Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»
  • Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων
  • Σαν σήμερα 8 Ιούνη
  • Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών
  • Χωρίς αρχές αλισβερίσι για μια πρόταση που θα απορριφθεί
  • Προκαλούν κιόλας τα σιωναζίδια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Αναβρασμός στην πράσινη κοιλάδα…
Αθλητισμός

κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

Αναβρασμός στην πράσινη κοιλάδα…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Δεκ 2017, 00:00

Οι εξελίξεις και τα δρώμενα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, επιβεβαιώνουν τη λαϊκή ρήση «η φτώχεια φέρνει γκρίνια». Η απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα των πράσινων εντός του αγωνιστικού χώρου και ο «εμφύλιος» ανάμεσα στους οπαδούς του τριφυλλιού στις εξέδρες, δημιουργούν επιπλέον εμπόδια σε μια έτσι και αλλιώς προβληματική χρονιά για την ομάδα και αυξάνουν τις πιθανότητες να συμβεί το «ατύχημα» και να μην καταφέρουν οι πράσινοι να τελειώσουν αναίμακτα τη φετινή τους περιπέτεια.

Θα ξεκινήσουμε από το αγωνιστικό μέρος και από την απαράδεκτη αλλά απόλυτα φυσιολογική εικόνα που είχε η πλειοψηφία των παιχτών στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οσοι βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και όσοι «ξόδεψαν» το κυριακάτικο μεσημέρι για να δουν το παιχνίδι (όπως έκανε η στήλη) διαπίστωσαν ότι οι παίχτες του Παναθηναϊκού ήταν πολύ προσεχτικοί στον τρόπο που έπαιζαν, δεν πήγαιναν πρώτοι στη μπάλα και απέφευγαν να έρθουν σε κόντρα με τους αντιπάλους τους στις διεκδικούμενες φάσεις. Οπως λέμε στην ποδοσφαιρική αργκό, «δεν έβαζαν τα πόδια τους στη φωτιά». Αυτή η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού ξάφνιασε δυσάρεστα τους οπαδούς της ομάδας, αφού μέχρι και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο έδειχναν μια διαφορετική εικόνα και το μήνυμα που έστελναν ήταν ότι θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να βγει αλώβητη η ομάδα από την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αν προσπαθήσει κάποιος να απαντήσει στο ερώτημα τι άλλαξε και η πλειοψηφία των παιχτών είχε την εικόνα περιπατητή στο γήπεδο, θα χρειαστεί κατά την ταπεινή άποψη της στήλης τρεις λέξεις: «χειμερινή μεταγραφική περίοδος». Είναι γνωστό και διακηρυγμένο σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους ότι προκειμένου να βγει η ομάδα από το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται, όποιος παίχτης φέρει μια καλή προσφορά μπορεί να φύγει από τον Παναθηναϊκό με τις ευλογίες της πράσινης διοίκησης. Το γεγονός αυτό έχει βάλει τους πράσινους στο επίκεντρο της προσοχής των μάνατζερ, αφού οσμίζονται καλά κέρδη, λόγω της αδυναμίας του Παναθηναϊκού να διαπραγματευτεί την αξία του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει. Το προηγούμενο διάστημα οι παίχτες αφενός έβγαζαν έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό και αφετέρου προσπαθούσαν να δείξουν ότι αξίζουν αγωνιστικά (για να μπορέσουν να βρουν κάποια καλή μεταγραφή), γεγονός που βοηθούσε την ομάδα, αφού είχε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έπαιρνε καλά αποτελέσματα σε σχέση με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Είναι όμως απόλυτα λογικό, όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους παίχτες που έχουν τις προδιαγραφές να πάρουν μεταγραφή και να συνεχίσουν την καριέρα με καλύτερους γι' αυτούς όρους, έχουν στο μυαλό τους να δρομολογήσουν τη μεταγραφή τους και ταυτόχρονα να προστατευτούν από κάποιο τραυματισμό που θα τους χαλάσει τα σχέδια και θα τους αφήσει αμανάτι στους πράσινους, να αλλάξει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Οι δηλώσεις απόγνωσης του προπονητή των πράσινων, Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο επιβεβαιώνουν τα παραπάνω και δείχνουν ότι πλέον η προσπάθειά του είναι να κρατήσει την ομάδα σε ένα ανεκτό αγωνιστικό επίπεδο μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, οπότε και θα δει τι θα απομείνει στην ομάδα και πώς θα διαχειριστεί το έμψυχο υλικό που θα έχει στη διάθεσή του, που όπως όλα δείχνουν θα είναι πολύ διαφορετικό (και σε επίπεδο προσώπων, αλλά και σε επίπεδο ποδοσφαιρικής ποιότητας) από το σημερινό. Δυστυχώς, για τους οπαδούς του τριφυλλιού οι πιθανότητες είναι σε βάρος της ομάδας και θα πρέπει να συνηθίσουν με την ιδέα ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα βιώσουν και άλλες ήττες όπως αυτή με τους κυανέρυθρους.

Εκτός από το αγωνιστικό, είχαμε γεγονότα και στις εξέδρες της Λεωφόρου. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Θ13, αντιδρώντας στην απαράδεκτη εικόνα της ομάδας και στη διαφαινόμενη ήττα, άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, σε αυτό αντέδρασαν οπαδοί από τις άλλες θύρες, τα αίματα άναψαν και οι δυο πλευρές βρέθηκαν να ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές, μέχρι να καταφέρουν οι ψυχραιμότεροι να τους χωρίσουν. Σε όσους δε γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Παναθηναϊκό, η εξέλιξη αυτή φάνηκε εξωπραγματική, ιδιαίτερα μετά τη συμπεριφορά των πράσινων οπαδών τη χρονική περίοδο μετά την αποχώρηση Αλαφούζου από τη διοίκηση της ομάδας. Ολο το προηγούμενο διάστημα οι πράσινοι οπαδοί είχαν σταθεί δίπλα στην ομάδα και τη βοηθούσαν τόσο οικονομικά αλλά κυρίως στον ψυχολογικό τομέα για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της αποχώρησης Αλαφούζου. Οσοι όμως είναι κοντά στην ομάδα ή έχουν κάποια επαφή με τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα υπήρχε αντίδραση από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών, αφού στα περισσότερα σενάρια για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, δεν έχουν θέση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο, η πλειοψηφία των καπιταλιστών που συμμετέχει στις διεργασίες για την επόμενη μέρα θέτει το θέμα των οργανωμένων (ορισμένοι και με επιτακτικό τρόπο) και θεωρεί τον έλεγχό τους προϋπόθεση για να συμμετάσχει στο όποιο διοικητικό σχήμα προκύψει. Αυτή η εξέλιξη είναι λογικό να έχει δυσαρεστήσει τους πράσινους οπαδούς και σαν μέτρο αντίδρασης αφενός θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αφετέρου να αποτρέψουν κάποιον από τους «πολέμιούς» τους να αναλάβει την ηγεσία της πράσινης ΠΑΕ (γεγονός που θα είχε ως άμεση συνέπεια και αλλαγές στη σημερινή κατάσταση στο χώρο των οργανωμένων οπαδών). Το τελευταίο διάστημα και παρά τις δηλώσεις από την πλευρά των Βαρδινογιάννηδων για μη εμπλοκή τους με τον Παναθηναϊκό, έχουν αυξηθεί οι αναφορές και οι προβλέψεις περί επιστροφής τους στην ομάδα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, στις τάξεις των απλών οπαδών και φίλων του Παναθηναϊκού, ακόμη και σε μια σημαντική μερίδα αυτών που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για την απομάκρυνση του Τζίγγερ από τη διοίκηση της ομάδας, έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός αυτών που θεωρούν την επιστροφή της οικογένειας και τη συνεργασία της με τους Γιαννακοπουλαίους ως τη μοναδική «βιώσιμη» λύση.

Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπάρχουν επαφές και διεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση και σύμφωνα με πληροφορίες της κάποιοι από τους Βαρδινογιάννηδες αφήνουν αμυδρές ελπίδες επιστροφής, όμως με πολύ «βαριές» και δύσκολες προϋποθέσεις για τους οργανωμένους και τη Θ13. Είναι λοιπόν λογικό, γνωρίζοντας αυτές τις διεργασίες, να υπάρχουν αντιδράσεις από τη Θ13 και προσπάθεια να αποτρέψει αυτά τα σενάρια. Οι αποδοκιμασίες της περασμένης Κυριακής μπορεί να ερμηνευτούν σαν απάντηση σε ένα σημείο της συνέντευξης του πρώην παίχτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Γκούμα σε αθλητική εφημερίδα. Κατά την άποψη του πρώην παίχτη των πράσινων, ο μοναδικός τρόπος να επιστρέψουν οι Βαρδινο-   γιάννηδες στην ομάδα είναι να γίνει ένα συλλαλητήριο συγνώμης! Οι οργανωμένοι πράσινοι οπαδοί θεώρησαν ότι μέσω του Γκούμα, η οικογένεια βάζει τους όρους της για μια ενδεχόμενη επιστροφή και μόνο στην σκέψη αυτή στη θύρα 13 παθαίνουν αναφυλαξία.

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση δείχνει οριακή και χωρίς ιδιαίτερο περιθώριο για αισιόδοξες προβλέψεις, κατά την ταπεινή άποψη της στήλης ο Παναθηναϊκός δε θα πάει στα τάρταρα. Εστω και την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όσο μεγαλώνει η απαξίωση της ομάδας και αυξάνονται οι πιθανότητες «ατυχήματος», τόσο μειώνονται οι απαιτήσεις που θα έχουν οι οπαδοί και ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τον «σωτήρα» που θα αναλάβει να την βγάλει από το αδιέξοδο και να τη γλυτώσει από την καταστροφή. Για το λόγο αυτό, προς το παρόν κανένας από τους εν δυνάμει «σωτήρες» δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Προσεχώς περισσότερα.

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ. Στα μαλακά αναμένεται να πέσουν οι βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση Koriopolis, αφού στην πρότασή της η εισαγγελέας της έδρας τους απαλλάσσει από τις κακουργηματικές κατηγορίες και προτείνει την ενοχή τους για πλημμελήματα. Η αγόρευση της εισαγγελέα δεν είχε ολοκληρωθεί τη στιγμή που έκλεινε η στήλη, οπότε δεν γνωρίζουμε το πλήρες σκεπτικό της, συνεπώς τα όποια σχόλια σε ένα από τα επόμενα φύλλα της «K».

Φινέτσα που χάνεται στα βάθη των αιώνων, αφού όταν οι αρχαίοι πρόγονοί μας έπιναν χάπια για τη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, οι ευρωπαίοι εταίροι μας έτρωγαν βελανίδια.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

Ζήτω ο Κόκκινος Δεκέμβρης
Επόμενο άρθρο

κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

Aφήστε τους αδαείς να σχολιάζουν

Σχετικά Αρθρα

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 12:43

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 09:10

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

Αθλητισμός 29 Μάι 2025, 10:53

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

Αθλητισμός 13 Μάι 2025, 10:36

Αουτς, αυτό πόνεσε…

Αθλητισμός 29 Απρ 2025, 14:04

Παιχταράδες άλλων εποχών…

…και ολίγη από Μπαρτζώκα

Αθλητισμός 2 Απρ 2025, 13:32
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»

8 Ιούν 2025, 19:03
Αγροτικά

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων

8 Ιούν 2025, 06:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2025, 00:01
Εργατικά

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών

Παράνομη εντολή να κληθεί εκπαιδευτικός για εξηγήσεις, επειδή συμμετείχε σε νόμιμη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ!

7 Ιούν 2025, 09:37
Πολιτική

Χωρίς αρχές αλισβερίσι για μια πρόταση που θα απορριφθεί

7 Ιούν 2025, 08:48
Πολιτική

Προκαλούν κιόλας τα σιωναζίδια

7 Ιούν 2025, 05:58
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τουλάχιστον πέντε νεκροί σιωναζιστές στρατιώτες

Και αρκετοί τραυματίες

6 Ιούν 2025, 18:37
Διεθνή

Η ένοπλη Αντίσταση στη Γάζα στηρίζει τον διπλωματικό πόλεμο που γίνεται στη Ντόχα

6 Ιούν 2025, 12:19
Κόντρες

Οι όμορφες σχέσεις όμορφα καίγονται

6 Ιούν 2025, 09:36
Οικονομία

Το μεγάλο φαγοπότι των απευθείας αναθέσεων

6 Ιούν 2025, 06:30
Εργατικά

Δημοτική αρχή Ηλιόπουλης: «Σκάσε και σκάβε»…

6 Ιούν 2025, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2025, 00:01
Uncategorized

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

5 Ιούν 2025, 08:43
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οι φοιτητές απαίτησαν τη διακοπή της συνεργασίας με το Ισραήλ

5 Ιούν 2025, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2025, 00:01
Παιδεία

Απίστευτο τρολάρισμα των υποψηφίων με θέμα «δημιουργικότητα και σχολείο»

4 Ιούν 2025, 21:04
Καταστολή

Συσπείρωση Πανεπιστημιακών: Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ επιχειρούν να προσδώσουν στα Πανεπιστήμια χαρακτηριστικά στρατοπέδων

4 Ιούν 2025, 20:54
Πολιτική

Τσίπρας: Ο κύβος ερρίφθη…

4 Ιούν 2025, 20:49
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

Ημέρα κατά των εγκεφαλικών όγκων.

Ημέρα ωκεανών.

1949: Το FBI εκδίδει λίστα κομμουνιστών, μεταξύ των οποίων και πολλοί καλλιτέχνες.

1952: Αναχωρούν για την Κορέα τετρακόσιοι έλληνες στρατιώτες.

1963: Ιδρύεται το κίνημα νεολαίας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

1989: Δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί συνδεδεμένοι έτσι ώστε να μη γίνει έκρηξη, στέλνονται μέσα σε φακέλους στους δημοσιογράφους Δ. Ρίζο στον «Ελεύθερο Τύπο» και Κυριάκο Διακογιάννη στην «Αυριανή» ως προειδοποίηση (ΕΛΑ).

2000:Εκτελείται ο βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος Στίβεν Σόντερς (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    17Ν
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Εφετείο 17Ν
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    ΕΛΑ
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Εφετείο ΕΛΑ
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Επαναστατικός Αγώνας
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Ποιοι είμαστε
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Επικοινωνία
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Όροι χρήσης
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Ποιοι είμαστε
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Επικοινωνία
  • κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    κοράκι ΣΦΥΡΑ ΤΟ!

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo