Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ
  • Σαν σήμερα 3 Μάρτη
  • Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης
  • Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!
  • Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!
  • Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Nα το παίξουν στα τρία νικηφόρα…
Κόντρες

Nα το παίξουν στα τρία νικηφόρα…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr14 Οκτ 2022, 14:51

Ξέραμε ότι ο Ερντογάν στα νιάτα του ήταν ποδοσφαιριστής. Τώρα τον είδαμε να παίζει και πινγκ πονγκ με τον πρόεδρο του Καζαχστάν. Εντάξει, το βίντεο είναι μονταρισμένο και δε φτάνει ούτε το ένα λεπτό, αλλά φαίνεται ότι κάποτε «το είχε». Οπότε μια καλή ιδέα είναι να τον προκαλέσει δημόσια ο Κούλης να παίξουν τα ελληνοτουρκικά στα τρία νικηφόρα (για να έχει το περιθώριο να υποχωρήσει στα δύο νικηφόρα, άμα το ζητήσει η τουρκική πλευρά, λόγω μειωμένων αντοχών του Ερντογάν). Ακόμα κι αν ο Κούλης δεν ξέρει πινγκ πονγκ, προλαβαίνει να μάθει. Τόση ώρα τρώει καθημερινά στα γυμναστήρια.

(VIDEO) Turkish President Recep Tayyip Erdogan plays table tennis with his Kazakh counterpart Kassym-Jomart Tokayev in Astana pic.twitter.com/jrL7ve5Are

— Anadolu English (@anadoluagency) October 12, 2022

Φάε τη σκόνη του, Κούλη

«Ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος με την όλη ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία, το πλούσιο και υψηλού επιπέδου συγγραφικό και διδακτικό του έργο, αναδείχθηκε, χωρίς αμφιβολία, σε εξέχοντα επιστήμονα του Δημοσίου Δικαίου. Επιπροσθέτως, είναι άξια μνείας η πολιτική του σταδιοδρομία, που είχε ως αποκορύφωμα την ανάδειξή του στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Πολιτείας, την οποία υπηρέτησε από το 2015 έως το 2020 ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

Μ’ αυτά τα θριαμβευτικά λόγια η Ακαδημία Αθηνών εξέλεξε χθες τον τέως πρόεδρο Πάκη «ως Τακτικό Μέλος της, στην προκηρυχθείσα έδρα Δημοσίου Δικαίου (Διοικητικού Δικαίου-Συνταγματικού Δικαίου) στη Γ’ Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών». Πρέπει να έσκασε από το κακό του ο Κούλης, που τον «έτζασε» από την προεδρία της Δημοκρατίας. Και βέβαια, στην περίπτωση του Πάκη, δεν ισχύουν αυτά που έλεγε ο Σκαρίμπας («Κουκουβαγείον, όπου διαπρέπουν πολλοί») και έγραφε ο Βάρναλης («Σε ακαδημαϊκό: Σαν έκατσε ο Καραμπουζούκης κάτου από το θόλο, / σηκώθη και προσκύνησε το δωδεκάθεον όλο· / κι οι έδρες όλες, μαρμαρένιες ή κρεατινές, / του Μηδενός ζητωκραυγάσαν το αχανές»). Ο Πάκης είναι… άλλη φάση.

ΥΓ. Πάτε στοίχημα ότι κάποια στιγμή θα γίνει… ακαδημαϊκιά και η νυν πρόεδρος Κατερίνα;

Ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη

Για χαζό τον έχετε τον Κουρουμπλή; Σαράντα χρόνια φούρναρης. Από την ΕΣΑΜΕΑ στο ΠΑΣΟΚ και από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ. Και πάντοτε βουλευτής. Φυσικά και θα έλεγε ότι δεν παίρνει πίσω το χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που είχε αποδώσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους χειρισμούς της στην πανδημία. Η διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εικονική ήταν, οπότε τώρα που «επέστρεψε» επισήμως δεν έχει κανένα λόγο να κάνει… αυτοκριτική. Οσο για τους νεοδημοκράτες που ζητούν την επαναδιαγραφή του από τον Τσίπρα, μάλλον ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Δεν τους παίρνει ν’ ανοίξουν συζήτηση για το έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνησή τους. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εκτεθούν και να κάνουν ήρωα τον Κουρουμπλή.

Ανατριχίλα

Σας έχουμε καλά νέα. Η Κατερίνα Νοτοπούλου ανοίγει τα φτερά της σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί να είναι «βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης» (συγχαρητήρια, Κατερίνα, που δεν χρησιμοποιείς τον όρο «βουλεύτρια», δεν το έχεις ανάγκη), όμως προχθές μίλησε «σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ο.Μ Γλυφάδας». Και βέβαια, άστραψε και βρόντησε. «Εκανε λόγο για άθλιες μεθόδους της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πολιτικές επιλογές που καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία, νομιμοποιούν τον εκφασισμό και ναρκοθετούν το μέλλον και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες όλοι Μαζί (σ.σ. γιατί με κεφαλαίο το «μαζί» και όχι και το «όλοι»; Κάτι θα ξέρει η Κατερίνα για να το γράφει έτσι), να βάλουν τέλος σε αυτόν τον αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη». Το καλύτερο το κράτησε για το τέλος: «Ποτέ μέχρι τώρα η χώρα δεν είχε αυτό το πρόσωπο της κοινωνικής διάλυσης και ηθικής κατάρρευσης» τόνισε. «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Το μέλλον είναι τώρα. Θα νικήσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εγγυητής της πολιτικής αλλαγής, το προοδευτικό μέτωπο είναι ευρύ και η πολιτική αλλαγή συλλογική υπόθεση»!

Μπορείτε να θαυμάσετε την ομιλία της Κατερίνας στο προσωπικό της κανάλι στο youtube. Eμείς δεν την είδαμε και δε θέλουμε κακεντρέχειες του τύπου «δεν την αντέχετε». Χρόνο δεν είχαμε.

Αποτυχημένοι μεν, ακριβοί δε

Οπως γράφει ο βρετανικός Τύπος, ο Μπόρις Τζόνσον παντελόνιασε 150.000 λίρες για να μιλήσει στην ετήσια συνάντηση κορυφαίων στελεχών του ασφαλιστικού τομέα (Council of Insurance Agents and Brokers) στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Και λίγα είναι. Εδώ πληρωνόταν ο δικός μας ο Γιωργάκης για να μιλάει σε διάφορα συνέδρια στο εξωτερικό. Και χρέωνε 46.000 δολάρια την ώρα (και δώρο την παρουσία του στο γεύμα ή δείπνο ή κοκτέιλ πάρτι μετά την ομιλία του)! Φτηνούτσικο τον βρίσκουμε τον Μπόρις (ο Τόνι Μπλερ και ο Μπιλ Κλίντον είχαν κασέ 200.000 δολάρια), αλλά τώρα ξεκινάει. Κι επειδή αυτή η δουλειά δεν κρατάει πολύ (μέχρι να φύγει η… πατίνα από τον… διακεκριμμένο ομιλητή), είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα ανεβάσει το κασέ του. Αλλωστε, υπερτερεί άλλων, διότι μπορεί να κάνει και καραγκιοζιλίκια από το βήμα του ομιλητή.

Το καταλάβατε, χαϊβάνια;

«Δεν μετανιώνω καθόλου για αποφάσεις, μάλλον πιστεύω ότι ήταν σωστό από την οπτική γωνία της εποχής, καθώς το φθηνό ρωσικό αέριο επέτρεψε στη Γερμανία να προχωρήσει στη σταδιακή κατάργηση των πυρηνικών και του άνθρακα», δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ στη Λισαβόνα. «Πάντα ενεργείς με βάση την χρονική στιγμή που βρίσκεσαι», εξήγησε στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν.

Ηταν σαν να απευθυνόταν στην Αναλένα Μπέρμποκ και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, που παριστάνουν τα γεράκια έχοντας ντυθεί με την αστερόεσσα. Ο ιμπεριαλιστής ηγέτης πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα πρακτικός. Οταν ασκείς εξουσία στο όνομα ισχυρών μονοπωλίων, δεν επιδίδεσαι σε ηθικολογικού τύπου παπαρολογία (αυτή είναι μόνο για τις προεκλογικές περιόδους), αλλά αποφασίζεις ανάλογα με τις υποδείξεις των μονοπωλίων που ενδιαφέρονται για την κερδοφορία τους. Γι’ αυτό η Μέρκελ έβγαλε τέσσερις πλήρεις θητείες στην καγκελαρία, ενώ η Ούρσουλα έβλεπε πάντοτε την πλάτη της και τώρα έχει καταντήσει ο περίγελως της Ευρώπης, ενώ η Μπέρμποκ είναι υπουργός Εξωτερικών χωρίς καμιά ουσιαστική αρμοδιότητα (όλα τα σοβαρά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής τα χειρίζεται μόνος του ο Σολτς, μαθητής της Μέρκελ, αν και σοσιαλδημοκράτης).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔιάβασαν τη μισή Eκθεση
Επόμενο άρθρο Πλαφόν γιοκ

Σχετικά Αρθρα

Sumud

Κόντρες 27 Φεβ 2026, 14:48

Παπασταύρεια κουτοπονηριά

Κόντρες 26 Φεβ 2026, 20:44

Αχός βαρύς ακούγεται από τα πληκτρολόγια / ο Νίκος ρίχνει μ’ έναν γκρα κι ο Παύλος με μπαζούκα

Κόντρες 25 Φεβ 2026, 21:34

O Μr Bean είναι πονηρός

Κόντρες 24 Φεβ 2026, 14:39

Τζαμάλα

Κόντρες 23 Φεβ 2026, 08:51

Kαρναβάλια

Κόντρες 21 Φεβ 2026, 08:03
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
Υγεία

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

2 Μαρ 2026, 12:56
Διεθνή

Δεν «έπεσε», καταρρίφτηκε το αμερικάνικο F-15

2 Μαρ 2026, 10:24
Διεθνή

Σύσσωμη η Παλαιστινιακή Αντίσταση εκφράζει αλληλεγγύη στο Ιράν

2 Μαρ 2026, 09:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάρτη

2 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και σιωναζιστές ματοκυλούν τη Μέση Ανατολή

1 Μαρ 2026, 10:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάρτη

1 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σπονδή στην Παλαιστίνια Μάνα

28 Φεβ 2026, 09:44
Πολιτισμός

Καμάλ Αλτζαφάρι: Με τον Χασάν στη Γάζα (Παρασκευή 6/3, 8:30 μμ, ΚΟΝΤΡΑ)

Eνα υποβλητικό road trip στη Γάζα του 2001

28 Φεβ 2026, 05:08
Αντικυνωνικά

Αντικυνωνικά

28 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Φλεβάρη

28 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτική

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

27 Φεβ 2026, 19:54
Κόντρες

Sumud

27 Φεβ 2026, 14:48
Παιδεία

Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

27 Φεβ 2026, 13:29
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

Ημέρα για το αυτί και την ακοή.
Ημέρα ψηφιακού βιβλίου.
Αυστραλία: Εργατική αργία.
Βουλγαρία: Ημέρα απελευθέρωσης (1878).
Μαλάουι: Ημέρα μαρτύρων.
Σουδάν: Ημέρα ενότητας.
1939: Ο Μαχάτμα Γκάντι αρχίζει απεργία πείνας αντιδρώντας στην απολυταρχική διακυβέρνηση των Βρετανών (Ινδία).
1960: Αρχή απεργίας εργατών Τύπου, η Αθήνα μένει χωρίς εφημερίδες ως το τέλος του Μάρτη.
1981: Βόμβες στο πατάρι του Μαρινόπουλου (Πανεπιστημίου και Πατησίων), στο αυτοκίνητο του εκδότη της «Βραδινής» και στο αυτοκίνητο του αρχισυντάκτη της «Ακρόπολης» (ΕΛΑ).
1993: Βόμβα στην εφορία Περιστερίου (17Ν).
2003: Αρχίζει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού η δίκη των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo