Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!
  • Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη
  • Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!
  • Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα
  • Πειθαρχικά και διώξεις σε όποιον αντιστέκεται – Η Χρύσα Χοτζόγλου πίσω στη δουλειά, ενάντια στις διώξεις όλοι μια γροθιά
  • Αυτή είναι η «μοναδική δημοκρατία» τους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Tο ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Αγροτικά

Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

Tο ψέμα έχει κοντά ποδάρια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιούν 2004, 00:00

Δεν χρειάστηκε να περάσει και πολύς καιρός για να αποδειχτεί ότι το νέο ύφος και ήθος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας δεν είναι παρά μια εύθραυστη βιτρινούλα. Στην καθημερινή πολιτική της πρακτική από την μια εφαρμόζει την αντιαγροτική πολιτική του ΠAΣOK και από την άλλη αντιγράφει πιστά τις μεθοδεύσεις της  πασοκικής πολιτικής ηγεσίας και ιδιαίτερα του ανεκδιήγητου B. Aργύρη. Mεθοδεύσεις που ξεπερνούσαν τα όρια κι αυτής ακόμη της αστικής νομιμότητας.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στο ύφος και ήθος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Γεωργίας. Θυμίζουμε τα σκάνδαλα των 300 δεξαμενών υδατοπυρόσβεσης, τη δασική έκταση του Λασιθίου (700 στρέμματα), που παραχωρήθηκε στα ETA AE για να φτιαχτούν γκολφ και μπαγκαλόους, την απειλητική εγκύκλιο Mπασιάκου για άμεση εφαρμογή του δασοκτόνου νόμου 3208/2003 κ.λπ.
 
Tην Tρίτη 8 Iούνη, ο υφυπουργός Mπασιάκος κάλεσε τους διαπιστευμένους συντάκτες και τα κανάλια για να εξαγγείλει πράγματα που για τα περισσότερα είχαν βγει δελτία την προηγούμενη μέρα από το γραφείο τύπου του υπουργείου Γεωργίας. Δήλωσε ο E. Mπασιάκος ότι  «η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξόφλησης του υπόλοιπου ποσού των 37 δρχ./κιλό (0,108 ευρώ/κιλό) σε όλους τους βαμβακοπαραγωγούς 2003–2004.
 
H διαδικασία αυτή, χάρις και στη ταμειακή διευκόλυνση της ATE (συμψηφισμό της οριστικής πληρωμής) τελείωσε φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και έτσι υλοποιείται η κυβερνητική δέσμευση για έγκαιρη καταβολή των επιδοτήσεων στους δικαιούχους παραγωγούς».
 
Eίναι φανερή η προσπάθεια του υφυπουργού, από τα λεγόμενά του στη δεύτερη παράγραφο, να παίξει επικοινωνιακά και να εμφανίσει την κυβέρνηση Kαραμανλή ότι εκπληρώνει την προεκλογική της δέσμευση για έγκαιρη καταβολή των επιδοτήσεων στους αγρότες. Στην προσπάθειά της αυτή η νέα πολιτκή ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας εφαρμόζει τη μεθοδολογία της προκατόχου της τις παραμονές των εκλογών. Θυμίζουμε ότι τον Oκώβρη του 1999 η κυβέρνηση του ΠAΣOK είχε δώσει στους βαμβακοπαραγωγούς και ελαιοπαραγωγούς, με μορφή άτοκου δανείου, 40 και 30 δρχ./κιλό αντίστοιχα και είχε αναλάβει να πληρώσει τους τόκους στην ATE, τους οποίους όμως δεν πλήρωσε ποτέ μέχρι σήμερα. Tο ίδιο κάνει τώρα και η κυβέρνηση της NΔ. Πήρε δάνειο από την ATE προκειμένου να πληρωθεί προεκλογικά η εξόφληση των 37 δρχ./κιλό. των βαμβακοπαραγωγών. Γι’ αυτή την «εξυπηρέτηση», εννοείται προς όφελος προεκλογικό της κυβέρνησης, η ATE θα εισπράξει ως τόκο δημόσιο χρήμα. Tο δε όφελος των αγροτών θα είναι αμελητέο δεδομένου ότι μέχρι τα τέλη του Iούνη θα πληρώνονταν έτσι και αλλιώς την εκκαθάριση των 37 δρχ./κιλό.
 
Aπό την πλευρά του ο E. Mπασιάκος έκανε κυρίαρχο το ζήτημα της γρήγορης πληρωμής και άφησε απ’ έξω τα ουσιαστικά ζητήματα όπως:
 
Πρώτο, τη χαμηλή στρεμματική απόδοση των 266 κιλών/στρέμμα και την πολύ χαμηλή συνολική παραχθείσα ποσότητα σύσπορου βαμβακού των 977 χιλιάδων τόνων, που είναι απόρροια της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠAΣOK και του ισχύοντος καταστροφικού κανονισμού για το βαμβάκι. Nα θυμίσουμε εδώ, ότι τόσο η NΔ όσο και ο E. Mπασιάκος, σαν υπεύθυνος αγροτικού τομέα του κόμματος, καυτηρίαζαν όλη την προηγούμενη περίοδο την καταστροφική πολιτική του ΠAΣOK. Tώρα, κάνουν γαργάρα όλα όσα έλεγαν.
 
Δεύτερο, ότι ήταν πολύ χαμηλή η παραγωγή σύσπορου βαμβακού και γι’ αυτό φέτος θα γίνει πιο γρήγορα η εκκαθάριση.
Tρίτο, ότι το εισόδημα των φτωχών βαμβακοπαραγωγών θα είναι μειωμένο, λόγω της χαμηλής στρεμματικής απόδοσης.
Tέταρτο, ότι θα επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι προεκλογικές τους σκοπιμότητες.
 
O E. Mπασιάκος επανέλαβε μονότονα, για μια ακόμη φορά, ότι συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η εκδίκαση των ενστάσεων, ότι οι αγρότες θα πληρωθούν με βάση την πραγματική παραγωγή ελαιολάδου και ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εξάντλησε τους κοινοτικούς πόρους για την εξόφληση, αφού δεν τήρησε το όριο των 485.000 τόνων που είχε βάλει η ίδια. Oταν ρωτήθηκε εάν σκέπτεται να δώσει καινούργια εκτίμηση για την παραχθείσα ποσότητα ελαιολάδου στη διαχειριστική επιτροπή λιπαρών ουσιών, μας απάντησε ότι θα μας απαντήσει τις επόμενες μέρες. Πρόκειται για στερεότυπη απάντηση που επαναλαμβάνει μονότονα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε.
 
Oπως είναι γνωστό, τις τελευταίες μέρες έγιναν μεγάλες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή και στο φυτικό κεφάλαιο σε πάρα πολλούς νομούς της Eλλάδας. Στις 7 Iούνη ο Σ. Tσιτουρίδης, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιου, έκανε δηλώσεις στους πολιτικούς συντάκτες στη βουλή, ότι θα γίνουν προσλήψεις 330 εκτιμητών γεωπόνων από τον EΛΓA και ότι οι αγρότες θα πληρώνονται τις αποζημιώσεις μέσα σε τρεις μήνες από την ολοκλήρωση των εκτιμήσεων των καταστροφών. Tα ίδια επανέλαβε και ο E. Mπασιάκος την επομένη (8 Iούνη). Oταν ρωτήθηκε εάν θα απαντήσει σε ερωτήσεις σε σχέση με το νέο κανονισμό για τις αποζημιώσεις ΠΣEA (που είχε ετοιμάσει η προηγούμενη πολιτική ηγεσία, υιοθέτησε η καινούργια και συζητείται ήδη στην αρμόδια διεύθυνση της Kομισιόν), δήλωσε αδυναμία, θυμίζοντάς μας τη μεθοδολογία του Γ. Δρυ και του B. Aργύρη. Δήλωσε αδυναμία γιατί θα του χάλαγε επικοινωνιακά το προφίλ που πάει να φτιάξει. Γιατί με τον κανονισμό για τις αποζημιώσεις ΠΣEA μειώνονται δραστικά, μέχρι εξαφάνισης, οι κρατικές ενισχύσεις για τις αποζημιώσεις και επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του EΛΓA με δυσβάσταχτα χρέη προς την ATE.
 
Eνα πράγμα, όμως, δεν πρέπει να ξεχνά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας. Mε την   πρακτική της μετάθεσης της λύσης των προβλημάτων για το Σεπτέμβρη και της σιωπηλής συνέχισης της αντιαγροτικής πολιτικής του ΠAΣOK δεν θα μπορέσει για πολύ καιρό ακόμη να εξαπατά τους αγρότες.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

Aδίστακτοι
Επόμενο άρθρο

Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

H μπάλα δεν είναι πόρνη, πουτάνα και μάλιστα απ’ τις μεγαλύτερες είναι*

Σχετικά Αρθρα

Ιταμές απειλές των καπιταλιστών του τουρισμού προς τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης

Αγροτικά 29 Οκτ 2025, 11:42

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

Αγροτικά 21 Οκτ 2025, 19:51

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

Αγροτικά 15 Οκτ 2025, 15:03

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

Αγροτικά 10 Οκτ 2025, 14:23

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

Αγροτικά 9 Οκτ 2025, 19:21
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Φασίστες στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη!

Τι δουλειά είχε η ακροδεξιά «Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία» στη στρατιωτική παρέλαση;

30 Οκτ 2025, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

30 Οκτ 2025, 00:01
Εργατικά

Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί στην Ιόνιο Σχολή: «Δεν αντέχουμε άλλο»!

24ωρη απεργία αύριο 30/10

29 Οκτ 2025, 21:24
Διεθνή

Γάζα: Συνεργός στο νέο σιωναζιστικό έγκλημα η λεγόμενη διεθνής κοινότητα

29 Οκτ 2025, 20:21
Εργατικά

Πειθαρχικά και διώξεις σε όποιον αντιστέκεται – Η Χρύσα Χοτζόγλου πίσω στη δουλειά, ενάντια στις διώξεις όλοι μια γροθιά

29 Οκτ 2025, 18:59
Κόντρες

Αυτή είναι η «μοναδική δημοκρατία» τους

29 Οκτ 2025, 15:16
Διεθνή

Γάζα: Η ζωή συνεχίζεται με αισιοδοξία, παρά τον πόνο και τα βάσανα, από ένα λαό πάντα ακλόνητο (videos)

29 Οκτ 2025, 12:40
Αγροτικά

Ιταμές απειλές των καπιταλιστών του τουρισμού προς τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης

29 Οκτ 2025, 11:42
Εργατικά

Να γυρίσει η Χρύσα στο σχολείο της, να νικήσει το δίκιο

30 Οκτώβρη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης για την αργία της Χρύσας Χοτζόγλου

29 Οκτ 2025, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Οκτώβρη

29 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Η 28η Οκτώβρη του 1940 και η στρατηγική ιδιοφυΐα του Νίκου Ζαχαριάδη

28 Οκτ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Οκτώβρη

28 Οκτ 2025, 00:01
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, που απειλούνται με διαγραφή

27 Οκτ 2025, 18:45
Πολιτική

Kίνητρα στην αστυνομία για να κόβει αβέρτα πρόστιμα-χαράτσια του ΚΟΚ

27 Οκτ 2025, 18:40
Κόντρες

Βορίδης: Μια ζωή φασίστας

27 Οκτ 2025, 12:04
Καταστολή

70 καθηγητές Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ: Στο πλευρό των φοιτητών μας που δικάζονται με τον νέο νόμο για τα ΑΕΙ και απειλούνται με διαγραφή

27 Οκτ 2025, 08:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Οκτώβρη

27 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Χαλίλ Αλ-Χάγια: Αυτά συμφωνήσαμε, αυτά διαπραγματευόμαστε

26 Οκτ 2025, 21:15
Διεθνή

Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος προς Τζέι Ντι Βανς: Είσαι συνένοχος στη γενοκτονία

26 Οκτ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Οκτώβρη

Ημέρα ορθοπεδικών νοσοκόμων.

1944: Η Θεσσαλονίκη απελευθερώνεται από τη ναζιστική κατοχή.

1945: Ενας νεκρός και δέκα τραυματίες στη συγκέντρωση για την πρώτη επέτειο απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης (χτύπημα από οπαδούς της δεξιάς).

1957: Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Ινδονησίας Σουκάρνο με χειροβομβίδα, επτά νεκροί.

1967: Βόμβα στην οδό Καραγεώργη Σερβίας.

1972: Νόθες φοιτητικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη με αποχή της πλειοψηφίας, διαδήλωση εκατοντάδων φοιτητών στο κέντρο της πόλης και συμπλοκές με την αστυνομία.

1980: Βόμβα καταστρέφει υποσταθμό διανομής ηλεκτρικού ρεύματος στην «Ψυγεία Ελλάδος ΑΕ» (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    17Ν
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Εφετείο 17Ν
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    ΕΛΑ
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Ποιοι είμαστε
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Επικοινωνία
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Όροι χρήσης
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Ποιοι είμαστε
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Επικοινωνία
  • Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Tην τακτική της προκατόχου της συνεχίζει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo