους παρουσιαστεί ένα «παράθυρο ευκαιρίας», θα μπουμπουνίσει τις εκλογές πρόωρα. Θα πάρει το ρίσκο. Αλλιώς, θα το πάει μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας όσες αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις απομένουν, ώστε να εξακολουθήσει να έχει στήριξη από την αστική τάξη. Οχι σώνει και καλά για να ξαναγίνει άμεσα πρωθυπουργός, αλλά για να μείνει ο ίδιος και η «φαμίλια» στο παιχνίδι)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Εφετείο 17Ν

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • ΕΛΑ

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Επικοινωνία

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Όροι χρήσης

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Ποιοι είμαστε

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Επικοινωνία

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

  • Όροι χρήσης

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

    Συγκλονιστικά βίντεο από τη Βόρεια Γάζα

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo