Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα
  • Kαρανικομπουμπουκίαση
  • Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη
  • Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ
  • Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 
  • Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση
Αθλητισμός

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Οκτ 2016, 00:00

Η διαμάχη μεταξύ της Λίγκας και του συνδρομητικού καναλιού, για την ενεργοποίηση σχετικής ρήτρας που θα μειώσει κατά 1.000.000 ευρώ το προβλεπόμενο ποσό της συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έδειξε να εκτονώνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν πολύ καλό και ότι οι διαπραγματεύσεις θα είχαν αίσιο τέλος. Ομως το σκηνικό δείχνει να αλλάζει άρδην. Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Λίγκας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα, Παναθηναϊκός και Λάρισα πρότειναν να ακολουθήσουν τα σωματεία σκληρή γραμμή και να απαγορεύσουν τη μετάδοση των αγώνων. Αν και η πρόταση απορρίφθηκε, αφού η πλειοψηφία των ΠΑΕ αποφάσισε να συνεχιστεί ο διάλογος ανάμεσα στις δυο πλευρές, τα δεδομένα δε δείχνουν κλίμα εκτόνωσης. Ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Στράτος, εξουσιοδοτήθηκε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις και μόνο αν η NOVA δεν υποχωρήσει, να εξεταστεί το ενδεχόμενο δυναμικών λύσεων.

Αν τα παραπάνω συνδυαστούν με το γεγονός ότι η μοναδική πρόταση χορηγίας του πρωταθλήματος, που κατέθεσε η ΟΠΑΠ ΑΕ, απορρίφθηκε από τη Λίγκα γιατί ήταν πολύ χαμηλή (7.500.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια, με απαγόρευση διαφήμισης άλλων εταιριών τζόγου), κάποιος που δεν γνωρίζει τα δρώμενα στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα μπορούσε να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι τα σωματεία κάνουν επίδειξη δύναμης και έχουν στριμώξει στη γωνία το συνδρομητικό κανάλι. Αν όμως εξετάσουμε πιο προσεκτικά τα δεδομένα, κατά την ταπεινή άποψη της στήλης, θα καταλήξουμε σε διαφορετικό συμπέρασμα.

Οι λόγοι για τους οποίους η στήλη θεωρεί ότι η NOVA έχει τον πρώτο λόγο και τελικά θα επιβάλει τους όρους της είναι οι εξής. Πρώτο, τo αγωνιστικό θέαμα που προσφέρουν οι ομάδες, το οποίο είναι κάτω του μετρίου. Το αποτέλεσμα είναι ότι πολύ δύσκολα μπορεί να πειστεί κάποιος που δεν είναι οπαδός των ομάδων που αγωνίζονται να παρακολουθήσει έναν αγώνα της Λίγκας (με εξαίρεση τα ντέρμπι). Δεύτερος λόγος είναι η απαξίωση του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση. Ενα προϊόν που συνεχώς υποβαθμίζεται και δεν πουλάει, είναι φυσικό να βλέπει την αξία του στην αγορά να μειώνεται. Κατά συνέπεια, η διοίκηση της NOVA θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει οποιαδήποτε ευκαιρία της δοθεί για να μειώσει τα χρήματα που θα βγουν από το ταμείο της για να πάνε στα ταμεία των ομάδων. Δυστυχώς για τις ομάδες, η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δίνει συνεχώς αφορμές και ευκαιρίες στο συνδρομητικό κανάλι. Η μεγάλη καθυστέρηση στη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου και η αναβολή των πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος είναι γεγονότα τα οποία μπορεί να τα εκμεταλλευτεί η NOVA και να προσπαθήσει να αλλάξει όρους ή να τροποποιήσει την υπάρχουσα συμφωνία σε βάρος των ΠΑΕ.

Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με την έλλειψη εταιρίας ανταγωνιστικής προς τη ΝΟVA. Κανένας από τους υπάρχοντες τηλεοπτικούς σταθμούς δε δείχνει ικανός να κοντράρει την οικονομική προσφορά του συνδρομητικού καναλιού και το γεγονός αυτό επιτρέπει στη διοίκησή του να παραμένει σταθερή στις αξιώσεις της. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι οι ΠΑΕ βρίσκονται σε θέση άμυνας και με λεονταρισμούς και προτάσεις για σκληρή γραμμή προσπαθούν να εφαρμόσουν τη λαϊκή ρήση «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Για κακή τους τύχη, το συγκεκριμένο σύστημα θέλει «παιχταράδες» για να το εφαρμόσουν και με δεδομένο ότι οι έλληνες ποδοσφαιρικοί παράγοντες στην πλειοψηφία τους είναι λαμόγια μικρομεσαίου βεληνεκούς, η Λίγκα οδηγείται μαθηματικά σε ήττα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όπου οι ομάδες προσπαθούν να αναβαθμίσουν το «προϊόν» που προσφέρουν για να αυξήσουν τα έσοδά τους από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς, στην Ελλάδα κυριαρχεί η λογική της αρπαχτής. Οι καπιταλιστές που διοικούν τις μεγάλες ομάδες έχουν σαν βασική προτεραιότητα να προωθήσουν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα σε άλλους κλάδους και γι' αυτό δε δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα των ομάδων τους, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων ομάδων να βγάζουν φράγκα «παρασιτώντας» στο άθλημα. Οσο πιο γρήγορα καταλάβουν οι «ανιδιοτελείς εργάτες» του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι πρέπει να αλλάξουν γραμμή πλεύσης τόσο λιγότερες θα είναι οι συνέπειες γι' αυτούς.

Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

ΥΓ1. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών, οι ιδιοκτήτες τριών μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) διαθέτουν και κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ ο ιδιοκτήτης της τέταρτης (ΑΕΚ) είναι μέτοχος με πολύ καλά ποσοστά στην ΟΠΑΠ ΑΕ, που επί της ουσίας είναι μονοπώλιο στο αθλητικό στοίχημα. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει επί μακρόν κάποιος για να πείσει ότι το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο αποτελεί πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν φαινόμενα διαπλοκής.

ΥΓ2. Το θέμα του ασυμβίβαστου του Μελισσανίδη έθεσαν οι ερυθρόλευκοι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Λίγκας, παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή. Στο πλευρό των ερυθρόλευκων τάχθηκε και ο ιδιοκτήτης της Λάρισας Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς κατήγγειλε ως πράξη διαπλοκής την απόφαση της ΠΑΕ Βέροια να αλλάξει τη στοιχηματική εταιρία που διαφήμιζε στη φανέλα της πέρυσι, επιλέγοντας τον ΟΠΑΠ, με τη συμφωνία των δυο πλευρών να ολοκληρώνεται την παραμονή της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Σύμφωνα με την πρακτική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, τα δείγματα των αθλητριών/τών που πετυχαίνουν διακρίσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις καταψύχονται και επανεξετάζονται μετά από χρόνια με νεότερες μεθόδους ανίχνευσης απαγορευμένων ουσιών. Στον επανέλεγχο που έγινε στα δείγματα της Δεβετζή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Οσάκα το 2007 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 εντοπίστηκε η ουσία «στανοζονόλη» και έχει κινηθεί η διαδικασία αφαίρεσης των χάλκινων μεταλλίων που κατέκτησε σ' αυτές τις διοργανώσεις και της ακύρωσης όλων των ρεκόρ που έκανε μεταξύ 2007 και 2011. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η Δεβετζή το 2010 είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό για άρνηση υποβολής σε έλεγχο ντόπινγκ. Ενα ακόμη «πρότυπο» καταρρέει…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜαλλιοκούβαρα…
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται το Εφετείο για τον Επαναστατικό Αγώνα

Σχετικά Αρθρα

Καμιά ανοχή στους σιωναζιστές – Το Ούντινε έδειξε το δρόμο

Αθλητισμός 15 Οκτ 2025, 12:18

Ενα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι

Αθλητισμός 15 Οκτ 2025, 11:08

Ούτε στη Νορβηγία ούτε πουθενά…

Αθλητισμός 12 Οκτ 2025, 20:40

Η Εθνική Ελπίδων σπάει το δόγμα του «No Politica» και μας βάζει δύσκολα

Αθλητισμός 11 Οκτ 2025, 20:34

Μεγάλες στιγμές στο Σαν Μαμές

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υπέρ της Παλαιστίνης

Αθλητισμός 6 Οκτ 2025, 19:37

Το φιλί του Σοφιάν Τσόκλα

Αθλητισμός 23 Σεπ 2025, 09:10
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

22 Οκτ 2025, 14:50
Κόντρες

Kαρανικομπουμπουκίαση

22 Οκτ 2025, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Πολιτική

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

21 Οκτ 2025, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

Ημέρα για τον τραυλισμό.

Βατικανό: Εθνική γιορτή.

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα βετεράνων.

1944: Ο ΕΛΑΣ αρχίζει επιθέσεις με σκοπό τη διάλυση του ΕΔΕΣ στην Ηπειρο.

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

1977 : Μεγάλες διαδηλώσεις-επεισόδια σε εννιά ιταλικές πόλεις, βόμβες στα γραφεία της «Grundic» στο Μιλάνο, της «Volks Wagen» στη Βενετία, σε γερμανικό λεωφορείο (Μπολζάνο) και σε γραφεία της «Mercedes» (Μπρέσια και Νάπολι), πυρπολήσεις αυτοκινήτων, 24 τραυματίες, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF..

1989: Βόμβα σκάει στα χέρια του ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας Μιχάλη Παυλή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου ο πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτακης επρόκειτο να συναντηθεί με εκπροσώπους «παραγωγικών τάξεων» του νησιού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo