Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών
  • Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα
  • Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής
  • Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι
  • Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη
  • Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου…
Αθλητισμός

Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Μάι 2024, 11:08

Η πινακίδα ήταν ανηρτημένη στα ταμεία των καταστημάτων παλαιότερες δεκαετίες: «Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνσιν εκ του ταμείου». Τότε που δεν υπήρχαν τραπεζικές κάρτες, ο πελάτης έπρεπε να μετρήσει τα ρέστα που του έδωσε η/ο ταμίας όσο ακόμα ήταν στο γκισέ. Αν τα μετρούσε αργότερα και έβρισκε λάθος… πάπαλα. Αυτό μας θυμίζουν οι διαμαρτυρίες από διάφορους για όσα πρόκειται να γίνουν στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας στις 29 Μάη, μέρα που θα γίνει ο τελικός του Conference League ανάμεσα στη Φιορεντίνα και τον Ολυμπιακό.

Η Φιλαδέλφεια δε θα διασχίζεται από αυτοκίνητο. Σε κάποιες περιοχές δε θα διασχίζεται ούτε από πεζούς, αν δεν έχουν εισιτήριο για το γήπεδο. Θα κλείσει ακόμα και η εθνική οδός (Κηφισσός), από Αχαρνών μέχρι Μεταμόρφωση! Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο κομμάτι της εθνικής μποτιλιάρει έτσι κι αλλιώς καθημερινά για αρκετές ώρες, αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να γίνει στις γύρω περιοχές (Ανάκασα, Αγιοι Ανάργυροι, Περιστέρι κτλ.), καθώς τα αυτοκίνητα θα προσπαθούν να περάσουν από εκεί.

Κυκλοφοριακά (και όχι μόνο) προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και η Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο, η Μεταμόρφωση, καθώς ουδείς κάτοικός τους θα μπορεί να κινηθεί προς τα δυτικά (όχι μόνο προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, γενικά προς τα δυτικά). Ολη η κίνηση θα διοχετευθεί στη Λεωφόρο Ηρακλείου που θα γίνει κόλαση.

Ακόμα και το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι «κλειστό για το κοινό». Θα είναι ανοιχτό μόνο για όσους θα έχουν εισιτήριο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα (για να επιβεβαιωθεί αυτό που λέγαμε: το Αλσος θα γίνει κήπος του γηπέδου).

Το πιο σημαντικό: αποφασίστηκε να κλείσουν όλα τα σχολεία στην περιοχή! Η απόφαση ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, η οποία βέβαια δεν είναι αρμόδια. Αρμόδια είναι η Περιφέρεια και η κυβέρνηση (υπουργείο Παιδείας). Αυτοί που ανεβαίνουν στα κεραμίδια και σκούζουν άμα χάνεται καμιά ώρα από κινητοποίηση μαθητών, παίρνουν χωρίς δεύτερη σκέψη απόφαση να κλείσουν τα σχολεία σε μια ολόκληρη περιοχή, για να εξυπηρετήσουν τη μπίζνα ενός καπιταλιστή.

Οχι του Μαρινάκη εν προκειμένω (αυτουνού η ομάδα έτυχε να προκριθεί στον τελικό, μήνες αφότου είχε οριστεί το γήπεδο διεξαγωγής του), αλλά του Μελισσανίδη. Σ’ αυτόν ανήκει το γήπεδο που «φυτεύτηκε» στην καρδιά μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής, λίγα μέτρα από τα σπίτια, χωρίς οδικές προσβάσεις, χωρίς μετρό χωρίς καν πάρκινγκ.

Κάποιοι φωνάζαμε από το 2014, όχι μόνο ενάντια στην αρπαγή τμήματος του Αλσους, όχι μόνο ενάντια στο πλιάτσικο σε βάρος του Ερασιτεχνικού Σωματείου ΑΕΚ, στο οποίο είχε παραχωρηθεί το 1924 από το κράτος μια έκταση που είχε το χαρακτήρα του «πράγματος εκτός συναλλαγής», αλλά και ενάντια στο περιβαλλοντικό έγκλημα σε βάρος της Νέας Φιλαδέλφειας και των κατοίκων της. Δεν είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα να κατασκευάζονται γήπεδα ποδόσφαιρου δεκάδων χιλιάδων θεατών μέσα σε πυκνοκατοικημένο αστικό ιστό. Αυτό λέει η επιστήμη της Πολεοδομίας, αυτή είναι η πρακτική που ακολουθείται στις αναπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες.

Ομως, η πολιτική ηγεσία είχε διαφορετική γνώμη, το ΣτΕ είχε διαφορετική γνώμη, όλοι προσκύνησαν τον καπιταλιστή που με τις πλάτες τους ξαμόλησε τον «ιδιωτικό στρατό» του να καταστείλει όσους αντιδρούσαμε. Ο αγώνας ήταν άνισος. Ο τρόμος των φασιστοχουλιγκάνων παρέλυσε την πλειοψηφία των κατοίκων και τα κρατικά όργανα επικύρωσαν το αίσχος.

Τώρα κάποιοι διαμαρτύρονται. Οπως η Λαϊκή Συσπείρωση (δημοτική παράταξη του ΚΚΕ), που ρωτάει τη δημοτική αρχή Τομπούλογλου ποιος αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία, ποιος αποφάσισε να κλείσει το Αλσος, ποιος αποφάσισε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Αν και η ανακοίνωση μάς φαίνεται υποκριτική, καθώς εγείρει κυρίως ζήτημα έλλειψης ενημέρωσης, ενώ κάνει λόγο για… «προχειρότητα και ανευθυνότητα με την οποία κυβέρνηση και Δήμος χειρίζονται μια τόσο σοβαρή διοργάνωση», το μείζον είναι πως πρόκειται για διαμαρτυρία κατόπιν εορτής.

Πού ήσασταν εσείς της Λαϊκής Συσπείρωσης, όταν δινόταν αγώνας για να μη χτιστεί εκεί το γήπεδο Μελισσανίδη; Παντελώς απόντες. Λέγατε κάνα μισόλογο όταν οι φασιστοχούλιγκαν επέβαλαν το νόμο της μαφίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ουδέποτε αντιδράσατε στο περιβαλλοντικό έγκλημα. Και ουδέποτε κόψατε τις σχέσεις σας με τον Μελισσανίδη. Να σας θυμίσουμε κομματική ανακοίνωση του 2017, που έλεγε ότι «η διαχωριστική γραμμή στην κοινωνία και το δήμο της Φιλαδέλφειας δεν μπορεί να χτίζεται με βάση την τοποθέτηση υπέρ ή κατά του γηπέδου, αλλά είναι ανάμεσα στις λαϊκές ανάγκες και τις επιδιώξεις του κεφαλαίου, ανάμεσα στα ταξικά συμφέροντα της εργατικής τάξης και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και αυτά της αστικής τάξης και ορισμένων ανώτερων μεσαίων στρωμάτων». Που μιλούσε για «μια αντιπαράθεση που θεωρούμε ότι αποπροσανατολίζει τα εργατικά – λαϊκά στρώματα στην περιοχή αλλά και ευρύτερα», η οποία αναπτύσσεται «με αφορμή ορισμένες εξελίξεις γύρω από το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ»!

Τι νομίζατε ότι θα γίνει κατά τη λειτουργία ενός μεγάλου γηπέδου στην καρδιά μιας πόλης; Οταν παίζει η ΑΕΚ, κάποιοι μαγαζάτορες μπορεί να κονομάνε, όμως οι κάτοικοι στενάζουν. Ο δήμος μετατρέπει τα προαύλια των σχολείων σε πάρκινγκ, καθώς ο Μελισσανίδης δεν έφτιαξε τα πάρκινγκ που υποτίθεται πως δεσμεύεται από την άδεια να φτιάξει. Οταν ο Μελισσανίδης νοικιάζει το γήπεδο στην ΟΥΕΦΑ για έναν ευρωπαϊκό τελικό, θα γίνουν ακόμα χειρότερα, γιατί ζητούνται προδιαγραφές που δεν υπάρχουν, οπότε θα αναζητηθούν σε βάρος των πολιτών.

Ρωτάει η Λαϊκή Συσπείρωση «εάν προβλέπεται άδεια μετ’ αποδοχών για τους γονείς που θα υποχρεωθούν να απουσιάσουν από τη δουλειά τους λόγω της απόφασης να μείνουν κλειστά τα σχολεία»! Μαύρο χιούμορ… Ρωτάει «τι μέριμνα έχει ληφθεί για τα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές, ώστε να προστατευθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν λίγα 24ωρα πριν τις εξετάσεις τους»! Δηλαδή, τι μέριμνα περιμένατε να ληφθεί;

Εκτύπωση 🖨
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 16 Μάη
Επόμενο άρθρο Ταλεντάρες και τραγουδούσαν στα νταμάρια

Σχετικά Αρθρα

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

Αθλητισμός 15 Σεπ 2025, 11:25

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 14 Σεπ 2025, 11:42

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

Αθλητισμός 12 Σεπ 2025, 10:11

Μπράβο Ντoριά!

Αθλητισμός 11 Σεπ 2025, 14:21

Η ζωώδης υπεράσπιση του No Politica, ακόμα και μπροστά σε μια γενοκτονία

Αθλητισμός 7 Σεπ 2025, 13:48

Ενας κινέζος υπερ-δρομέας ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στο Mont Blanc

Αθλητισμός 5 Σεπ 2025, 13:44
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Γάζα: Βαρύς ο πέλεκυς στα κεφάλια των προδοτών

15 Σεπ 2025, 18:40
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι προσπαθούν να ξαναρχίσουν τις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα

15 Σεπ 2025, 14:17
Διεθνή

Η πανεπιστημιακή Λευκή Βίβλος του καπιταλισμού: Μπέρκλεϊ, μακαρθισμός και η νέα εποχή της κρατικής καταστολής

15 Σεπ 2025, 12:03
Αθλητισμός

Ολοι στο δρόμο που χάραξαν οι Μαδριλένοι

Ματαίωσαν το τελευταίο ετάπ του διάσημου ποδηλατικού Γύρου της Ισπανίας, επειδή συμμετείχαν σιωνιστές

15 Σεπ 2025, 11:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

15 Σεπ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη

Ημέρα δημοκρατίας.

Ημέρα ευαισθητοποίησης για το λέμφωμα.

Ευρωπαϊκή ημέρα κατά του καρκίνου του προστάτη.

Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Σαλβαδόρ, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Νικαράγουα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1821).

1925: Καταστέλλεται λαϊκή εξέγερση στη Ρουμανία, πενήντα νεκροί.

1935: Ο Αδόλφος Χίτλερ υιοθετεί τη σβάστικα ως επίσημο σύμβολο της ναζιστικής Γερμανίας.

1942: Βόμβα της ΠΕΑΝ στα γραφεία της φιλοφασιστικής ΟΕΔΕ (Αθήνα).

1944: Οι ναζί εκτελούν 43 άντρες, δύο γυναίκες και ένα βρέφος έξι μηνών στα Γδόχια Κρήτης.

1947: 52 μέλη της ΟΠΛΑ καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης.

1968: Ιδρύεται η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας.

1971: Ιδρύεται η «Greenpeace» (Καναδάς).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo