Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές
  • Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας
  • ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών
  • Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει
  • Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη
  • Καμαρώνουν για τα καμένα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Η διεθνής της τρομοκρατίας!
Καταστολή

Η διεθνής της τρομοκρατίας!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Δεκ 2019, 00:00

Μετά από μια καλά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη ο τρομοκράτης που απειλούσε με αφανισμό τον ελληνικό λαό. Ονομάζεται Δημήτριος Ινδαρές και επί χρόνια κάλυπτε την καταχθόνια τρομοκρατική δράση του παριστάνοντας τον σκηνοθέτη.
 
Στην τρομοκρατική οργάνωση «Τσαλαπετεινός», που είχε συγκροτήσει ο Ινδαρές, συμμετείχαν οι δύο γιοι του, ηλικίας 26 και 23 ετών, φοιτητής και ασκούμενος δικηγόρος, αντίστοιχα, καθώς και η σύζυγός του Ερση Σπαρτιώτη, η οποία ήταν υπεύθυνη για την επικοινωνική δουλειά της οργάνωσης (γι΄αυτό ήταν αυτή που μίλησε στα ΜΜΕ και μην ακούτε αυτούς που λένε πως ήταν η μοναδική από την οικογένεια που δεν είχε συλληφθεί).
 
Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Ινδαρές είχε και διασυνδέσεις με τη διεθνή τρομοκρατία, με την οποία επικοινωνούσε με μια δύσκολη κωδική γλώσσα, την οποία οι ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν, ελέγχοντας τις ταινίες του Ινδαρέ και κυρίως αυτές που έχουν βραβευτεί σε κινηματογραφικά φεστιβάλ. Για παράδειγμα, θεωρείται βέβαιο ότι η ταινία του «Ο Τσαλαπετεινός του Wyoming» ήταν ένα μήνυμα προς κάποια ξένη τρομοκρατική οργάνωση για συνάντησή τους επί αμερικανικού εδάφους. Ενώ η ταινία «Γαμήλια Νάρκη», επίσης βραβευμένη, ήταν μήνυμα για την αποστολή μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών, με τα οποία ο Ινδαρές θα έστηνε γλέντι, καταστρέφοντας βασικές υποδομές του ελληνικού κράτους.
 
Από την Αντιτρομοκρατική ερευνάται το πού έλαβε εκπαίδευση ανταρτοπολέμου ο Ινδαρές, διότι επέδειξε ικανότητες μαχητή εκπαιδευμένου στις πολεμικές τέχνες. Την τελευταία στιγμή και χάρη στην ετοιμότητα και την άρτια εκπαίδευση των επίλεκτων ανδρών της ΕΛΑΣ, αποσοβήθηκε η προσπάθεια του τρομοκράτη να αρπάξει ένα αστυνομικό όπλο. Ετσι και τα κατάφερνε, ήταν αποφασισμένος να σκορπίσει το θάνατο για να διαφύγει μαζί με τους γιους του και τη σύζυγό του, αναφέρουν αστυνομικές πηγές που ήταν παρούσες στα γεγονότα.
 
Ο τρομοκράτης, παρά τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του, προδόθηκε από την ελλιπή γνώση του επί των αρχών του Συνταγματικού Δικαίου. Νόμιζε ότι ισχύει ακόμη το απαραβίαστο του οικιακού ασύλου από τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας. Οταν το επικαλέστηκε ενώπιον των αστυνομικών που του ζητούσαν αξημέρωτα να περάσουν από το σπίτι του για να εκτελέσουν την επιχείρησή τους σε διπλανό άντρο τρομοκρατών, οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι έχουν απέναντί τους έναν επικίνδυνο τρομοκράτη. Και πράγματι, έπιασαν λαβράκι. Αποδείχτηκε και πάλι ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
 
Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν, επίσης, την ικανότητα του Ινδαρέ στο κοινωνικό καμουφλάζ, ένεκα της οποίας γνωστοί άνθρωποι της τέχνης, όπως ο σκηνοθέτης Π. Βούλγαρης, οι ηθοποιού Ε. Ράντου, Α. Λογοθέτης, Μ. Παπαδημητρίου και άλλοι, τον παρουσιάζουν σαν έναναπό τους πιο ήσυχους ανθρώπους που έχουν γνωρίσει στη ζωή τους. Ας παραδεχτούν, επιτέλους, ότι έσφαλαν. Η αστυνομία δεν κάνει ποτέ λάθος. Και δε λέει ποτέ ψέματα.
 
Ψέματα λέει, προφανώς, η φωτογραφία. Τραβηγμένη από μακριά και μάλλον με κινητό, δεν είναι και τόσο καθαρή. Φαίνεται, όμως, ένας άνθρωπος, ημίγυμνος, με τα χέρια δεμένα στην πλάτη και το μπλουζάκι του να του το έχουν φορέσει κουκούλα, πεταμένος στην ταράτσα, πολύ πρωινές ώρες μέσα στο δεκεμβριάτικο κρύο και την υγρασία, περικυκλωμένος από μισή ντουζίνα μπάτσους. Δεν υπήρχε κουκούλα, το μπλουζάκι τραβήχτηκε κατά τη σύλληψη, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, με τη βεβαιότητα ότι απευθύνεται σε ηλίθιους. Ακόμα κι αν η μπλούζα τραβήχτηκε κατά τη σύλληψη, γιατί δεν του την κατέβασαν οι μπάτσοι, αφού ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει με τα χέρια δεμένα στην πλάτη; Ακόμα και στις χολιγουντιανές ταινίες το βλέπουμε το κόλπο των μπάτσων: τραβούν τη μπλούζα του θύματός τους και τη μετατρέπουν σε κουκούλα, για να τον εξευτελίσουν και να του κόψουν την όραση, βυθίζοντάς τον στο φόβο.
 
Η κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει το δόγμα «νόμος και τάξη» με μαέστρο τον Χρυσοχοΐδη. Οι στόχοι που επέλεξε (πανεπιστήμια, καταλήψεις και «Εξάρχεια») ακολουθούν το γνωστό φασιστικό δόγμα της απομόνωσης κοινωνικών κομματιών που θεωρούνται πιο ευάλωτα, της απόσπασης κοινωνικής συναίνεσης ενάντια στην «παραβατικότητα», ώστε να εμπεδοθεί ένα κλίμα πειθάρχησης στις απαιτήσεις της πιο άγριας καταστολής, ένα κλίμα τρόμου και αποδοχής της κρατικής βίας ως υπέρτατου κοινωνικού αγαθού.
 
Αυτά, όμως, δε γίνονται «αναίμακτα», όπως ενδεχομένως θεωρούν κάποιοι. Δεν έχουν κόστος μόνο για εκείνους που δέχονται άμεσα την καταστολή, αλλά ευρύτερα για την κοινωνία. Ο εφιάλτης της οικογένειας Ινδαρέ ήρθε να το επιβεβαιώσει (νωρίς-νωρίς ευτυχώς). Οι άνθρωποι ξύπνησαν αξημέρωτα από τους πολιορκητικούς κριούς των μπάτσων που προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα του «κάστρου» της κατάληψης. Οταν οι μπάτσοι απαίτησαν να τους αφήσουν να περάσουν μέσα από το διαμέρισμά τους, αρνήθηκαν να επιτρέψουν την παραβίαση του οικιακού ασύλου χωρίς εισαγγελικό ένταλμα. Οι μπάτσοι τους έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ανέβηκαν στην ταράτσα τους. Οταν αυτοί ανέβηκαν στην ταράτσα με τις πυτζάμες για να διαμαρτυρηθούν, τους πλάκωσαν στο ξύλο, τους αλυσόδεσαν, τους τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί και τους φόρτωσαν ό,τι κατηγορία μπορούσε να γεννήσει το αρρωστημένο μυαλό τους. Μέχρι και απόπειρα να αρπάξει το όπλο μπάτσου φόρτωσαν στον 55χρονο Ινδαρέ, έναν άνθρωπο που όσοι τον γνωρίζουν δηλώνουν δημόσια και επώνυμα ότι είναι ήσυχος. Και ήσυχος να μην ήταν, τι θα μπορούσε να κάνει μόνος του απέναντι στους Ράμπο των ΕΚΑΜ;
 
Κι ενώ η σύζυγος και μητέρα των συλληφθέντων περιγράφει τι συνέβη, με τους γείτονες να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά της και ανθρώπους της τέχνης να δηλώνουν ευθαρσώς ότι την πιστεύουν σε ό,τι λέει, ο Χρυσοχοΐδης καλύπτει απόλυτα τους προκλητικούς ισχυρισμούς της μπατσαρίας, που «φωνάζουν από μακριά» ότι είναι ψεύτικοι.
 
Μια οικογένεια υπερασπίστηκε το -κατοχυρωμένο υποτίθεται- δικαίωμά της στο οικιακό άσυλο και βρίσκεται αντιμέτωπη με ολόκληρο τον μηχανισμό καταστολής, από την πολιτική του ηγεσία μέχρι τους μπατσοσυνδικαλιστές που έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια. Αυτό σημαίνει «νόμος και τάξη».
 
Επιμύθιο, τα γνωστά λόγια του πάστορα Νιμέλερ, τα τόσο επίκαιρα:
 
Οταν οι Ναζί πήραν τους κομμουνιστές, εσιώπησα,
 
δεν ήμουν δα κομμουνιστής.
 
Οταν έκλεισαν μέσα τους σοσιαλδημοκράτες, εσιώπησα,
 
δεν ήμουν δα σοσιαλδημοκράτης.
 
Οταν πήραν τους συνδικαλιστές, εσιώπησα,
 
δεν ήμουν δα συνδικαλιστής.
 
Οταν πήραν εμένα, δεν υπήρχε κανείς πλέον,
 
που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠόσο κοστίζει μια πιρουνιά φέτα;
Επόμενο άρθρο Του καιρού γυρίσματα

Σχετικά Αρθρα

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 16 Σεπ 2025, 19:31

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

Καταστολή 14 Σεπ 2025, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Καταστολή

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

16 Οκτ 2025, 10:48
Πολιτική

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

16 Οκτ 2025, 10:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

16 Οκτ 2025, 00:01
Κόντρες

Καμαρώνουν για τα καμένα

15 Οκτ 2025, 22:14
Διεθνή

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

15 Οκτ 2025, 20:50
Διεθνή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι σιωναζιστές αποποιούνται τους δωσίλογους ακόμα και αν υπηρετούσαν στο στρατό τους!

15 Οκτ 2025, 20:10
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

15 Οκτ 2025, 15:03
Υγεία

ΜΑΤ και χημικά ενάντια στους υγειονομικούς στο «Αττικόν»

15 Οκτ 2025, 14:33
Αθλητισμός

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

15 Οκτ 2025, 12:18
Αθλητισμός

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

15 Οκτ 2025, 11:08
Διεθνή

Γάζα: Μαζί με τους δωσίλογους τσακίζονται και οι τοκογλύφοι

Ο Μαχμούντ Αμπάς ανέλαβε την προστασία των δωσίλογων

15 Οκτ 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνιοι κρατούμενοι: Οσοι δεν βγήκαμε τώρα, θα βγούμε την επόμενη φορά χάρη στην Αντίσταση

14 Οκτ 2025, 22:44
Υγεία

«Υποδοχή» ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείο «Αττικόν» στους Μητσοτάκη-Γεωργιάδη

14 Οκτ 2025, 20:43
Διεθνή

Aυτή είναι η παλαιστινιακή οικογένεια

14 Οκτ 2025, 19:24
Παιδεία

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

14 Οκτ 2025, 18:13
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

14 Οκτ 2025, 17:59
Παιδεία

Κινητοποίηση στα Προπύλαια για τα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών – Ο Πρύτανης έκανε τον «Κινέζο»

14 Οκτ 2025, 10:56
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Οκτώβρη

Ημέρα άρτου.

Ημέρα διατροφής.

Ημέρα υπέρ της υγιούς σπονδυλικής στήλης.

Τζαμάικα: Ημέρα εθνικών ηρώων.

1940: Οι ναζί ιδρύουν το γκέτο της Βαρσοβίας.

1945: Αιματηρή συμπλοκή με χειροβομβίδες μεταξύ μοναρχικών και κομμουνιστών στο Γαλάτσι.

1945: Ιδρύεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τροφίμων του ΟΗΕ.

1946: Εκτελούνται δι’ απαγχονισμού στη Νυρεμβέργη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου δέκα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των ναζί.

1964: Η Κίνα γίνεται η πέμπτη πυρηνική δύναμη στον κόσμο.

1967: Βόμβα στο «Πι-Εξ» της Συγγρού.

1977: Εμπρησμός των γραφείων της «Αυγής» από νεοφασίστες.

1994: Σε δημοψήφισμα στη Φιλανδία οι πολίτες τάσσονται υπέρ της ένταξης στην ΕΕ με 56,5%.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo