Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 20 Γενάρη
  • AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
  • Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook
  • Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών
  • Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»
  • Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Βrexit: Ασταθής ισορροπία του Εργατικού Κόμματος
Διεθνή

Βrexit: Ασταθής ισορροπία του Εργατικού Κόμματος

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Σεπ 2018, 00:00

Με μια σιβυλλική διατύπωση στην απόφασή του «ξεπέρασε» το πρόβλημα του Brexit το συνέδριο του Εργατικού Κόμματος. «Αν δεν μπορέσει να εξασφαλίσει γενικές εκλογές, το Εργατικό Κόμμα πρέπει να υποστηρίξει όλες τις εναλλακτικές λύσεις που απομένουν στο τραπέζι, συμπεριλαμβανόμενης της διεξαγωγής καμπάνιας για ένα δημοψήφισμα», αναφέρει η απόφαση που αφήνει ανοιχτά δύο ζητήματα. Πρώτο, αν οι Εργατικοί θα υποστηρίξουν τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος ως πρώτη προτεραιότητά τους και δεύτερο τι θέση θα πάρουν σ' ένα τέτοιο δημοψήφισμα.

Προηγουμένως, στην ομιλία του ο Κιρ Στάρμερ, ο εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα Brexit, είχε κάνει άλλη τοποθέτηση. Ξεκαθάρισε ότι οι Εργατικοί θα καταψηφίσουν όποια συμφωνία φέρει η Μέι, αν αυτή δεν πληροί έξι κριτήρια, τα οποία θα εξασφαλίζουν ότι εκτός ΕΕ η Βρετανία θα απολαμβάνει -μέσω μιας ισχυρής σχέσης με την ΕΕ- τα ίδια οφέλη που απολαμβάνει σήμερα ως μέλος της ΕΕ. Πρόκειται για το γνωστό βέτο που έχουν θέσει τα συνδικάτα των βρετανών καπιταλιστών, τη θέληση των οποίων δεν μπορεί να αγνοήσει το (μόνο κατ' όνομα) Εργατικό Κόμμα. Ο Στάρμερ εξήγησε ότι αν η συμφωνία που θα φέρει η Μέι καταψηφιστεί στο Κοινοβούλιο ή αν οι διαπραγματεύσεις με την ΕΕ ολοκληρωθούν χωρίς συμφωνία, πρώτη προτεραιότητα για τους Εργατικούς θα είναι να πιέσουν για πρόωρες εκλογές. Αν δεν το καταφέρουν, τότε θα ζητήσουν νέο δημοψήφισμα. «Κανείς δεν αποκλείει το remain ως επιλογή», συμπλήρωσε ο Στάρμερ, καταχειροκροτούμενος από την πλειοψηφία των συνέδρων.

Μέσα στο κόμμα, όμως, υπάρχουν και οι οπαδοί του Brexit, όπως οι εκπρόσωποι κάποιων συνδικάτων, που θεωρούν ότι «ο λαός ψήφισε». 'Η ο υπαρχηγός του κόμματος Τζον ΜακΝτόνελ, που επιμένει πως αν οι Εργατικοί ζητήσουν δεύτερο δημοψήφισμα, αυτό δεν μπορεί παρά να αφορά μόνο τους όρους της αποχώρησης από το ΕΕ. Ο πονηρός Κόρμπιν, μολονότι θεωρείται «ευρωσκεπτικιστής», προτιμά μια κεντριστική στάση, ώστε να γίνεται αποδεκτός και από τα δύο στρατόπεδα. Οταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο τι θα ψήφιζε σε περίπτωση επαναληπτικού δημοψηφίσματος, απάντησε ότι… δεν μπορεί να απαντήσει, γιατί… δεν ξέρει το ερώτημα που θα τεθεί στο δημοψήφισμα!

Αυτό που θέλει ο Κόρμπιν είναι να γίνει πρωθυπουργός. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά του δεν φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια ότι θα βρισκόταν μια ανάσα πριν από τον θώκο της Ντάουνινγκ Στριτ 10. Προτιμά, λοιπόν, την ασάφεια και στρέφει τα πυρά του αποκλειστικά ενάντια στη Μέι, την οποία κατηγορεί για ανικανότητα. Ο ίδιος δεν μπορεί, βέβαια, να υποχρεώσει τη Μέι να πάει σε εκλογές, ποντάρει όμως στο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο Συντηρητικό Κόμμα, αλλά και στη δυστοκία που εμφανίζουν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Μέι με την ΕΕ.

Ηδη, η Κομισιόν απέρριψε το τελευταίο σχέδιο της Μέι (το γνωστό ως «σχέδιο Τσέκερς»). Ακολούθησε στον ίδιο δρόμο η σύνοδος κορυφής του Ζάλτσμπουργκ, για να πάρει τη σκυτάλη ο γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ. Ως γνωστόν, η Γαλλία πρωτοστατεί σε αντιβρετανισμό από τότε που τέθηκε επί τάπητος η υλοποίηση του Brexit. Eίναι αδιανόητο μία χώρα να ανοίγει την πόρτα της εξόδου και να ελπίζει ότι θα συνεχίσει να απολαμβάνει τα προνόμια της ενιαίας αγοράς, δήλωσε ο Λεμέρ στους Financial Times. «Εάν δώσουμε αυτήν την εντύπωση, τότε θα είναι το τέλος της Ευρώπης», τόνισε. Και συνέχισε: «Με συγχωρείτε, για να το πω ωμά, περισσότερο από το μέλλον της Βρετανίας, αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς είναι το μέλλον της Ευρώπης». Η δική μου τουλάχιστον κυβέρνηση είναι προετοιμασμένη για ένα «σκληρό» Brexit, είπε ο Λεμέρ, εξηγώντας ότι «η επίδραση θα είναι μικρή για τη γαλλική ανάπτυξη». «Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι βρετανοί φίλοι μας, είναι πως αφορά πρωτίστως το δικό τους συμφέρον να βρεθεί μία λύση», συμπλήρωσε με νόημα.

Η Μέι έφυγε από το Ζάλτσμπουργκ με τ' αυτιά κατεβασμένα,  και ασχολήθηκε μόνο με το πώς θα διασώσει την καρέκλα της που τρίζει και πάλι επικίνδυνα. Υποστήριξε ότι οι ηγέτες της ηπειρωτικής Ευρώπης απέρριψαν το σχέδιό της, αλλά δεν εξήγησαν γιατί!  Οπως καταλαβαίνετε, τους έκανε τα μούτρα κρέας. Η Μέι βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με νέα εσωκομματική πίεση, καθώς δεκάδες βουλευτές επιμένουν πως πρέπει να καταρτιστεί ένα νέο σχέδιο  «που δεν θα απειλεί τη βρετανική οικονομία ούτε τη συνοχή του κόμματος»! Ζητούν, δηλαδή, τον… τετραγωνισμό του κύκλου.

Ο Μάρτης του 2019 (ορόσημο κατά το οποίο θα πρέπει να υλοποιηθεί το Brexit) είναι πλέον ορατός. Η μόνη που δεν είναι ορατή είναι μια συμφωνία εξόδου, καθώς η Μέι, υπακούοντας στην απαίτηση των βρετανών καπιταλιστών, τα θέλει μονά-ζυγά για τη Βρετανία. Κι αυτό, φυσικά, δεν το δέχεται ο γερμανογαλλικός άξονας που έχει πλέον σταθερά το πάνω χέρι. Μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της κρίσης.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣτο στόχαστρο του Αμπάς οι οικογένειες των παλαιστίνιων πολιτικών κρατούμενων
Επόμενο άρθρο Η αρχή του τέλους;

Σχετικά Αρθρα

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

Διεθνή 19 Ιαν 2026, 18:25

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 18 Ιαν 2026, 10:25

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 19:58

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Διεθνή 16 Ιαν 2026, 08:51

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 21:35

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

Διεθνή 15 Ιαν 2026, 11:58
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

20 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Γενάρη

Μάλι: Ημέρα εθνικού στρατού.

1948: Αποτυχημένη απόπειρα εναντίον του Μαχάτμα Γκάντι.

1980: Ακρωτηριάζεται το αριστερό πόδι του Τίτο.

1981: Δύο βόμβες σε γραφεία της ΔΕΗ (ΕΛΑ).

1996: Ο Γιασέρ Αραφάτ γίνεται ο πρώτος εκλεγμένος ηγέτης (88,1%) του παλαιστινιακού λαού.

2013: Βομβιστικό χτύπημα στο «The Mall Athens» (Μαρούσι), δύο τραυματίες («Σύμπραξη αναρχικών Οργανώσεων: Αγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων»).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo