Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Γενάρη
  • Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»
  • Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα
  • Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»
  • Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω
  • Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Για να πιάσετε τον Ντέιφ και τον Σινουάρ θα πρέπει πρώτα να νικήσετε την Αντίσταση. Ανέφικτο!
Διεθνή

Για να πιάσετε τον Ντέιφ και τον Σινουάρ θα πρέπει πρώτα να νικήσετε την Αντίσταση. Ανέφικτο!

Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Μάι 2024, 20:25

Mπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο του ΟΗΕ, των ιμπεριαλιστικών ισορροπιών και των ίσων αποστάσεων, να προσπαθεί να εξισώσει αντιστασιακούς ηγέτες όπως ο Μοχάμεντ Αλ-Ντέιφ, ο Γιάχια Αλ-Σινουάρ και ο Ισμαΐλ Χανίγια με σιωναζιστές δολοφόνους όπως ο Νετανιάχου και ο Γκάλαντ, αυτό όμως αφήνει αδιάφορη την Παλαιστινιακή Αντίσταση και γεμίζει με οργή τον παλαιστινιακό λαό που υφίσταται γενοκτονία.

Η Αντίσταση εξακολουθεί να μάχεται με επιτυχία στα δύο κύρια μέτωπα εισβολής των σιωναζιστών, στη Τζαμπάλια και τον προσφυγικό καταυλισμό της στο βορρά και στα ανατολικά περίχωρα της Ράφα στο νότο (οι σιωναζιστές ακόμα δεν έχουν τολμήσει να κινηθούν προς τον αστικό ιστό της Ράφα), ενώ συνεχίζει τις αιφνιδιαστικές επιθέσεις στις σιωναζιστικές δυνάμεις που σταθμεύουν στα ανατολικά σύνορα της Λωρίδας και στον λεγόμενο διάδρομο Νετζαρίμ (τον άνοιξαν οι σιωναζιστές στις αγροτικές περιοχές κάτω από την πόλη της Γάζας για να κόψουν τη Λωρίδα οριζόντια στα δύο).

Μια σταχυολόγηση από τις επιχειρήσεις της Αντίστασης τη χτεσινή μέρα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα του ότι η Αντίσταση δεν έχει χάσει ούτε ικμάδα από την επιχειρησιακή της ικανότητα.

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό κατά προσωπικού ενάντια σε μια πεζή σιωναζιστική δύναμη, σκοτώνοντας ή τραυματίζοντας τα μέλη της, στο κέντρο του προσφυγικού καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Χτύπησαν με ρουκέτες Αl-Yassin 105 τρία σιωνιστικά τανκ Merkava στις πρώτες γραμμές μάχης στον καταυλισμό της Τζαμπάλια.
  • Μετά την επιστροφή τους από τις γραμμές μάχης στην περιοχή του Ταλ Αλ-Ζάταρ, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας (περιοχή καταυλισμού Τζαμπάλια), οι μαχητές ανέφεραν ότι χτύπησαν με ρουκέτα κατά οχυρώσεων TBG μια σιωνιστική ειδική δύναμη μέσα σε ένα σπίτι, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας τα μέλη της.
  • Στην ίδια περιοχή, χτύπησαν ένα σιωνιστικό τανκ με εκρηκτικό μηχανισμό ανταρτών και ανατίναξαν μια τηλεχειριζόμενη βόμβα κατά προσωπικού σε μια ομάδα κατοχικών στρατιωτών, γύρω από το τζαμί Ομάρ Ιμπν Αλ-Χατάμπ.
  • Στην ίδια περιοχή (γύρω από το τζαμί Ομάρ Ιμπν Αλ-Χατάμπ), χτύπησαν με χειροβομβίδα πέντε σιωναζιστές στρατιώτες και στη συνέχεια τους εξολόθρευσαν από μηδενική απόσταση.
  • Στο Ταλ Αλ-Ζάταρ, στα περίχωρα του τζαμιού Αλ-Μπασίρ, πυροδότησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό «σοκ» σε έναν αριθμό κατοχικών στρατιωτών, αφήνοντάς τους νεκρούς και τραυματίες.
  • Σκότωσαν με βολή ελεύθερου σκοπευτή έναν σιωνιστή στρατιώτη στον άξονα Νετζαρίμ. Επίσης, βομβάρδισαν με όλμους ένα αρχηγείο του σιωναζιστικού στρατού στον ίδιο άξονα, νότια της πόλης της Γάζας. Απολαύστε το βίντεο.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Qasam_sniper_Netzarim_21-5.mp4
  • Από τις μάχες ανατολικά της Ράφα έχουμε ένα σημαντικό βίντεο. Ενας μαχητής βγαίνει από τούνελ κάτω από τη μύτη των σιωναζιστών, μέρα μεσημέρι (η σκιά του διαγράφεται καθαρά), και τοποθετεί έναν εκρηκτικό μηχανισμό ανταρτών κάτω από ένα σταθμευμένο τανκ Merkava. Στη συνέχεια απομακρύνεται με τους συμμαχητές του με ασφάλεια μέσα από το τούνελ και κραυγάζουν μόλις ακούνε την ανατίναξη. Στο ίδιο βίντεο οι Αλ-Κασάμ δείχνουν και σκηνές από βομβαρδισμό σιωνιστικών θέσεων ανατολικά της Ράφα με όλμους των 60 χλστ. (αυτό σημαίνει ότι οι μαχητές βρίσκονται κοντά στη γραμμή των εισβολέων).
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Qasam_tank_Rafah_21-5.mp4

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Βομβάρδισαν με όλμους βαρέως διαμετρήματος μια συγκέντρωση σιωνιστών στρατιωτών και οχημάτων γύρω από τη Σχολή Κασάρα στο Ζοχάρ Αλ-Ντικ, βορειοανατολικά του Κεντρικού Κυβερνείου της Λωρίδας. Οι μαχητές παρατήρησαν τη διακομιδή ενός αριθμού νεκρών και τραυματιών στρατιωτών από ελικόπτερο. Θυμίζουμε ότι η αγροτική περιοχή του Ζοχάρ Αλ-Ντικ είναι αυτή που πρωτομπήκαν οι σιωναζιστές όταν άρχισαν τη χερσαία εισβολή στη Γάζα. Οχτώ μήνες αργότερα δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε τις θέσεις τους στα χωράφια!
  • Βομβάρδισαν με όλμους διάφορων διαμετρημάτων τους στρατιώτες και τα οχήματα των σιωναζιστών στις περιοχές προώθησής τους ανατολικά και νοτιοανατολικά της Ράφα.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Quds_olmoi_RafahEast.mp4
  • Σε κοινή επιχείρηση με τις Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα βομβάρδισαν με μπαράζ βλημάτων όλμων μια σιωναζιστική συγκέντρωση πίσω από το Στούντιο Σουλτάν στον καταυλισμό της Τζαμπάλια.
  • Βομβάρδισαν με εκρηκτικά βλήματα Ababil μια συγκέντρωση σιωναζιστικών οχημάτων ανατολικά του καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Βομβάρδισαν από διάφορες θέσεις με όλμους τις σιωναζιστικές συγκεντρώσεις που διείσδυσαν ανατολικά του καταυλισμού της Τζαμπάλια.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Quds_olmoi_Jabalia_21-5.mp4

Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα

  • Χτύπησαν με αντιαρματική ρουκέτα και κατέστρεψαν ένα τανκ Merkava στον άξονα προώθησης στο κέντρο του καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Βομβάρδισαν με όλμους των 60 χλστ. συγκεντρώσεις σιωναζιστών ανατολικά του καταυλισμού της Τζαμπάλια.
  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές μάχες με σιωνιστικές εχθρικές δυνάμεις σε διάφορες περιοχές της Τζαμπάλια: στην οδό Αλ-Νάσρα, στη γειτονιά Αλ-Ζαμπερμπάτ, στους κόμβους Αλ-Αχμαντίν και Αλ-Χουσάν.
  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές μάχες με πολυβόλα και ρουκέτες RPG με τους κατοχικούς στρατιώτες στον άξονα προώθησης γύρω από το τζαμί Ομάρ Ιμπν Αλ-Χατάμπ στο Ταλ Αλ-Ζάταρ και πέτυχαν απευθείας χτυπήματα στις γραμμές τους.

Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ

  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς βομβάρδισαν με μπαράζ πυραύλων από τη βόρεια Γάζα την Ασκελόν.
  • Βομβάρδισαν με όλμους βαρέως διαμετρήματος τις εχθρικές δυνάμεις που διείσδυαν στους άξονες των γειτονιών Αλ-Σαλάμ και Αλ-Ζενέινα, ανατολικά της Ράφα.
  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα και τις Ταξιαρχίες Αλ-Χουσεϊνί, χτύπησαν με ρουκέτες C5K τις εχθρικές δυνάμεις που προωθούνταν στη στρατιωτική τοποθεσία Αλ-Μαμπούχ, ανατολικά της Τζαμπάλια (η ενέργεια έγινε στις 19 Μάη, χτες δόθηκε το βίντεο).
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/omar-al-Qasim_21-5.mp4

Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν

  • Χτύπησαν με κατάλληλα όπλα μια σιωνιστική πεζή δύναμη και ενεπλάκησαν σε μάχη μαζί της από κοντινή απόσταση, στην Οδό Αλβανίας, ανατολικά του καταυλισμού της Τζαμπάλια. Οι μαχητές επιβεβαίωσαν τραυματισμούς μεταξύ των στρατιωτών του εχθρού.

Ταξιαρχίες Αλ-Νάσερ Σαλάχ Αλ-Ντιν

  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μαρτύρων Αλ-Ακσα εξαπέλυσαν μπαράζ πυραύλων προς τους σιωνιστικούς εποικισμούς στο Φάκελο της Γάζας. Το βίντεο είναι εντυπωσιακό.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Nasser_missiles_21-5.mp4
Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔεδομένη η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης

Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 23 Μάη

Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

Σχετικά Αρθρα

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

Διεθνή 21 Ιαν 2026, 19:10

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

Διεθνή 21 Ιαν 2026, 11:32

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Διεθνή 20 Ιαν 2026, 20:44

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

Διεθνή 20 Ιαν 2026, 13:51

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

Διεθνή 20 Ιαν 2026, 08:25

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

Διεθνή 19 Ιαν 2026, 18:25
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

22 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Χάβρα το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – Ο Ανδρουλάκης σε μέγγενη μάρκας «Χαρηπαύλου»

21 Ιαν 2026, 21:15
Διεθνή

Δέκα Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν σε λιγότερο από μια ώρα στη Γάζα

Ανάμεσά τους τρεις δημοσιογράφοι που κάλυπταν την κατασκευή καταυλισμού αστέγων από την Αιγυπτιακή Επιτροπή

21 Ιαν 2026, 19:10
Παιδεία

Η Πρωτοβουλία Πανεπιστημιακών ΑΠΘ-ΠΑΜΑΚ-ΔΙΠΑΕ για το «συνέδριο» «Η Οικονομία του Πολέμου»

21 Ιαν 2026, 14:57
Κόντρες

Πρώτα θα πάρω «γραμμή» και μετά θα σας πω

21 Ιαν 2026, 14:44
Η παπάρα

Να βάλουμε τέρμα σ’ αυτή την ντροπή

21 Ιαν 2026, 12:38
Διεθνή

Γάζα: Οι δωσίλογοι εξοντώνονται ή αυτοκτονούν

21 Ιαν 2026, 11:32
Παιδεία

Στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς «βουτάει» και το ΑΠΘ

21 Ιαν 2026, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Γενάρη

21 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές ισοπεδώνουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις της UNRWA στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

20 Ιαν 2026, 20:44
Υγεία

Μετατρέπουν τους γιατρούς του παλιού «Λοιμωδών» σε περιφερόμενο θίασο

Πλήττουν καίρια και το Νοσοκομείο Νίκαιας

20 Ιαν 2026, 19:18
Διεθνή

Τραμπ: Θέλει να φτιάξει και δικό του ΟΗΕ!

Αντιδρούν ιμπεριαλιστικές χώρες και περιφερειακές δυνάμεις

20 Ιαν 2026, 13:51
Κόντρες

Αποκαλυπτήρια (στα καφενεία το λένε «ξεβράκωμα»)

20 Ιαν 2026, 12:04
Διεθνή

Ιταλία 2026: O,τι κινείται ποινικοποιείται κι ό,τι αντιστέκεται «διορθώνεται»

20 Ιαν 2026, 08:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Γενάρη

1925: Οι κατάδικοι θα χρησιμοποιούνται για έργα του δημοσίου. Ιδρύεται Αγροτική Φυλακή στην Τίρυνθα.

1933: Με εντολή του Ελευθέριου Βενιζέλου η χωροφυλακή χτυπά 3.000 απολυμένους εργάτες στη Νάουσα (τέσσερις νεκροί, είκοσι τραυματίες).

1955: Βίαια επεισόδια σε συζήτηση για τους φακέλους και τις διώξεις αριστερών. Ο βουλευτής του “Συναγερμού” Κ. Παπαδόπουλος άρπαξε από τα μαλλιά τον βουλευτή Διαμαντή, χτυπώντας και βρίζοντάς τον.

1973: Τρίτη δίκη της “Ελληνικής Αντίστασης” για σχεδιαζόμενη απόδραση του Αλέκου Παναγούλη, έντεκα καταδίκες.

1987 : Απόπειρα πραξικοπήματος κατά της Κορασόν Ακίνο (Φιλιππίνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αγαπητέ φίλε Israel, […] η σημερινή σου παρουσία αποκτά μια θετική διάσταση στο πλαίσιο των ήδη άριστων και στρατηγικών αμυντικών μας σχέσεων. Γιατί η αμυντική μας συνεργασία πλέον, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα: Από την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα και τις κοινές ασκήσεις μέχρι τη στρατηγική σύγκλιση στην έρευνα, στην καινοτομία, στην αμυντική τεχνολογία και βιομηχανία. […] Eνας άλλος πυλώνας συνεργασίας είναι η Τριμερής με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, «3+1». Δηλαδή, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γενικά, λειτουργούμε ως ένας άξονας σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο. Oπως ξέρετε, στην περιοχή μας πολλά διακυβεύονται από αποσταθεροποιητικές πρακτικές, από αμφισβήτηση του Διεθνούς Δικαίου, από αμφισβήτηση του Δικαίου της Θάλασσας. Η Ελλάδα υπερασπίζεται την κυριαρχία της, υπερασπίζεται τα κυριαρχικά δικαιώματά της, χωρίς να απειλεί οιονδήποτε, χωρίς να διεκδικεί οτιδήποτε. […] Oπως είναι φυσικό, «εκμεταλλεύτηκα» την παρουσία του Υπουργού στην Αθήνα, ανταλλάξαμε απόψεις για την ευρύτερη κατάσταση στη Μέση Ανατολή, του υπογράμμισα τον σταθεροποιητικό και έντιμο ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα, διατηρώντας αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ και εγκάρδιες σχέσεις με τον αραβικό κόσμο. […] Και, βέβαια, από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου και υποστηρίξαμε το δικαίωμα σας, κύριε Υπουργέ, για αυτοάμυνα. Και στηρίζουμε το αίτημα για την επιστροφή της σoρού και του τελευταίου ομήρου. […] Θεωρώ ότι οι συζητήσεις μεταξύ μας αποτελούν πάντα ένα σκαλοπάτι για τη βελτίωση των σχέσεων μας, αλλά λειτουργούν και ως σταθεροποιητικός παράγων για την ευρύτερη περιοχή.

Nικος Δένδιας

(Ο Δένδιας υποδέχτηκε στην Αθήνα τον σφαγέα Ισραέλ Κατζ, δεξί χέρι του Νετανιάχου στη σιωναζιστική κυβέρνηση. Και επέλεξε να μην πει ούτε δυο τυπικά λόγια «ίσων αποστάσεων». Πλήρης ταύτιση με τους σιωναζιστές. Τους οποίους είχε το θράσος να χαρακτηρίσει παράγοντα σταθερότητας της περιοχής! Ποιους; Αυτούς που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις μισές χώρες της περιοχής και που προβάλλουν απροκάλυπτα ως στρατηγικό τους στόχο το «Μεγάλο Ισραήλ», ένα αυτοκρατορικό μόρφωμα που θα καταπιεί χώρες όπως η Παλαιστίνη, η Ιορδανία, ο Λίβανος, η Συρία, και θα διαμελίσει άλλες, όπως η Αίγυπτος, η Υεμένη, η Σαουδική Αραβία, το Ιράκ και η Τουρκία! Ο Δένδιας άκουσε -συγκατανεύοντας- τον Κατζ να λέει -δύο φορές μάλιστα- ότι Ελλάδα και Ισραήλ «μοιράζονται κοινές αξίες». Τον άκουσε να ονοματίζει την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, που και το ελληνικό κράτος έχει ψηφίσει. Παραβιάζοντας το διεθνές στάτους που αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα της σιωνιστικής οντότητας το Τελ Αβίβ. O ελληνικός λαός πρέπει να βάλει τέρμα σ’ αυτή την ντροπή)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Εφετείο 17Ν

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • ΕΛΑ

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Επικοινωνία

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Όροι χρήσης

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Ποιοι είμαστε

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Επικοινωνία

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

  • Όροι χρήσης

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

    Εντυπωσιακά βίντεο από τις χτεσινές μάχες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo